Hirdetés
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- IFA 2024: Prémium órával jelentkezett a Withings
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Hirdetés
-
IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
ma Az A2 pont ott javít, ahol az A1 gyenge volt. És amúgy lett A1 Pro is.
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
veterán
válasz zsírsámán #3082 üzenetére
Sose értettem miért veri mindenki az EQ-ra, ha van egy normális minőségű (320 kbps) MP3-ad, akkor rohadtul nem kell EQ hozzá, és nem csak azért mondom mert lefőzi a 8X zenében a Wolfson chipeket leszámítva a teljes mobilos iparágat, hanem mert tényleg úgy gondolom, hogy értelmetlen dolog egy jól eltalált zenébe belekontárkodni.
@matthew@: Reinstaller volt a neve, de amióta átalakították a Store-t/Marketplace-t, azóta nem működik. Amúgy amik eszedbe jutnak, azokat rakd fel, a többit valószínűleg nem használtad eleget hogy szükséged legyen rá
Dunbar: A rossz beidegződések visszaütnek
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
btudos
veterán
válasz zsírsámán #3099 üzenetére
Ha nem is tökéletesen oda, de mindig a bal alsó sarok kapott a legtöbbet.
Dunbar: A videó alapján a fényes verziók szerintem nem anyagában színezettek, legalábbis azt nem hiszem hogy magát a készülék vázát látnánk (ergo eltűnne arról a sarokról a polikarbonát).
-
cerb
tag
-
btudos
veterán
válasz zsírsámán #5814 üzenetére
Most semmi nem megy, csak az integrált chat, de az hiba nélkül. Ki érti ezt?
Ráadásul diáktársak vígan online vannak böngészőből (gondoltam mostmár kiderítem mi a fene van, de úgy tűnik nem globális a probléma, userfüggő)
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz zsírsámán #6253 üzenetére
Erzesem szerint egyebkent arrol lesz szo, hogy valamelyik alkalmazas nem takarit maga utan, es a WP8 pedig nem limital alkalmazasonkent (a teljes 'other' tarhelyet nincs ertelme limitalni, mert akkor nem mukodne semmi). Szoval azt kene megoldaniuk, hogy 100%-ban takaritsanak maguk utan az alkalmazasok uninstall eseten, ill. lehessen alkalmazasonkent limitalni a felhasznalt teruletet.
while (!sleep) sheep++;
-
félisten
-
Воланд
titán
válasz zsírsámán #6601 üzenetére
most ott tesznek keresztbe a wp8-win8-windowsrt harmasnak ahol tudnak. pedig mindenki azt mondja, hogy ezek mennyire szar termekek, es hogy az ms lehuzhatja magat....
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
-
t.zoltan
csendes tag
válasz zsírsámán #7474 üzenetére
Sajnos sokkal több dolgot nem tudnak ezzel kapcsolatban reklámozni. Kivéve a Lumia sorozatnál. Ott a Nokia toldozgatja a rendszert. Az eddig megjelent Számlálók, Nokia Xpress, a kamera extrái... A majd megjelenők Bluetooth fájlküldés (a sokak által hiányolt), csengőhangkészítő...
A Microsoft szerintem ott hibázik, hogy lassan történnek a dolgok és kevés információt oszt meg. Nagy a bizonytalanság a rendszer körül, amit pedig beharangoznak, arra pedig sokat kell várni.
A Windows Phone 8 bejelentés is vérszegény volt. A Nokiásat hagyjuk is...
Senkit ne tévesszen meg. Nem bántam meg a döntésemet a platform mellett. A készüléket az akkori, nem a jövőbeli tudásáért vettem meg. Vannak hiányosságok... Az egyik vesszőparipám az IE. Nos, nem téved el az ember a beállítások között. Azért használom. Mobilos használathoz nekem elég.
-
félisten
válasz zsírsámán #7552 üzenetére
Az egész tök olyan mintha írtak volna egy mindenre alkalmas fasza kernelt, de csak a WP7.5 képességeivel ruházták fel. Hiába tud ezt meg azt, ha egyszer nem írnak rá normálisan appoakat. Mindenre csak várunk. Ez a hibája a rendszernek.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
HKorn
addikt
-
nicu71
addikt
válasz zsírsámán #8907 üzenetére
most updateteltem az asztali verzióját,jött egy frissebb,talán ez majd jobban bírja.Egyébként a win8 automatikusan futó karbantartása szereti "rendbetenni" a dolgokat,pl a "switch off" nevű kis kikapcsoló progi nyelvét is mindig átteszi magyarról angolra,nagyon aranyos
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen