- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plusz százezerrel többért árulják mint kellene , ez így összességében kiábrándító.
-
janeszgol
félisten
Volt már idézet az indexes tesztből. Én is tennék, és itt a lényeg:
"A dél-koreaiak egyértelműen az iPad Airekkel azonos kategóriába szerették volna pozícionálni a Galaxy Tab S10 FE-t, arról azonban megfeledkeztek, hogy míg az Apple 300 ezer forintról induló táblagépei az M3-as chipnek köszönhetően bőven használhatók profi munkára is, addig az Exynos 1580 még az alapvető animációkat sem tudja zökkenőmentesen futtatni a kezdőképernyőn. A Samsung új középkategóriás táblagépe tehát a jelenlegi áron nem igazán ajánlható készülék."
Őszinte leszek még 150 ezerért se venném meg. Ott az alap iPad, illetve a Xiaomi Pad 7, sokkal erősebb hardverrel és sokkal jobb minőségű kijelzővel.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
Merovingi201
csendes tag
Ezt csúnyàn benézték.
Max a Samsung Fan-ok fognak venni belőle , vagy ha beesik az àra.... -
janeszgol
félisten
Ha már ennyiért adja a Samsung ezt a versenyképtelen hardvert, akkor legalább oled kijelzővel jött volna. Oleddel még ajánlott vétel is lehetne. Oled, 4 normális hangszóró.
Elszúrta. -
joey04
titán
ez így hulladék a xiaomi meg az ipad mellett.
-
mhydas99
senior tag
Ezt is csak a markanev adja el. Nagyon bagatellnek tartom, hogy ha mar IPS akkor nem raktak bele 120 Hz-et, minimum lett volna manapsag. A proci meg elmegy, de sajnos ebben az arsavban vannak jobb ajanlatok, barmikor a Honort vennem inkabb mint ezt...
-
csakany2001
senior tag
Nekem a 8/128GB-os változat van, nem tapasztalok ilyet. Az energiatakarékossági beállításoknál érdemes kikapcsolni a korlátokat pluszban, mivel ez a SoC amúgy sem egy erőmű.
De én nagyrészt tényleg átlag felhasználásra használom, arra megfelel.
A kijelző minősége lehetne jobb, ebben a konkurencia sokkal erősebb de számomra fontos volt, hogy Samsung legyen.(várom is az új OneUI-t) -
válasz
csakany2001 #5 üzenetére
A9+ tablet kellemes csalódás volt neked? Nekem meg kellemetlen csalódás és én sem játszom rajta. Fluid müködést vártam el terhelés nélkül, de már egy fullhd videóval is küzdenie kell. TVgo alkalmazás használata kimondottan alsópolcos "élmény" ezen a tableten. Youtube egész használható HD-ben, csak a fulldh-t nem birja, mert ott már a 30 fps se megy neki, nemhogy a 60. Képnézegetésre, email-ezésre és netes oldalak bámulására jó.
-
janeszgol
félisten
válasz
pècsimunkás #15 üzenetére
Egyiknek sem tartott a szavatossága 2 évnél tovább.
-
janeszgol
félisten
válasz
aprokaroka87 #9 üzenetére
Azért az SD888 sem egy atomerőmű. Sosem volt az. Már a 2020-as Apple A14 is szénné alázta. Az első értelmes SD a 8 gen2.
-
doooo
veterán
Nincs olyan, hogy "az" Exynos. Mindegyik más, mindegyik más kategóriában és ársávban van. Például egy E2400/2400e-re soha nem lehet rámondani, hogy gyengén muzsikál. De erre az 1580-ra sem igazán. Túlárazott ez a tab? Igen, de a hw bőven elég a mindennapokra. Honnan tudom? Onnan, hogy a Tab S9FE is bőven elég, amiben két évvel régebbi, középkategóriás Exynos van. Őszintén meglepődtem én is, de mivel bőven elég, megvettem azt. Ez pedig annál is jóval erősebb.
-
Hallosz
senior tag
Egyet kell értsek az előttem szólókkal, tapasztalatból mondom, az Exynos nagyon gyengén muzsikál. Én többet ilyen procival szerelt eszközért nem adok pénzt.
Akkor inkább megszeretem az iOS-t -
ghiottone
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #7 üzenetére
Jogos - itt szerintem az alap dolgokon kívül már másra csak döcögősen lesz elég, most is dadog a rendszer (jó ezt még optimalizálhatják, de nem egy jó kezdés) és nincsenek meg a Galaxy Ai funkciók se.
-
cs.zs.
veterán
Bone-nak k.rva nagy keze lehet, ha 11-13" méreten neki nagyon jól esik játszani. Nekünk 10,61 Lenovo van, és túl nagy, nem érek el mindent a kijelzőn.
Játékhoz nem jó. Nem véletlen hogy a Lenovo Legion tablet 8,8". -
csakany2001
senior tag
Akinek Samsung tablet kell, nem csúcskategóriás annak bizony nincs más lehetősége.
Személy szerint én is sokallom, és az 5G-s változathoz hozzátéve inkább megvenném a sima S10-t.
De érdemes megvárni az A szériát, nekem az A9+ is kellemes csalódás volt.(mondjuk én csak tartalomfogyasztásra használom, szóval S-pen nem fontos de pl. az 5G igen)
Nyilván itt jön elő, hogy van komoly konkurencia, ott az Apple és a kínai gyártók. De ha hosszú support kell és csak android játszik, akkor elég egyértelmű. Sajnos ebben a kényelmes helyzetben vannak, kb. bárnit ráírhatnak az árcédulára.(de azért elég durva milyen felárak vannak tárhelyért, és mobilnet képességért) -
ghiottone
nagyúr
Először ezen a tableten gondolkodtam, le is kuponoztam 190 alá, de egyszerűen nem hiszem, hogy 5-6 év múlva elég lesz a proci teljesítménye + kellett a displayport, így Galaxy Tab S6 után vettem inkább egy 2025-ös iPadet.
Múlt évi S9-es is sokkal jobb mint ez az S10FE. csak ne lenne ott 240hz a pwm értéke a kijelzőnek. -
Gabci77
csendes tag
ez ennyi pénzért elég gyengus lett
-
janeszgol
félisten
Még annyit, hogy a kamerák viszont jók. A videók képminősége nekem tetszik, szép. A fotók közepesek.
-
janeszgol
félisten
Túl drága. 50-100 ezerrel többért adják, mint amennyit ér. Ráadásul a kijelző lehetne jobb minőségű IPS is. Nem ajánlott kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csúcsárral támad, de középkategóriás szettet nyújt a Samsung felemás táblagépe.
- Nyaralás topik
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest