Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Október 12-én mutatkozik be az Oppo K12 Plus
- Samsung Galaxy A51 - kamera által homályosan
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
br.rak
őstag
525-ön próbálta már valaki? Mik a tapasztalatok? Az új IE megjegyzi már a jelszavakat ? (már ahol nem süti kezeli)
[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
pár kérdés:
8.1-nél megjelennek a képernyőgombok olyan telefonon is ahol vannak fizikai gombok?
illetve megoldódnak a zene duplikációs gondok?
Az új IE megjegyzi már rendesen a jelszavakat (nem csak a sütiseket)?
kijelzőmérettől és felbontástól függetlenül bekapcsolható-e a harmadik csempeoszlop?
Lehet-e flashhelni vagy csak updates megoldás létezik még? -
br.rak
őstag
(#39664) woland_y2k & (#39665) meszike91
köszi mindkettőtöknek a válaszokat. -
br.rak
őstag
válasz meszike91 #40464 üzenetére
A 630 a 520-as utódja lesz ott, ahol nem lesz 525-öt hivatalosan. Ahogy látom a proci erősebb valamivel, és az aksi (de 4,5 képernyőt miatt lehet nem lesz jobb az üzemidő) Viszont nincsenek előlapi gombok sem kameragomb. Nem egy best buy, de akinek kell a hivatalos nokia gari annak nem lesz más, ha kifut az 520-as
-
br.rak
őstag
válasz satz18 #40468 üzenetére
A Krait 1.0Ghz-es volt ez meg 1.4 Ghz, szóval ha nem is sokkal, de ebből a szempontból nincs gond.
A 512 Mb ram miatti panaszkodással egyetértek, főleg hogy 8.1 sem hozta el a várva várt áttörést (gyak ugyanúgy nem lehet 1ggát igénylő appot feltenni félgigás telefonra)
( a 630 elvileg 1080p-s videót is fel tud venni) -
br.rak
őstag
8.1 alatt van hivatalos OTG támogatás?
(#41155) woland_y2k: ahh, pedig az 520-as topikban valaki állította, hogy van... na mindegy[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
Legális win7/64 egyik napról a másikra nem hajlandó felismerni a wp8-as telefonokat (525 és 720), valami frissítés bekavarhatott, mert warez 7-esnél nincs ilyen gond. (megint a legális felhasználókkal kell kitolni...)
(tudok usb-s eszközt telepíteni, szóval ez nem gond, kábel csere is volt ill több porttal is kipróbáltuk, telefonokat más gép felismeri kábelek is jó) Valami ötlet? -
br.rak
őstag
Bár ez nem konkrétan wp-s kérdés, de
2 hetes 925-ös úgy nézz ki hogy softveresen újra kell húzni, mert nagyon nagy hülyeségeket produkál
(random lefagy, e-mail szinkronizálási anomáliák vannak), T-től vette ismi, azt mondták neki hogy adja be a szervizbe 6-8 hét és meglesz és addig oldja meg cseretelefon nélkül mert azt nem adnak neki....
Szóval, elvész-e e a gari ha én csinálom meg neki nsu-val és nem a hivatalos szervíz? -
br.rak
őstag
BT-os vagy belső wifis hálózatot használó üzenetküldő van-e erre a rendszerre vagy egyáltalán létezik ilyesmi?
-
br.rak
őstag
Akinek fent van a 8.1 & és a legújabb frissítések, azt kipróbálná azt hogy feltesz egy videót és a hozzá tartozó feliratot (név stimmeljen, mint a régi időkben Elvileg menni kellene a feliratnak is....
-
br.rak
őstag
kicsit off:
A skype minden platformon meg van hülyülve? Pc-n wp-n néha kihagy egy egy üzenetet random, jelez hogy van új, de még sincs.BR
-
br.rak
őstag
Érdemes a cyan-t is megvárni, a 8.1 úgy lesz az igazi (Lumiákon) A HTC/Samsung telókra szerintem nem fog új firmware jönni, ott nagy valószínűséggel a mostani állapot fog maradni (bár lehet hogy lesz valami, mert mintha azt írták volna, hogy a HTC-knél nem lehet pl régiót változtatni és így nincs se Cortan se Here Drive+)
-
br.rak
őstag
HTC: bocsi, akkor ezt benéztem , igaz htc-s wp8-as teló csak percekig volt a kezemben. A Cyan-os dolgot viszont továbbra is tartom hogy érdemes megvárni, nem csak az extra nokia only dolgok miatt.
-
br.rak
őstag
Félreértés ne essék, én nem vagyok az ellen, hogy valaki korábban használja az új dolgokat/plusz funkciókat és ne az MS-re/szolgáltatókra várjon. (ahogy más platformon se, legyen szó romolásról , jailbreakről, stb), de szerintem az egyeseknél hektikusan viselkedő akku nagy valószínűséggel a cyan hiánya miatt van/volt. (az hogy idővel rendbe jött az egy örömteli dolog)
-
br.rak
őstag
Mobilvásárlási tanácsot kérnék:
Ismerős kapott kölcsönbe egy 620-as és megtetszett neki a wp, eddig i4-et használt.
Viszont 1gb-os telefont szeretne és max 50-et szánna rá.
Nokia fronton ezt gyak csak az 525 tudja, de azt már nem találtam Mo-n webshopokban, külföldi rendelés most nem játszik ((tudom bolti gari se jobb)
Szóval HTC és Samsung fronton van-e alternatíva, vagy kutassak tovább 525-öt?Br
-
br.rak
őstag
Köszi a tippeket
Samsung Ativ S: Baz, az egy tank, és 60-65e körül kezdődik
HTC: ebből egy "light box"-os kivitelt láttam 50 alatt, meglátjuk820 használtan:, lehet az lesz, majd belesek a fórumba hogy sikerült előrelépni akkuidő tekintetében.
Amúgy pár hete nézegettem és elég sok helyen volt még 525 itthon is.
Amúgy min 2 évet kellene kiszolgálni, de inkább hármat (amúgy csak lightos használat, telefon, zene, böngészés, szótár)
köszi mindenkinek.
-
br.rak
őstag
1giga ram: főleg böngészőnek (mert szerintem az IE és annak motorja a platform leggyengébb pontja, nem igaz hogy nem engedik be az Operát /mini/mobile a saját motorjával), meg másnak is rövidíti a töltési időt, de főleg időtállóság miatt.
820: kicsi az aksija 1650mA körül ha jól rémlik, és azért nem mindegy hogy az "aktív" használat mellett már délután beadja a kulcsot vagy esetleg estig ki lehet bekkelni (régen erről panaszkodtak a topicjában itt is)
ami mellette szól hogy az erős hardver mellett csak 800*480 kijelzőt kell meghajtani920: kamera nem szempont, a HD ready kijelző szintén nem, és ez is egy kicsit tank jellegű
525: ez 40-ből meglenne és ez új , bár a garancia biztosan trükkös
szerk:
kissé off: de újmobilokkon a 2éves hu garanciánál ezt írják
"A HU gyártói garanciát a mobil telefont meghibásodása esetén a mobil gyártó országos hálózatában lehet érvényesíteni." Most ezt akkor ezek szerint be lehetne vinni a Nokia Care-be is (szerintem nem, mert mivel nem Mo-ra behozott a mobil, így elhajtanak a jogos gari igénnyel is )[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
Ismerős szeretne venni egy wp 7-es nokiát (710 vagy 800) és szeretné navira is használni. Aki még használ ilyet, frissítik a Térkép POI stb adatbázist nokiáék (Ms-ék)?
(#46741) bogyo112: köszi, akkor ez felejtős.
[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
Ok, hiszek nektek , képekről nem ez jött le.
-
br.rak
őstag
Úgy néz ki igen (link)
-
br.rak
őstag
válasz gyurkikrisz #47519 üzenetére
Az asha 302/303 igen jó kis telefonok voltak, szóval nem feltétlenül kell itt sz***zni mindent
az asha 300-ból csak a wifi hiányzott, de sok korábbi még nem ashas- s40-es touch and type telefon volt ami még a mai napig is kiválóan működik. Sokan vennének még ma is ilyet, ha lehetne[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
Az oké hogy az előlapi és kameragomb már nem követelmény, de az autofocus-t minek kihagyni? (vagy a nokia raktárkészletén találtak egy adagnyi edof-os modult...)
Hülye kérdés lehet: most már nem is lesz glance screen az új Lumiákban? -
br.rak
őstag
A múltkor én is hasonlót kérdeztem, de az 530/630/635 SoC erősebb, majdnem 820-as teljesítményét hozza. A körítés már más tészta. (gombok, ram, kamera)
Ennek fényében igazán csak az 525 tűnik egy kicsit érdekesnek, megpróbálták, de nem erőltetik tovább a low end szegmensben az 1 giga ramot. -
br.rak
őstag
válasz btudos #48438 üzenetére
A nagyon régi simeket (8-10 évtől régebbi) nem lehet normálisan vágni, lehet hogy szemre jó lesz és fel is mászik a hálózatra, de olyan lesz a mint a Turbo sim , megbízhatatlan. Az újabb simeknél már más, ott simán többféle minta van, amit ki lehet törni.
[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
válasz szaki26a #48824 üzenetére
Nem, 512 mega van benne , az 525 egy meg nem magyarázott anomália a low end fronton.
1520: Nagy, sok embernek nagyon nagy. Ha ezt a tudást tudná 4,5-,4,8-5 colon hozni sokkal több embernek reális alternatíva lenne.
Alkalmazások: idővel lesznek, illetve már most is van exkluzív program Halo: S.A. például.
Részint azér drágább és van kevesebb ingyen app, mivel az kevesebb használják a platfromot ott ahol számít az ingyenes appokban lévő reklám, idővel akár ez is változhat, ha nő a WP részesdése.[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
válasz zsoltzsolt #48832 üzenetére
T-nél tuti nincs már, nem tudom másik kettőnél volt-e egyáltalán.
-
br.rak
őstag
HTC tulajoknak (link)
8S-re nem lesz 8.1 gdr1 -
br.rak
őstag
válasz confuser #49810 üzenetére
Szerintem kb nyugodtan lehet számolni dollár=euro 1:1-ben, mire ideér.
Bár az a 730 nem tűnik valami nagy előrelépésnek, okés hogy 720p-s kijelző 4,7 colon, de snapi 400, 8Gb háttértár, és már eben sincs előlapi sem kameragomb, ha a 625 utódjának szánják, akkor még éppen elmegy.
Most már tényleg csak egy 720 utód kellene.[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
válasz confuser #49816 üzenetére
A kameragomb sokáig a platform "védjegye" volt, a legolcsóbb telefonokon is megvolt, nyilván olcsósítás miatt került le a követelménylistáról, ahogy az előlapi gombok is, meg a szenzorok.
Ez így saccra a 625 utódja, ahogy látom eléggé vékony a káva, így talán van értelme a gombok hiányának.
A Dual sim gondolom dual-standby lesz, ritka a dual active (még droidos fonton is)
Végül is mindent az ár fog eldöntetni. 75-80e között elég jó vétel lenne ( a dual sim miatt nem hiszem bekerülne szolgáltatóhoz) -
br.rak
őstag
SD cserénél, megoldható hogy másolással a felrakott appok is megmaradjanak és a rendszer se dőljön a kardjába? Valkai próbálta már?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Iphone X 64GB Space Gray kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok felújítása, akku, töltő csatlakozó, kijelző csere, stb ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen