Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Yettel topik
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
Hirdetés
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
ma Vastagsága okán az egykezes használat mondjuk kérdőjeles az Armor Mini 20 és 20T Pro esetén.
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz this is life #37305 üzenetére
nem az
-
Zoli133
őstag
válasz this is life #37305 üzenetére
A 'hivatalos' álláspont szerint, amíg nincs meg a 920am nem jöhet ki a 8.1, tehát reménykedjetek, hogy hamar visszakapom.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Takhanto
őstag
válasz this is life #37583 üzenetére
Itt tilos a warez, hogyan tovább?
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
Takhanto
őstag
válasz this is life #37585 üzenetére
Akkor nincs normális ingyenes gps navi?
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
Assdak
őstag
válasz this is life #37763 üzenetére
Holnap? Az utolsó nemhivatalos info 16.-a volt.
-
Alexios
veterán
válasz this is life #37773 üzenetére
Akkor teis idézd már be ahol aztmondtam, hogy az ms hibája, hogy nincsenek ezek az appok, nem hinném hogy olyan bonyolultat irtam volna.. Sőt abban a hozzászólásban pont azt írtam hogy igazából azok az appok léteznek.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz this is life #38896 üzenetére
Nem lehet, ez egy egyirányú utca. Előre meg lett mondva, le volt írva.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Ronam
addikt
válasz this is life #38896 üzenetére
Előbb még azt írtad, hogy szimpi az új rendszer , store 8.0-án sem lesz egy amíg nem orvosolják a problémát. Elvileg van downgrade-re lehetőség.
(#38897) Blyan: GDR3-ról lehetett downgradelni pár leírás alapján, akkor erről nem lehet?
[ Szerkesztve ]
-
zsamiatt
őstag
válasz this is life #39199 üzenetére
milyen új tárcsázó?
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
kezman
őstag
válasz this is life #40672 üzenetére
Hát nem tudom, nálam is rapszodikus, van hogy jónak tűnik aztán meg merül minit Titanic, ha nem áll be megy vissza 8 és marad is ,ez így nem ok.
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz this is life #40710 üzenetére
Wpcentral, pocketnow, phonearena, mobilarena, winmagazin... Ezeket olvasom... Valamelyiken volt... Már nem tudom visazakeresni... De azt is írták, higy egy héten belül jön egy gyors bugfix 8.1-hez... Ez wp centrális hír...
Amúgy sokan írták, nagy wp-sek, hogy ez a fullos verzió, de ez biztos nem igaz... Mert gdr3-ra is ezt mondták, ami devpreviewben egy lagtenger és fagyáshalmaz volt lumia 720-on... Aztán a Black felrakása után hibátlanul ment, fagyás nélkül...
-
veterán
-
Partyface007
őstag
válasz this is life #40751 üzenetére
már írták, átlagot számít :-)
amúgy viccet félretéve nem hülyeség kettő mert mindegyik csak kb.jó....
-
tomboy0013
veterán
válasz this is life #42052 üzenetére
Azt írja a menüben, hogy TV-re, kivetítőkre és monitorokra rádugva működik. TV-n nem működik az tuti, legalábbis itthon van egy Panasonic meg egy Samsung TV, ha rádugom csak azt írja, hogy keresés és nem talál semmit. Azt hittem használható lesz ez a funkció, örültem is neki, hogy a 8.1-gyel lesz ilyen lehetőség, nem értem minek van benne ha nem működik.
-
Воланд
titán
válasz this is life #42056 üzenetére
nem rossz forditas, tv-re is menne, miracasttal. azt meg csak a 1020, 1520 tudja majd.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
pzstm
titán
válasz this is life #42058 üzenetére
teljes képernyő. Legalábbis 930 tudja már
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
savoo
addikt
válasz this is life #45402 üzenetére
Persze működésre. Egy jó panellel.
-
törölt tag
válasz this is life #45620 üzenetére
920 ips és van glance
-
-atesz-
aktív tag
1320 van glance...
-
jockas
senior tag
Mint ahogy már írták, ezt benézted.
Sőt...ha újabb AMOLED van a készülékben, akkor abban nincs glance. (820, 925,1020...van glance, 930-ban nincs)
-
törölt tag
válasz this is life #51258 üzenetére
A Voice Call csak 8.0 fölött van.Nemrég én is kerestem egy ismerősnek,de nem találtam.Talán a skype lenne jó erre de sajnos már nincs.
[ Szerkesztve ]
-
sloth400
csendes tag
válasz this is life #51821 üzenetére
biztos nem elsz jó mert semmire nem reagál akármit nyomok meg rajta...
a navifirm plus pedig nem működik..Webfejlesztő, hardverteszter
-
sloth400
csendes tag
válasz this is life #51824 üzenetére
Na ott leragadtam hogy a product support toolban nincsenek az új lumiák köztük a 820 sem
Webfejlesztő, hardverteszter
-
sloth400
csendes tag
válasz this is life #51826 üzenetére
Az a gond, hogy a pc egyáltalán nem ltája most a mobilt.
Webfejlesztő, hardverteszter
-
Norbi.
őstag
válasz this is life #52681 üzenetére
igen, a hangsuly a jatekallasokon volt a kerdesbe, hogy arra tud -e valaki valamit. a tobbi mar alakul.
-
csabi94
őstag
válasz this is life #52917 üzenetére
Igen, 820 lesz, az egy elég jó készülék, csak kicsit nehéz.
-
Steelers
senior tag
válasz this is life #54881 üzenetére
Fel a lap tetejére? Nem...ez bug
-
Integrale
veterán
-
btudos
veterán
válasz this is life #54883 üzenetére
Nem jott meg Update 2 PfD-n sem.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Integrale
veterán
válasz this is life #54894 üzenetére
Köszönöm a tippet, de hol találom ezt a lehetőséget, mert már mindent áttúrtam !?
GDR2 még mindig nincs
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
ZavaBalazs
őstag
válasz this is life #55270 üzenetére
átlátszó csempéhez nem kell semmi extra app, a start+theme menüben (ahol a csempeszínt állítod be) egyszerűen berakhatsz egy hátteret, vagy félreértelek?
én most elkövettem azt a gyilkosságot, hogy beállítottam háttérnek egy teli fekete képet, így most nincsenek is csempék, csak lebegnek a semmiben a logók+feliratok
szerk. igen, még egyszer átolvasva valószínűleg félreértettelek. bocs.
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Pinyo16689
senior tag
válasz this is life #56820 üzenetére
Szerintem fürgébb. L720. De azt hiszem, az már nem elérhető a marketben. Ahelyett lett a Lumia Camera Classic.
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
CJ4567
veterán
válasz this is life #56820 üzenetére
Nálam azt írja nem telepíthető erre az eszközre.
No Sana No Life
-
SsPL711
őstag
válasz this is life #56927 üzenetére
Nekem ugyan annyit mutat a Data Sense, mint amit a szolgáltatói forgalom számláló.
Szóval még pontos is.NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
SzahoteN
csendes tag
válasz this is life #57138 üzenetére
Szia!
Átállítottam korlátlanra, de semmi változás...
-
btudos
veterán
válasz this is life #57360 üzenetére
Nem, 820 nem tudja a Miracastot, csak 1520 es az annal ujabbak.
-
btudos
veterán
válasz this is life #57364 üzenetére
Nem, pont hogy a hw nem tudja, az elso generacios WP8-ak nem tudjak, az S4 Plusban nincs benne emlekeim szerint. Ha tudna, nem korlatoznak szoftveresen.
-
Clemi
veterán
válasz this is life #57350 üzenetére
Egyedül a Lumia Beamer amit működésre tudtam bírni, de az elég szar megoldás, hogy lövi fel a netre a TV meg onnan szedi, mikor ott ülök mellette. BT-n látja a TV-t (Sony Bravia KDL) csak a TV szarja le nagyívben a Lumiát, meg minden mást, mivel csak BT egeret fogad.
De hogy ne kapjak idegbajt, a droidos tábagép sem különb semmivel. Azon is max egy táviránytót tudtam működésre bírni, semmilyen más on the air kapcsolatot nem lehet kiépíteni a TV-vel, csak kábelen de legalább a táblával az működik, bár olyan torz a kép hogy csak néztem ki a fejemből. -
no1r
őstag
válasz this is life #57474 üzenetére
jah, ezt olvastam én is valahol.
attól félek csak ábrándozhatunk róla, hogy később nekünk is elérhetővé teszi az MS (Lumia1020)a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
BiP
nagyúr
válasz this is life #58230 üzenetére
Arra is érdemes felkészülni, hogy ha korábbi rendszer kerül fel, akkor nem biztos, hogy a Start screent vissza tudja állítani a frissebb rendszer backupjából.
pl. PFD rendszer alatt készített mappákat a stock Cyan-os 8.1 nem tudja még kezelni, és akkor az egész start screenre a default beállítás jött be, nem a backupban szereplő.
Én legalábbis ebbe szaladtam bele.
Az appok persze megmaradtak. -
AMD Power
titán
válasz this is life #58257 üzenetére
Siker.
-
ampulla
aktív tag
válasz this is life #58230 üzenetére
Rendben köszönöm a válaszokat. Wolandnak is. Ezzel csak egy probléma van hogy fél éve nem frissít szégyen...
-
bizonytalan
tag
válasz this is life #58709 üzenetére
Fájlkezelő megvan, de a downloads mappa üres, nem enged csatolmányt letölteni, pedig a levélben a mellékletre kattintva felül kiírja, hogy letöltés és megnyitja hibátlanul.
A levelet pedig nem tudom továbbítani. -
bizonytalan
tag
válasz this is life #58709 üzenetére
Bocs, jpeg-nél felajánlja a mentést és a pictures / saved pictures mappába menti, de pdf-nél nem megy.
-
Virág et.
senior tag
válasz this is life #59440 üzenetére
this is life: Az MSN időjárást használom, de csak wifi-n frissíthet.
Crytec210: A fene tudja, de engem akkor is zavar. Nem baj, ha nem tudom kikapcsolni, csak tudnám, hogy egyáltalán mi a fene ez...
justaview: Eddig egy Androidos kütyüvel se volt ilyen problémám.
BUÉK mindenkinek!
-
sz.balazs.95
veterán
válasz this is life #59938 üzenetére
és melyik az a gyártó, amelyik másként gondolja?
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Zsoleszhun
addikt
-
félisten
válasz this is life #60615 üzenetére
Valaki irja le hogy kell ezt a toolt használni, nekem autentikaciot kér.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
válasz this is life #61419 üzenetére
Nem is értem miért szenvednek azzal... most a moli azért nem jó mert nincs a nevében, hogy vlc vagy home cinema, esetleg real?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Levwi
aktív tag
válasz this is life #61419 üzenetére
Köszi a segítséget sikerült felrakni van még hiányossága az tény, de a moliplayer nálam azért nem jöhet szóba sajnos, mert a bankkártyámon nincs pénzem és sajnos a vodánál nem lehet az egyenleggel fizetni. Szóval nekem ez az okom hogy rá vagyok izgulva a vlc-re. A másik jó dolog meg az hogy tud zenét és videót is lejátszani a moliplayer nem csak videót tud?
Huawei P20 Pro Black
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyúrósok ide!
- Asztalos klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 3 év garanciával!
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen