- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engem ebből az egészből csak az érdekelne, hogy honnan lehetne megszerezni a renderen levő háttérképet? Copilot nem tudja se legenerálni, se megkeresni.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
janeszgol #86 üzenetére
"Az S10 alapból nem lehetett a legjobb S széria a kijelzője miatt. Igen nagyon szép volt és színes, de a színhelyességet távolról sem ismerte."
Élénk módban elképzelhető, de már abban is lehetett természetesre állítani. A DisplayMate tesztje szerint akkoriban az S10 kijelzője volt a legszínhelyesebb amivel valaha dolguk volt. Pedig előtte jött ki az iPhone X.
-
doooo
veterán
válasz
Juhaszatti #80 üzenetére
Az a teljes széria rossz volt üzemidőben, az igazi előrelépés az S21-széria volt.
-
HaliGab23
senior tag
Én beneveznék egy slim verzióra, kíváncsian várom, hogy mit fog tudni.
Említették itt sokan, hogy a kínaik már slim vonalon elindultak, de én nem nagyon találok a fold verziókon kívül olyat, ami 5-6-7 mm lenne... illetve nagyon unom már a 162mm magas egyentelefonokat. -
Juhaszatti
addikt
válasz
janeszgol #79 üzenetére
Igazából ha a sima alapmodellek Exynos verzióit nézzük, akkor az S20 nem igazán volt előrelépés üzemidőben, sőt.
Több mint 3 évig nyúztam az S10-et, mert egy elég jól sikerült modell volt. Talán az egyik legjobban sikerült széria az S7 - S23 közötti időszakban. Oké, a végére tényleg gatya volt az akksija, de ez intenzív használat mellett 3 év alatt nem is volt meglepő sajnos.
-
janeszgol
félisten
S10-ről S20-ra valóban igen nagy volt az előrelépés. Teljesítmény és üzemidő (S9 és S10 volt a mélypont üzemidben), esim, kamerák sokat fejlődtek, teljesen más szettet kapott. Kijelzőben is történt egy nagyobb ugrás.
Igen az S20 az, ami a mai napig egy remek telefon.Anno ilyesmi ugrás volt az S5-S6. Az S7-S8 is látványos ugrás volt, de a legnagyobb az az S10-S20 volt szerintem is.
-
lolal
senior tag
Olyan izgalmas hírek voltak ezek, hogy bele is ásítottam. 2021 óta gyakorlatilag csak fingreszelés megy. Baromi unalmas. S20 Ultrám mai napig szuper. Várok egy akkora átütő előre lépésre, mint 10 ről 20 rá.
-
rtrace
junior tag
Ne ferdíts már légyszíves, figyeltem direkt a fogalmazásra és a szenzort neveztem ugyanannak, nem a kamerát.
És ha jól értem, itt te az XS-11P közötti upgrade-re utalsz, az én mondandómnak meg továbbra is annyi lett volna a lényege, hogy iPhone-okban is sokszor volt régi és csúcskategóriához méltatlan kamerahardver ennyi erővel.Mondjuk 15 Próban az f2.8 1/3.5" egyértelműen annak számít, függetlenül attól, hogy 4 évvel korábban volt az általad említett 50% javulás fényerőben, amit 2021-ben 100%-nyi romlás követett a 2 helyett 3x zoom érdekében.
"Ha a szenzor nott volna 50%-al, azt kiemelnenk."
Már aki. A komputációs fotózás korában az, hogy mennyi frame van milyen metódussal összedolgozva, több fényértéknyi különbséget is jelenthet és akkor még erre jön rá egy rakat post processing, újabban akár generatív AI-val feljavított részletekkel és zajszűréssel kiegészülve. 0.5 EV hardveres különbséget ezeken a végeredményeken lehetetlen már kivenni.Amire tényleg fel kapom a fejem, az mondjuk a HP9, amit a kínaiak kezdenek használni a tele kameráikban. Arra tényleg lehet mondani, hogy érdemi jelentőséggel bíró fejlődés még a felső kategóriában jelenleg elterjedtebb 1/2.5" szenzorokhoz képest is, ezekhez az 1/3.5" körüliekhez képest meg vagy 5x-ös méretű.
-
doooo
veterán
" f2.4-f/2 kozott egy half stop kulonbseg van. Azert nem semmi."
Egész pontosan mi ez akkor, ha nem semmi? Hol van ebben a valami? Tudod, hogy mit jelentenek ezek a számok a valóságban?
"Kapálózhatsz" még nyugodtan a témában, nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy miután 10 kommentben beszéltél fényerőkről meg stoppokról, mi a gyakorlati, valódi haszon (vagy épp romlás) ami érzékelhető egy-egy ilyen aprócska változtatás után?
Meg tudod indokolni, hogy a Prok jelenleg miért használnak sötétebb optikákat, mint a simák? -
doooo
veterán
Bocsánat, sajnos túl korán nyomtam a küldés gombra, az igazi lényeg kimaradt:
Plot twist: S22 és S23 között változott a főszenzor, GN5 után GN3 lett.
(ez minimum felér az "f/1.8 helyett f/1.6 lett a lencse" dologgal)
Szelfikamerákat nem számoljuk? Mert az is változott S22 és S23 között, a teljes hw. Az még a szett része?Jobban mutatott ez a fenti komment első és második bekezdése közé ékelve, de hát istenem.
De azért a viccet félretéve, ezt még így mindenkinek itt hagyom:
Ez a két gyártó a világ két legnagyobb gyártója. Ha a piac valóban elmenne mellettük, ez nem így lenne. -
doooo
veterán
A minimálisan nagyobb fényerejű lencse meg (ami cserébe még minimálisan rosszabb végeredményt is biztosít), ugyanazon a hw-en, nem valódi fejlesztés, és ezt te is tudod.
Az Ultra pedig az S-széria tagja. Ugyanúgy, ahogy a nem-Pro iPhone-ok is a széria részei.
Nem bírsz sírni amiatt, hogy 3 évig mi volt az S-széria másik két tagjával, amikor 2 olyan iPhone modell van minden évben, amin 2025-ben sincs zoomkamera! Miről beszélünk itt? Samsungnál azokat emeljük ki, amik nem változnak elég sűrűn, Apple-nél meg amikor változások mellett is elbújhat a paletta fele bármelyik S-mellett, az teljesen rendben van? Úgy, hogy a nagy kínai konkurenciáról nem is beszélünk?
Ki mellett megy el a piac?
Majd szólj, mikor lesz egyáltalán valódi kameraszett minden iPhone-on, utána hasonlítgatjuk az S-ekhez őket (nem muszáj az Ultrához, ha nem szeretnéd, tudom, hogy az nagyon félelmetes modell).
Ja bocs, a lidar kimaradt... az aztán jól jött, amikor a szomszéd Pista le akarta fényképezni a macskáját messziről. Az sokat változtatott a kameraszetten.
Szelfikamerákat nem számoljuk? Mert az változott S22 és S23 között. Az még a szett része? -
-
rtrace
junior tag
Igazad van abban, hogy az iPhone-okban soha nem volt 100%-ban ugyanaz a szett, de az ilyen szintű fejlesztéseket én nem tartom érdemi előrelépésnek, mint az 1/3 EV-vel fényerősebb lencsék, meg új néven kiadott, de változatlan specifikációjú zoom szenzorok.
Az árkategóriához méltatlan és elavult volt a hardver ott is, ez a lényeg.Samsungnál is ez a baj, nem az, hogy 3 éve változatlan. Akkor is bele tudtak volna már tenni olyan kamerákat, amivel nem kéne ma sem szégyenkeznie.
-
nozs23
addikt
XS-11P-12P. Ugyanaz a szett. XS-ben nem volt ulraszéles? Hát istenem.
Tenyleg ertetlenkedsz. Szoval NEM:
XS - 11P - hozzadott UW kamera, fenyerosebb optika a tele szenzorhoz - 11P - 12P - fenyerosebb optika a foszenzorhoz es hozzadott LiDAR. Es a 13P teljesen lecserelt szettet kapott.Tehat megegyszer, nincs olyan gyarto a Samsungon kivul, aki 3 evig szarik a teljes kamera szettre (mikozben a teljes piac elmegy mellette). Az S szerinak nem errol kene szolnia, ezert szomoru, hogy csak a peklapat Ultra kap meg minden jot es ertelmes meretu flagship nelkul marad a palettajuk.
-
doooo
veterán
XS-11P-12P. Ugyanaz a szett. XS-ben nem volt ulraszéles? Hát istenem. Nehogy pozitívumként hivatkozz rá.
Arról senki nem tehet, hogy az Apple nem tudott egy olyan szettet megálmodni, aminek a részeit kollektíven nem kell változtatgatnia 3 generáción át. Attól még nyilvánvaló, hogy kameránként ugyanezt csinálják, csak a szettben nem bírják, mert mindig van egy olyan a szettben, ami ősrégi. Szóval a fenti példa tökéletes, lezárható a téma. (A téma, ami eleve irreleváns, hisz ebben a cikkben max az Ultráról van szó) -
Hulladék minőségű lencséikkel kezdjenek valamit, legalább a képek széle ne legyen homályos, ha már a lépést sem tudják tartani a kínai gyártókkal képminőségben.
-
Pythoncobra
tag
Engem tulajdonképpen csak két dolog érdekel.
Lesz-e legalább olyan a 10x-es zoomja, mint az S23 Ultrám optikaija, és nem romlik-e az energiagazdálkodása.
Akkor csere.
Majd annak idején ezekkel kapcs várom a tapasztalatokat.
Amúgy semmi gondom az S23 U-mmal.
Csak 2 év után jobb egy új. -
jacis
nagyúr
Én szeretem a Samsung teldfonokat most is arról írok éppen de valahogy most azt érzem hogy az S25 széria nem nagyon hoz semmi újat. Annyira kicsi az előrelépés hogy egyáltalán nem mozdít meg bennem semmi.
-
dave987
aktív tag
válasz
MikeWazowski #35 üzenetére
Itt pont két különböző méretkategóriát láthatunk.
-
doooo
veterán
De, papíron egy az egyben ugyanaz az XS-11P-12P főkamerája is.
Papíron ugyanaz a 14P-15P-16P főkamerája is.
Az "olcsóbb", sima iPhone-okban meg eleve nincs 3 kamera se, vagyis eleve le vannak maradva az összes S-szériás mobilhoz képest. És az olcsóbb itt ugyanannyit jelent, mint egy sima S mondjuk. -
túró:gombóc
kezdő
válasz
janeszgol #41 üzenetére
Hogy miért, az jó kérdés
végülis ez is egyfajta kompaktság, hogy vékony. A baj az, ahogy írták is, ez valószínűleg az akkuméret rovására megy majd. Lehetne ugye Si/C is, de arról meg pont most írták, hogy gyorsabban degradálódik. Na meg egyelőre nem úgy néz ki, hogy a Samsung ad ki ilyen akksival telót, így sajna marad a kisebb telep. Kíváncsi is leszek az üzemidőre, ha már kamerában végre valami változás lesz az ALoP-al.
-
janeszgol
félisten
Ezt elhiszem, nekem is fáj a fogam egy Foldra. De éppen az S23 Ultránál döntöttem el, hogy még egyszer ilyen drága telefont (620 ezer ft volt) csak akkor veszek, ha a netto fizum súrolja a 600-700 ezret. Minimum.
Szóval nálam egy ideig az Ultra, a Foldok, a PM nem csak a mérete, hanem az ára miatt is kiesik.Oké, használtan lényegesen olcsóbb. Fél-egy évesen már lemegy belőle 20% kb, 1 évesen meg jó 30-25% is akár vagy még több. Csak hát a belső kijelző sérülékenysége...
-
Az S25 Ultra kamerarendszere lényegében változatlan marad.
Gatya -
nozs23
addikt
Um, a szenzor mereten kivul az optika es a szenzortechnologia is eleg fontos. Ugyhogy nem, nem hasznaltak 7 evig ugyanazt. IMX613 (XS-12), utana pedig IMX713 (13-15). Samsung konkretan nem nyult ahhoz a szetthez 4 eve. Ugy ahogy van, minden ugyanaz eladva ujra es ujra.
De igazabol nem is ez a lenyeg, hanem, hogy mellette ott van a telojuk, ami tenylegesen javulgat, mert az a flagship: az S Ultra. Az S mar regota nem flagship. Tokmindegy, hogy te mit gondolsz androidos viszonylatban az iPhone Pro-rol, az az Apple legjobbja, nem egy felvizezett valtozat. Most ne menjunk bele, hogy naluk is volt mar 1-2 generacio amikor volt egy kameras funkcio, amit csak a Max kapott meg, mert sajnos az is elofordul.
-
-
Juhaszatti
addikt
válasz
enginev3.0 #43 üzenetére
"Én azt hittem lassan tényleg bedobják a full csatlakozó port nélküli telefonokat, hisz már van vezetékmentes töltés.."
Olyan szerintem egy darabig nem nagyon lesz, hogy csak vezetéknélküli töltés legyen egy telefonban. Minden a kisebb fogyasztás, kisebb és hatékonyabb energiafelhasználás, környezettudatosabb dolgok felé megy. Akkor biztos nem fog minden a vezetékmentes töltésre épülni, ami nagyon pazarló, és nagyon nagy energiaveszteséggel működik. -
enginev3.0
félisten
Ebbe is tudnának, a realme 7000 mah körüli akksikat fog rakni a telefonba, elvileg méretnövekedés nélkül, szóval itt megint csak azért nem rakják bele a nagyobb akksit mert nem akarják
iphoneba is mehetne 6000res akksi, vagy 5000res bármelyikbe, lehet 2-3 naponta elég lenne tölteni, de nem.
-
doooo
veterán
Igen, egyrészt "mini" modellek, másrészt nem vékonyak. De a lényegük, hogy más technológiát használnak. Na már most a technológiát ha félre is tesszük (azaz eleve kevesebb mAh-val számolunk, mondjuk 5000-rel átlagban), a Samsung garantáltan semmit sem fog belezsúfolni és préselni egy mobilba se olyan módon, ami veszélyes lehet. Hogy miért nem? A 8 évvel ezelőtti események miatt.
-
enginev3.0
félisten
válasz
janeszgol #41 üzenetére
Nem a világ megy a slim telefonok felé, hanem a gyártók, a világ majd eldönti hogy kell e vagy sem
lásd a mini telefonok, az emberek egy része sír sír hogy kéne kis telefon, de a gyártók nem véletlen nem gyártják őket, vagy csak nagyon elenyésző mennyiségben.Ez a slim dolog sem lesz hosszúéletű
iphone C vagy R vagy mi volt az olcsó iphone tag jelző meddig élt? 1-2 évet?Sokkal jobb lenne végre minden gyártó láthatatlan szelfi kamerát rakna a telefonba, és nem lenne ott a hülye luk, erre is van már megoldás, mégsem alkalmazzák
"2025-ben mit fognak kitalálni kb egy gondolatra?"
Én azt hittem lassan tényleg bedobják a full csatlakozó port nélküli telefonokat, hisz már van vezetékmentes töltés, adatátvitel is megoldható vezetéknélkül, TWS fülesek, szóval sok értelme már nincs, vagyis pont annyira ki lehet már váltani a csatlakozókat hogy a gyártók ezzel is spórolhatnának maguknak, és eladhatnák mint egetrengető újdonság -
.Szaki.
addikt
válasz
MikeWazowski #35 üzenetére
A két telefon alatt a két telefonomat értettem, amiből az egyik egy S9+ volt, a másik viszont nem S23. Az S-szériával kapcsolatban már mások is megírták, hogy a Samsung megoldotta, hogy kvázi kompakt méretű legyen az újabb modell.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
enginev3.0 #36 üzenetére
Az új lencserendszerre gondoltam
-
enginev3.0
félisten
válasz
Juhaszatti #34 üzenetére
Mi lenne az új technológia a slimben?
-
Juhaszatti
addikt
válasz
janeszgol #30 üzenetére
"De erre minek külön gyártani egy telefont?"
Gondolom az új technológiájukat tesztelik vele. Nem akarták még a teljes termékpalettára ráengedni, de azt sem hogy mondjuk az S25+ ALOP-al jön, a többi meg nem. Ha itt beválik, jövőre már lehet hogy az összes ilyen lesz. De igazából a fene tudja, csak ötletelek.
-
enginev3.0
félisten
válasz
janeszgol #30 üzenetére
Valószínűleg nagyjából semmi újdonságot nem fog hozni az s25 széria amiért érdemes lenne instant pénzt kiadni 23 meg 24ről
Szóval kell egy kis pénzt máshonnan kipréselni
és mennyivel többen fel fognak sikítani hogy 7mm vékony mint hogy hány nmm-rel nagyobb benne a hőkamra
Márpedig ilyen szempontból ha jól sejtem a valódi célközönség az "apa vedd meg olyan jól néz ki" -
Lajmund
őstag
Ha nem lennék fold függő tuti rámozdulnék az ultrára. Ezzel a lapos kijelzővel engem megnyertek. Aksi témán felesleges pörögni. Fold5 nagy kijelzővel kicsi aksival hozza simán a 6 órát egy nap csak belsőt használva ugy hogy nem nagyon szokott 20% alá beesni az aksi. 25 ultra mennyit fog bírni? 13 órát? Mire nem elég? Engem a fold7 izgat igazán. Sajnos bármennyire csábít a 25 ultra sima telora nem birnék már vissza menni. Minden jobb a nagyobb kijelzőn. Én 23 ultrárol váltottam azt hittem 4 évig meglesz de nem
-
janeszgol
félisten
válasz
enginev3.0 #29 üzenetére
Na engem ez basz fel agyilag. Oké, pont a Samsung az, aki ma a legkisebb telefont gyártja a csúcskategóriában... bár talán egyik kategóriában sincs kihívója ebben. (Az S20/S21 még nagyobb volt, de az S22/S23/S24 jó fogású készülékek). Az Apple kivezeti a töltőcsati miatt a SE telókat, így az már nem játszik. A 6,1 colos telójuk meg nagyobb, mint a Samsung 6,1 colos telója.
Na de visszatérve. Szóval a piac szerint nem kell kicsi telefon, de van idő és energia ilyen hülyeségekre. Max ha nem jön be, majd kitalálnak mást. De most komolyan. Azzal reklámozzák a Slimet, hogy 7 milliméter vékony.
S23/S24 az 7.6 mm
S23+/S24+ az 7.7 mm
S24 FE az 8 mm
S23FE az 8.2 mm
Xiaomi 14 az 8.2 mm
S24 Ultra az 8.6 mm (S23U az 8.9 mm)
Az i16 család az 7.8 mm (sima és Plus) ls 8.3 mm (két Pro)A 1.5-2 mm már észrevehető difi. Még az is lehet, hogy a 8.2 mm is észrevehető a 7 mm-hez képest. De erre minek külön gyártani egy telefont? Pláne a sima és a + verzió 7.6 és 7.7 mm-hez képest.
-
TODI1111
veterán
"Alma fronton is ugyanez van, a Pro és a Pro Max között is szignifikáns különbség van minden esetben. Talán a Google Pixel 9 Pro és Pro XL között nincs különbség egyedül."
Én úgy látom, hogy alma fronton is az van mint a pixelnél. A pro és max között (16 pro vs pro max)csak a kijelzőméret és akku kapacitás különbség van mint a pixelnél.
"Az pedig szintén egy fontos pont szerintem, hogy a gyártók rendszeresen azt csinálják, hogy bizonyos extrákat csak a nagyobb modellekbe tesznek bele."
Ez egyre jobban csak a samsungra lesz jellemző.
-
.Szaki.
addikt
válasz
LosBlancosRM #15 üzenetére
Mondjuk az szerintem tény, hogy az utóbbi időben már tényleg elképesztő méreteket öltenek az ún. normál méretű telefonok is. Normál alatt arra gondolok, hogy nem Plusz, +, Max, Note, XL modellek. Ki-ki hogy hívja.
A Samsung S9+-om 6,2"-es kijelzővel volt szerelve, most pedig a "normál" telefonomnak van 6,3"-es képernyője. Persze, azóta tart ott a technológia, hogy a screen-to-body ratio sokkal jobb, de a méretek akkor is hasonlóak a két telefon között, és az egyik egykoron a nagyobb telefonnak számított. Arról nem is beszélve, hogy sokkal nagyobbak nem lettek a nadrágok zsebei sem.
Az pedig szintén egy fontos pont szerintem, hogy a gyártók rendszeresen azt csinálják, hogy bizonyos extrákat csak a nagyobb modellekbe tesznek bele. Anno az S9+ esetében eszembe se jutott volna a nagyobb modellt választani, de elég komoly eltérés volt a normál és a plusz modellek közt. Alma fronton is ugyanez van, a Pro és a Pro Max között is szignifikáns különbség van minden esetben. Talán a Google Pixel 9 Pro és Pro XL között nincs különbség egyedül.
-
A Slim modellnek mi az értelme, miközben a kíniak egyre nagyobb akksit pakolnak a készülékeikbe. A Samsung meg kijön ilyen 4700 mAh-s teleppel...
-
doooo
veterán
A kínaiak már csinálják ezeket a "Slim" cuccokat, miattuk kell az Apple-nek, meg a Samsungnak is (előbbinek pláne, ha Kínában kompetitív akar maradni).
Amúgy meg ez nem 2 hónap alatt jön össze, a Samsung ugyanolyan régóta dolgozhat rajta, mint az Apple, csak nem szivárgott ki. És még előbb is fog bemutatkozni, ha a fele is igaz a pletykáknak. -
janeszgol
félisten
válasz
LosBlancosRM #15 üzenetére
2013 ota kovetem a telokat. Oke akkor vissza olvastam 1-2 evet, mert kivancsi voltam a 2012 es 2011 felhozatalra. Azert kestem ennyit, mert akkor iPod Touchom volt (2009-tol) es butatelom volt mellette. Meg egy iPhone is volt, de simet az se latott.
Viszont ismerem ezt a szlogent a Galaxy Note-nal. Akkoriban a Samsung diktalt az alma mellett.
Oke a fenti iromanyom sarkitott. Es valoszinuleg az S25 srm lesz meg 6.3 colos, de az S26 mar varhato ezzel a merettel sajnos.
Ez sem ordogtol valo, mert pl az S20 es S21 az 6.2 col, az S23, S24, S22 meg 6.1 col.
En orulnek, ha maradna a 6.1 col, ezzel a testmerettel (kb 146/147 x 70 mm). Az S23-at kenyelmesebb fogni, mint az iPhone 16-ot. Az S21 nem kenyelmes mar annyira.De azert akarhogy diktalta regen a Samsung a trendet, azert az S25U 6.9 inches kijelzoje es a Slim Galaxy ujdonsag. 2024 elso feleben ezekrol nem emlekszem, hogy lett volna pletyka. Tavaly tuti nem volt. A Galaxy Slim novembertol van tudatban, az Ultra kijelzonovekedese meg még annyira friss, hogy a multheten csak 2-3 ember feltetelezte egy topikban, hogy lehetseges ez a meret a PM miatt, gyakorlatilag mindenki a 6.8 inchet varta es mondta.
-
LosBlancosRM
őstag
Nem rég még te voltál kiakadva a pletykák miatt, most meg felülsz a vonatra. Melyik jelenik meg előbb? A Samsung vagy az Apple slim?
Nem tudom, hogy rémlik-e, vagy még nem voltál képben a mobil piaccal, de nekem úgy rémlék, hogy egy bizonyos Galaxy Note volt kiröhögve a nagy kijelzője miatt, hogy nem lesz ekkora kijelzőknek jövője.
-
Hát gyerekek... Az "izgalmas" jelző olvasatán én csupán egy unalmas ásítással tudok reagálni. Hajdanán szó szerint ittuk, figyeltük, beszéltük át a sok mobil cikket és megjelenést!
Már jó ideje (kb 3 éve) már alig érdekel és mozgat meg valami is.
Jaja. Jó a Galaxy és a cég támogatása is remek. Csak ezért érdekel a cég. Szerintem meg fogom venni az ultrát és tervezek hozzá tokot is - ez már biztos.
De hogy izgalmak és meglepetés? ÁÁáááááááá!!! Az izgalmakat nem itt keresem, a meglepetéseket meg valszeg naponta kapjuk. -
zsinyeg
csendes tag
Inkább nagyobb akksi. Alap modellbe 4500, + és ultra 6000 és nagyobb töltési sebesség.
S23 nálam van hogy napi 2 töltés (fél éves) -
klaya86
senior tag
S23Uról váltás S24U-ra alapból felesleges lett volna számomra, reszeltek picit, ráadásul design már túl sarkos lett . Vártam az S25U-t, hogy végre lépjenek egy komolyabbat. Nagyobb aksi, gyorsabb töltés, sok év után végre más kamera szenzorok. Erre ... Nulla érdemi fejlődés várható. Más design, aztán szia.
-
prolad
addikt
Átvett pár (sajnos sokszor negatív), dolgot a Samsung az Appletől, de a kijelzőméretben az S20 Ultra óta fixek, az 6.9 volt, aztán 6.8 a későbbiek, most megint 6.9. Valószínűleg valojaban 6.85 vagy valami hasonló törtszám, amit le vagy fel kerekítenek, függően az igenyektől.
Ami meg a Slim vonalat illeti, valóban van Apple oldalon is pletyka rá, de a Samsung is gondban van az S szériával, annyira megnyirbálták az alap S modelleket (és az FE-t, bár ott pont az a cél), hogy lassan összeértek volna az A szeriával, ha nem állnak neki azt is butítani. Egy S slim modellnek több értelmét latom, mint egy S25+ nak, valamivel drágább lesz, de kevesebb kompromisszummal az Utrához képest és azok is egy fokkal indokolhatóbbak lesznek a vékonyság miatt. Egy olyasmi mellékvágány, mint a Galaxy Aplha volt talán 10 éve. -
bollokcs80
Korrektor
válasz
Permet Elek #7 üzenetére
De legalább az autófókusz....
-
Permet Elek
senior tag
Remélem a sima S25-be is belekerül az 50mp-es széleslátó, és nem spórolják ki belőle az auto focust.
-
nozs23
addikt
Te nem szamolsz valamivel. A formfaktor valtozas mindig porgeti az eladasokat. Meno, vekony, konnyu, futurisztikus. Szerintem azt mar reg leszarjuk, hogy mennyire all ki a kamera. Mivel fizikailag lehetetlen ertelmes kamerat sullyeszteni ezekbe a hazakba, inkabb alljon ki, minthogy pocsek menosege legyen.
-
túró:gombóc
kezdő
Ez a slim papíron elég jól hangzik, de mondjuk egyszerűbb lett volna, ha az S+ csak egy az egybe megkapta volna ezeket a specifikációkat. Mindenestre kíváncsi vagyok a végleges konstrukcióra
az a telefotó kamera tényleg elég jól hangzik.
-
.Szaki.
addikt
Hát nem tudom. ... A 7mm vastag házban benne van az "erős kameraszett" is? Gondolom nem, ergo csak annyit sikerült elérni, hogy még otrombább módon fog kidülledni a kameraszett, de cserébe legalább szerény lesz az akkumulátor kapacitása. Én ezt sem Samsung, sem pedig Apple fronton nem látom életképesnek, de lehet én nem számolok valamivel, amivel a gyártók viszont igen.
-
janeszgol
félisten
i16 PM 6.9 col, akkor legyen az S25U is annyi. (Pont a múltkor írtam, hogy van valóságalapja ennek, erre tessék.)
Jön egy Slim iPhone (1 éves pletyka), akkor jön egy Slim Samsung is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged