- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
lacibacsi #108819 üzenetére
Ja, és a T-nél az vásárláskori kisker árat éri a csereutalvány, ez főleg akkor jó, ha anno mondjuk akciósan vetted a készüléket, persze ez csak új készülék vásárlásnál érvényes, kp. visszakérésnél a számlán szereplő összeg a mérvadó. Kérj üzletvezetőt, általában engednek drágább telefonra is beváltani ráfizetéssel.
-
szemesi69
addikt
válasz
lacibacsi #108814 üzenetére
Szia! Eleinte így kezdik, ha hagyod át vernek. Nekem kétszer volt ilyen. Az árát is vissza kérheted, az értékében is választhatsz, drágább is lehet ráfizetéssel. Másodszor már engem is át akartak verni, amire be pöccentem, elkezdtek telefonálni, érdekes mindjárt lehetett mást is. Az utolsó egy huawei P8 volt, ugyan olyant akartak adni, mondván mivel még tudnak szerezni, erre mondtam nem kell, mert kifutó, meg másikat akarok, így árában választhattam mást. Azért árában választottam, mert részletre volt, és még volt vissza belőle. Ez kb. fél éve volt. Csapj az asztalra, ne hagy magad le rázni. Én nem hivatkoztam jogszabályra, csak szimplán bepöccentem, aztán beszóltam az alkalmazottnak, utána jött a telefonálgatás, hogy mik a lehetőségek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest