Hirdetés
- Képeken mindkét Xiaomi 14T
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
Hirdetés
-
Predator Triton Neo 16: Ilyen az Acer vékony gamer notebookja
ph A prémiumkategóriás Predatorokat is elérte a fogyókúra, és a Triton Neo 16 képében egy jól sikerült, bár drága gépet kínálnak.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Már elérhető a Xbox Game Pass Standard
gp A régi Game Pass tagságot váltja a korábban bejelentett Standard, amelyhez már nem járnak a premier napi játékok.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz zojjektum #48967 üzenetére
kolleganő csak annyit írt whatsappon S4 után, hogy ba**meg, máskor is rádhallgatok, ez k*rva jó és kurvagyors
Ő Lumia 930-ra váltott
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
shunter
aktív tag
-
shunter
aktív tag
válasz zojjektum #54314 üzenetére
ezt szomorúan olvasom. Pedig már régóta használom. Am nem vészesen lassabb, de azért észrevehető.
Még egy olyan kérdésem lenne, h ha a store ba vásárolok akk irja, h az elofizetesemre terheli. Ez itt ilyen egyszerűen megy? Nem kell bankártya semmi? Androidon soha se vettem appot. Nem volt rá szükség
-
confuser
senior tag
válasz zojjektum #54314 üzenetére
Nekem a múltkor a vodában kifejezetten pozitív tapasztalatokat sikerült gyűjtenem. Mondtam a srácnak, hogy a 735 és a 830 érdekelne. Mondta hogy van már náluk, de sajnos kiállítva még nincs belőle, mire vagyok kíváncsi? Mondtam, hogy leginkább a teljesítményre, mert azért az S400 nem egy csúcs processzor. Erre mondta a srác, hogy ne aggódjak, a WP-nek nem kell erős hardver mint az Androidnak, neki is volt 520-a, és teljesen meg volt vele elégedve minden szempontból (noha ezt én mind tudtam, örültem, hogy az eladónak is ez a véleménye, mert akkor másokat sem hiszem, hogy lebeszélne róla).
-
Sungoo
addikt
-
Clemi
veterán
válasz zojjektum #56019 üzenetére
A wp meg nincs a pofájába nyomva senkinek, sőt az üzletekben is 100-ból 1x ajánlják, addig nem is lesz ismert főleg nem sikeres.
A minap betévedtem egy T-pontba a Corvin Plaza-ban és konkrétan egyetlen darab WP telefon sem volt kitéve, ellenben a kiállított telefonok 80%-a samsung volt. Ez azért nem kicsit gusztustalan.
-
félisten
-
azigazimoris
aktív tag
válasz zojjektum #56957 üzenetére
Mivel most izzítja a Voda a 4G hálózatát, gondolom kiszórják a frissítéseket az eddig lebutított vodás szoftverrel adott 4G képes telefonjaikra...
Igaz fel nem foghatom, minek kellett alapból kivenni a lehetőségetNokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
viewdetails
addikt
válasz zojjektum #60323 üzenetére
Töröld a régi mentést ha van a OneDrive-ról és figyelj oda, hogy wifi-t használj.
[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
viewdetails
addikt
válasz zojjektum #60326 üzenetére
Így nem tölti vissza az alkalmazásait és a kezdőképernyő elrendezést.
Kb tök felesleges így bármit is visszaállítanod, hiszen az sms-eket a live acc megadása után úgyis újratölti, névjegyzék vagy MS-nél vagy Guglinál, egyedül a híváslista meg pár beállítás kerülne vissza.Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
félisten
-
kavarc
aktív tag
válasz zojjektum #63527 üzenetére
Sajnos én nem tudom visszarakni a Cyan-t, mert a 830 már -ugyan butított, de- denimmel jött.
Valóban elég bosszantó... Komolyan érdekelne, hogy ezzel lehet-e így valamit kezdeni, vagy el kell adnom a telefont.@Plazmacucci: ez komoly, hogy az 1520-on is előforul ilyen? Denimmel? Vagy Denim előtt is csinálta?
@Partyface007: kipróbálom. Viszont 1 hét alatt 5-ször fordult elő 5 különböző kontaktnál. A csengőhangom sem új, évek óta ezt használoma WP-ken. Sosem töltök vissza mentést sem, nehogy valami gond legyen. Már kínomban a "némítás lefelé fordítással" opciót is kikapcsoltam...
Ez így szoftveres gondnak tűnik... viszont ezek szerint nem érint mindenkit, mert nem sokan reklamálnak. Vagy csak nem veszik észre.
Nekem korábban a 710, 820, 925 sosem csinált ilyet. Lehet, a Denimmel van valami? -
MrCsiT
addikt
válasz zojjektum #66771 üzenetére
"Hm, akkor ez is lehet a kijelző hibának tudható be" - Mi az, hogy ez "is"? Mi van a kijelződdel?
Kérdés:
Fólia van rajta? Azért kérdezem, mert bizonyos fajta fóliák, kiválóan letakarják a szenzorokat, és a bekarikázott részen lévőek:a képszerkesztést/beszúrást még tanulhatom, úgy látom
ha takarva vannak, nem feltétlen működik jól az eszköz, külön "vadászni" kell jól gyártott fóliát.
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
consono
nagyúr
válasz zojjektum #70151 üzenetére
Az Amazonon lehet, de a Blu oldalán egyértelműen SnapDragon200 van. Meg a tesztekben is...
Persze simán lehet, hogy az európai verzió már 410-es, akkor bocsi mindenkitől![ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Bogyi007
veterán
válasz zojjektum #70215 üzenetére
Az pedig User Error lesz, másfél éve használom nap mint nap a telóm, ezalatt összesen kétszer fagyott ki a telóm ami után pár percig az Sd karimat tesztelgette aztán minden ment a maga megszokott módján.
Ugyanez a korábbi Droidjaimon hetente ismétlődött...
Annyi van hogy a Win10-et nem fogom feltenni a telómra mivel az màr nem ehhez a telóhoz való, másrészt ha nálam okés a 8.1 akkor minek cseréljem le? Nem hiszem hogy pisztolyt fog az Ms rám hogy kötelező lesz váltani...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen