Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Alexa77
üzenetére
Jó választás volt!
Nekem egyenlőre a P30 Pro marad mert úgy se csinálok semmit, néha pár fotó és az zene hallgatás (Bluetooth APTX kodek mellet).
Még idén ki szolgál a P30 Pro de jövőre szerintem váltani fogok.
Kapott üvegfóliát, új tokot is és akkor az új akku után ha nem vagyok telefonfüggő akkor így bizony bírja még.
-
törölt tag
Nekem is kamera halt meg, akkor 80 ezer lett volna a javítás és inkább új telefont vettem. Nemrég előszedtem fiókból és még mindig megvan a prémium érzete. Nagyon jó telefon volt, még most is az. Emui 12 viszont borzalmas.
-
Nikaré
őstag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Ezt az összefoglaló felsorolást jó volt olvasni. Valami hasonlót vártam az új szériától.
Egy ideje Nothing Phone 2 amit használok. Kamera az gyengusz, akku elfogadható, pörgős hw, frissítés érkezett, van amin javítottak és van amin rontottak. Röviden ennyi.

P30 pro pedig családban maradt, akinek nem fontos pl. a banki appok hiánya.
-
hockeyapu
senior tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Nem kicsit , nagyon !
És a Megic-ek sokkal nehezebbek ! Egykezes teló már nem nagyon van ! Szerintem nem biztos, hogy tovább kellene növelni a telók méretét ! Lassan talicska kell olyan nehezek lesznek ! 'Csakhát' nagyobb képernyőn több rekélám fér el, ahhoz meg több villany is kell !
-
carl18
addikt
válasz
fenergie84
üzenetére
Én még ezt a fényt nem láttom egyenlőre! De tudom 1-2 éven belűl én is meglépem a cserét!
Olyan sokat nem használom a telefont.
De már mindenkép olyan telefont akarok ami tudja a Display portot, így lenne egy kis számítógépen is egybe "Monitoron vagy tévén".
Nekem 128gb-os a P30 Pro így a 512Gb-os telefon közel 4X tárhely emelkedést hozna!
Ez elég komoly szint lépés lenne végre!
-
carl18
addikt
válasz
fenergie84
üzenetére
Úgy látszik a Honor lesz az a széria ami a P30 Pro után méltó utodként képes jelen lenni a piacon. Unokaöcsémnek van egy Poco F6 és Iphone 17 és a Xiaom Mi 10 amik mellé oda lett rakva a P30 Pro és az Iphone 17 után a második helyen volt jelen a Huawei 7 évesen.
Nekem a P30 Pro-nagyon bejött! És azt láttom már egy Szimpla Magic 5 Pro is minden téren méltó utodja volna.
Egyetlen egy hibát láttam, vagy amit nem találtam feltüntetve. ( hogy a tükrözödés mentes bevonatot nem kapott a kijelző) Ezt a egy dolgot láttam eddig a Magic 8 Pro esetén.
De szerintem az emberek jó része mint én is nem fogjuk a napon használni tartósan.
Én P30 Pro felújítás után még egy pár hónapot bele rakok ebbe ha már megjavítottam.
Aztán mikor érzem hogy kíváncsi vagyok utána váltok.
Sajnos Iphone-t nem akarok meg (nekem túlárazott is)
Egy Honor sokkal jobb ár-érték arányt képvisel.
-
carl18
addikt
válasz
fenergie84
üzenetére
A Geminit kérdeztem és egyből a Honor Magic szériát dobta fel a P30 Pro méltó utódjaként.
A Magic 8 Pro még nagyon friss készülék. De méltó utódja a P30 Pronak itt nincs ki spórolva semmi.
-
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Én egy hete váltottam magic 8 prora...hát nekem eléggé meg volt és van a wow érzés a p30 pro után, amit 7 évig használtam.
Nagyon elégedett voltam vele, imádtam a kameráját, de a honorban főleg a kamera az ami levett a lábamról, de a kijelző, a gyorsasága, szal úgy mindene eléggé meggyőző.
Sokáig vártam egy olyan telóra ami tudásában és kinézetében is méltó utód tud lenni számomra, hát ez az lett.
Fiamnak, szintén egy hete 400 prot vettem és arra is azt mondanám, hogy még az is jó választás lett volna utódnak.
-
F-ECT$
titán
válasz
Nikaré
üzenetére
Már a 6Pro is veri minden téren. Jobb felbontású kijelző, jobb frissítés, magasabb fényerő. Stereo hangzás kihangosítva. Erősebb Soc, több ram, több tárhely. Jobb fotós és főleg jobb videós képességek. 5G. Jobb wifi. Nagyobb akku, amivel tovább is bírja. AI képességek.
-
carl18
addikt
válasz
F-ECT$
üzenetére
Igen tudom én hogy a P30 Pro mikor meg lett adott egy elég erős Wow faktort. De úgy láttom hogy egy Magic 5 pro elég sok téren képes felül múlni a P30 Prot.
Szerintem azért is van mert az Oled paneltől már nincs jobb. Most a 60 vs 120 fps nem olyan lehetetlen különbség.
Nekem mindenre elég a 60 fps.
Ltpo is azért jó mert valaminek csökkenteni a fogyasztást. De nem drámai a különbség szerintem.
-
F-ECT$
titán
válasz
carl18
üzenetére
A valós mondat inkább úgy hangzik, hogy egy Magic 8 nem okoz akkora wow faktort most, mint amit a P30 Pro okozott akkor.
De ha egymás mellé teszed a két telefont, akkor a P30 Pro már sehol sincs semmilyen téren sem az új flagshipekhez képest.
(hockeyapu kicsit elfogult a P30-cal kapcsolatban
) -
carl18
addikt
válasz
hockeyapu
üzenetére
Azt mondod még a Honor Magic széria se hozzá azt a élményt mint a P30 Pro?
Én lassan váltani akarok j jönne a Extra tárhely is.
Egyelőre adatok alapján a Honor Magic széria ami méltó tud a P30 Pro után.IPhonet és Samsungot én se akarok.
Aztán át néztem miket lehet kapni és végül láttam a Honor a Huawei al márkája volt. Csak külön váltak és ez ez bna egy jó opció.
majd később teszek vele egy próbát.
Kíváncsi vagyok a Honor mennyire Méltó a Huawei után.
-
Nikaré
őstag
válasz
hockeyapu
üzenetére
Én nem áltatom magam és nem barátom trampli!
Már akkor mondtam, hogy Huawei megtalálja a módját a saját rendszerei működtetésére, sőt azt is, hogy kiépíti az önálló ökoszisztémát.
Megtették!
Sokan fel sem fogják milyen árat fizetünk ezekért a "hátráltató" következményű beavatkozásokért!
Samsung kb 10 éve eldöntöttem, hogy semmilyen eszközét nem veszem.
A fennmaradó palettán pedig gyatra a kínálat a P30pro -hoz képest.
Csak egy példa a kamera/kép minősége.
Mondjuk az ívelt kijelző nem tetszett. A notificaion LED -ről meg leszoktak
úgy általában. -
hockeyapu
senior tag
Ne áltassátok magatokat ! Egyik teló sem fogja azt az élményt nyújtani, amit a Huawei P30 Pro !
Mondom ezt Magic 5- 6 - és 7 pro használóként ! Köszönjétek barátotoknak Trampnak !
Egyik készülék, jobban idegesít mint a másik ! Aztán előveszem a jó öreg elnyűhetetlen P30 Prot !
-
Sztyepadzso
őstag
Én M7 Pro-ra váltottam, ugyanazokkal az appokkal, beállításokkal estére kb 40 %-on áll a teló, a P30 Pro 24 februárjában cserélt akkuja ilyenkor már nyikorgott erősen, sőt, a hirtelen-merülős fázis is előjött.
Amúgy a rendszer csontra ugyanaz, amit a az android megkövetel, gyakorlatilag az változott.
Baromi gyors, semmi akadozás nem érezhető. A P30 Pro Bekerült Dascam-nek(az NM kártyára ment), gyakorlatilag nem megy a hátérben semmi, -és bár nem gyalultam le, csak töröltem a dolgokat, illetve kivettem a pipákat a megfelelő helyekről- de így is sokkal lassabbnak, kevésbé reszponzívabbnak érződik.
Amit utdok, hogy valahogy nagyon tré élett, az a dokumentum-szkennelés a gyári kamera alkalmazásban. Na, az nagyon ergya szerintem. az egy dolog, hogy nehezebben találja meg a papír szélét, mert azt lehet változtatni, de alapban el van cseszve a kép minősége. -
carl18
addikt
válasz
kenzoli
üzenetére
Az nekem is!
10.000 Szilicum szén akku nekem is nagyon érdekes volt!
De szerintem EU Verzió nem lesz
A Honor WIN RT is erősnek tűnt 330 euro körül.
Youtubon megnéztem és már a töltés funkció is ugyan úgy jön elő (gyorstöltés esetén mint nálam a P30 Proba). Szóval Így teljesen látni a Honor Huawei utodja, és a külön válás után is jó! -
carl18
addikt
válasz
Alexa77
üzenetére
Igen jól láttod a Magic 8 Pro is kap annyi évig frissítést mint a Samsung.
régen ez volt az érv egy IPhone vagy Samsung mellet a 7 éves frissítés.
De így egy Prémium Honor is meg kapja ilyen hosszú távon már nem lehet támadni.
Nekem a P30 Pro utoljára 2023 nyarán kapott biztonsági frissítést. Ez azt jelenti hogy 4 évig volt Max update.
Persze ez lehet a szankciók miatt is.
Szerintem a USA még egyszer nem lépi meg azt amit a Huawei ellen.
f-ect
Igen Dxomarkon az is jelentősen többet produkál.
A Magic 6 Pro is remek telefon szerintem, akkor a többi model is kiváló lehet. -
F-ECT$
titán
Nekem már a Honor Magic 6 Pro is érezhető előrelépés volt a P30 Pro után, a 8 Pro meg gondolom még jobb. Melegedést nem tudom, mert mostanában keveset játszok a telefonon.
-
carl18
addikt
válasz
Alexa77
üzenetére
A Honor a Huawei al márkája volt. A USA szankciók után külön váltak és azóta a Honor egyedül boldogul.
Úgy olvastam több P30 Pro tulaj Honorra váltás után teljesen elégedett.
.
Nekem a P30 Pro minden téren elég, de ha váltani kell én a Honort fogom ki próbálni.
Nővéremnek S25+ van és láttam élőbe próbáltam is de valahogy de nem estem tőle hanyat.
Nekem valahogy a Huawei után nem tetszik a Samsung ökoszisztéma.
Úgy olvastam a Magic OS áll legközelebb a Huawei rendszeréhez. Ami most az Európai P30 Pron is van.Kínába a P30 Pro azóta kapot Harmony OS updatet.

A Magic 8 Pro tutira tartós a Uniós mérés alapján 1600 töltést bír az akkuja ez a új szilícium szén.Gsmarena oldalon össze tudod mérni őket

-
Alexa77
csendes tag
válasz
carl18
üzenetére
Első pillantásra a Magic 8 Pro jónak tűnik. köszi a tippet, szemmel tartom ezt is.
A Xiaomik eléggé durván melegednek, és akármilyen fül/fejhallgatóüt veszek mindegyik nagyon halk velük úgyhogy az kiesik pedig, a kamerájuk az nagyon jó.
A Samsung S26 ultra az még amivel szemezek, várom a mobilarénás tesztet hátha valami csoda történik és jó lesz a hőelvezetés. -
carl18
addikt
válasz
Alexa77
üzenetére
Én jelenleg tudtommal a Honor Magic Pro széria egy korrekt P30 Pro utód lehet.
Én egyenlőre majd próba gyanánt lehet egy Magic 5 Prot veszek. Persze mivel a P30 Pro fel lett újítva nem kell el sietnem a váltást.

Szerintem a Honor Magic 8 Pro méltó utód de most elég drága. Nem rég jelent ment

310e körül láttam Alzán a Magic 7 Prot akciósan 3 év garancia mellet.Igen én is azon filóztam mi az ami nem vissza lépés a Huawei után utána láttam a Honor Magic széria például az 5 Pro még most is jobb mint középkategórias szemét.

-
Alexa77
csendes tag
Lassan nekem is váltani kellene, viszont olyan nehéz telefont taláni ami nem melegszik annyira. Nagyon sokat játszok, és ez a telefon bírta eddig a legjobban a terhelést és nem melegedett nagyon, kivétel a a 40 fok + napsütés. Valakinek van valami tippje?
-
carl18
addikt
Nem csak akkut és hát lapott.

mindent meg csináltam. Benne a másik Kamera és új lencse hát lappal. Brutálisan jó képeket csinál úgy gy mint régen.
Tökre akkor jogosan éreztem a telefon utólag nem csinált olyan jó képeket mint gyárilag.
Perzse volt pár Karc a régi hátlap lencse védő üvegén
De 7 éves telefon. 
-
carl18
addikt
válasz
Williams
üzenetére
Vezetnék másikat de most nem láttok olyat ami vonzó.
Már kamera lesz hétvégére.
Még egy akku és új hátlap után szerintem még a váltásig ki bírja.
Ezt még meg akarom tartani másodlagos telefonnak.
Zenét hallgatni Bluetooth hangszórón például.
20e Körül ha meg van a javítás akkor nem járok rosszul.
én csinálom nem szervizes. -
carl18
addikt
Üdv. Úgy látszik nekem a p30 pro hét év után a Kamera fókusz meg adta magát.

Mit gondoltok meg éri ki cserélni?
Az a baj már szét szedtem a telefont.
próbáltam meg mozgatni de van mikor a Kamera alkalmazás se nyílik meg.Után gyártott Kamera 13e, egy után gyártott akku 4000ft
Mellé egy új hátlap 3000 körül már van.
sikerült le venni a hátlapot de mivel üveg így Sajnos darabokra tört.
bár ennyi baja legyen.
Egy bajom van csak már nincs szoftver frissítés így nem lehet örökké használni.
De új Kamera és akku után szerintem egy új állapotú P30 Pro lehet.
-
hockeyapu
senior tag
-
F-ECT$
titán
válasz
norrberth
üzenetére
Én Magic 6 Pro-ra váltottam, és visszakeresve az akkori hozzászólásokat én is azt éreztem, hogy nincs meg már a wow élmény az új telefonoknál. Viszont pár hónap használat után kézbe véve a P30 Pro-t azért látszik a különbség, ami jelentős. Sebesség, kijelző frissítés, kamera, hang, akku - mindben picit jobb a HM6P, és így összességében egy csomagban azért ez már jól látható.
-
norrberth
addikt
válasz
F-ECT$
üzenetére
Azért annyira nem simán...
Nézegetem az új telefonokat, pl Media Marktba minap Honor Magic 8 pro, nem nagy durranás.
Nem éreztem azt amit annó a P30 Pro nál.
Óriási előre lépések nincsenek.
Kicsit gyorsabb, kicsit jobb képet készít.
De ennyi.
Mintha évek óta egy helyben állna ez az egész.
Morzsák jönnek évente. -
-
Vladislav
tag
Sziasztok!
Valaki váltott esetleg OnePlus 15 modellre? A OnePLus 15-nél sok teszt megemlíti, hogy ,,középszerű" a kamerája. Egyéb tekintetben nyilván nem összehasonlítható a két készülék, de a kamera is lényeges számomra.
Üdv:
Vlad
-
Nikaré
őstag
válasz
hockeyapu
üzenetére
Ó én ezt valamennyire kifejtettem annó. Most már csak azt tudom mondani, hogy mekkora egy ...
Inkább nem! Mostanra már látszik milyen felforgató egy elem.
Iparágak, sőt országok mennek galyra úgy látszik.
Szóval ez a remek telefon vonal, kemény konkurencia lehetett volna, szerintem.
Az amit vizionáltam, hogy saját rendszert, saját "play" áruházat stb. fognak fejleszteni mind megvalósult.
Ázsiában megy ez. -
hockeyapu
senior tag
Ez még mindig egy igazán szeretett telefon ! Azóta próbálkozom, de egyik nagyobb fos mint a másik !
Hol tartanának, ha a 'jólfésült' nem gáncsolja el ?
-
válasz
F-ECT$
üzenetére
Jól látod, ezt a 100k körüli összeget nyugodt szívvel kiadom egy 4-5 éves prémium készülékre. Viszont nem szeretnék belefutni ismét olyan bakiba, mint az S10-zel, hogy telefonálásra(!) alkalmatlan egy mai árfolyamon 450 ezres flagship mobil! Legszívesebben kettétörném, de méginkább azt, aki egy ilyen amatőr hibát elkövet...és ez bizony típushiba, sok készülék érintett ugyanezzel a problémával.
-
F-ECT$
titán
válasz
csabyka666
üzenetére
Hát akkor maradnak a 3-5 éves modellek, 100k körül a prémium szegmensből kb azok férnek bele. Egyébként én is inkább vennék egy kicsit régebbi prémiumot, mint egy kicsit újabb közép kategóriás telefont.
-
válasz
Sztyepadzso
üzenetére
Kizárt, hogy ne a prémium kategóriából válasszak. Értem, amit mondasz, de egy 4 éves prémium telefon is jobb, mint egy új középkategóriás - szerintem. Kijelző, kamera, anyaghasználat...
-
Sztyepadzso
őstag
Szerintem, azok alapján, amit írtál, neked megfelelne egy Samsung A56 is(~140e). A mostani felső-középkategórások nyújtják azt, amit a felső szint hozott 6 éve.
Ahogy itt többen írják, nekem is a hivatalos meg banki appok android-követelménye volt az egyik mozgatórugója a váltásnak. Meg be is törtem a kijelzőt, és a 2 éve cserélt akku is elkezdte mutatni a jeleit a hirtelen mertülésnek. Nekem van egy halom, egyszerre futó dolog, ami miatt naponta futottam bele abba, hogy pl egy redditben írt hozzászólás kitörlődött, mert egy másik appra váltottam, hogy valami kifejezést megnézzek, és a teló kilökte a memóriából. -
-
Williams
aktív tag
válasz
csabyka666
üzenetére
Szia!
Én is csak az Android 10 miatt írom, hogy ne P30 Pro-ban gondolkodj. Nagyon jól használható telefon még mindig a korához képest (sebesség, kamera, stabilitás), de sajnos hamarosan (1, esetleg 2 év?) a régi droid miatt el kell engedni. Egyre több app-ba futok bele, hogy nem megy, és ez sajnos valószínűleg csak egyre több lesz. Olyan telót vegyél, amire van-lesz még egy darabig frissítés szerintem! Meg fognak sokan botránkozni, de tartalékba vettem egy Motorola G75-öt ha esetleg valami történne a P30-al. Megjegyzem, hogy 52000ft volt, ezért (is) vettem. Remekül lehet használni a P30 Pro mellett, bár tisztában vagyok vele, hogy nem egy súly csoportban vannak. Jelenleg még a P30-at használom én is, majd ha muszáj, akkor költözök át a G75-be. De a végső célom nekem is Honor lenne (P400 Pro, vagy Magic 7 Pro). -
válasz
F-ECT$
üzenetére
Őszintén, nálam a határ valahol 100 ezer körül van, és ebből mindenképp egy valamikori flagship mobilt szeretnék venni. Ezt nyugodt szívvel kiadom érte, ha cserébe évekig dolgozik nekem.
Az S10-et 2 éve vettem talán 65e-ért, és ahogy írtam is, még ma is kielégítené az igényeimet, ha ez a hülye mikrofonprobléma nem lenne vele. Ja, és 300 ezres telefon volt újonnan, 2019-ben, ami mai árfolyamon kb 450 ezer lenne, szóval kb ezek a flagship Samsungok mindig ugyanannyiba kerültek.
Néha használom anyum Galaxy S9-esét, amit még én adtam neki, szerintem az is vállalható sebességet tud, de ott is a szoftver elavultságától már félek. Na annak nagyon jó zajszűrő mikrofonja volt, nagy zajban is tisztán hallottak. -
F-ECT$
titán
válasz
csabyka666
üzenetére
Persze, van az az összeg, amit akkor se fizetsz ki, ha az adott termék a legjobb a kategóriájában.
De pl egy Magic 7 Pro van már 260e Ft-ért a HA-n.
A P30 Pro-val az egyik legnagyobb gond az android verzió, már akkor volt pár app ami sírt miatta, amikor használtam, és azóta eltelt 1.5 év, illetve te még ezután szeretnéd hosszú távra használni.
-
válasz
F-ECT$
üzenetére
Persze, csakis használt jöhet szóba. Szerencsére nem az a gond, hogy nem tudnám kifizetni az újat, viszont nekem méltatlanul sok egy telefonért a 4-500k. Ugyanaz a szitu, hogy pl 1 üveg borért sem adnék 10+ ezret, lehet az akármilyen szuper termék, nekem nem ér annyit. De gondolom érted a filozófiámat...
Az Android 10 a szűk keresztmetszet, ugye? Nézegetem a Google Pixel telefonokat is, a Pixel 7 Pro nem sokkal drágább, mint a Huawei P30 Pro, ezt nem is igazán értem, mivel az egy nagyságrendekkel jobb, pláne újabb telefon, ráadásul 16-os Androidig frissül. -
F-ECT$
titán
válasz
csabyka666
üzenetére
Hosszú távra nem vennék már ilyen telefont.
Ha sok a 4-500k, akkor vegyél használat (gondolom a P30 Pro is az lenne.)
-
Üdv mindenki!
Korábban írtam már a csoportba, lehet le kell váltanom a Galaxy S10-emet (beszédmikrofonja sajnos bajos, és nagyon halkan hallanak a másik oldalon...). A kiszemelt egy P30 Pro, ráadásul a 8 gigás példány, tehát memóriában az S10 szintjén lennék, kamera is ugyanazt vagy kicsivel még többet is tud, mint a jelenlegi Samsung, viszont az Android főverzió csak 10-es, míg nekem a Samsungon 12-es.
Kérdésem, hogy érhet-e emiatt bármiféle hátrány? Nem bankolok, semmiféle ilyen up-to-date biztonságigényű appom nincs, alap használatra kellene - Facebook, Viber, WhatsApp, Messenger, mail, böngészés, navigálás, fotózás (tárgyfotók)...semmi extra.
Újonnan is néztem a kínálatot, de egy normálisnak mondható telefon 4-500 ezer, ennyit én nem fogok kiadni rá, nekem nem ér ennyit. Samsunggal is meg vagyok (lennék) elégedve, de már kezdek belefáradni, hogy állandóan kellemetlen szituációba kerülök a hangminőség miatt.
Szóval légyszi mondjatok bármi negatívumot, ami miatt NE a P30 Pro-t válasszam!
Felmerült még Google Pixel 6 Pro is, árban ez kb a Huawei szintje, Android főverzióban egészen 16-osig megy, viszont itt meg az akksicserét mondják neccesnek, merthogy a kijelző felől kell megbontani a készüléket, és nem mindenki vállalja...nem is tudom, megéri-e egyáltalán az akksicsere ennél a típusnál.
Fontos, hogy mindenképp a non plus ultrát szeretném választani, én nem cserélem évente a mobiljaimat, sokáig kell, hogy működjön.Köszönök minden segítséget!

-
-
norrberth
addikt
válasz
Sztyepadzso
üzenetére
Én is azzal szemezek

De igazából P30 Pro 6 évesen is jól szolgál.
Lacccca87
No igen az appok, bárcsak megkaptuk volna annó még az Android 11 et. -
Lacccca87
addikt
Lassan kihalunk
de ez az élet rendje.
Én azért húzom az igát még 2019.08.-ai vásárlással, igaz már kezd viseletes lenni, meg túlvagyunk 1 aksi cserén. Nem is zavarna ha a közelségérzékelő meg fényérzékelő nem adta volna meg magát, de ezek kezdenek egyre jobban idegesíteni
Lehet majd ellátogatok vele a Fixcity-be megnézetni.
De gyanítom hogy az évet meg 27-et is kibírja még a telefon hacsak nem kezdenek besírni az appok a régi droid miatt. -
Sztyepadzso
őstag
Hülgyeim, Uraim,
Én is letettem a lantot.
Az utód egy Honor Magic 7 pro lett. -
F-ECT$
titán
Azért az újabb S szériák pláne az Ultra sorozat már mindenben jobb, mint egy P30 Pro. Jó telefon volt, de már mindenben utolérte a konkurencia.
Illetve azért van még pár android flagship más gyártóktól is, pl Honor Magic, Xiaomi Ultra, Google Pixel, esetleg OnePlus, Oppo, Vivo.
-
Vladislav
tag
Nem követem a telefonokkal kapcsolatos infókat, így nem tudom, hogy mi a jó ár-értékarányban. P30 Pro alá nem mennék, kamera tekintetében sem. A Samsung S szériáról ódákat zengenek, legalábbis a marketing, ezért gondoltam, hogy arra váltok, de lehet, hogy veszek egy használt P30 Pro-t.
-
bezo076
tag
válasz
Vladislav
üzenetére
S24 ultrám van,de nem vennék S szériás telefont most már.Kamerában semmi fejlődés nincs.Megragadtak egy szinten és csak mindig egy picit javítgatnak rajta szoftveresen.A kamera hardver lassan 4 éves.Amúgy szoftversesen az egyik legjobb és legstabilabb.Sok gyártó már simán megközelíti ilyen szinten is.A gyorstöltést meg inkább hagyjuk.
-
Vladislav
tag
Sziasztok!
Valószínűleg megadta magát a P30 Pro -m, lehet veszek egyet használtam, de felmerült bennem a Samsung S széria is. Melyik az a széria, amelyik már eléri a P30 Pro szintjét, S22, S23?
Üdv:
L
-
hockeyapu
senior tag
Ne váljatok meg tőle, tarcsiba, másodiknak még mindig a legjobb !
Most fogok még egy P30 Prot venni, amíg még lehet !
Magic 6 pro van, de hiányzik a P50 pro, ami összetört, meg is csináltatom !
Egyik új telóval sincs meg az a WOW érzés !
-
Nfsman20
tag
Hát... sajnos ez a pillanat is eljött, fájdalmas a búcsú. Elköszönök a p30 pro-tól. Mérhetetlenül sajnálom és bosszant, hogy így kicsinálták a huawei-t, minden évben vártam, hogy hátha visszavonják a szankciókat... hiába.
Honor magic 7 pro lesz az utód, remélem tudja ugyanezt a színvonalt, mert a p30-at imádtam, számomra hibátlan volt. Tartalékosnak azért még megmarad
További minden jót azoknak, akik még kitartanak mellette! -
Vladislav
tag
Sziasztok!
Ujjlenyomat olvasóval kapcsolatos probléma miatt írok.
Tegnap akkumulátort cseréltem, házilag.
Az ujjlenyomat olvasó azóta nem működik, telefon visszaállítást is megcsináltam. Jól kitoltam magammal, mivel sok-sok helyre újra kellett regisztrálni, vagy bejelentkezni, valahol új jelszót kellett kérni stb.Nem tudom eldönteni, hogy a szenzor ment tönkre vagy az ujjlenyomat olvasó kábele. Ma szétszedtem a készüléket és a kábelt kiszereltem majd vissza, de semmi változás.
A képernyőn, ahol az ujjlenyomat olvasó lenne, fehér háttér alatt látható halványan a piros téglalap, és benne egy fehér kereszt. Ez esetleg arra utal, hogy az ujjlenyomat olvasó szenzora jó, és a kábel ment tönkre?
A telefonnak sajnos már nem nagy az értéke, de megpróbálkozok a javításával, és nem tudom, hogy szenzort, kábelt vagy mind a kettőt rendeljek. Alin 800 Ft egy szett, de január közepén szállítanák le, (természetesen kérdéses a minősége). Magyarországon 5k körül lenne egy szett.
Üdv:
Vlad
-
bivalyos
aktív tag
válasz
Tesztelo.hu
üzenetére
Nem megy az sem fel ssjnos, 1.8.18.21 sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
úgy általában.
mindent meg csináltam. Benne a másik Kamera és új lencse hát lappal. Brutálisan jó képeket csinál úgy gy mint régen.
Tökre akkor jogosan éreztem a telefon utólag nem csinált olyan jó képeket mint gyárilag.
De 7 éves telefon. 
próbáltam meg mozgatni de van mikor a Kamera alkalmazás se nyílik meg.
sikerült le venni a hátlapot de mivel üveg így Sajnos darabokra tört.