Hirdetés
- A Tesla robotaxi víziója még mindig a jövő, de egyre közelebbi
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Yettel topik
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Motorizált zsanért védetett le a Motorola
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
veterán
Nem tudni, mi van a képen látható burkolat alatt, az csak találgatás a 830-as belsejéről, de abba is kevésnek tartom a Snapdragon 400-as család bármelyik tagját, mivel elvileg az lenne a felső-középkategóriás modell.
Kicsit szerintem eltaktikázták magukat, én a 630-at 530-ként hoztam volna ki, úgy értelmesebben lehetne pozícionálni a többi modellt, bár ez már az előző körben sem ment túl jól.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
-
BiP
nagyúr
Nagyon OFF:
Nevelés alatt nem feltétlenül csak azt értem, hogy "kisfiam, télen sapka, sál", "tanuljál rendesen", hanem egy ilyen anyagi helyzetben az is a nevelés része, hogy mit kapsz meg ingyen, milyen szinten támogatnak anyagilag.
Lásd többiek(/saját) példája. Ha nincs saját pénzed, el tudsz menni nyáron dolgozni, az a pénz normál esetben a tiéd lesz. Vagy akár a szülők unszolnak, hogy ne lógasd a lábad a nyáron, hanem akár pénzt is kereshetsz _magadnak_. Ezzel is nevel az életre.[ Szerkesztve ]
-
btudos
veterán
Ne vedd támadásnak, hogy munkát javasolnak neked, csak mint opció ajánlották, nem lenézésből.
Alkalmazások tekintetében meg pont az ilyen problémák mutatják, hogy a fejlesztőkön múlik a dolog. A Temple Run 1 GB RAM igénye a legnagyobb röhej, simán be kéne férnie a limit alá egy ilyen játéknak, de lusták voltak megoldani. A Gameloftnál megcsinálták Asphalt 7-tel utólag, optimalizáltak rajta nem keveset, hogy menjen 512 MB RAM-mal is, pedig az egy "kicsit" komolyabb játék.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
SsPL711
őstag
"ha fizetős játékkal akarok játszani, akkor majd a fizetős kategóriában nézelődök. Nagyon bosszantó dolog, hogy letöltök egy játékot ingyen, amiben ott figyel a reklám is, meg még 5 pálya után kiírja, hogy vegyem meg"
Most komolyan, ilyennel kukarobin nem is lehet találkozni?
Ne viccelődjünk már
Tudod hány ilyet töltöttem le mikor SGS2-őm volt?
(szinte az összes ingyenes ilyen, főleg reklámilag)[ Szerkesztve ]
NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Integrale
veterán
De, valoszinuleg mas is kapott a szuleitol, nalunk ez ugy nezett ki, hogy fiam, ezt tudom biztositani en, ha nem tetszik, akkor potold ki, vagy teremtsd elo te. Hat inkabb eloteremtettem.
Mas! Mitol fugg az, hogy egy alkalmazas kartyara telepul avagy a telefonra? Egyik nap kivettem a kartyat, es 4 alkalmazas nem volt elerheto, mert a telefon szerint az SD-n van. Ugyan ugy telepitettem azokat is mint a tobbi 30-at.
"Bad reklám is reklám too"
-
HKorn
veterán
ja ezt én kaptam meg valamelyik expert-től, meg hogy WP-t csak az vesz, aki nem ért az androidhoz
szegények..., mondjuk én se vagyok normális, hogy szeretek szembe menni a tömeggel, de sikernek könyvelem el, hogy már pár tanácsot kérő emberkét sikerült a WP vonalra terelnem, még mielőtt valami 30 ezres droiddal megkeserítette volna a saját életét.
Run&Ride
-
savliget
tag
Köszi. Online vettem, még benne vagyok a 14 napban bőven. Amúgy nem nagyon szeretném visszavinni, megkedveltem. Semmi garancia nincs arra, hogy a következő nem ilyen lenne. Ráadásul meg is szűnt. Azért kíváncsi lennék, hogy az említett 520 esetén tartósan "beégett"-e. Ráadásul ilyen rövid idő alatt ez nem is lehet beégés. Független 2 év nokia garanciával vettem. Ha majd tarós lesz, akkor cseréltetem.
[ Szerkesztve ]
-
-
PuMbA
titán
Ez nem elég egyértelmű? Elindítod a programot, rádugod a telefont a gépre és program ablakában megnyomod a középen lévő színes gombot és ha van olyan, hogy törölje a felhasználói adatokat akkor azt be kell pipálni
[ Szerkesztve ]
-
cattus
őstag
Nem, volt egy külön menüpont a beállításokban WiFi segéd néven, az otthoni WiFi megosztást tette egyszerűbbé.
Más: Most, hogy nincs fenn a GDR1, észrevettem pár eltérést a sima 8.1-hez képest: A felső WiFi ikon az updateben már nem mozog ide-oda, ha megjenenik az adatforgalmat jelző nyíl, illetve a Cortanában benne volt a zenefelismerés, ami most downgraddel eltűnt.
[ Szerkesztve ]
Do the thing!
-
Dave™
nagyúr
Pedig sokkal gyorsabb, még az 530 is gyorsabb az 520-nál, a 630-ban pedig erősebb a SoC (kb. mint a 920/925/1020-ban lévő). Csalóka az az 512MB ram, mert nyilván limitál, de a Snapdragon 400 nagyon meggyorsítja a rendszert. Tudom, mert próbáltam. A kijelző pedig sokkal szebb, hidd el. A ppi valóban alacsonyabb, de sokkal kontrasztosabb a clearblack miatt, szebb színekkel, nem egy kategória.
Drágább Android: és itt jutunk el oda, hogy egy belépő wp-t hasonlítunk egy közép vagy akár felső droidhoz. Mert a 30 ezres droidban szerintem nem nagyon lenne köszönet, lehet visszasírnák az 520-at is. Legyenek kicsit lövetkezetesebbek. A 630 pedig a hiányosságai ellenére is remek telefon, próbáld ki és meglátod. Az 520-nál sokkal jobb. Ha meg középkategória, akkor jön a 730, ott van 1GB ram meg hd kijelző is.
-
taip
senior tag
Optimus F6 45-ért? Hol? Mostanában inkább 60-65-ért láttam ha rákeresek.
A Lumia 630 meg 40e, 635-ös 45e, szóval rögtön nem egy kategória árban.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
Tibitabi
tag
Szia!
A Microsoft fiók tökéletesen működik, le is töltöttünk pár játékot már sim nélkül...
- Nem enged a telefon Gmail fiókot hozzáadni!
(Már több gmail címmel is próbálkoztunk, a google illtve "más fiók", meg valahol ajánlottak outlook fiók-ként a Gmail címünket megadni, de szinkronizálás után csak: Beavatkozás szükséges, felirat jelenik meg.)
A Gmail fijókjainkba pedig üzeneteket kapunk, hogy valaki fel akarta törni a levelesládánkat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest