Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Képek, árak, fotók és még videó is érkezett az X200 családhoz
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Mobil flották
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
Kivásárolhatják az Ubisoftot
it Jót tett az árfolyamnak, hogy a jelentések szerint a Tencent és a Guillemot kivásárolnák az Ubisoftot.
-
Egyszerűsíti útitervét az Intel
ph A vállalat nem szeretne annyiféle dizájnra koncentrálni, így a specifikus irányokat teljesen eldobják.
-
Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
ma A Balkán tetején teszteltük a brutális tudással és árral befutott sportórát.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Magenta 1-ben van az előfizetésem, ha váltok 1 GB (2 GB)-ról 3 GB (6 GB)-ra, akkor pl az instagram nem fogyasztja az adatkeretem, de benne a videók igen, vagy a képek is valahogy + a facebook appal mi az ami nem fogyasztaná? Illetve, ha ma váltok az már ma használható, vagy csak a következő fordulótól? Köszi.
-
legenda
válasz lugosi #105250 üzenetére
Nem olyan céllal írtam pedig.
Érintett illetékes mondta:
Nagyon sok panasz van az iPhone-okkal kapcsolatban eSIM és dual SIM kezelése terén, aminek a szolgáltató is issza a levét, mert sokan arra próbálják fogni, pedig más gyártóknál gond nélküli a működés ilyen téren.
Jobban nem faggattam a srácot, mert tudom, hogy Huawei és Samsung eszközökben gond nélkül megy a Telekomos eSIM régóta, de gondolom iPhone-ok kapcsán hirtelen megugrott most a váltások és azzal a problémák száma.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
Akkor ez izgalmas, ha nem lehet esim cserélni, ugyanis egy restore után nem lehet újra aktiválni az előfizetést, mert ahhoz bizony új esim kell. Múltkor szerencsére visszatettem a számom fizikai simre. Amúgy a probléma alapja, hogy az iPhone-ban egy modem van és azon osztozik a két SIM, így gyakorlatilag vagy az egyik működik vagy a másik. A Samsung és HUAWEI eszközökben kettő darab modem van és mindegyik SIM így önállóan működőképes.
[ Szerkesztve ]
-
tothferenc
senior tag
sziasztok. Van a telekomnál olyan dominos csomag/net szolgáltatás, amiben ingyenes a waze használata és nem csökkenti az adatforgalmat? Havidíjasnál tudom, hogy van (jelenleg ezt használom).
i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
atosan
addikt
válasz XboxGamePass #105251 üzenetére
Szia,
Képekhez, videókhoz nem tudok hozzászólni. Lányomnak múlt hónapban szintén feljebb toltam a netet, tán 10 perc és ment is. Telefont újra kellett indítani.[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
4Grider
nagyúr
válasz tothferenc #105254 üzenetére
Legyen egy ilyen szolgáltatás mondjuk havi 300 Ft. Ezért egy évre 4 GB Maraton netet veszel Domino-ra. Szóval nem sok értelme lenne a havidíjas szolgáltatásnak, mert még évi 100.000 km-rel sem fog a Waze 4 GB netet fogyasztani...
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Február 7-ig volt jó a Dominó kártyám. Elfelejtettem feltölteni, de mondom nem baj, úgy is 90 nap a hívószám lekötés.
Most nézem, és még mindig gond nélkül megy a kártya, a lejártai idő meg 05.08 lett, pedig nem lett rá töltve semmi. Ennek vajon mi lehet az oka? -
bopeti98
őstag
-
oAcido
aktív tag
Sziasztok!
Egy előfizetésre tudnék két készüléket venni?
Értem ez alatt, hogy kb 6-8 év után újra kötnék hűséget mert most inkább részletre venném a telefont (lakás, kocsi miatt). Viszont szeretnék mellé egy Galaxy Watch-ot is (de lehet megvárom az újat).
Megtudom venni a telefont és az órát egyszerre?
Ügyfélszolgálatos kiscsaj nem nagyon volt képben.
-
-
mokalade
tag
Szasztok!
Domino kártya 4 csengetés után átirányított a kikapcsolt(!) hangposta helyére. Ez mennyire gáz!
Ügyfélszolgálati válasz emailben csak a hangposta kikapcsolásról írtak, telefonos ügyfélszolgálaton nem jutottam el élő személyhez.
Ha nincs Soulfly842(#23522) hozzászólása, akkor már idegbajt kaptam volna. Köszi szépen!Telekom app-ban még mindig bekapcsoltnak mutatja a hívásátirányítást, ott hibára fut (próbálja meg később).
Hogyan lehet eljutni telefonon élő személyhez?
Telekom app hívásátirányítás mindig aktívat mutat? Lesz ebből gond?Köszi!
-
goop
őstag
válasz kakuk.tamas #105270 üzenetére
Nem kell, mivel tartozékként veszi meg.
-
martonl
senior tag
-
martonl
senior tag
-
Soulfly842
addikt
válasz bopeti98 #105262 üzenetére
Ott már nem a lejárati időt írja, hanem azt, hogy Feltölthető: ...
Ez a lejárat utáni biztonsági 90 napos időintervallum... ez alatt aktiválhatod újra a kártyádat egy feltöltéssel (hívószám lekötési idő)
(#105270) kakuk.tamas
Igen, ahogy (#105272) goop is írta, nem kell!
Egyedül üzletekben van lehetőség rá... ha arany, vagy platinakártyás az ügyfél, egy ilyen típusú részletfizetése lehet plusz hűségidős szerződés nélkül.
Apple watch-okra volt hosszabb törlesztési ütem is, lehet hasonlóként van más okosórákra is. De erről az üzletben adnak majd tájékoztatást.
(#105276) Gedeon31
Okosóra otthoni mellé nem volt részletre, de azt hozná a weboldal, ha lehetne (az webshopon is megrendelhető lett volna)... Így szerintem nem... Marad a mobil 'előfizetésre opció'.
[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
válasz Soulfly842 #105278 üzenetére
Attól függ milyen okos óra, az esimes samsung galaxy watch-ok benne vannak az otthoni árlistában. A huawei esimest nem néztem, de ezen elv mentén annak is benne kell lennie.
[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
válasz Soulfly842 #105278 üzenetére
Eszerint lehet venni otthoni mellé is okosórát [link]
-
Lackooo84
nagyúr
Elvileg tegnaptól megy a VOLTE dominon is. Forrás.
The Truth is out there...
-
thomas77
senior tag
-
válasz thomas77 #105286 üzenetére
Nálam sem aktív még, majd talán idővel az lesz. (bár van kapcsolóm rá, de nem tudom aktiválni)
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
törölt tag
válasz thomas77 #105290 üzenetére
Milyen mobil?
VoLTE-témát áthozhatjuk a megfelelő topikba, ami részben azért lett kitalálva, hogy ne OFF-oljuk szét a fő, szolgáltatói topikokat.
-
thomas77
senior tag
válasz #81733120 #105291 üzenetére
Igen, láttam már a nemrég nyitott VoLTE topikot és nem is kívánom szétoffolni ezt a témát, de ezt talán többen olvassák. Én napi szinten benézek ide, míg oda csak nagy ritkán.
Ennek mégiscsak hír értéke van, hiszen itthon feltöltősnek VoLTE még nem működött.
Fel is hívtam az ügyfélszolgálatot, de nem tudták bekapcsolni, mert este 10 és reggel 6 között nem lehetséges, de megerősítették. Tényleg elindult és elvileg ugyanúgy bekapcsoltatható lesz, mint az előfizetéséseknek.
Tehát holnap reggeltől élhet mindenkinek, aki nem sajnálja azt a pár percet csevegni az ügyintézővel. -
legenda
válasz thomas77 #105292 üzenetére
Nem OFF szerintem itt sem a VoLTE, mert adott szolgáltatónál a szolgáltatás szerves részét képezi már.
Akkor viszont felettébb preferált lehet a VoLTE topik, ha két - vagy majd több - szolgáltató VoLTE funkciója kerül például összehasonlításra, vagy másik szolgáltató VoLTE megoldásáról van szó.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
thomas77
senior tag
Köszönöm.
Amúgy pont 1 hónapja váltottam vissza előfizetésről dominóra és marhára hiányzik a tuti hangminőség. Persze a sima HD hang is jó, de azt elég gyakran eldobja a telefonom a munkahelyemen és akkor NB AMR van, ami tudjuk, hogy milyen. A VoLTE meg atomstabil volt. És ezek szerint az is lesz.
Bárki bármit mond, tényleg a Telekomnál jönnek legkorábban az újdonságok. -
herdsman12
őstag
válasz martonl #105274 üzenetére
Biztos az a kód, nem látok olyat.
Van valahol USSD lista?[ Szerkesztve ]
-
thomas77
senior tag
válasz #81733120 #105296 üzenetére
Felhívtam az ügyfélszolgálatot most reggel is. Azt mondta az ügyintéző, hogy egyelőre nincs lehetőség manuális bekapcsolásra, de folyamatosan aktiválják mindenkinek, függetlenül attól, hogy VoLTE képes-e a készüléke vagy sem. Azt is mondta még, hogy kb 1 hónapon belül minden domino számon aktív lesz.
-
thomas77
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- NBA és kosárlabda topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Motoros topic
- SSD kibeszélő
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megjelenési dátumot kapott a Chicken Police – Into the HIVE!
- Milyen notebookot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- iPhone X 64GB Silver Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3705
- HP Pavilion x360,14",FHD,i3-10110U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN10
- Cisco router-ek, switch-ek, tűzfalak (2x 2811, 2x ASA5520, 3x 3750)
- iPad Air 5 64GB Cellular Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3704/
- Garanciális Apple Watch Ultra 2 GPS+cellular -100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen