Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Acélfarkas #13 üzenetére
Nem a kötöjel számít, hanem a betűszó kimondott alakja, tehát pl. ÁNTSZ esetén is hasonul - logikusan
-
Antosz
tag
válasz
Acélfarkas #1 üzenetére
Az 1TB akart lenni mert, hogy annyi van neki.
-
Antosz
tag
Mi az az AI-jal? Valahogy nem jön át.
-
X140M1F4N
csendes újonc
Április óta Ulefone Armor 24-em van. Összességében meg vagyok vele elégedve. Nem lassul, nem fagy, nincs vele baj, nem hagyott cserben, pedig sokat nyomogatom. Egyedül az zavar, hogy Android 13-nál leragadt. Ár/érték arányban szerintem kiváló készülék. Abban az esetben cserélném csak le, ha már nem lenne garis, javíthatatlan hibája lenne, vagy pedig többe kerülne rendbehozni, mint amennyit ér a teló. Ha 5 évig kiszolgál, 5 évig fogom használni. Persze, ki tudja? A mai tervezett elavulás ennek hamarabb véget vethet. Mindenesetre, nagyon kíváncsi vagyok az új Armorokra. Ha telót kellene cserélnem, akkor legyen legalább 22.000mAh-ás vagy nagyobb, tudjon 120W-os töltést, legyen több, erősebb stb. Tudom, hogy az Ulefone meg tudja ezt lépni, mindig van feljebb.
-
cs.zs.
veterán
"...a 4,7"-es képátló mindenesetre felüdülés a sok monstrum között..."
Illetve az lenne, ha normál méretű ház lenne körülötte. -
Ez már "majdnem" a Vertu szintje. Csilióra már van a hátlapon.
-
Acélfarkas
őstag
Az Armor 28 Ultránál az '1GB tároló' nem lesz kevés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest