-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
válasz kchris78 #132505 üzenetére
Pedig wifin kevésbé is merül a telefon. Nálam mobil adat és a wifi is mindig be van kapcsolva. Ahol van hozzáférésem wifihez, automatikusan csatlakozik a telefon, nem kell kapcsolgatni semmit. Ennél kényelmesebb nem lehet a net használat.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
ballazol
senior tag
amúgy meg azzal villognak, hogy folyamatosan fejlesztik a mobilnetet, már a 6G-t tesztelik...
hát, akkor használjuk!
én meg, amióta flottás vagyok, szintén nem kapcsolok már wi-fi-t..."A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung
-
kchris78
veterán
5Groamingban mukodik? Amugy itthon van 5Gm.
-
tuto558
aktív tag
válasz kchris78 #132511 üzenetére
Igen, működik. Bár gondolom helyfüggő is, és nincsen ahhoz kötve, hogy otthon van-e 5g, vagy nincsen.
Nekem sima 4 Gigás csomagom van, nem 5g képes, otthon nem is csatlakozik fel 5g-re, csak 4g-re. Rokonoknál szlovákiában viszont mostanában mindig 5G-re vált.
T 2000/1000 (Optika), Technicolor FGA2235 MAG
-
kchris78
veterán
válasz tuto558 #132513 üzenetére
szuper koszi! Olaszo lenne, ott nagyon sok helyen van 5G a kulonfele szolgaltatoknal, majd kiderul roamingolhatok e annal ahol jobb a lefedettseg; azota hogy van ez az EU-s roaming, szerintem van 1 szolgaltato orszagonkent ahol az adat is mukodik rendesen, a tobbinel csak a hang megy (nehezen megy fel masik szolgaltatora alig jon adat stbb). Ottani Telekom, remelem nem kell emiatt plusz prepaidet vennem - biztos ami biztos lecsereltem eSIMre a kartyam .
[ Szerkesztve ]
-
mazsiii92
aktív tag
válasz kchris78 #132514 üzenetére
Nekem 5G-s csomagom van, de amikor Milánóban meccsen voltam levágott az 5G-ről 2G-re, pedig napközben simán végig fent voltam. Mellettem minden helyinek (gondolom olasz előfizetéssel) volt net, pörgött is nekik, én meg 90 perc alatt egy képet nem tudtam hazaküldeni.. ebből gondolom van olyan beállítás, hogy amikor nagy a terhelés valahol, akkor a roamingosokat korlátozzák.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
Rage47
veterán
Ismerosom korhazban van 2 hetig es kellene neki dominos mobilnet. En ugy latom, hogy a legjobb megoldas a megujulo 30 napos korlatlan net… Le lehet ezt mondani a megujulas elott? Es ez mit jelent pontosan a Telekom oldalan? “Azonban fontos tudnod, hogy kikapcsolás után a régi, már lezárt megújuló net bővítőt nem tudod újra bekapcsolni.” Soha az eletben nem lehet ujra bekapcsolni mar, ha egyszer lemondja? Koszi.
-
Tompika777
senior tag
Ez szerintem nem erre vonatkozik(lehet,hogy az emelések miatt lett előre ilyen kitétel leírva)....Furcsa is lenne,ha újra nem kérhetne az ügyfél egy létező net hozzáférést.
Amúgy ha nincs rajta elég pénz egyben,hogy megújuljon,akkor tartozásba nem megy át 😁.
Emlékeim szerint a megújulókat SMS üzenettel lehet kikapcsolni.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Rage47 #132524 üzenetére
Valószínű ez csak egy előzetes figyelmeztetés, hogy ha ők (Telekom) variálnak a megújulóval, pl. már csak drágábban elérhető, akkor már nem tudja a lemondás után visszakapni a korábbi havidíjon, míg ha nem mondja le "soha", akkor addig megmarad azokkal a feltételekkel, árral, amikkel korábban megigényelte.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
törölt tag
válasz Rage47 #132532 üzenetére
Jaaa. Ez elsősorban azoknak szól, akik x éve bekacsoltak vmi megújulót, és azt lezárták közben, azt logikusan már nem lehet majd bekapcsolni újra.
Itt nem tudom, van-e ilyen kincs, pláne megújulóban, de a yeti hellodatásai ezért őrzik úgy a kártyájukat, v a voda tuti+ csomagja is ilyen.Érdekes kérdés inkább az, h amikor lemondja a megújulót, ne álljon le azonnal a net, de tudtommal ilyen nincsen / nem lehet. (Viszont tudok olyat, aki eljátssza, h minden hónapban bekapcsolja a megújulót, majd ki, h mégse automatikusan menjen a következő hónapban, mert esetleg nem akarja majd )
[ Szerkesztve ]
-
akaszajanos
tag
-
4Grider
nagyúr
válasz lugosi #132539 üzenetére
Én leginkább az admin menüjével nem vagyok megbékélve. Alapvető információk hiányoznak róla (pl. akku töltöttsége csak magáról az eszközről olvasható le, admin felületen nyoma sincs), egyik másik menü halottnak a csók, mert beállítasz rajta valamit, de ő gondol egyet és nem úgy működik (pl. több apn kezelésénél mindig visszaáll az elsőre, akkor is ha másik szolgáltató sim-je van épp benne, így pedig logikusan nem lesz net). Vagy beállítható rajta, hogy hanyadikán resetelje az adatforgalmi statisztikát, nekem mióta megvan, egyszer sem sikerült neki, így a teljes (közel éves) adatforgalmamat mutatja. Listázza az inaktív SSID-kat is, stb.
Mindenezektől függetlenül szellős helyen használható és tölthető is. Hátizsákban erőteljesen melegszik, töltés (az akkuvédelem miatt) olyan helyen nem fog menni. Mondjuk amúgy is válogat a powerbankok között, kell neki legalább 2A töltés, de szupergyors töltőkről tölthető a legjobban (nyáron mondjuk nem fog a védelem bekapcsolása nélkül egyből feltöltődni, max. kikapcsolt állapotban).
Egyszer volt eddig új firmware verzió rá, nem sokat javított a hibákon. -
totron
addikt
Nincs mostanában semmilyen korlátlan opció amit esetileg igénybe lehetne venni? Régebben a Youtube-ra volt ilyen alias korlátlan böngészés és e-mail, ilyenekre gondolok. A most futó 3 napra korlátlan net, illetve az egész hónapra jópénzért korlátlan net más tészta, azokra nem gondolok.
-
Cs1csó
félisten
Szerintem is helyes döntés volt. A vicc, hogy megy a háborgás és joggal mert a cégek csak rántanak egyet a vállunkon és beszüntetik és azt hiszik ezzel kész pedig sok mindent lehetne tenni pl.:
- ugyanannyi pénzért jóval nagyobb adatkeretet adni
- adatkeret elfogyás után lassítani 100kbyte/s már elég a Facebookra, Instara vagy hasonló dolgokra, sima böngészésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest