Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arpee78
senior tag
válasz
confuser
üzenetére
Tudom, hogy régi hsz, de valaki hátha válaszol nekem.
"A garancia 2 év, hacsak nem valami GSM boltban veszed." GSM boltban kevesebb a gar? Hol adják a legtöbb garanciával a telefonokat?
Olyan problémám van, hogy telefonáláskor az arcom néha hozzáér a "hívás befejezése" gombhoz és az történik ami. Van e erre megoldás? Erre kerestem rá, erre adta ki az előbbi találatot, de nem leltem megoldásra.
Win10M + L920
-
Dyingsoul
veterán
válasz
confuser
üzenetére
Nagyon köszönöm, az első 3 pontot magamtól is megtaláltam tegnap, de miután a szöveg mérete 225%-on is alig olvasható ezért kicsit kétségbe estem.
Aztán az általad írt 4. pontban maxra felvettem a beállítást és egyből elkapott a "Na ezaz!" érzés.
Köszönöm a segítséget! A csempéket nagyjából testreszabtam de a többit majd faterral kell ugye mert ő fogja használni és még nem tudom mit hol szeretne látni. Addig is én ismerkedem a rendszerrel, hogy tudjak neki segíteni megtanulni.(#87796) this is life: A legfontosabb ez a szövegméret volt. Aztán gondoltam ha már okostelefon kellett faternak, akkor körülnézek a store-ban de nem igazán találtam "jó" appokat (úgy értem számunkra hasznosakat). Persze ez az én hibám mert nem is tudom, hogy mit keresek. Olyan alkalmazások érdekelnének amit ~60 év körüli ezermesterek szívesen használnak és megkönnyíthetik a mindennapjaikat amolyan "ha már okostelefonod van akkor erre és erre is használhatod" jelleggel. Persze majd ha megkapja még átbeszélem vele is, hogy mi az amire szüksége lenne, de egyelőre meglepetés lesz neki a telefon.
Amit pl érdekesnek találtam store-ban az a vízmérték és méret konverter.Egyébként a méret és csempe állítgatással most már én is úgy gondolom tökéletes lesz számára a telefon!

-
Cane
őstag
válasz
confuser
üzenetére
Tulajdonképpen mindegy is mi a véledményed bármiről is, csak az időm bánja. Részemről azt az időt sajnálom amelyet itt irogatással töltöttem, ahelyett, mint amit szerettem volna csinálni. Az látszik, hogy a kritikát, más véleményét nem bírod, ezt dolgozd fel.
Nem vagyunk egyformák, hála a jó Istennek! Ámen!
-
Cane
őstag
válasz
confuser
üzenetére
Legközelebb 24h-ba tolom egy kamerával hátha lesz vmi szarság a telefonon, mert tök elhihető hogy mindenkinél hibátlan a rendszer...
Nem screenshottal, kamerval, hogy lásd az egész folyamatot. Hogyne.
A fotóklipp akkor omlott össze amikor meg akartam nézni a képet. Ezután fekete képernyőn megjelent a win logo, majd kiírta hogy valszeg sérült az sd és megjavítsa-e. (nem sérült, nem javítunk)
Amúgy feltételezed vki azzal tölti az idejét hogy random-scifi hibákat írogat ide?!...
Ja, hogy nálad tök hibátlan?
Luckyboy.
Nálam kb. augusztus-szeptemberig volt minden jó, aztán egy reggelre elment szegény térkép hangja (nem, a régiós+nyelv trükközés sem segített), majd a fényképező vaku nélkül homályos képeket lőtt, mostmeg a kapcsolatok, sms, mail kliens hol magyar, hol angol, elég intenzíven merül az akksi. Tényleg örüljek? 9 hónapig totál használható volt a fast ring, tényleg apró hibák voltak, mostmeg mintha a zombik megszállták volna a fejlesztői irodát.
Mindegyik bug egy új frissítés után köszönt be az elmúlt 1-2 hónapban. Egy-kettő azóta is fennáll. Tökre értem miért kis morzsa a MS részesedése mobilfronton.
Nem baj, hátha használ még pár visszajelzés a rendszer javára. -
Cane
őstag
válasz
confuser
üzenetére
"Nemár... Komolyan? Pénzt adott ki valamiért, "tisztességesen" működik, kapja 2-4 hetente a patcheket, félévente a feature-öket, majd saját döntésre alfa szoftvert rak rá, aztán tisztességes működést vár? Elég segghülye a szóban forgó átlag user, már bocs."
Szövegértés megy-e? Nem megy.
Átlag user, tudod, aki megveszi és használja valamire, mondjuk telefonál, netezik, fényképez, stb. már ha éppen müködik a funkció. (Tudod, ez nem én vagyok, mert az előző hozzászólásom óta is még mindig insider vagyok, tehát nem átlag user.)
Nem kell fejidegzsábát kapni kritika esetén, ami normál esetben esetben építő jellegű lenne, hasznos is a visszajelzési központnak. A hibajelenségeket nem neked írom itt privátban. Az hogy neked nem tetszik a fast ringen tapasztalt észrevételem, az egy dolog, nem neked írom, sőt mint kiderült nem is neked szól, emiatt nem kell hisztizni. A lényeget kellene végre látnod: más is tapasztalja vagy sem? Mert tudod a visszajelzési központ csak megköszöni a küldést azt ennyi.Nehogy sírva ébredj az insiderek lázadása miatt.

-
Cane
őstag
válasz
confuser
üzenetére
Ne röhögtess már! Hány % is a platformnak az a rengeteg insider? Ja, meg hogy a szoftverfejlesztés ocsmány dolog? Nem kényszeríti őket senki, hogy ezt csinálják. Esetleg egy dohos alagsorban dolgoznak kényszermunkában fizetés nélkül?
A mondandód ezen része az átlag usert nem érdekli, az viszont annál inkább, hogy tisztességesen működjön az amiért pénzt adott ki. -
Cane
őstag
válasz
confuser
üzenetére
"Ezért nem szabadna laikusoknak preview buildeket hozzáférhetőnek tenni"
És mégis ki a fészkes fene tesztelné? Coderek? Hyper power userek? Viszonylag kevesen vállalják ám azt, hogy vagy működik a telefon vagy nem. Számos esetben még annak is bugzik a telefonja, akinek fogalma sincs mi az insider program. De az a viszonylag kevés "laikus" (értsd akadékoskodó noob, aki rápusztult az insiderre) vállalja és visszajelzést küld. Remélhetőleg. Ennek a rendszernek napról napra jobbnak kellene lennie, függetlenül attól hogy kik és hogyan dolgoznak rajta. -
Cane
őstag
válasz
confuser
üzenetére
Aham... Vágom mit írsz de ez változtat bármin is?
A szabadidőmből vállalom azt, hogy nyúzom a build-et, problma esetén fast ringes visszajelzéseket küldök. Ettől nem leszek hős, viszont cserébe majd egy jól használható rendszert várok. Ne egyet előre, kettőt hátra legyen már. Miért lenne az természetes hogy ami működött, az most instabil, bug-os? Hadd ismételjem, még mindig fejlesztésről beszélünk... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
confuser
üzenetére
Belenyúl a szoftver, csak szarul.
Az nem kifejezés, lásd előző képek, de már azt is eltudom képzelni, hogy szarabbul működik/bugos nálam ez is.
Most elkezdődött a wdrt játék, majd kiderül.A feketeképernyőt most kaptam ajándékba, a US probléma a 189-nél jött, évfordulóssal nem volt ilyen gondom, nem színezett ilyen erősen, ha lehetne, azt tenném vissza, de miért is lehetne...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
confuser
üzenetére
Semmi gond, ezért fórum, csak attól, hogy én, vagy Te, vagy másnak más a véleménye, attól a rendszer nem lesz jobb. De jó lenne már, ha kettőt hátra, egyet előre fordulna.
Azt nem tudja valaki, hogy fényképezés után az utolsó simítások nevű minőség elrontó hülyeséget, hol lehet kikapcsolni?
---------
szerk:
Tárgytalan, állítólag nem lehet kikapcsolni.

-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
confuser
üzenetére
Ezt már leírtad pü-ben is, most nyiss egy blogot is emiatt!
De....Teljesen mindegy ki(k) hegeszti(k) a rendszert, felőlem lehet Rozinéni Dabasról is, de ennyi év után döntsék már el, hogy melyik utat választják! Amit csinálnak, gáz enyhén szólva is! Ha nem tetszik, görgesd át...Az érvelésedet meg nem is jellemzem.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
confuser
üzenetére
Nem szoktam eltakarni, de lehetséges, hogy ez is közrejátszik, viszont most direkt próbálgattam és azt vettem észre, hogy az ágyban, tehát puha dolgokon van ez a probléma inkább, hogy elsőre, vagy másodikra sem csinál semmit, asztalon, illetve kemény felületen rögtön érzékel.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
confuser
üzenetére
Még az a szerencse, hogy a recovery-vel hozzáteszem mint egy hisztis tudsz dobálózni és itt is ki is merült a tudományod, mert te is hirtelen megjelent írásokból, szinte azonnal le vonsz konzekvenciát és úgy terjeszted, mintha máris megvalósult volna. Konkrétan, felsoroljam most úgy hirtelen, hogy hány hivatalosan megjelent faxságot elvetettek, vagy ment a levesbe és emiatt hányan léptek már le a platformról, vagy fontolgatják a váltást? He? :-D
Szerintem felesleges, a másik, hogy én még tőled nem olvastam olyat, ami pozitív irányba lendítette volna ezt a rendszert, hogy Neked egy újabb elsülés lett a vége, hogy az általam kitesztelt telepítés hozod fel, hogy nullázzam magam, és amit senkinek nem kötelező kipróbálni, megcsinálni ám legyen neked :.D, de majd akkor érdekel ez a része a továbbiakban, amikor ott ez a ficsőr valóban a 650-es készüléken és, ha már ott lesz, mert áprilisban lenyilatkozták, hogy nem lesz és azt is elmagyarázzák, hogy mi tartott ennyi ideig, akkor majd diskurálhatunk erről.
Addig meg találd ki, hogy éppen mit gondolok rólad...
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
confuser
üzenetére
Kb, olyan vagy, mint az M1 híradó, kiemeled azt a szöveget az egyik hozzászólásból, amivel beállítod az embert egy totális marhának, de egyébként semmi probléma.
Én más miatt szoktam el..., de legyen neked ma egy jó napod! 
pl ez
De írták is, valamelyik oldalon (ha jól emlékszem facebook), hogy sajnos nem kerül bele, ahol jól elküldték őket a p..csába, most meggondolták magukat, nem baj, majd elhiszem, ha ott lesz, mert ezeknek a legtöbb írása blöff blöff hátán... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
confuser
üzenetére
Amint láthattad és (tovább) olvastad (volna), nem az én teóriám volt, hogy ez hardverfüggő lenne, hiszen én is azt írtam, ha duppla kopp-ra elalszik, akkor mi a lófaxnak nem ébred fel? Szoftveres hülyeségre gondoltam a mai napig, csak épp azt írtam le, amit a 650 topikba írtak.
Viszont ez jó hír, de te most elsültél, hogy előkerested ez az írást? Egyébként meg mi a jó büdös franc tartott nekik ennyi ideig balfék banda!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
confuser
üzenetére
Nem tudom, Cimbora, de mint írtam, már annyira nem érdekel ez a része, nekem is furcsa volt a sensorcore, de az biztos, hogy nem lesz 650-re dupla tapizós ébresztés. A kérdés, hogy akkor mi a lófütyiért nem? Ha meg tök más a kettő, ahogy írod, tehát duppla koppra elalszik, és nem is hardver, akkor az egész kernel/kód egy fos az alapoktól, ahogy idáig is gondoltam.
-
GeorgeV
aktív tag
válasz
confuser
üzenetére
Hát ez a Windows 10 Mobile (Windows Phone 10 ahogy az asztali Windows nevezi, sőt saját magát is ennek nevezi) nem jött be.
Eddig is voltak vele problémák, de hát ez a Red Stone nagyon mellé ment.
A fényerő szabályozás egy fos, az Outlook a fiók neve helyett kriksz-krakszot ír ki, stb.Az asztali Red Stone is mellé ment, már volt kék halál is. Nagyon elfelejtettek programozni Redmondban.
Ui: Ja, és a dupla koppos ébresztés úgy működik, ha percekig ütöd a telefont, akkor talán felébred.
(Microsoft Lumia 950 XL) -
-
-
Spet
addikt
válasz
confuser
üzenetére
A programot eddig 2-szer telepítettem újra (tegnap volt a második alkalom). De majd lehet újra felrakom a pdf fájlokát SD kártyára, hátha nem jön elő jó sokáig. Érdekes módon lezárt kijelző esetén is vibrált a telefon és dobta a hibaüzenetet (persze megnyitni, hogy mi lenne a probléma nem lehet
) -
-
confuser
senior tag
-
troviko
senior tag
-
istvan2332
újonc
válasz
confuser
üzenetére
Meg van, köszi.

Bár nem tudom annak mi értelme, hogy itt hosszan nyomás és elengedés után jönnek elő az opciók... Ha arra gondolunk, hogy azért, mert így át lehet húzni a kedvencek sáv mappába, akkor sem értem. Lehetett volna a hosszan nyomásos opciók között egy "kedvencek sávra"... Na mindegy. Szerintem nem logikus. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
confuser
üzenetére
Értem, tehát a 318 hivatalos javítás volt, nem csak insideres előzetes. Köszi, ez jó hír.
A másik kérdésre még mindig várom a válaszokat mástól is.
(Nagyon OFF: Bisnode partnercontrollal leellenőriztem a linkelt sufni-GSM-et, és az egy tavaly 1,6 milliárd (!!!) forgalmat bonyolító "csöpp" kis cég. Így annyira nem f*sok tőlük rendelni neten.)(#80439) mflex: független kell, dual SIM-es kell, és új. Nem szoktam autón-motoron kívül használt dolgokat venni. De köszi!
szerk: baszki, megrendeltem, vissza is igazolták.

-
ZavaBalazs
őstag
válasz
confuser
üzenetére
Valaki, aki felrakta, dobjon már be egy képet az adatforgalom improved UI-ról, köszi!
Remélem nem csak a UI javul, hanem a pontossága is, kb tíz százalékkal kevesebb havi használatot mutat, mint a voda app. A 8.1-en tökéletes szinkronban voltak...
Ja, utóbbi időben kicsit megbolondult a data usage nálam. Eddig az volt, hogy a csempén nem frissült az adat, csak azután, hogy beléptem, majd három vissza nyíllal ki, benn frissült rendesen. Most a csempe naprakész, és a menüben nem hajlandó frissülni.

-
törölt tag
válasz
confuser
üzenetére
Beszédes a sztorid. Offba teszem mert nem a mobilhoz kapcsolódik, csak a Win10-hez de hát végül is majdnem egy kutya:
Tavaly nyár óta (asztali Win10) nem értem ezt a hozzáállást Win10 kapcsán, amit te is most leírtál. Most komolyan azt várják feedbackben kérjen a nép minden eddig éveken át megszokott alap dolgot? Ők nem használják, nem hiányzik nekik sok dolog? Pl. nyáron 3 hónapon át kérték sokan Edge-ben ha sok tab van nyitva és már picik a fülek akkor egér hover írja ki a cikk címét és az url-t, mint az IE és minden más böngésző ezer éve. Thresholddal beletették nagy újításként azt a bélyegkép nézetet hoverre, ami semmit nem ér mert annyi eszük már nem volt szöveggel is írja konkrétan mi az az oldal és mi a link. De legalább a tálcaikon se lehet látni az oldalakat, mint IE-nél. Tehát pl. egy diák dolgozatot írna, megnyit egy témáról 10-20 Wikipedia fület, olvasgat cikkeket és az Edge-ben nem tudja azonosítani egér hoverrel melyik micsoda. És Threshold óta eltelt hány hónap, az MS ezzel az ősszel berakott semmire se jó bélyegképpel elintézettnek tartja a dolgot. Egyszerűen nem hiszem el ilyen alap dolgot feedbackelni kéne és reménykedni 1 év után a hányadik frissítéssel talán megcsinálják jól.
Sajnos ez onnan ered a saját belső tesztelő csoportjukat leépítették, mert azt hitték az önkéntes insiderek majd megmondják, de még maga a feedback app is káosznak tűnik inkább. Szervezetileg káosz az egész. Sok ellentmondás design (UI amit először lát az ember) és funkciók terén, lásd pl. Skype összevissza. Win8 idején ők nyomatták a touch témát, touch egerek, touch laptopok, tabletek erre a Win10-ből kiheréltek csomó érintős swipe gesztust. Én is az érintős Logitech egeremmel ha néha rávetemedek az Edge-re gépen, a back gombot kell kattintani bal gombbal mint az ősemberek egy laza érintős vissza mozdulat helyett, amit a Metro IE és minden más böngésző tudott mióta. Vagy ez: beállítod megnyitáskor folytassa azokkal a lapokkal amit legutóbb néztél. Most nincs nyitva az Edge, de intézőben megnyitsz egy PDF-t. Ugye default PDF olvasó az Edge. Elolvastad, bezárod. Akarsz netezni, indítod az Edge-t és akkor ne a PDF-t tekintse utolsó elemnek folytatásként, hanem a normál weblapokat. Ilyen alap hibák 3-4 nap alatt kiderültek tavaly nyáron és azóta se lett jobb. -
tony_snow
tag
válasz
confuser
üzenetére
Az sem volt túl jó sajnos barátnőm 640-én.
Pedig a kis 630-asomat szerettem nagyon, semmi baja nem volt fél gigával. Úgy egy évig..
Ezért nem értem, hogy ennek mi a baja, többeknél meg semmi hasonló nem tapasztalható. Vissza biztos nem fogom tenni, mert nem volt sokkal jobb a 8.1, és abszolút nem is értek hozzá.Köszönöm, hogy próbáltatok segíteni.

Még várunk hátha jön valami frissítés, amivel használhatóbb lesz, ha nem, akkor sajnos elbúcsúzik ő is a WP-től. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
válasz
confuser
üzenetére
Igazad van, hogy közösség rombolásnak tűnhet, ha egy negatív hír linkelve van... Sajnos az utóbbi időben más hír nem nagyon jelenik meg a vezető portálokon... már ha egyáltalán a népesség 2%-hoz írni akarnak valamit. De majd igyekszem azt is linkelni. Az OS egyik magyar szakmai forumán, az OS-hez kapcsolódó hírek információk megosztása szerintem nem off.
Sajnos a negatív hírhez nehezen tudtam pozitív véleményt írni... valamit pedig illik... De akkor talán a no comment közhely lesz ezután. A véleményen tűnhet saját ámokfutásnak, de most már azok a szakmai újságírók is megfordultak és elfordultak, akik rajongva, drukkolva írtak korábban.Sajnos vannak akik tények, adatok ismeretében is UWP-s és más szürreális dolgokat írnak, amit néha már közösség félrevezetésének érzek... az pedig a másik véglet... Talán ez rosszabb, mint a tényszerű adatokon alapuló vélemények, melyek ha negatívak... akkor közösségrombolásnak tűnnek. Más kapcsolódó topikban ennek ellenére igyekszem segíteni, sőt ha kéred, akkor privátban küldök csak az elmúlt hetekben több olyan hsz linket, ahol a W10-et védtem meg, windows-os topikokban... ahova ha betér egy átlag olvasó, akkor azt gondolja, hogy a W10M még mindig használhatatlan, pedig MOST már messze nem így van. Teljesen jó a mindennapokra, ha normálisan van telepítve. Tehát nem gondolom, hogy csak negatív hsz-em lennének a témában.
Még WP-s vagyok azért olvasom, de mivel a topik úgyis átment a W10-es elsősegélynyújtóba és bosszankodóba.... Az unalmas 8.1-hez már nem lehet mit írni. Ezért itt max heti 1 hsz-t fogok írni, nehogy megtörjem ezt a szakmai (szín)vonalat.

-
-
-
sunpower
tag
válasz
confuser
üzenetére
Nem tudom törölni, mert nem jelenik meg külön app-ként.
Leszedtem a sysapp pushert is, de az általa felrakott funkciók fent maradtak a rendszerben és működnek is.
Ha a tárterületet nyitom meg, akkor megjelenik külön app-ként, de ott meg nem lehet törölni.Valami nagyon beragadt.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
confuser
üzenetére
Én nem tartom magam átlagnak a hülyék közül, akik csak feldobják, ha van új frissítés, hanem (nevezzük így) "tesztelő", aki folyamatosan küldi a report-okat, tehát tudom mire vállalkoztam, mikor ezt a szart felraktam, viszont ezt még ilyen formában is gáz volt kiadni. De most beleuntam a tesztelgetésekbe tavaly óta.
Szóval, nem kell emiatt a billentyűzeted koptatnod... -
Nooeca
senior tag
válasz
confuser
üzenetére
Igen ha valami feature bekerül az hoz bugot is magával... ez így igaz. De az hogy a bugok javítása csak később történik az csak olyan részben igaz, hogy ezek a "keletkezett" bugok történnek később... De az eddig meglévő bugok javítása az folyamatosan történik, nem megvárják mig teljesen kész a rendszer, és utána esnek neki a most meglévő bugoknak, hiszen minden frissítésben van bugfix, viszont nem minden frissítésben van feature.
zsoltzsolt burkolt utalás arra, hogy itt a húsvét legyen rend

-
Nooeca
senior tag
válasz
confuser
üzenetére
Építenek is, évi 3 darabot... ez nem fedi le a piaci igényeket, példának okáért se a 950, se a 650 se az 550 nem opció nekem.
550 egy elég kezdőkategória, a 650 egy stagnálás inkább céges telefon, a 950 meg felső kategória, ilyen bizonytalanság mellett biztos nem ölök bele annyit.
Olvastam Nadella összes interjúját, ettől még változatlanul fenntartom hogy 3 készülékkel / év nem fogják, szimplán csak életben tartják a platformot, de piacot azt veszteni fognak vele annyit amennyit még nem látott a világ, ha az OEM partnerek nem állnak rá a gyártásra.
-
sunpower
tag
válasz
confuser
üzenetére
Az alkalmazást megtaláltam, fel is ment, de azon belül kiválasztva nem települ fel a "GesturesTouch" alkalmazás.
Azt írja ki, hogy Hiba, lásd a részleteket..... De sehol nem tudom megnézni, hogy mik a részletek.
Van még egy ilyen alkalmazás, az Equaliser. Azt is állandóan frissítené, de hibával leáll.Esetleg ötlet?
-
tibike8
őstag
válasz
confuser
üzenetére
Ezt korábban is tapasztaltam, csak ez így egy kicsit 22-es csapdája. Addig nem jelenik meg amíg értesítést nem küld, de addig nem küld amíg nem jelenik meg. Legalábbis a fiókjaimból 2 sehogy nem küld, a harmadik meg ahogy épp sikerül, így hagytam a gyári appot. Bár a térképek app hiányzó beállításai is varázsütésszerűen jelentek meg

Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Warhammer 40.000
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- alza vélemények - tapasztalatok
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Csak Kipróbált AGM G3 Pro 12/512GB jól használható Hőkamerával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aztán az általad írt 4. pontban maxra felvettem a beállítást és egyből elkapott a "Na ezaz!" érzés.
Köszönöm a segítséget! A csempéket nagyjából testreszabtam de a többit majd faterral kell ugye mert ő fogja használni és még nem tudom mit hol szeretne látni. Addig is én ismerkedem a rendszerrel, hogy tudjak neki segíteni megtanulni.
Amit pl érdekesnek találtam store-ban az a vízmérték és méret konverter.

Megnézem.

)