Hirdetés
Hirdetés
-
2024 - Íme a 37. héten megjelenő játékok listája
gp Ezekben a napokban elérhető lesz a Warhammer 40k: Space Marine 2 alap kiadása.
-
Új táncot nyit a Nothing
ma Ami abból áll, hogy az új termék bemutatója előtt folyamatosan kommunikálnak róla, de vajmi keveset mondanak.
-
Képgenerálást kínál az új Warhammerhöz a soron kívüli AMD Software
ph A szimplán Preview csomagként kínált fejlesztés Fluid Motion Frames 2 technikára épít.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
this is life
Ármester
Ma jött egy frissítés ,ez mar a 8.1 ,nem tudjatok? Nokia 820 dev prev telepítve...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
-
this is life
Ármester
válasz Takhanto #37584 üzenetére
Nem is warezra gondoltam , meg kell venni. Annyira azert nem nagy tetel hogy ne menne ....droidra megvettem a sygic-et , nem szeretek warezolni ,mert azzal a fejlesztott lopom meg . Regebben maskepp,szemleltem ezt a dolgot , de rajottem ha nem veszem meg es rajtam kivul sokan masok sem , akkor elobb utobb jincs tovabbi fejlesztes , meet nem eri meg . 4 eve a jo oldalon alok ...
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
-
this is life
Ármester
Nalam is minden okes , skype ,viber, a wp facebook, email kliensek is teszik a dolgukat, bing weather korrekt, connection tilles teszi a dolgat .... a dropbox teljes korueleresenek hianya fajo kisse , de boven karpotola rendszer stabilitasa no meg a reszlegesen hasznalt skydrive...
Na latom vege a bankos, es mindig tv szajtepesnek feljovok latom mennyi hozza szolas , felcsillan a szemem , csak nem a frissites , aztan lopikulat , csak egy ket hianyzo appon megy a nyekerges ...
Ez nem neked szol, vegye magara akinek az inge .. .Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
válasz Assdak #37760 üzenetére
Ne faraszd magad , atolvastam az elozo nap termeset, csak partalan vita folyt . Vegre csend van es orulni kell neki . Ha meg majd nwm tetszik neki ez a rendszer vesz mast. Aki ugy vesz telefont hogy nem jaf utana a rendszer elonyeinek, hatranyainak az meg is erdemli. Inkabb varjuk a holnapot es remenykedjunk hamar lejon az update es nem lesz tegla a telobol.
A mindig tv megy rajta es jol is jott nekem az f1 nezesehez , nem voltam tv kozelben. Amugy nem hasznalom .[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz Alexios #37768 üzenetére
Ha valamilyen app hianyzik, azt a honi fejlesztokkel kene megvitatni , nem hiszem hogy az ms sara lenne mert nincs eleg fjngo, origo, vv, jofogas,aprod es egyebb app. Sorry hogy neked ugrottam , de az elozo oldalakt olvasva sokan az ms saranak velik hogy x/y app nincs, s teged is kozejuk huztalak be altalanositas keppen , igy utolag is .
Assdak
Nem hiteles de egy forras a frissitesrol..
[link][ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz Dante73 #37776 üzenetére
Csatlakoznek hozzad , pedig en old school s3belle fp2-rol jottem winre , droid van itthon tabban igy az nem volt palya szamomra. A wp mint rendszer nabyon bejott, gyors stabil , nix fagyasok fc-k, lassan ficsorokben is utoleri az elmenoket, de egy biztos gyorsitania kene a fejleesztesek utemen. Amugy ha jol belegondol az ember , az utemmel sem biztos hogy baj van , mert alig 4 ev alatt jutott idaig , a droidot,ios-t mar regebb ota reszelgetik . Ami az elterjedes gatja szerintem , hogy vjszonylag mar egy letarolt piacra erkezett, illetve a droid terhoditasa (hogy egy vasalon is elfut) nem teszi eppen konnyuve a piac bovuleset a wp fronton, meg aztan a hw megkotesek miatt eleinte nem is ertel el az alacsonyabb ar szegmenst.
Azert egy blackberry-t kiprobalnek mar csak amiatt js hogy nem droid es nem is szifon .
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Amugy nem az appok szama az ami szamitana velemenyem szerint. Mert ne legyen sok , de ami van az profi , hibatlan modon legyen elkeszitve, a rendszer adta lehetosegeket teljesen kihasznalva. Nem kell 30 web browser , legyen 3 de az patent, es igy tovabb. Nem a db szam szamit hanem a hasznalhatosag. P, a google play tele van office programokkal , aztan ha hasznalna az ember sorra jonnek elo az egyes appok hibai , de ugyan ez a bongeszoknel, youtube appoknal es lehetne a vegtelensegig sorolni.
-
this is life
Ármester
Nalam valamiert kinyult ag alkalmazas bolt , igy nem telepiti vissza hr utan a biztonsagi entesem appjait...lumia 820.. szet vet az ideg.... amugy szimpi az uj rendszer , ha copattam volna be magam a hr-el nyugodt is lennek.
-
this is life
Ármester
válasz skiperke #39182 üzenetére
Nekem bejön a 8.1belakva,minden beállítva,az új tarcsazo patent,az ie gyors mint a veszedelem,az eddig is fürge telefon meg egy fokkal gyorsabbnak tunik. Nalam eddig nyerő a frissítés. S bar hülyén hangzik de ahol eddig Nokia fw-el csak edge kapcsolatot erzekelt,most a hspda is be becsúszik. Es meg ertesito ledet is növesztett ja a névjegyzék sync korrektül mukodik ,lumia.820.
[ Szerkesztve ]
-
-
this is life
Ármester
válasz RaZroX #40522 üzenetére
Ha nem vagy hc gamer akkor nem lesz hatranya a lumia 625 512 ramjanak ,esetleg annyi jon elo , hogy kevesebb lapot tudsz a bongeszoben nyitva tartani, illetve illetve a multitasknal alkalmazasokat nem hatterbe teszi hanem ujra tolti, s igy par tized masodpercel lassabban nyitja meg. De amugy a l820 mellett a l625 nem tunik lassabbnak , kiprobaltuk , bongeszes egyforman gyors, alkalmazas megnyitas szinten zenesz,gorgetes es egyebek is . Amiben a 625 verhetetlen az az uzemido ..
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz kezman #40666 üzenetére
Nalam lumia 820 10 ora alatt 4 % merules ... van akit erint a merules dolog s van akit nem . Nalam volt hr a 8.1 telepitese utan , a wp8.0-hoz kepest a wp8.1 nem teljesit rosszabbul . De a 820 lumia alapbol gyenge uzemideju terheles alatt,ha kinzom akkor fel napot bir es birt eddig is.
Clemi
Nem lehet hogy valami beragad olyankor es azert eszik tobbet ? Nalam az ejszakai merules mar statikus , a nappali pedig hasznalat fuggo.
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz kezman #40676 üzenetére
Az a gond , de nem is gond , hogy nalam a wp8.0 alatt is igy mukodott, hol kepes volt ejszaka 16%-ot merulni , hol meg alig 4%, a 8.1-nel a battery savert nem hasznalom , ejszakara minden progi pihenni megy, de nappal a nyuzas alatt tunik az aram az akksibol. Ki gondolna hogy ilyen miatt a 625-ot vissza sirom majd. Ha abbann jobb kamera lett volna nem is valtok a 820-ra.
Vassili_Zait
Az infot honnet szerezted ?[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz tomboy0013 #42051 üzenetére
Utana olvastal azert ? A pc-re tudod kirakni a kepet ,de kulon program kell hozza ...
-
this is life
Ármester
válasz tomboy0013 #42054 üzenetére
Tudom hogy irja , de ez is csak egy rossz forditas , tv-n csak akkor fog menni a dolog ha a pc-vel es a pc hdmi kimenetet osszekotod a tv-vel ....
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz Воланд #42057 üzenetére
Viszont a forditasban , leirasban ugy irja , hogy nem tamogatja a vezetek nelkuli technologiat ezert csatlakoztassam usb-n a tv, pc-hez....
A dlna osszehozhato a nokia app-al elvileg , bar azt nem probaltam. A miracast a teljes kepernyo tukrozest tudja , vagy ott is csak alapjaba veve a media tartalmakra van kinegyezve a technologia ?Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
Nincs tippetetek? Érintő csere volt és a 8.1 sw alatt nem működik a panel,állítólag működésre lehet bírni ,de a módját nem ismerem,valakinek valami ötlet,segítség ? Előre is kaöszönöm
-
this is life
Ármester
Az ips kijelzokon nem megy a glance a,oledeken megy pl nokia 820.
-
this is life
Ármester
válasz #35104512 #45621 üzenetére
Olvastam ilyen kifogast azert irtam, de igy tiszta a dolog, akkor a masik kifogasukkal elnek hogy keves a ram. Kb olyan kifogas mint a 820-on a kepernyo tukrozes kivetele a rombol, mert azt csak a meg nagyobb keszulekek kapjak meg...
-
this is life
Ármester
Nem tudom tudnatok e segiteni , a wp storebol nem tudok vasarolni azelofizetesem terhere, az uzenet a nincs egyenleg , mikozben a vasarlasi keretem 10000 ft ...Ja telenor , hivtam omet naluk semmi gond sincs.
-
this is life
Ármester
-
this is life
Ármester
válasz sloth400 #51825 üzenetére
Anno navifirmmel toltottem le a firmwaret, azt talloztam be , igaz l625-re dobtam fel akkor a blacket. Elvileg lenne dead modos flash is [link] de ez csak tipp , mert meg nem probaltam.
-
-
this is life
Ármester
válasz Norbi. #52680 üzenetére
Hat a jatekallasok necces lesz, ha az alkalmazas keszitoje ad ra lehetoseget akkor lementheti felhobe, a programok,nevjegyzek, kepek ,videok ha szinkronizalva voltak akkor az uj telefonon a felhasznalonev megadasa utan vissza telepulnek.
-
this is life
Ármester
válasz Norbi. #52682 üzenetére
Sajna ha az app nincs felkeszitve a biztonsagi mentesre akkor megy a levesbe a jatekallas. A rendszerhez nem lehet hozzaferni, hogy onnan nyerje ki az ember az adatokat. Mondjuk van egy ket app ami enged fb accounttal, vagy egyebb mas modon menteni, de en meg nem szaladtam ilyenbe bele...
-
-
this is life
Ármester
válasz Steelers #54882 üzenetére
Upsz , nalam ez meg nem jott elo , inkabb el oldalaz es valamelyik iranyba gordul es ott nagyit, de majd kiserletezek. Amugy nalam cyan + pfd gdr2 , a legutolso (tegnapi frissitessel).
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz Integrale #54892 üzenetére
Nalam regen se mukodott, ha lezart a kepernyo abba hagyta a terkep letolteset , amikor ismet beleptem ,ott folytatta ahol abba maradt . L820 cyan+gdr2. Kozben megneztem , letolt a hatterben , csak be kell pipalni a kapcsolat megtartasa funkciot.
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
-
this is life
Ármester
válasz ZavaBalazs #55271 üzenetére
Félre értettél az én javallatom arra való,hogy amelyik csempe nem átlátszó azt ias olyanna varazsold.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen