Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P8 Lite - nem visszafogott jellem
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott az Oura okosgyűrűjének új generációja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Hirdetés
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Tavaszi szél Pixelt áraszt
ma A Pixel 9a és az Android 16 is a vártnál korábban érkezhet.
-
TKL-es újoncokkal gyarapodott a Corsair belépős K70 Core billentyűzetcsaládja
ph A FlashTappel kecsegtető, kompaktabbá tett megoldások egyike a cég továbbfejlesztett Slipstream rádióját kapta.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
m1lan
őstag
Lehet vótmá' de az Áruházban a Nokiás alkalmazások kiadójánál már Microsoft Mobile szerepel. Azt hittem, hogy ezek az appok azért maradnak a Nokiánál.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
m1lan
őstag
válasz FіkuszKukіsz #46368 üzenetére
És Lumia 800-zal lett fotózva
Egyébként Snapdragon 400-zal biztos, hogy nem 1030 lesz. Csak nem raknak egy totál középkategóriás HW-t egy viszonylag csúcstelefonba.
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
-
m1lan
őstag
Képletesen értettem a cserét Nem igazán rajongok a használt telefonokért, keresetem nincs, az ősök meg nem akarnak újat venni, és ha már új lenne, valami komolyabbat szeretnék. Az 520-szal sem lenne semmi bajom, ha legalább az 512 megára elérhető játékok nem laggolnának be néha úgy, mint a fene. Meg ha 5 pálya után nem kéne fizetni a többiért...
-
m1lan
őstag
-
m1lan
őstag
válasz Dzsosy #46407 üzenetére
Xperia U, 2x1ghz, 512 mb RAM, Android ICS 4.0.4: Temple Run 1-2 nem laggolt, WP-n mikrolaggol. Ugyanitt ment simán a Subway Surfers, ami WP-n csak 1 giga RAM+ készülékekre van kiadva. És akkor hadd ne részletezzem, hogy a Sonyban lévő hardver papíron mennyivel gyérebb volt. Itt még a faék egyszerűségű Hill Climb Racing is képes mikrolaggolni egy bonyolultabb pályán.
Nem tudom, hogy a warezolás hogy jön ide... Androidon sem volt mániám.
@BiP: értem én, hogy mire gondolsz. Csak tudod nem mindenkinek van lehetősége nyáron melózni, mert csak úgy nem fognak felvenni sehova. Na meg nálam alapból kiesik, mert nyárra mindig intézek magamnak tanulni valót - remélem le fog esni, hogy ezzel mire gondoltam. Szívesen mennék dolgozni, csak perpillanat ez nem opció.
Na de erősen OFF téma ez már, hagyjuk is. A lényeg: 520-am van, volt, és lesz is, amíg nem jön más.
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
válasz btudos #46419 üzenetére
Nem vettem annak, csak jött itt hirtelen mindenki az élettapasztalatával, mintha más nem kapna a szüleitől telefont.
Az Asphalt 8 is egész jól ment a telefonon, bár nekem nem is lenne fontos, hogy ilyen kaliberű dolgok jól menjenek. Ha lenne pár laggmentesen futó Temple Run, Subway Surfers, Angry Birds Go szerű játék, egy rossz szavam nem lenne. Sajnos ami van, azt már végigvittem (Crocs World, Banana Island, Trial Xtreme 3, Freddy Adventure) de hát mindegy, így jártam
@Dzsosy: ha fizetős játékkal akarok játszani, akkor majd a fizetős kategóriában nézelődök. Nagyon bosszantó dolog, hogy letöltök egy játékot ingyen, amiben ott figyel a reklám is, meg még 5 pálya után kiírja, hogy vegyem meg, vagy ennyi volt. Az ilyet fizetősként lenne tisztességes feltölteni, és a "kipróbálás" gomb segítségével kéne letölthetővé tenni az 5 pályás verziót. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
válasz Vegitaa #46572 üzenetére
Nálam az asztali Windows sem fagy le, pedig őskövület számítógépem van. Vistával sem volt nagyon gondom, a 7-tel meg egyáltalán nincs (8-at még nem használtam, de ismerősi körben van, és arra sem panaszkodnak)
Látom az XP benned is mély nyomot hagyott, de nyugodj meg: a telefonos rendszer teljesen más, mint az asztali.
-
m1lan
őstag
válasz Vegitaa #46591 üzenetére
Ahhoz nem volt "szerencsém"
Nézd át, hogy van-e minden, ami neked kell. Ahogy feljebb írta is valaki, a legtöbb appra van alternatíva, csak éppen jóval silányabb minőségű, mint droidon vagy iOS-en. Tisztelet a kivételnek (pl. Youtube -> myTube)
@batai15: rá van linkelve a képre az Áruházas elérhetősége. Surfy a neve egyébként.
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
válasz gyurkikrisz #48546 üzenetére
Akkor nem sikerült valami jól, mert a status bar alapján ez 8.0-n készült.
-
m1lan
őstag
válasz Воланд #48838 üzenetére
Csak szerintem ritka ronda ez a telefon? Alul legalább 2x nagyobb a káva, mint a felül, ha a szoftveres gombokat is beleszámítjuk. Szvsz rondább, mint a Lumia 630, pedig nálam eddig az birtokolta a legrondább WP-telefon címet.
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
válasz ATM_automata #48923 üzenetére
Régi telefonon Beállítások -> Biztonsági mentés -> SMS-ek
Itt csinálj egy manuális mentést, és ha ugyanaz a hotmail fiók van beállítva az új telefonon, akkor leszinkronizálja.
-
m1lan
őstag
válasz tvamos #48961 üzenetére
Ez tény, de azután, hogy tegnap a Melyik okostelefont vegyem? topikban valaki megaszonta' hogy a WP részesedése azért csak 2,7%, mert egy butított sz*r az Androidhoz képest, ami bezzeg a piac 80 valahány százalékát teszi ki, kicsit meglepő az eredmény
-
m1lan
őstag
válasz junior11 #48963 üzenetére
Hónapok óta olvasom, tudom mi megy ott. Az Xperia SP-vel nagyon sokáig gond volt szoftveresen. Ennek ellenére mindenkinek azt ajánlották, mondván, hogy annyiért az a "legerősebb" meg legjobb vétel. Mostanában van egy fórumozó, aki folyton Blackberry Z10-re próbálja rávenni az odatévedőket, mert neki az van, és mennyivel jobb, mint egy Android...
-
m1lan
őstag
válasz =WiNTeR= #49279 üzenetére
Cserélünk? 520-on hibátlanul megy a kamera, cserébe nem lehet vele normálisan böngészni, szörnyen lassú a zenelejátszó, itt-ott szaggat az animáció, és hajlamos összef*sni magát. Na?
Soha többet legalja Windows Phone. Soha többet 512 mb RAM.
-
m1lan
őstag
válasz Rob700 #49361 üzenetére
Gondolom 8.0 van mind3 készüléken. Azzal valóban nincs gond, ha kijön a hivatalos 8.1, elég rendesen lehet majd érezni, hogy az 520 mennyivel kevesebb, mint a 820 (háromszázzal mindenképp )
@MasterMark: a legtöbb problémát a kevés RAM okozza. 1 gigás telefonokon nem laggol az animáció kezdőképernyőre lépéskor, nem tűnnek el a csempék, nem fekete képernyőzik az Internet Explorer és társai.
@PuMbA: az OS tudtommal hivatalos, a firmware meg nem fogja javítani az appok lassúságát, meg az Internet Explorer hülyeségeit, de ne nekem legyen igazam.
-
m1lan
őstag
A Nokia Software Updater for Retail 4.2.1 alatt hogy lehet szoftver újrahúzást kezdeményezni?
-
m1lan
őstag
válasz hülyegyerek #49532 üzenetére
Megnéztem gépen, van egy jegyzetfüzet a OneDrive-ban, de abban csak a három minta jegyzet van benne. Ezek szerint nem szinkronizál automatikusan.
-
m1lan
őstag
válasz Zsoltika11 #53370 üzenetére
Nálunk a suliban 520-ról sokan váltanak vissza Androidra. Ennek mondjuk a legfőbb oka, hogy az 520 kevéske, a 625/630/635 nem nagy előrelépés, a legtöbb helyen pedig ezek fölött (még) csak a 930 van, ami ugye nem éppen olcsó.
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
A "sokkal gyorsabb" csak részleteiben igaz, az 512 mega RAM csak 512 mega RAM marad, ami ugyebár nem egy kellemes mennyiség, még WP-n sem. A kijelző lehet, hogy szebb, de biztosra veszem, hogy érezhetően pixelesebb is. A Lumia 520 még a "pont jó" kategóriát képviselte nálam ilyen szempontból, előtte viszont 3,5" kijelzőn volt ugyanekkora felbontásom, az azért élesebb volt. Sok szempontból visszalépés is a 630, de ez már egy párszor ki lett beszélve. 520-ról én semmiképp nem váltottam volna arra. A kérdésedre a válasz: drágább Androidra váltanak, ami érthető is, hiszen már jobbnál-jobb ajánlatok vannak egészen olcsón, míg 1 éve ilyenkor az 520 40.000 forintért is best buynak számított egy Huawei Y300 ellen.
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
Az a baj, hogy nem értetted meg, amit írtam. Akinek kevés volt az 520, annak kevés lett volna a 630 is, szebb kijelző és Snapdragon 400 ide vagy oda. De ha már azonos árkategóriában kell nézelődni: amikor szeptember elején nézegettem az esetleges telefon-jelölteket, 45k lett volna az Optimus F6, a Lumia 635 pedig 55k, de mivel az utóbbit kártyafüggetlenül olcsóbban meg lehet venni, ezért vegyük egy kategóriának.
Pro és kontra: (először írom az F6, aztán a 630 specifikációit)
2 krait magos Snapdragon 400 vs 4 Cortex-A7 magos Snapdragon 400
Adreno 305 GPU vs Adreno 305 GPU
1 GB RAM vs 512 MB RAM
4,5" IPS kijelző qHD felbontás (245 ppi) vs 4,5" kijelző FWVGA felbontás (218 ppi)
5 megapixeles elsődleges kamera vakuval vs 5 megapixeles elsődleges kamera vaku nélkül
Előlapi kamera (1,3 megapixel) & közelségérzékelő szenzor vs csak fényérzékelő szenzor
1080p videofelvétel vs 720p videofelvétel
2460 mAh akkumulátor vs 1830 mAh akkumulátor
Gorilla Glass 2 vs Gorilla Glass 3
2013 szeptemberi megjelenés vs 2014 májusi megjelenésElhiszem, hogy remek telefon a 630, de annyi hátránya van az Androidos vetélytársakhoz képest, hogy már nem éri meg. Az 520 ellen annak idején nem nyerhetett semmi. Nálam elsődleges szempont volt, hogy végre tudjak megint játszani, ugyanis az 520 még az előző telefonomhoz képest (Xperia U) is gyengén teljesített, hiába volt erősebb a vas. A 630-cal megint ott lettem volna, ahol a part szakad.
A 730 megint szép és jó, csak szvsz kicsit elkéstek vele.
-
m1lan
őstag
Gondolom felvitte az árát a Telekom az F60 érkezése miatt. A Lumia 635 is ilyen volt: sokáig 45-50k környékén adták, aztán mivel jött alá az 530, kicsit növeltek az árán. Szeptember 2. hetében rendeltük meg az S3 LTE-t, akkor még 100%, hogy 45k volt az F6.
Most csak ránéztem a Telekom 2 év hűséges áraira, 60k mindkét telefon.
@zsírsámán: AZ SINCS? én úgy tudtam, hogy csak a közelségérzékelőt spórolták le róla.
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
válasz ZavaBalazs #53949 üzenetére
A kiterjesztett garancia leginkább a Samsungnál szokás, máshol még nem is nagyon láttam.
-
m1lan
őstag
ABC sorrendben kezeli a névjegyeket, tehát "Z" betűvel tudod a végére pakolni őket. Tudtommal a számmal vagy egyéb furcsa karakterrel kezdődőeket a névjegyzék elejére, egy # jel "alá" rakja automatikusan.
De a többiek majd cáfolnak/megerősítenek
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Mobilinternet
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Megkerülhetik környezetvédelmi törvényeket a chipgyártók az USA-ban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- iPad topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest