Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
-
Ma megérkeznek az alternatív alkalmazásboltok az iPadekre is
ma Szeptember 16-tól az iPadOS 18-at futtató Apple táblagépekre is telepíthető külső alkalmazásbolt, illetve alternatív böngésző is.
-
Ezúttal versenyeztette a cégeket a következő PlayStation kapcsán a Sony
ph A Reuters szerint az Intel versenyben is volt, de végül elbuktak az AMD-vel szemben.
-
Gátoljuk meg játékaink halálát!
lo A cél az, hogy a kiadók és az értékesítők a videójátékokat működőképes (játszható) állapotban hagyják.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz MasterMark #218 üzenetére
Nekem személy szerint semmi, én amíg iphone user voltam az itunes-t is szerettem, rendezettebbek a dolgaim Annyi zavar csak, hogy nem tudok felpakolni semmi dokumentumot, stb-t csak felhőről, vagy email mellékletként küldve, ez néha zavaró tud lenni, de én ellennék zune-al továbbra is Viszont vannak akik nem csípik, nekik ez mindenképp előny lesz.
-
blex
senior tag
válasz MasterMark #222 üzenetére
ugyan azon a hálózaton kell lenniük, aztán bekapcsolod a funkciót a zune-on keresztül. szerintem csak ennyi.
-
MODERÁTOR
válasz MasterMark #227 üzenetére
Nálam is folyton ezt dobta, jó sosem volt, de aztán egyszer csak meg mégis szinkronizált wifin, csak úgy hirtelen, pedig akkor sem ment ez végig. Okát ne kérdezd
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz MasterMark #233 üzenetére
Ja nem, nem azt mondtam, én se próbáltam sokszor, az elején párszor, aztán feladtam. Majd aztán meg mégis jó lett.
Igen, a PC kábelen van.
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz MasterMark #235 üzenetére
Igazából nem nagyon piszkáltam. Be van állítva egy wpa2 titkosítás, aztán annyi.
Everybody lies.
-
Abysmal
aktív tag
válasz MasterMark #241 üzenetére
Neten van és a 7.10.8773.98 van rajta. Van ennél frissebb? Amúgy custom ROM, ha ez számít, de nem hallottam még olyat, hogy lebutították volna a keresést az egyikben.
-
gzbotii
veterán
válasz MasterMark #279 üzenetére
Es hidd el sokszor ez sem mukodik. Problatam
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
veterán
válasz MasterMark #281 üzenetére
Tobb telefonon is es epp ezert is tobbszor ujrarakott Zune-al probaltam. Nallam a sikerrat kb 50%
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
veterán
válasz MasterMark #283 üzenetére
Ha az, hogy nem volt albumborito ott, ahol az iPhone 4 es bamrmely droid is lmegjelenitette.
Sot, meg manualisan sem lehetett beallitani de ugy sem ikerult mindig.Ez volt a gond
-
gzbotii
veterán
válasz MasterMark #285 üzenetére
Hat az, hogy nem jelenitett meg albumboritot. Ott sem jelent meg ahol az iPhone 4 es barmely mas Androidos telefon megjelenitette.
Sot, meg manualisan sem lehetett hozzadni (gepen Zune latta a boritot, telefonon mar semmi)
Ez volt a gondJavitott kiadas
-
Воланд
titán
válasz MasterMark #333 üzenetére
lesz itt majd pofaraeses akkor, amikor bemutatjak az uj kliensprogramot a zune helyett.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
l!nk87
aktív tag
válasz MasterMark #333 üzenetére
Félreértettél, nekem nincs gondom vele, mondjuk szegény telefon nem sűrűn találkozik a Zune-nal, nehogy valami félreértés legyen kettejük között ... egyébként van egy ipod-om, szóval az itunes-t se nagyon kedvelem nem is tudom melyik a rosszabb, bocsánat, a jobb
-
total90
veterán
válasz MasterMark #279 üzenetére
Hol másolok meg jobb gombozok? 1-2 sreen shot jöhetne ha nem gond
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
total90
veterán
-
savoo
addikt
válasz MasterMark #375 üzenetére
Mondjuk a Zuneban van ám olyan, hogy lemezborító frissítése és akkor belehet tallózni a kívánt képet, sőt van olyan is, hogy album adatainak megkeresése, és akkor keres borítót is az albumhoz. (Már ha talál. ) Ez a másolós dolog olyan tescos megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
total90
veterán
válasz MasterMark #378 üzenetére
Hm... nem rakja be, illetve PC-n okés, de telefonon nem. Pedig úgy csináltam, ahogy a képen van. Na mindegy, ráhagyom. Akkor lesz fehér csempe kép nélkül
-
total90
veterán
válasz MasterMark #381 üzenetére
Hát ö... azt csináltam Meg ha új zenét is rakok rá, akkor sem frankó
-
total90
veterán
válasz MasterMark #384 üzenetére
mp3 és igen gyári rom, semmi mókolás. Ahogy kihoztam az O2-tól úgy van. Volt mondjuk frissítés egyszer, de gyári.
(#415) savoo
Lejátszóba
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz MasterMark #419 üzenetére
Nem is egyről beszéltek. Ő a Music+Videos csempéről beszél amihez, hogy mutasson albumborítót Zune Pass kell. Továbbá hidd el, hogy a music-on belül néhány mp3-hoz, ha fejtetőre állunk sem tudunk borítót hozzáadni és nem mi vagyunk a hülyék.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
válasz MasterMark #432 üzenetére
Bocsi, akkor lehet tényleg félreértettelek. Én is kicsit félreérthetően írtam. Szóval lehet albumborítót hozzá adni, amit a Zune, WMP és egyéb programok látnak, csak a telefon nem. Mondjuk nem olyan nagy probléma, csak érthetetlen.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
nova001
senior tag
válasz MasterMark #449 üzenetére
ja igen bocsi nincs warez
-
bull84ghia
őstag
válasz MasterMark #479 üzenetére
Próbáltam akkor sincs kép, valamiért a sim-en lévő kapcsolatok elsőbbséget élveznek, de hogy miért!?
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
bull84ghia
őstag
válasz MasterMark #481 üzenetére
Az lesz, elvégre a sim-ről telefonszám beolvasás különben is már olyan kőkori megoldás
-
gzbotii
veterán
válasz MasterMark #475 üzenetére
Nem mondom, hogy nem orulnek jobban Mass storegnak de amiota volt iPhoneom es kellet haszbaljak iTunest..na azota birom a Zunet. Az a franya almas szar megolte az idegeim..atlathatatlan, lomhab es nem felhasznalobarat
-
bull84ghia
őstag
-
Maateeo
aktív tag
válasz MasterMark #500 üzenetére
Amíg nem kircsi addig nem aggódom!
Egyébként tény és való, az WP-s FB alkalmazás tényleg sokat fejlödött, a kukadroidoshoz képest maga a menyország. Csak gyenge térerönél time-out-ol, és nem tölt be semmit, míg a böngészös változat mindent..
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
MODERÁTOR
válasz MasterMark #541 üzenetére
pont erre van időm/energiám, és ráadásul még el se felejtem, hogy félóránként lenémítsam/felhangosítsam értem én, hogy a wp7 hiányosságait tök jól meg lehet magyarázni, hogy melyik miért nem kell, de ez pont nem olyan
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
MODERÁTOR
válasz MasterMark #543 üzenetére
Igen, azt is hogy a Zune pedig kérem jó. Értem?
Olyan vagy mint Mr. Mackey. Éééértem?[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
btudos
veterán
válasz MasterMark #548 üzenetére
Na azt csináld meg minden alkalommal, mikor zsebre teszed
Kezdem úgy érezni, hogy jól gondoltam, hogy "nem akarok" Lumiát. Mondhat bárki bármit, hogy Nokia Collection meg innováció ígymegúgy, de ha ránézek a HTC 8X várható árára, majd a Lumia 920 árára.. Nincs olyan, aki meg tudná magyarázni (még MasterMark sem ), hogy miért érné meg nekem a felárat a Nokia. (persze, értem én hogy nagyon "pure" a finn cucc, de ennyit nem ér )
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
catroot
veterán
válasz MasterMark #548 üzenetére
Neeeeeeeeee...
Egyébként jók az ilyeneket felfedezgetni.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
bull84ghia
őstag
válasz MasterMark #569 üzenetére
Azt még annyira sem veszem észre, ha a 2ő együtt akkor tal án, de az sem biztos.
-
Jones528
tag
válasz MasterMark #583 üzenetére
A szülőm profilját adtam meg szóval nem volt hamis,csak nem emlékszem rá. Akkor sem tudnak mit csinálni?Köszi.
Nokia Lumia 1020
-
Jones528
tag
-
nova001
senior tag
válasz MasterMark #591 üzenetére
tehát a 3g-t...de pont azt nem méri...sms meg telefonhivás idöt meg méri ami nekem nem érdeke
tantalkondi: navigon ?
[ Szerkesztve ]
-
bull84ghia
őstag
válasz MasterMark #602 üzenetére
Korrekt a navigon csak az ára húzós egy kicsit. De megvan benne minden amit egy navigációtól elvárok.
-
catroot
veterán
válasz MasterMark #602 üzenetére
Hát nem olcsóak, az tény. Mondjuk én a Navigont még akkor vettem meg, amikor megjelent, akkor még nem volt ennyi (bár kedvezménnyel sem volt két fillér...).
Viszont funkcionalitásban tényleg odateszi magát.
-
nova001
senior tag
válasz MasterMark #631 üzenetére
yes
-
catroot
veterán
válasz MasterMark #631 üzenetére
Igen, egyből kapom a levelet, ahogy jön.
-
blex
senior tag
válasz MasterMark #641 üzenetére
ezaz.. android olaj folyik az ereikben
mondjuk egy unlockolt telefon nekem is jól jönne.. máig sem értem, miért zárt vissza teljesen magától.. -
blex
senior tag
válasz MasterMark #718 üzenetére
és akkor csak ezeket rakja a telefonra automatikusan, nem az egész gyűjteményt?
-
blex
senior tag
válasz MasterMark #743 üzenetére
mi a különbség a figyelt mappák, meg a zune mappák között? el vagyok veszve..
-
blex
senior tag
válasz MasterMark #746 üzenetére
de akkor azzal a beállítással csak a zune mappából szinkronizál automatikusan a telefonra, a figyelt mappákból nem? csak mert nálad látszólag nincsenek figyelt mappák, csak a zune mappák, tehát neked nyilván működik a dolog. (vagy az alap képek, videók stb. mappákat nem kell külön megadni neki?)
nem mintha engem érintene, csak próbálom megérteni.más: ez valószeg el fog veszni a topikok rengetegében, úgyhogy belinkelem ide is.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz MasterMark #767 üzenetére
hát az eszem megáll
hogy mire jó így kitolni a felhasználókkal, nem értem..... -
Воланд
titán
válasz MasterMark #767 üzenetére
"I just saw your article about xbox account migration.
I also saw a lot of comments about how the process plays out. Well about 2 months ago I emailed Steve Ballmer and explained my plight and why I thought not allowing account migration was a bad move. I never got a response from Steve himself, but a day or two later I was contacted by Microsofts “Customer Advocacy and Exception Management Team”. They gave me access to this account migration and my account was finished migrating last week.
During the migration my hotmail address that the account was linked to carried on working without issue.
Once migration was complete when I logged into account.microsoft.com I now had two microsoft personal accounts. One was a UK-Personal (my old account) and a new US-Personal account. My xbox gamertag was moved to the new US-Personal Account as was my purchase history.
In my case I never lost any content (Xbox live arcade games, game add-ons, Games for Windows Live). The only issue I had was then when viewing my purchase history on xbox.com items would show up as ‘unidentified item’. If I clicked to add the item to my download queue it would then show up properly though.
It’s a little clunky but overall it worked. Also, while this isn’t much the xbox customer service gave me a free month of xbox live gold to thank me for my patience.
Thought I would share my experience." [link]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
mrhitoshi
veterán
válasz MasterMark #746 üzenetére
Meg sem adtam életkort.
Az Outlook.com-on mikor bejelentkezek, akkor ott ami fel jön életkor, az elmúlt 18. Nem is értem ez az egészet.PS4
-
mrhitoshi
veterán
válasz MasterMark #792 üzenetére
Még jó hogy.
Xbox Live-on is és Outlook.com-on is ugyan azzal a Live ID-vel jelentkezek be.Más: Ez volt má' ? Microsoft Officially Details Xbox Music Service On Three Screens
[ Szerkesztve ]
PS4
-
mrhitoshi
veterán
válasz MasterMark #798 üzenetére
Az lesz.
Kérdés: hogy van magyar support ? Lusta vagyok most angolul karattyolni.PS4
-
cer
tag
válasz MasterMark #849 üzenetére
Négyet.
-
batai15
félisten
válasz MasterMark #884 üzenetére
Pedig az volt írva.. mmesen keresztük kapcsolódás vagy mi.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egyre több piacra eljut az eredetileg korlátozott Ryzen 5 7600X3D
- Milyen videókártyát?
- Adobe Premiere topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen