- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveAd
tag
Gyenge a jel, egyszeru. A megfelelo feltetel nem adott es ez nyilvan nem egyedi eset. Ezert nem lehet altalanossagban kijelenteni, hogy nem erdemes 4G-rol 2G-re kapcsolni ha wifin van hosszabb ideig (ezzel csak martonl hozzaszolasara reagaltam [link] )
Ja, persze a telefon antennaja is befolyasolja, de ugyanaz a telefon ugyanott a Telenortol jobb jelet vesz 4G-n, ennyi. Szoval nalam leginkabb megis a halozat befolyasolja.
-
SteveAd
tag
válasz
anglergab #108942 üzenetére
Azert ez nem teljesen igy van. Pl. a Sony Xperia XZ1C-m ketszer gyorsabban merul 4G-n mint 2G-n (Budapest, belvarosi kornyezet) lakasban. Erdekes modon a masik ugyanolyan, par honappal regebbi telefonom Telenoron ugy merul 4G- mint a masik T-n 2G-n. Probaltam SIM cserevel is, tehat nem a telefon miatt van. Szoval igenis van jogosultsaga a 2G-nek ha valakinek fontos az akksi
-
Keem1
veterán
válasz
martonl #108940 üzenetére
Szerintem ne kapcsolgasd le 4G-ről. Nem fogyaszt jobban a telefon. Kivéve persze ha ott nálad rossz a 4G térereje.
Régen én is mindent kapcsolgattam, mert azt hittem, spórolok. Kiderült, ezt jobban tudja a telefon. Így nálam mindig 4G, wifi be, Bluetooth be (füles, okosóra), GPS be (navi, helyadatot igénylő appok). Kiderült, nem bírja kevesebb ideig az akksi, mivel használaton kívül nem fogyasztanak szinte semmit.
-
Keem1
veterán
válasz
martonl #108938 üzenetére
Szerintem ezek az új modern telefonok már nincsenek hozzászokva az őskori hálózatokhoz. A múltkor autópályán csak edge hálózat volt, a telefon meg nemes egyszerűséggel közölte hogy nincs net. Pedig egy évtizede még hogy elvoltunk az edge sebességével is...
Nem, ezek a telók már nem szoktak hozzá, hogy 4G-ről átkapcsoljuk 2G-re, és valahol érthető is. -
martonl
senior tag
Ma több helyen (Bp.-en) azt csinálta 2G-n a telefonom, hogy a folyamatban lévő hívást simán bontotta, ha valaki más is hívni akart. De volt, hogy percenként bontogatta a vonalat. Így akarnak leszoktatni a 2G-ről?
-
vpanangin
senior tag
válasz
MaxxDamage #108936 üzenetére
-
-
vpanangin
senior tag
válasz
MaxxDamage #108934 üzenetére
Nem tévedsz.
De, 3,5 GB a max. -
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Lackooo84 #108931 üzenetére
Valami ceges flotta,normal mobilnettel, nem tudom miert ez a neve (2 eve amikor kaptuk, annyit mondtak h 4 GB adatunk van, ha tullepjuk lassitjak) Samsung Galaxy xCover4 a keszulek amugy, netezeskor pedig ott az LTE ikon a terero mellett.
Amugy nem elso eset mar h lassitanak, csak edsig 3-4 napot kellett csak varnom honap vegeig, most kicsit tobbet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sziasztok!
Tegnap jott SMS.
"Tisztelt Ügyfelünk! Adatforgalma elérte az Üzleti Honos GPRS Limit-et. Forgalmàt a szàmlàzàsi ciklus végéig sàvszükìtéssel korlàtoztuk. Üdvözlettel: Telekom"
Ceges telefonon kicsit tultoltam a netezest a honapban sajnos.
(4GB)
Van barmi mod arra hogy kerjek extra adatkeretet anelkul hogy a ceg vezetoseget zargatnam ez ugyben?
Ajanlottak mashol az extranet1GB-ot, de ezt a rendszer uzenetet kaptam:
"Tisztelt Ügyfelünk! Elöfizetésével Ön nem jogosult a szolgàltatàs igénybevételére. Üdvözlettel: Telekom"
-
-
Primary92
senior tag
Pick Pac Pont-os rendelést átveheti más? Mondjuk meghatalmazással.
-
lacibacsi
addikt
Sziasztok!
Csereutalvány felhasználásával kapcsolatos korábbi hozzászólásom sztorija lezárult.
Elsőre elég határozottan elutasítottak mindenféle rugalmas eljárást, de tanulva a tanácsaitokból, másodjára már nem hagytam magam. Nem tudom, hogy az üzletben lévő eladók buták, vagy butának vannak betanítva, de egészen más lett a helyzet miután elhangzott a "kérem az üzletvezetőt!" mondat. Az üzletvezető (vagy valami vezető féle) egészen másként állt a problémámhoz. Típus azonos készülék már nyilván nincs a kínálatban, ami viszont ilyen árban (listaárban) van, azok nekem nem kellenek. A "ráfizetéssel drágábbat" módszert ő is elutasította, de így utólag ennek örülök, mert sokkal jobban jöttem ki a dologból. A lényeg, hogy a pénzvisszatérítés felvetésére erősen húzta a száját, de végül ez lett a megoldás. Tulajdonképpen fénysebességgel utalták vissza a vásárláskori vételárat én pedig fénysebességgel vásároltam a webshop-ban új készüléket, a listaárhoz képest jelentős online kedvezménnyel...
Első alkalommal még teljesen zöldfülűként sikerült megfogniuk, de másodjára (felvértezve a tanításaitokkal) már sima győzelmet arattam... Köszönök minden segítséget!
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Cilindrik #108919 üzenetére
Nem ugyanaz, ha a webshop írja, hogy x boltban azonnal, akkor ott biztos van készleten elég sok.
Ha a webshop nem írja, akkor is van készlet, de egy bizonyos szint alatt.
Telefonon Nekem nem tudtak info-t adni a bolt készletéről.Nyilván nem akarsz kétszer bemenni, de szerintem van készleten minden(aminek nem a hetekben volt a megjelenése), ha pedig nincs, akkor berendelik neked(nem tudom van-e házhozszállítás ilyen esetben, hogy ne kelljen másodjára bemenned?)
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Bolti készletekről hol lehet infot megtudni?
Gondolom a webshop és az üzlet készlete nem ugyan az.üdv
-
Kivizsgálták a 06.30.-i Mozi Jegy regisztrációm és elmondásuk szerint nem is regisztráltam. Ilyen szar a Telekom rendszere? Akkor 00:07 perckor kár is volt ezzel szórakoznom... ennyit a T-ről (ismét)
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Adott egy olyan probléma, hogy az előfizetéses számról nem tudok az édesanyámnak sms-t küldeni Szlovákiába. Más ismerősnek igen, csak épp neki nem. Hívás megy, Telenoros kártyáról megy az sms. Telekomos kártya az elsődleges. Egy ideig nem foglalkoztam vele, gondoltam Miui bug (Redmi note 6 pro), de időközben váltottam Galaxy A70-re, arról sem megy. Mi lehet a gond? -
bksgbr
tag
Telekom alkalmazásban szeretnék egy új Domino számot hozzáadni, de délután 4 óta nem tudom, mindig hibára fut. Valakinek működik rendesen ez a vacak alkalmazás?
-
Primary92
senior tag
A fiatal opció 25 éves korig tart és kész pont, vagy ha a megkötéskor 25 év alatti az ember, akkor a hűségidő végéig?
Azt írja, a csomagváltáskor, hogy a szerződésben vállalt költési összeg, aminél kisebb csomagra nem válthatok. A Mobil S + 1 GB net 3052 forint, amihez 4190 forint költési szint tartozik. Ez azt jelenti, hogy nem tudunk menet közben a Mobil S + 3 GB-ra váltani, aminek 4072 Ft lenne havidíja?
-
sopruk
senior tag
Szerdánként a Domino day. Szerda 8:00 órától csütörtök reggel 8:00 óráig kapcsolható be 24 órára egy GB internet egy napra vagy korlátlan szociál média vagy 100 perc ingyen beszélgetés hálózaton belül.
Továbbá ott van a fesztivál adatbővítő amivel 3gb ot kapsz három napra. A nyári hónapokban lehet aktiválni 30 naponként.
Mindkettőt a Telekom alkalmazásban lehet aktiválni... -
8
senior tag
Lesz/van mostanában valami domino internet akció?
-
kalanchoe
senior tag
Csak bankkártyáról nem lehet tölteni, előfizetés terhére megy?
-
Huroq
senior tag
válasz
seger #108905 üzenetére
Én ezt az előleges dolgot már sok oldalról megjártam. Chaten, telefonon és személyesen is. A chaten és a T-Pontba javasolták a korábbi részletek teljes rendezését a pozitív kimenetelért. Én hallgattam rájuk biztos tudják mit beszélnek. Sajnos nem. Annyit hajtogatnak ezek után, hogy ők sem értik stb. stb. Hát akkor én még hogy nem értem... Teljesen elfogadnám a mobil előleget ha minden hónapba késve fizetnék, tehát rossz adós lennék, de nem erről van szó. Minden hónapba a számla kiállítás napján már fizetve is vannak a számlák. Furcsa üzletpolitika ez nekem.
-
seger
addikt
válasz
Huroq #108904 üzenetére
Ezt az előleges dolgot baromira elcseszték...
Van 3 előfizetésem plusz otthoni lassan 4 éve... (sose volt késé a fizetésben)
Egyszer Venni akartam készüléket mert lejárt a hűségem, és hosszabítani akartam 2 évre. Majdnem az egész készülék árát akarták kérni előlegként! Felhívtam a telekomot, nem tudtak semmit csinálni. Mondván ez van.....
Bementem a telekom üzletbe, szó nélkül tudtam elhozni részletre minden előleg nélkül... igaz buktam 10ezer Ft online kedvezmény. Amit meg is reklamáltam. -
Huroq
senior tag
Korábban említettem, hogy rendelnék készüléket meglévő előfizetésemhez.
Ez meg is történt hozzáadta a mobil előleget, majd a vissza igazoló emailben ez olvasható.
Az a szerencse, hogy egy összegű fizetést választottam, nem pedig részletet.
Igen tudom biztos csak elírás (mint annyi más helyen), ellenben ha ilyen dolgokra nincs oda figyelve benne, akkor megkérdőjelezhető mennyire szent és sérthetetlen a "rendszer" mobil előleg megállapításnál. Ez az egész csak azért foglalkoztat ennyire, mert az ő ajánlásukra fizettem be a korábbi 3 futó törlesztőm teljes összegét (280k), hogy akkor biztos nem számol fel majd a rendszer mobil előleget. Nem így lett, ugyan olyan magas összeget állapít meg mint előtte. Erre a válasz meg a rendszerre mutogatás, hogy az milyen jó és tévedhetetlen.
Úgy örülnék egy konzisztens rendszernek. -
válasz
polonic #108885 üzenetére
Végül rákerestem, úgy van, hogy minden nap 20:00-24:00-ig van időablak, és a számhordozás kérésétől számított második napon megy végbe a folyamat. Szóval újra lett indítva a telefon, SIM beírva, és átváltott. Volt kis kiesés, de ennyi. Ami a vicc, a deaktiválódott vodás simen azóta is van fullos térerő, csak épp telefonálni nem lehet vele.
-
Sisco2
tag
válasz
kovacsmi_74 #108900 üzenetére
Ráadásul most így semmilyen feltöltéshez nem jár az 500Mb feltöltési bonus.
Csak az app -os feltöltéshez jár(na) de az nem müködik már régóta.
Az 50 percet adják bonusnak egyedül az egyéb feltöltésekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest