- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
I'mNotOkay #55955 üzenetére
Köszönöm az infót. Szívesen váltanék én is AX-es modulra, de nem tudom, hogy melyik jó bele, illetve kellene valaki, aki ki is cseréli, mert én tuti eltörnék valami műanyagot a szétszedésnél.
-
I'mNotOkay
friss újonc
Milyen szépen fogalmaztál
. Igazából katasztrófa, úgy ahogy van és évek óta ezekkel szerelik a gépeket. Majd nyáron megpróbálom kicserélni egy AX210-re.. Kölcsönbe kaptam egyet, mert lehet, hogy van uefi whitelist..
Én a 2024. szeptember 3.-i drivert használom, ezzel idáig nem volt problémám (a linkek a publikus hp szerverre mutatnak):
Wifi(1.0.0.252 Rev.S): [link]
BT(50.4014.2404.2418 Rev.S): [link]roseben: Egy ismerősömnek kerestem gombos touchpados gépet, a HP 255 szappantartón kívül nincs egy se
. Még a Fujitsu gyárt ilyen gépeket, de ők kivonultak Európából..
-
somé
őstag
válasz
Pyttawrx #55940 üzenetére
Bocs, de nem volt időm foglalkozni vele, semmit nem látni, a venti környékéről jött.
A dedikált vga (GTX 1660) úgy néz ki problémás lett. Eszközkezelőben néha sárga felkiáltó jelet mutat (letiltás majd engedélyezés után eltűnik), ezen kívül nem látja semmilyen diag program. Ezen kívül a gép hibátlanul működik. -
válasz
donjohnson #55952 üzenetére
Örök hála
Köszönöm szépen
Átraktam 6-ra csatornát és pikk-pakk csatlakozott.
Köszönöm szépen a segítséget.
-
roseben
junior tag
Probook 445 G7 amiben még van 2db SSD, viszont a touchpad már gomb nélküli. Van valami kompatibilis gombos touchpad ehhez?
Ami fontos, hogy 14", 100% sRGB, 400nites kijelző és 8 magos Ryzen 7 CPU legyen a 2db SSD mellett, gombos touchpaddal. Van valami megoldás? -
Sziasztok!
Van egy HP 15s-eq1037nh laptopom, amiben egy Realtek 8822CE wifi chip van.
Különösebben eddig nem volt vele gondom, mert otthon használtam és az ASUS routeremre mindig probléma nélkül csatlakozott.
Szerettem volna a telefonom hotspotjára csatlakoztatni (Samsung S24+), de vagy nem is látja, vagy ha mégis megjelenik a wifi hálózatok között, akkor megpróbál csatlakozni, de nem sikerül.
A hotspot 5GHz preferált, nem véletlenszerű MAC címmel és WPA2 védelemmel van beállítva. Ha 2.4 GHz-re állítom, akkor csatlakozik a laptop, de én 5GHz-en szeretném, hogy csatlakozzon.
Driver frissítés, újraindítás megvolt. Eredménye semmi.
A céges Dell laptopok probléma nélkül csatlakoznak erre a hotspotra.
Hogyan tudnám a problémát orvosolni?
Köszönöm a segítséget -
Gabesz87
veterán
válasz
n0is3es #55944 üzenetére
Akkor valószínű, hogy a gombok nem működnek!? ebay ragyásig van vele, 7000Ft körül, de mondjuk itthon is láttam hirdetve. Ha nagyon kell, akkor max veszek majd újat, de tudom nélkülözni. Csak ha a touchpad-et használom, akkor többnyire ezeket a gombokat szoktam használni, mintsem a touchpad alján lévő "láthatatlan gombokat". Valami driver update-et azért majd még kipróbálok.
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Vettem használtan jó áron egy Elitebook 840 G6-ot. Minden szupi, egy valamit kivéve: a touchpad fölötti 2 gomb nem működik. Ezt valahol esetleg ki-be lehet kapcsolni, lehet orvosolni? Vagy netán akkor ez a 2 gomb gatya? Annyira nem lényeg, mert úgyis külön egeret használok, 60k-ért meg ennyi belefér
-
gaborbol
őstag
válasz
roseben #55938 üzenetére
Az osszesnel irja a nits -et aztan modelszam alapjan user manualbol vagy service manualbol neha picit tobbet lehet megtudni a nits szam alapjan. Neha van view angle meg color accuracy a user manualba:
Par pelda:
EliteBook 840 G8 L72970-S91 14.0FHD AG UWVA USLIM-bent NB 400N,LP, C
EliteBook 865 16 inch G11 PNL,16.0 WU AG UWVA EDP 300N TOP,AUO
EliteBook 660 16 inch G11PNL,16.0 WU AG UWVA 400N LBL 2.3t,AUO -
gaborbol
őstag
válasz
roseben #55935 üzenetére
Csinaltam 5-6 Elitebook videot YT-ra, az osszesben el szoktam mondani, hogy mindenki figyeljen a “privacy screen “ re, mert papiron jol hangzik a 800 meg az 1000 nits, de ez egy speci opcio es csak az vegye akinek kimondottan szuksege van ra. Nalunk pl orvosi rendelokbe az osszes eszkozon van a legtobb ugyfelnel.
Ha hasznalt HP laptopot veszek, csak olyat veszek amin a kepeken vagy a leirasban latszik a gyari szam.
Bepotyogom, a HP part surfer weboldalon, es szepen vegignezem, hogy az adott eszkoz mivel volt szerelve a gyartaskor. Ram meg ssd nem lenyeg, de tobbszor volt mar, hogy 400 nit screen a hirdetesbe, de csak 300 a valosagban, vagy a proci nem stimmelt. A kiszemelt peldanyok nagyresze ki is szokott esni. -
roseben
junior tag
válasz
gaborbol #55934 üzenetére
Az enyémet is onnan vettem csak ez pont nem volt specifikálva én meg nem kérdeztem meg. Soha nem próbáltam ilyen kijelzőt. Tök jó a színhűség, a fényerő meg biztos valakinek fontos, hogy a vonaton, buszon, repülőn, otthon családtag ne lássa a képernyőt de én pont a szélesebb betekintési szög miatt veszek IPS-t. Most kicsit kiakadtam mert drága volt, magyar nyelvű billentyűzetet is vettem hozzám erre tessék.
-
roseben
junior tag
840 G7-hez van valakinek 400nites, 72% NTSC kijelzője? Ha beszámítja a Privacy Filteres 1000nitest nekem az is megfelel.
-
somé
őstag
Üdv mindenkinek, foglalkozik valaki javítással?
Tegnap este böngészés közben kikapcsolt a Pavilion 17 Gaming gépem minden előzmény nélkül.
Nem lehet bekacsolni sem tápról (mindig azon volt), sem saját akkujáról.
Hátlapot levettem, a bal venti környékén égett szag van, a tápcsatlakozó felőli oldalon, ez nem sok jóval kecsegtet.
Túlmelegedés kizárva, mindig ventis tálcával használtam.
Előre is köszönöm, ha tudtok segíteni. -
n0is3es
aktív tag
válasz
teptep #55930 üzenetére
Teljesítménybeli és akku problémáim voltak de Win11 24H2 alatt. Mióta vissza tettem az igaz nem támogatott Win11 22H2-t azóta javult a helyzet. Az akku pl hektikus, hol 30% hol 18% hol 11% elhasználódást ír, 120 ciklussal/1000, úgy hogy mindent a Hp kezel. Így nem értem hogy mi lehet a gond
Arc alapu feloldás mintha kőkorszakban lennék, annyira lassan ébred a kamera bekapcs után. Az újlenyomat tökéletesen megy, és minden más is. Lehet a W11 24H2 nem tetszik neki, pedig az alatt lett lefrissítva a bios amit a Windows update csinált meg, nem a Hp oldaláról letöltött updater. Boccs de most tértem vissza Macbook Pro-ról 2015 13" de ott ennyit nem szívtam mint most
-
teptep
senior tag
válasz
n0is3es #55929 üzenetére
Szerintem nem jellemző, hogy hibásan írta volni ki a firmware állományt. Frissítés után célszerű egy Load Bios Default menüre klikkelni, ha még nem tetted volna meg. Előtte is és utána is szaladj végig a BIOS beállításain. Biztosan nem lesz meg mindegyik, de amit megtalálsz, az a leírt módon legyen beállítva.
- Fast Boot disable
- SATA mode AHCI
- Secure boot enable
- CSM disble
- UEFI boot enable
- Legacy boot disable
- TPM enable
- Intel Platform Trust Technology (PTT) enable
- VMD Controller disable
- Intel Optane disable
Ha valamelyik előtte nem a leírt módon volt beállítva, akkor írjál vissza.
Ha továbbra sem jó, akkor részletezd, hogy pontosan mik azok az anomáliák? -
n0is3es
aktív tag
Sziasztok, adott egy elitebook 840 g5. Win 11 alól lett bios frissitve de vannak vele anomáliák
Érdemes lehet bios alól biost újrahúzni, hátha eltünnek az anomáliák? Válaszotok előre is köszönöm
-
Doblós
aktív tag
válasz
donjohnson #55926 üzenetére
Igen,már látja,win 10 is rákerült,hasít,már amennyire elvárható töle
-
Doblós
aktív tag
Köszönöm Urak,sikeres volt a 8.1-hez való BIOS,már hasít is az öreglány
-
csixy
addikt
válasz
Doblós #55921 üzenetére
Le kell tölteni a legújabb win 8.1 64bithez való biost. Feltöltött akumlátor mellett, bedugott tápkábel mellett rendszergazda fiókban win 10 64 bites (de nincs is 32 bites szerintem) oprendszer alatt dupla katt a telepítő fájlra és követni az utításokat és imádkozni közben. Lehetőleg más programok közben ne fussanak. Csak saját felelősségedre természetesen. Legalább egyszer, de lehet, hogy többször is újra fog indulni. A folyamatot meg ne szakítsd. Majd csak akkor aktívkodj, ha visszajött az win10 beléptető képernyőd. Legalább egy zabszemet mindenki be szokott készíteni előre a művelethez. ... Szorítunk neked.
-
Doblós
aktív tag
válasz
donjohnson #55922 üzenetére
Köszönöm,holnap neki is ugrom
-
Doblós
aktív tag
válasz
donjohnson #55920 üzenetére
Win 10 van rajta,de csak 8.1 a plafon bios,ami választható.Nem csináltam még ilyet,szóval abszolút laikus vagyok a témában
-
Doblós
aktív tag
Sziasztok!
Hozzám került egy HP 6560B noti,és az a problémám,hogy nem ismeri fel az ssd-t.
Több darabbal is próbáltam,és egyiket sem hajlandó látni,a saját 250 gigás satás hdd-t viszont igen.
Mi lehet a megoldás,hogy ssd-vel lehessen használni? -
drmotto
őstag
válasz
SeniorTilla #55915 üzenetére
Holnap visszaviszi végül.
#55916Pyttawrx nem tudom kiengedni, nincs ethernet. Meg nem is akarok ezzel küzdeni, 3x futottam neki, mindháromszor az a vége hogy a rendszer feláll offline telepítéssel, és se egér, se wifi adapter. Ja meg az érintőképernyő se működik. Rosszabb állapotban kaptuk vissza mint amikor bevitte. -
-
drmotto
őstag
Sziasztok!
Gyerek iskolai HP Pro x360 laptopja egyik napról a másikra nem akart bekapcsolni, végtelen reboot állapotba került. Próbáltunk mindenféle megoldást, de a vége az lett hogy bevitte a suliba a rendszergazdának hogy kezdjenek vele valamit. Ma visszakapta teljesen nullára állítva, amikor bekapcsoljuk, elindul a win11 telepítés. Több probléma is van, nem működik az egér, amikor csatlakozni kellene netre akkor nincs wifi. A wifire csatlakozást sikerült megkerülni, de amikor felállt a rendszer, akkor sincs se wifi, se egér.
Mit tudunk ezzel kezdeni? Vigye megint vissza hogy oldják meg, vagy van esetleg valami házi megoldás?
Köszönöm -
válasz
junior11 #55911 üzenetére
Ha lehet is bővíteni, nagyon el elcseszett, mert az aljáról óvatosan le kell venni a gumicsíkot, és ha szerencséd van újra tapad... És nem nyúlik el maga a csík, vagy nem szakad el.
Pattintós az alja így ha nincs kézügyességed és eszközöd , akkor vegyél nagyobb kiszerelésűt.
Általános használatra elég , de nézz szét mert van néha Jo vétel.
Windowst meg tudsz rá tenni
-
-
junior11
veterán
Sziasztok, egy HP 255 G10 (AK9W7AT#BCM) általános otthoni felhasználásra, net, office, irodai munka, 1080p/4K videók mennyire ajánlott? 8GB ram van benne, és nem találtam megbízható forrást, hogy lehet-e bővíteni vagy sem (pl. a Ryzen 5 7520U-val szerelt változatot nem). Köszi minden tanácsot.
-
Dánííí19
csendes tag
válasz
SeniorTilla #55907 üzenetére
Zseniális, működik. Ezer köszönet!
-
-
válasz
donjohnson #55897 üzenetére
Nem lett jobb, megy vissza a Win10 egyelőre, ott nem csinálta ezt.
és 10-ből 5x sajnos fekete képernyővel indul. Driver gond lesz, remélhetőleg.
Ha hardveres lenne, akkor HDMI-n se adna képet, a kijelzőnél pedig nincs kábelprobléma.
-
válasz
Levente1991 #55901 üzenetére
Szia.
[link] 9,5mm-es lesz. -
válasz
Levente1991 #55901 üzenetére
Megméred milyen vastag a meghajtó, de 9,5mm-es lesz
Bármi mehet bele, de sata2-es lesz a tempó szerintem benne. -
Levente1991
tag
Sziasztok!
HP Probook 650 G1 laptopban szeretnék az optikai meghajtó helyére HDD/SSD-t rakni. Milyen bővítőkeretet vegyek, ami biztosan megfelelő ehhez a típushoz?
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest