- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
confuser
senior tag
válasz FRENK1988 #52788 üzenetére
Azzal hiába próbálod. Csak PfD-vel lehet. A hivatalos Nokia programok csak véglegesen kiadott verziókat raknak fel. Valószínű, hogy nem vagy rá feliratkozva, vagy ha igen, akkor valamelyik újratelepítésnél nem "pipáltad magad vissza". Ha így van, akkor nyisd meg a Preview for Developers appot, pipáld be az egyetlen checkbox-ot (nehéz eltéveszteni ), és kerestesd újra a frissítést a telefonoddal.
-
WinPho
senior tag
válasz FRENK1988 #43230 üzenetére
Szerintem nincs... Ez is 'Murica only.
Más: Örömmel vettem észre, hogy telefonra letoltott .zip fájlt letöltés után simán megnyitotta és le is játszotta a benne lévő zenét! De sajna ezt csak IE-ből tudom elérni arról az oldalról.
[ Szerkesztve ]
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
Воланд
titán
válasz FRENK1988 #14475 üzenetére
jah, egy-masfel honap alatt el lehet jutni odaig, hogy csereljek a keszuleket. mondjuk ezek a hibak a korai modellekre voltak ervenyesek (es ott sem mindegyikre), nem tudom, hogy mostanaban mi a helyzet.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
-
Воланд
titán
válasz FRENK1988 #14467 üzenetére
felhasznalo fuggo. ha eleg az a tartalom es szolgaltatas minoseg ( ), ami van wp7-en, akkor nyilvan nem eri meg megvenni a 920-ast. persze azt is figyelembe kell venni, hogy x ido mulva eleg lesz-e a 800-as, mert eladni azt mar nem lehet normalis aron.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
rgeorge
addikt
válasz FRENK1988 #14094 üzenetére
Tudunk, de nem fogsz örülni: a Windows Phone 8 nem támogatja az eszköz-diagnosztikai eszközöket (ODDT: On-Device Diagnostics Tool).
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest