Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
br.rak
őstag
Ha jól értem az 550 ebben tér el az 535-től:
-4g
-előlapi kamera 5mp-ről 2mp-re csökkent
-qHD-ről 720p-re nő a felbontás
-valamely újabb alsó snapi 2xx Soc ( talán 212 :hardveres x265 támogatással ,jobb fogyasztással)
-kameragomb? -
br.rak
őstag
válasz
ZavaBalazs #68223 üzenetére
A windowscentralos cikk alatt kommentekben is többen ugyanerre a következtetésre jutottak, de jó volna valami hivatalos megerősítés e téren, hogy a wp 8.1-et nem érinti .
-
br.rak
őstag
Bár nem sok embert érint, de mától elvileg WP-s telefonokra(7.5 és afelett) is beállítható Security Key a The Old Repblic-hoz. Authenticator
-
br.rak
őstag
A Telenor titokban elkezdett ászai országokban szánt 638-at árulni vagy sajtóhiba történt? (635 + 1GB ram)
-
br.rak
őstag
Kérdés 535-höz:
Ugye ez az első qHD-s telefon, de eddig egy darab ilyen app nem volt, mi lesz a régebbi apokkal vagy azokkal amiket nem készítenek fel erre a khm érdekes felbontásra? ( droidon is eléggé mostohagyerek volt)
-
br.rak
őstag
válasz
confuser #55912 üzenetére
Én 735-őt gyári garival 80körül láttam.
Az 535 valahol 35-45e között lesz
clearback: ezt adom, látható, kézzelfogható előny
Wireless töltés és NFC: ez már nem annyira, ahogy a 4g sem bár ez változhat)
kamera: annyival nem jobb a 73x kamerája (mert akkor már ugye a 830-at veszélyeztetné) -
br.rak
őstag
-
br.rak
őstag
"Sales start in China, Hong Kong and Bangladesh."
tippre ez sem nekünk készült, hiába van euróban megadva az ára, hiába kellemes az 1 giga ram/ 8 giga háttértár kombó.
-
br.rak
őstag
válasz
rgeorge #55181 üzenetére
A google is a felhő felé szeretné terelni a népet, neki a szolgáltatás értékesítés lenne a lényeg, a kínai cégeknek meg főleg a hardvereladás. Ha nem lennének ezek a cégek, a droid egy nagyon zárt rendszerré vált volna
(#55184) btudos: igen, ez nagyjából lefedi a lényeget, de apple telefonnál ha jót akarsz akkor inkább nem frissitesz
-
br.rak
őstag
válasz
eszgabor #55174 üzenetére
A droid is egyre jobban a zártság felé megy el, L alatt nem tudsz majd könnyen rootjogot tenni venni, 4.4 alatt nem tudsz SD-re telepíteni.. A google félig meddig már erősen pedzegeti hogy jó lenne kihagyni az FM rádiót az sd bővíthetőséget. Mázli hogy sok cég ezt nem fogadja meg, de egyszer eljöhet még a feketeleves itt is.
Wp-ne ha a "régi" készülékeke nem kapják meg a frissítést az üzletpolitika döntés lesz. Nokiának is voltak furcsa húzási (pl 720 csal fél gigás volt és anno csak korlátozott navival jött, stb stb)
-
br.rak
őstag
válasz
Alexios #54448 üzenetére
Ahhoz hogy több app legyen az Ms-nek anyagilag is meg kellene "támogatnia" a fejlesztőket, hogy legyen motiváció. És azt nem értem miért elvárás hogy legyen minden app minden platformra. HALO van-e ps.-re wii-re vagy android-ra? És azt mindenki természetesnek veszi hogy miért is kellene lennie.
-
br.rak
őstag
válasz
kolosanyi #52855 üzenetére
Ja az 530 fixfókuszát (EDOF) el is felejtettem. Amúgy ha nem kell dual sim és rá tudsz dobni egy tízest akkor az egy simes 630 jó lehet. Kameragomb ha jól rémlik csak 83x-sorozattaól lesz megint.
Amúgy tényleg, túl jól sikerült anno az 520 ilyen szempontból, ha csak a SoC lenne update-lt benne snapi 200-ra akkor megint a saját piacát kannibalizálta volna az MS
.Senki sem "dühöngene" ha lumia 430-nak hívnák, de marketing is van a világon
-
br.rak
őstag
-
br.rak
őstag
válasz
integrated #52800 üzenetére
Preview for Developers appal és regisztrálni is kell hozzá.
szerk: látom már tárgytalan -
br.rak
őstag
válasz
joysefke #52478 üzenetére
Moliplayer nem tudja ezt?
más:
használjon felhőt akinek két anyja van, nincs az a mobilnet-szávszél amivel akár csak 720p-s videót át lehetne tolni rajta vagy az eredeti felbontású képeket. másra meg hazardírozás használni. (nem fél perces videóra és 2-3 képre gondoltam).
Ha meg lenne, akkor az aksi döglene bele -
br.rak
őstag
válasz
Alexios #52311 üzenetére
mint pl pár alkalmazásnál aminél "valahogy" sikerült megoldani a ram igény csökkentését (pl Halo: SA)
Akarat illetve üzletpolitika kérdése. Szemmel láthatóan vége a beetetés időszakának, agresszívan kezdték el tolni az új WP-s telefonokat, a régiek kárára (azért annyira nem vészes a helyzet, pl Skype és térképfrissítések biztosan sokáig érkezni fognak még) -
br.rak
őstag
Lumia 530 T-nél dominó ár 36000ft (link), ugyanannyi mint az 520 ára jelenleg.
-
br.rak
őstag
Érdekesen vannak megválogatva a funkciók 730/735-ben: nincs glance, nincsenek gombok de Qi töltés persze van
830: először nem tetszett hogy "csak" snapi 400-as egyenproci van benne, mint kb minden középkategóriás telefonban, de remélhetőleg így nem szalad el a ló a fejlesztőkkel (főleg 3rd party appoknál)
1020/1320/1520 utódok év végére felé lesznek bejelentve, vagy csúsznak jövőre?
akkor most Denim = Debian Red, ha jól értem.
-
br.rak
őstag
válasz
Воланд #51431 üzenetére
Csak nehogy túl jól sikerüljön és az ms "véletlenül" kidobja a marketől még a hivatalos megjelenés előtt
Amúgy egy ilyen normális böngésző sokat lendíthetne a böngészési élményen, még gyengébb wp-s vasakon is, tuti nem lenne oldal újraképzés és társai (bár mivel az ms-nek fizetnie kell az opera felé, lehet nem lesz hosszú életű) -
br.rak
őstag
válasz
Oppenheimer #51115 üzenetére
Mondjuk az EDOF kameráért és a 4 giga háttértárért járna egy orra koppintás, nevezték volna el 430-nak és senki sem hasonlítani az 520-hoz.
Kíváncsi vagyok milyen lesz Archos 40 Cesium, lehet az jobb lenne belépő szintre, csak még azt nem tudni 4 v 8 gigás a tárhely benne.gyurkikrisz : a SoC jobb mint az 520-ban, de a többiben (kamera, háttértár, gombok, kijelző(?) ) is visszalépés tapasztalható.
Dave™: igaz, de nem értem ez elnevezés logikáját (nyilván marketing, de akkor is)
vagy esetleg szétnézi más gyártók termékei között a low end fronton. -
br.rak
őstag
Mindenki tudna 2-3 appot mondani amit megszokott másik, de itt nincs. rendszeren és Én múltkor pharmindexet kerestem és meglepődtem hogy a dorid/ios duón kívül van symbian és meego, de wp-n nincs.
Vagy sok játékhoz security key, illetve az én nagy szívfájdalmam az opera mini/mobile (ami nem is lesz, lévén más render engine tiltott). ez van, ezt kell szeretni. -
br.rak
őstag
Dark Lands facebook:
"Hello all, because of problems with data migration and new operator billing, we removed from Windows Phone the actual version and keep only the old one until all fixes are done, we hope very soon.We are sorry for the troubles, if anyone has problems with billing, please write us details to: darklands@mingle-games.com, we will be solving those with service provider."
-
-
br.rak
őstag
válasz
btudos #51013 üzenetére
Ez szerintem nem fog megoldódni, előbb utóbb kötelezően minden onedrive-ba fog menni. az MS-nek ez lenne az üzlet az egész WP vonalon, a szolgáltatások. Ez olyan mint hogy nem lehet sim-en tárolni semmit. Megszoksz vagy megszöksz. Csoda hogy elérhetőek a G szolgáltatásai. (illetve kényszer MS részéről, de ha rajtuk múlna, repülne a platformról minden ami nem ms)
-
-
br.rak
őstag
Jobban örülnél S600-nak qHD kijelzővel? (mert elviekben már ilyet is lehetne....)
Én személy szerint örülök neki, hogy nem millió féle SoC-t használnak és már nem is csinálnak olyan trükköket mint a 520/620/720 esetén (úgye a 8.1 után már nem lehet a drive-val ügyeskedni)
Ha szétnézel ez a közép kategória tetejére (vagy a felső kat. aljára, ahogy vesszük) van pozicionálva, semmi extra, de egy eléggé erős kamerával, amivel mobilos szinten jó képeket lehet lőni, ez akár döntő lehet eladásokat tekintve. (mert az hogy van snapi800/801 meg 1-,1,5- 2 giga ram már nem nóvum, ha akarna Kína is ráállhatna erre, mint a droidra és akkor a kamerán kívül olyan sok mindenben nem lenne előnye a Lumiáknak)szerk: amúgy snapi 200 és 400 között gyakorlatban mennyi lehet a különbség? Azt írják hogy a 400-as a régi kétmagos Krait szintjén van (520525/620/720 SoC-ja)
-
-
br.rak
őstag
válasz
confuser #50791 üzenetére
Ez tényleg érdekes ár. Itt a kérés hogy a T bevállal-e egy olcsóbb árat mint a fentebb említett 3 androidos modellnél, ahol van árrés a független modellekhez képest, de hogy az 520 független és dominós ára megegyezzen, az nem túl biztató.
Az a gond hogy hiába mnet le a hardverkövetelmény ( előlapi és kameragomb, 4giga háttértár) ez az áron nem látszik, remélem azért esni fog egy kicsit pár hónap múlva az ára. -
br.rak
őstag
válasz
kolosanyi #50781 üzenetére
Volt 25e az 520-is, eléggé vacak árak vannak a t-nél alsó kategóriában, (kivéve két említett droid-os telót, meg volt M pop 14e, meg a 820 40e-ért, de abból jó ha volt 20 darab az akció során
). Nem igazán lehet kiszámolni hogy fognak az árak mozogni.
635: ez a 630 LTE képes verziója, a dual sim független ha jól tudom van 630/35-ből is. -
br.rak
őstag
Hamarosan a T-nél is kapaható lesz a Lumia 530 (link) , bocsi ha már volt.
-
br.rak
őstag
válasz
Zoli133 #50687 üzenetére
most is tudsz mappázni kicsit kevesebb extrával (csak lumiákon megy) App Folder
-
br.rak
őstag
Kicsit off: Opera Minire váltanak a Nokia butatelefonok , de jöhetne wp-re is...
-
br.rak
őstag
Elvileg van valami nokia only mappázás is.
Megvan: App Folder -
br.rak
őstag
-
br.rak
őstag
SD cserénél, megoldható hogy másolással a felrakott appok is megmaradjanak és a rendszer se dőljön a kardjába? Valkai próbálta már?
-
br.rak
őstag
válasz
confuser #49816 üzenetére
A kameragomb sokáig a platform "védjegye" volt, a legolcsóbb telefonokon is megvolt, nyilván olcsósítás miatt került le a követelménylistáról, ahogy az előlapi gombok is, meg a szenzorok.
Ez így saccra a 625 utódja, ahogy látom eléggé vékony a káva, így talán van értelme a gombok hiányának.
A Dual sim gondolom dual-standby lesz, ritka a dual active (még droidos fonton is)
Végül is mindent az ár fog eldöntetni. 75-80e között elég jó vétel lenne ( a dual sim miatt nem hiszem bekerülne szolgáltatóhoz) -
br.rak
őstag
válasz
confuser #49810 üzenetére
Szerintem kb nyugodtan lehet számolni dollár=euro 1:1-ben, mire ideér.
Bár az a 730 nem tűnik valami nagy előrelépésnek, okés hogy 720p-s kijelző 4,7 colon, de snapi 400, 8Gb háttértár, és már eben sincs előlapi sem kameragomb, ha a 625 utódjának szánják, akkor még éppen elmegy.
Most már tényleg csak egy 720 utód kellene. -
br.rak
őstag
HTC tulajoknak (link)
8S-re nem lesz 8.1 gdr1 -
br.rak
őstag
válasz
zsoltzsolt #48832 üzenetére
T-nél tuti nincs már, nem tudom másik kettőnél volt-e egyáltalán.
-
br.rak
őstag
válasz
szaki26a #48824 üzenetére
Nem, 512 mega van benne , az 525 egy meg nem magyarázott anomália a low end fronton.
1520: Nagy, sok embernek nagyon nagy. Ha ezt a tudást tudná 4,5-,4,8-5 colon hozni sokkal több embernek reális alternatíva lenne.
Alkalmazások: idővel lesznek, illetve már most is van exkluzív program Halo: S.A. például.
Részint azér drágább és van kevesebb ingyen app, mivel az kevesebb használják a platfromot ott ahol számít az ingyenes appokban lévő reklám, idővel akár ez is változhat, ha nő a WP részesdése. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest