Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz
Sztyepadzso
üzenetére
Nokia Lumia 620
-
btudos
nagyúr
válasz
coyote66
üzenetére
Őszintén: Ne csináld. Erős mazochista hajlam kell ahhoz, hogy ma valaki daily driverként Windows-os telefont használjon, rég nincs szoftveres támogatás, és amíg volt, addig is hadilábon állt a rendszer az átlag user igényeivel, nemhogy most. Hobbinak jó, ha úgy tekintesz rá, mint az N9 projektre, lehet értelme, de azon túlmutatóan biztos nem gondolkodnék benne.
-
btudos
nagyúr
válasz
wenkman
üzenetére
A mobilos kliens fejlesztese - hogy lepest tudjon tartani a szerver oldali valtoztatasokkal, ez elengedhetetlen - bizony penzbe kerul, ami lathato mennyisegu user hianyaban egyszeruen nem eri meg senkinek. Ezert tunnek el a korabban mukodo szolgatatasok a platformrol, egyszercsak modositanak valamit szerver oldalon amit mar nem kovet a mobil kliens es vege. Lehet karomkodni, de felesleges, egyszeruen el kell fogadni, hogy a Windows
PhoneMobile regota halalan van, az is csoda, hogy van app ami meg mukodik. -
btudos
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
IMAP fiókként beállítva sem? Úgy mennie kéne.
-
btudos
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Ha nem Google fiókként, hanem sima IMAP fiókként állítod be és a webes felületen engedélyezed a szinkront a kevésbé biztonságos alkalmazásoknak, akkor mennie kell.
-
btudos
nagyúr
válasz
Sztyepadzso
üzenetére
Nem, a gyári beállítások visszaállítása az aktuális szoftververziót állítja alaphelyzetbe.
-
btudos
nagyúr
válasz
Francia91
üzenetére
Nem az AMOLED technológia teszi glance kompatibilissé a kijelzőt, a display memory a lényeg, ahogy az ebben az archív cikkben is olvasható.
-
-
btudos
nagyúr
A Lumia 550 és az S10e közel sem ugyanaz a kategória kamerában, és objektíven nézve messze nem a Lumia 550 a jobb, ráadásul a Samsung algoritmusa hajlamos túlszaturált színekkel operálni, úgyhogy nem teljesen értem, nálad hogy jön ki a fordítottja, de ízlésről nem nyitunk vitát.
A Google Pixel termékvonal a második generáció óta az Androidos mobilok élmezőnyébe tartozik kamerában, az épp aktuális generáció évről-évre a Top5-ban végez minden kamerás tesztben, de ha az élénk/túlszaturált színvilágot keresed, akkor nem biztos, hogy az a jó irány.
-
btudos
nagyúr
-
btudos
nagyúr
válasz
DonElvis
üzenetére
Nem kapcsolódik az eszköz a topikhoz, itt elsősorban Windows Phone-ról, Windows 10 Mobile-ról folyik diskurzus.
A teljes Win10-es tabletek nem tartoznak ide, de annyit tehetsz, hogy megpróbálod alaphelyzetbe állítani a Windowst az eszközön.
-
btudos
nagyúr
-
btudos
nagyúr
válasz
lorcsi
üzenetére
Az igen, mi történt szegénnyel?
20 k környékén én az elérhető legjobbat venném, valószínű a 930 lesz az arany középút, de ha a 735 elég volt, azt még olcsóbban beszerezheted. 930-nál érdemes figyelni hogy nem áll-e ki a keretből a kijelző jobb felső sarka, működik-e mindegyik mikrofon, a hangszóró illetve a közelségérzékelő, ezek szoktak problémásak lenni.
-
btudos
nagyúr
Csak simán lebóvliztad az új Nokiákat, bárminemű háttérismeret nélkül. Abban a hozzászólásodban szó se volt a kameráról.
Egyébként simán előfordulhat, hogy ha nem is PureView néven, de használják a technológiát a csúcsmodellekben, csak mivel nincs külön kiemelve, nem tudunk róla. Nem beszélve arról, hogy a "saját" 41 megapixeles szenzort is a Zeiss gyártotta a Nokiának, akik a jelenlegi modelleket is ellátják, szóval...

-
btudos
nagyúr
Te utána néztél, nagyrészt kik alkotják a HMD-t, és hogy milyen az új Nokia portfólió a középkategóriától fölfelé? (Főleg az első Nokia 6 szétszerelési videóit érdemes keresni, azon szépen látszik, mennyire kitalálták, hogy kell masszív telefont csinálni, egy dzsunka kínai márka ezt a minőségi szintet sose fogja elvárni, főleg nem megfizetni a bérgyártónak.)
A 3310 illetve a 8110 felélesztése színtiszta marketing, de a Nokia 5-től fölfelé nagyon korrekt, amit letettek az asztalra. Szóval valóban nem "az" a Nokia, de azért igen messze áll a felsorolt gyártóktól, és nem lefelé lóg ki a sorból.

-
btudos
nagyúr
válasz
turbulencia8
üzenetére
Itt szépen le van írva, mi a helyzet az ARM alapokra készült Windows 10-zel.
-
btudos
nagyúr
válasz
turbulencia8
üzenetére
Nincs köze a WP-nak az ARM alapú notebookokon futó Windows 10-hez app kínálat szempontjából.
-
btudos
nagyúr
-
btudos
nagyúr
válasz
J.J. András
üzenetére
Nekem azon túl, hogy teljesen off a téma, semmi bajom ezzel, de a topik WP userekből álló közösségét zavarja az Android mesedélután. Még azt is leírtam, mi a megfelelő topik ezekre a témákra, de azt valahogy már senki nem olvasta el, csak az megy, hogy én itt a szólásszabadság ellen vagyok.

-
btudos
nagyúr
válasz
üzenetére
Sose volt probléma, ha valaki leírja, hogy nem szabad Windows-t venni. Azzal sincs, ha leírja, miért, és mit venne inkább. De amikor ezután automatikusan átalakul Androidos élménybeszámolóba az eredetileg Windows Phone szakmai topik, azt már nem fogom hátradőlve nézni.
-
btudos
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy tömegeknek kell jelen lennie a topikban ahhoz, hogy értelmes, a topik témájához kapcsolódó diskurzust folytassunk.

Az Androidos felhasználói tapasztalatok nem tartoznak egy Windows Phone szakmai topikba, ezt azért remélem nem kell tovább magyarázni.
(Nem, nem vagyok szemellenzős WP fan, aktív user is csak erősen hunyorítva, és szívesen olvasom volt WP userek felhasználói élményeit az utódokról, de nem ebben a topikban.)
-
btudos
nagyúr
A "vélemények" 90 %-a off topik hozzászólás, a ténylegesen hasznos, aktív Windows felhasználóknak szánt információ illetve kérdés meg elveszik a rengeteg Android/iOS témájú komment között, a topik működésének nem ez a célja, így kénytelen vagyok "önkényesen korlátozni" ezeknek a hozzászólásoknak a számát.

-
btudos
nagyúr
Akkor még egyszer, utoljára:
Megkérek mindenkit, hogy az Androidra váltást követő tapasztalatokat ne itt vesézzétek ki, van off topikunk, van Melyik okostelefont vegyem? topik, valószínűleg nem 1-2 ember akad ott, aki WP-ről váltott. Arra a kérdésre, hogy mit érdemes/érdemes-e Windows Phone-t venni NEM TOPIKBA VÁGÓ válasz, hogy ki hogy használja, illetve mennyire elégedett az Androidos telefonjával, ezt kérem, hogy mellőzzétek.
-
btudos
nagyúr
-
btudos
nagyúr
iOS-en elérték a béta tesztelésbe maximálisan bevonható 10 000 főt, ezért nem tudod letölteni.
-
btudos
nagyúr
válasz
egykori
üzenetére
Pedig a rendszer halott, a Microsoft már nem fejleszti tovább.
Ez már nem sötét jövő, ez a jelen, sajnos. Persze, a Windows 10 Mobile ettől még használható, de ne legyenek illúzióink, innen csak lefelé vezet az út, a meglévő app gap csak nőni fog, a fejlesztők se fognak foglalkozni az alkalmazások fenntartásával, ahogy azt az elmúlt hónapokban is nem egyszer láttuk már.
-
btudos
nagyúr
válasz
üzenetére
A BT hiba általános, 950 XL-nél ugyanúgy jelen van, mint egy 550-nél vagy esetedben a 650-nél. A többi hibát illetően... Sajnos a Microsoftnak nem sikerült az utóbbi időben egy épkézláb, nagy hibáktól mentes frissítést összehozni, ha meg is javítottak egy-két hibát, generáltak három másikat.

-
btudos
nagyúr
válasz
üzenetére
Nem azzal van a gond, ha valaki kérdez, hogy hogyan lehet mondjuk MS fiókból Google alá költözni, hanem azzal, ha valaki csak úgy beírja, hogy váltott egy adott telefonra, és tökre nem bánta meg. Frankó. De ha ezt mindenki beírná, aki váltott, tényleg bezárhatnánk a topikot.
A rendszer halott, de használni még lehet, a topik a felhasználók életének megkönnyítésére marad fenn, azt a közösséget fogja össze.
-
btudos
nagyúr
Sziasztok,
a napokban nem voltam túl erősen jelen, és tudom, hogy Joe Belfiore bejelentése sokak számára egyértelművé tette, hogy váltani kell, de:
Ez a topik maradjon meg annak a közösségnek, akik szeretnék, vagy kénytelenek tovább használni a Windows mobilos verzióját, ne a rengeteg off topik hozzászólásban kelljen megkeresni a valós információt. Ezért aki a váltáson agyal, kérem, hogy inkább a kiszemelt készülék topikját, vagy esetleg a “Milyen okostelefont vegyek?” topikot látogassa meg, és főleg kérném, hogy aki már váltott, ne jöjjön vissza téríteni, hogy neki milyen jó, mert nem erről kell szólnia a topiknak.
További jó fórumozást!
btudos -
btudos
nagyúr
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Jogos, félreértettem.

-
btudos
nagyúr
Utoljára kérem, hogy egymás szapulását és a parttalan vagdalkozást fejezzétek be!
Semmit nem tesz hozzá a topikhoz az, hogy minden tizedik hozzászólás után egymásnak estek. Rendezzétek privatban, vagy ne, nekem mindegy, de itt a topikban inkább hagyjátok egymást figyelmen kívül, mindenkinek jobb lesz.
-
btudos
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szépen leírja a Windows 10 Mobile fejlődését.

-
btudos
nagyúr
válasz
Hínár929
üzenetére
Itt vagyok én minden nap, de nem szeretek beleavatkozni a dolgokba addig, amíg nem szabadulnak el az indulatok.
Természetes, hogy jelen állapotban felmerül 1-2 fórumtársban a kérdés, mire lehet váltani, nem akarom csírájában elfojtani a témát, mert tudom, többen is követik úgy a topikot, hogy már váltottak, de ennek ellenére rendszert azért nem szeretnék ebből.
-
btudos
nagyúr
válasz
üzenetére
Lehet törölni a frissítést, es hivatalos megoldás ugyan nincs, de legalább aki nagyon akarja, ki tudja kerülni a a napi szintű értesítéseket egy profil telepítésével.
(Egyébként nem véletlen, hogy az Apple ennyire nyomja a frissítéseket, az iOS egyik legfontosabb előnye a fejlesztők szempintjából, hogy nem kell 6-7 különböző főverziót támogatni, elég a legutóbbi 2-3 iOS verzió ahhoz, hogy a felhasználók 95 %-a elérhesse az alkalmazást. Ennek ellenére a felhasználók számára mindig van olyan lehetőség, hogy nem telepíti a frissítést.)
-
btudos
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
Ez nem mobil, ez egy tablet, Snapdragon alapokon jon az LTE modemmel szerelt Surface Pro.
-
btudos
nagyúr
Nem kell segget nyalni, én se szoktam.
De én is szeretnélek megkérni rá, hogy ne minden hozzászólásod arról szóljon, milyen szar az egész. Tudjuk, értjük, tisztában vagyunk vele (nem véletlenül adtam el mindent, ami a Windows 10 Mobile közelébe kerülhet, maradt egy 820, hogy legyen min nosztalgiázni), de nem erről kell szólnia a topiknak.
Mindenkinek:
Sokan szerettük, de temetjük a rendszert, sokaknak megfelel, szerintem ez mindenkinek egyéni meggyőződése, tök felesleges egymást győzködni. A konstruktív vitával nincs gond, de a sárdobálás teljesen felesleges.

-
btudos
nagyúr
válasz
gabor85
üzenetére
Szia,
egy érdekesség, ami az akkumulátor problémát erősíti:
Hónapokkal ezelőtt volt édesapám gondja szintén 950 XL-lel, hogy nagyon sokszor belefagyott a képernyő feloldásba. Ha töltőn volt, nem csinálta, csak akksiról, és nem lehetett elkerülni. Egyébként működött, újraindítás után rendben volt, de úgy tűnt, ha standby üzemmódból kilépve hirtelen több energiára van szüksége a telefonnak, fagyás a vége. Egy akkucsere ezt helyrerakta, azóta sincs ilyen gond, úgyhogy esélyes, hogy ez nálad is rendbehozza majd a problémákat.
-
btudos
nagyúr
válasz
this is life
üzenetére
Ja hogy odáig se jutsz el, hogy bármit beírj. Akkor még egy kör WDRT-t javasolnék, ott valami nem sikerült.
-
btudos
nagyúr
válasz
this is life
üzenetére
Ne a telefonon változtass jelszót...
-
btudos
nagyúr
-
btudos
nagyúr
Elég lesz a WP vs. Android témából, Androidos tapasztalatokra van más topik. Köszönöm!

-
btudos
nagyúr
válasz
kalapacsolok
üzenetére
Ezt nem egy Windows 10 Mobile topikban érdemes megkérdezni.

-
btudos
nagyúr
Ne offoljuk tovább a topikot, semmi szükség rá, nem erre van!

-
btudos
nagyúr
A személyeskedést nem támogatom, szeretnék kérni mindenkit, hogy próbáljuk inkább segíteni egymást akkor is, ha kivételesen nem a rendszer a felelős a problémáért!
-
btudos
nagyúr
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Fiókhoz kötött a promóció, a link megosztható mással is, az számít, milyen fiókkal jelentkezel be a "vásárláshoz".
-
btudos
nagyúr
válasz
freelanced
üzenetére
-
btudos
nagyúr
válasz
bihariszabi
üzenetére
"Hiszen mindhárom rendszerre ugyanaz a csapat írja nem?"
Az Időképnél sem valószínű, de a másik kettőnél biztosan van platformonként eltérő fejlesztőcsapat.
-
btudos
nagyúr
válasz
csabyka666
üzenetére
Engedd el hirdeteseknel a Vibert/Whatsappot, es minden gondod megoldodik.

-
btudos
nagyúr
válasz
csabyka666
üzenetére
Van hivasszures, ugyhogy en mindenkepp az egy szam megtartasa mellett szavaznek.
Egy keszuleken ket kulon telefonszammal nem fogsz tudni Whatsappot hasznalni, semelyik platformon nincsenek erre felkeszitve az alkalmazasok, vagy az egyiket, vagy a masikat tudod beaktivalni, igy egy dual SIM-es keszulekkel sem lennel elorebb ebbol a szempontbol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest