Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
-
Copycat teszt
gp Egy frissen örökbefogadott menhelyi macska egy furcsa helyzet áldozatává válik, amikor másolata úgy dönt, hogy átveszi helyét a házban.
-
Rendereken és fotókon a Huawei Watch GT 5 széria
ma Ugyan csak csütörtökön mutatkoznak be Barcelonában a Huawei új, hordható eszközei, de természetesen kiszivárgott minden érdemi tudnivaló.
-
CUDIMM DDR5 memória a 10 GHz-es határ közelében, ezúttal az Asgard keze nyomán
ph Már nem csak a v-colornak vannak üzemi frekvenciát, illetve feszültséget dinamikusan szabályzó RAM-jai, és sanszos, hogy ez a trend erősödni fog.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
Ne haragudj, de olvashatatlanul írsz, tele nyelvhelyességi hibával. (Ergo nem értem.)
A Zune-ban berakott borító jó volt a Zune-ban, a telefonon, és a Windows Media Player-ben is.
Más lejátszó viszont vagy nem jeleníti meg, vagy mást jelenít meg mint kéne, úgyhogy így csak a telefonra használatos zenére érdemes borítót rakni.[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
MasterMark
titán
A Zune-ról le lehet szállni... XDD
Nem bonyolult, csk nem összevissza kell nyomkodni.Switch Tax
-
MasterMark
titán
Nah hát ha senkinek semmi baja, akkor ne úgy mutassátok be mintha valami rém program lenne ami éjszaka bekapcsolja a gépet és riogatja az arra járókat...
Na igen az a fránya wifi.
Switch Tax
-
MasterMark
titán
válasz bernadett79 #340 üzenetére
Jó rendszer, de nem mindenkinek jó. Egyszerű jól használható, hasonló korlátokkal mint az iPhone.
Valószínüleg először fura lesz, de ha kitanulod nagyon jól fogod tudni használni.[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
MasterMark
titán
Mi a gond a híváskezeléssel?
szerk.: Ja értem.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
MasterMark
titán
pengegyerek: Pacsi , végre valaki nem csak fikázza a Zune-t.
Mondjuk én zenéhez Foobar-t használok, filmre meg MPCHC-t...(#476) crey: SP3???
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
válasz bull84ghia #480 üzenetére
Hmm az érdekes. Szerintem töröld, és írd be a számot a facebook-os profilhoz.
Switch Tax
-
MasterMark
titán
Rezgéshez amúgy meg: Ha nálad van (zsebben ahol érezni) akkor csak rezgésre kell tenni, ha nincs nálad közvetlen (pl asztal), akkor meg csengésre.
Ilyen egyszerű. Bár én néha a rezgést sem érzem meg.Switch Tax
-
MasterMark
titán
Amúgy ha nem mondtátok volna, hogy a csengés+rezgés ikonra nyomva is elhalkul, még mindig le-fel hangosítanám, ahogy eddig két hónapig jól elvoltam.
Switch Tax
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
válasz bull84ghia #563 üzenetére
Mint mondtam ha lehalkítod (ha úgysem hallod) akkor rezegni fog folyamatosan.
Switch Tax
-
-
MasterMark
titán
Hát kell itt nektek custom romozni...
Switch Tax
-
MasterMark
titán
válasz mrhitoshi #744 üzenetére
Elmúlt az a profilod 18 éves? Milyen lokalizáción van?
blex: A figyelt mappa, minden olyan amit a zune figyel. (Ergo bármi amit oda beraksz, az megjelenik a gyűjteményben.) A zune mappa az egy külön mappa, amit te kreálsz, és kijelölsz a zune számára, tehát ami ott van az is megjelenik a gyűjteménynél. (Ezeket külön lehet szedni mint ahogy nálam is van, és akkor ami a zune mappába bemegy, azt autómatikusan fel is szinkronizálja. A képen látott beállításoknál.)
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
MasterMark
titán
Nem tudom, nekem nem így van beállítva, csak a kép miatt, állítottam át. (A beállítások nem, a mappák így vannak.)
Figyelt mappa azért nincs, mert most nekem úgy van megcsinálva, hogy ami a Zune mappában van, az a telefonon is legyen. Ez egy amolyan letükrözése a telefonnak a gépre. Azaz minden ami ezekben a mappákban van, az a telefonon is van. Ezt az automata szinkronizálásra állítva, magától felmásolna mindent ami ebben a mappában van. Azaz ha valamit "bedobsz" ezekbe a mappákba, azt a telefonra magától felszinkronizálná.
Azaz az asztalon van például 3 mappa, egy képek, egy videók, és egy zenék, és amit odahúzol, azt amikor rádugod a telefont, magától rárakja.
(Nekem ugyan manuálisra van állítva mert így szeretem.)Switch Tax
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen monitort vegyek?
- Viccrovat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egyre több piacra eljut az eredetileg korlátozott Ryzen 5 7600X3D
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen