Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Sziasztok! Nálam is 8.1 a 820-on és nagyon állat meg minden, de azért vannak fenntartásaim, illetve kérdésem, mert olyan dolgokkal szembesültem, ami vagy fel se tünt eddig, vagy a Black alatt nem így volt.
1. Ha van a naptárban valami program bejegyzés, akkor notóriusan azt írja a mai eseményre, hogy holnap. Amint átállítom a nyelvet angolra, ez helyreáll. Ez eddig nem emlékszem, hogy így lett volna.
2. A Glance Screen-en is megjelenik a naptár bejegyzés, de ha például töltőn van a telefon (vagy pihen a QI padon) akkor nem kapcsol ki a Glance Screen, ellenben amint elmozdul a kijelzőn felfelé az idő kijelzés, a naptár bejegyzés feltolódik, vagy mi, de mindenesetre eltűnik és nem is jön vissza, amíg át nem váltok záróképernyőre és vissza a Glance Screen-re.
3. A pénztárcából tegnap vettem észre, hogy eltűnt a bankkártya hozzáadás opció, csak alkalmazásokat, illetve Microsoft ajándék kártyát enged hozzáadni. Ez ott bukott ki, hogy tegnap mikor beléptem a pénztárcába, azonnal felajánlotta, hogy frissítsem a kártyát (mondjuk ma is, annál a kártyánál, aminek még nem járt le az ideje) amit el is kezdtem, viszont befejezni már nem engedte, mondván a kártya már a listában van és nem lehet kétszer Na most akkor mi van? Beléptem a Live fiókba, és valóban ott a kártya a már friss lejárati idővel (nem is emlékszem már mikor frissítettem) a telefonon meg ugyanaz a kártya, csak még a régi CVV kóddal és lejárati idővel. Hiába nyomkodtam a frissítést, nem történt semmi. Mérgemben kitöröltem a kártyát a Live fiókban, majd ezután már engedte, így a telefonon is. Na kb itt jöttem rá, hogy a telefonon nem lehet kártyát hozzáadni. Nosza hozzáadtam a Live fiókban, de a telefonon hiába nyomkodtam a frissítést a fiókoknál és a pénztárcában, nem jelent meg a kártya. Reggel viszont legnagyobb meglepetésemre ott volt a kártya a telefonon is. Na most akkor ez hogy is van szerintetek? A 8.0-n még van kártya hozzáadás? Miért nem hajlandó azonnal szinkronizálni a Live fiókkal vajon?
4. Nálam az istennek se hajlandó frissíteni az órát, hiába van automatára kapcsolva. Ez meg onnan bukott ki, hogy tegnap volt egy soft reset a telón (hangerő le + kikapcs gomb hosszan rezgésig nyomva) ami után valami hülye időt állított be magának, amit én nem állítottam át a helyi időre (az időzóna és a területi beállítás az jó volt) de még reggelre se frissítette magát. Korábban ezzel nem találkoztam, mert még HR után is a pontos helyi időt állította alapból a telefon.
Bocsi, ha sokat írtam, csak gondoltam leírom amit tapasztaltam és kíváncsi vagyok másnál ez így van-e illetve már nem tudom megnézni, hogy ezek most 8.1 bugok még így a preview verzióban, vagy már a 8.0-ban a Black alatt is így voltak-e.
A többi úgymond újítás nagyon állat, bejön meg minden (bár a mobil adatforgalom ki-be kapcsolás valóban érdekesen szar szerintem is bár az a sanda gyanúm, hogy a dual sim lehetőség miatt oldották meg így több lépcsősre) viszont az például érdekelne, hogy Magyar területi beállításokkal elérhető lesz-e a csendes órák, ami most csak US beállítással a Cortanával elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
Hali,
A korábbi kicsit hosszú szösszenetemre senki nem reagált Na mindegy. Szóval a lényegi kérdés röviden!
1. Csak nekem tünt el a pénztárcából a bankkártya hozzáadás a 8.1-el, vagy másnak is. Egyáltalán a 8.0 alatt még benne van? Vajon miért nem hajlandó azonnal szinkronizálni a pénztárca a live fiokkal?
2. Ha magyar nyelven van a telefon, (a területi beállítások is) akkor vajon miért írja a mai eseményhez, hogy holnap?
3. Ma azt vettem észre, hogy a holnapi eseményre ma dobott fel emlékeztetőt a telefon. Most direkt megnéztem, a naptárban (csak a live naptárt használom) az eszközökön esemény előtt 2 órával történő riasztás van beállítva és semmi más. A naptárhoz még annyi, hogy az elmúlt eseményt még mindig jelzi, pedig már egy órával később van, mint a beállított elfoglaltság vége.
Más is tapasztalt ilyet?4. A Cortina (és a csendes órák) mit tudtok lesz nekünk is, vagy csak US régióra és nyelvre?
-
Clemi
veterán
Most nem nyafi, de a Cortana-nak nem kellene üdvözölni, meg szövegelni, mikor megnyitom? A hang effekteket adja, de nm beszél, pedig mikor beállítottam a nevem, kimondta rendesen a próbánál.
-
Clemi
veterán
Megint belefutottam egy szerintem nem kicsi hibába. A záró képernyőn semmilyen módon nem akar frissülni a naptári bejegyzés. A kitűzött csempén azt mutatja ami mára van program, de a záró képernyőn még mindig a tegnapit mutatja. Másnál is van ez, vagy nálam tesz keresztbe valami?
-
Clemi
veterán
válasz WinPho #40227 üzenetére
Ha már szóba került a FB kontakt. Nekem is felbaszta az agyam rendesen, de nem azért, mert nem szedte le, hanem mert követhetetlen logika szerint egyiket igen, a másikat nem. Konkrétan arra gondolok, hogy nekem korábban kínos precizitással minden kontaktom esetén össze voltak kapcsolva a különböző helyről származó névjegyek. Most meg azt veszem észre, hogy van egy csomó, aminél egyszerűen megszűnt a korábbi összekapcsolás. De hogy tovább menjek, minden névjegyhez, akinek van FB fiókja, a korábbi összekapcsolás megjelenítette a FB profilképet. Most meg egy csomó névjegyemnél nem jelent meg a profilkép. Tegnap behúzogattam a FB alkalmazást a profil lapon, amivel a telefon kicsit elszöszölt, majd megjelent a profilkép. Ma kezdhettem elölről, mert megint eltüntek a képek. Más tapasztalt ilyet?
-
Clemi
veterán
-
Clemi
veterán
válasz Azazael #40905 üzenetére
Az akku merülés témához, nekem is az a véleményem, hogy FW hiba lehet (vagy valami szoftver amit még nem javítottak ki), mivel nálam gyakorlatilag ugyanaz a tevékenység van engedélyezve háttérben, mint a 8.0 alatt volt, azzal a külnbséggel, hogy a Battery Saver bejött a listába, és konkrétan 2,5-3x gyorsabb a merülési tempó készenlétben, mint a 8.0 alatt volt. Figyeltem a telefon viselkedését egy pár napig, és olyat is elkövettem, hogy este nagyjából 50% körüli töltöttségnél csináltam egy újraindítást, hogy tuti ne legyen beragadt program, de nem változott az üresjárati merülés. Próbáltam, hogy letiltottam az Insidert, utána a Cortana-t de nem hozott változást. Ezek a programok valószínű olyan keveset fogyasztanak, hogy így nem is mérhető a hatásuk az üresjárati készenléti időre. Ezért gondolom azt, hogy FW hiba lesz a megnövekedett üresjárati áram felhasználás.
Nálam nagyjából úgy jön ki az üresjárati merülési százalék, hogy az Insider naplózza a töltöttség változást, ami a 8.0 alatt óránként 0,7-1,5 között mozgott, most pedig 20 percenként 1 % de néha van egy szünet, így jön ki a 2,5-3%-os óránkénti merülés.
Mindez úgy, hogy a háttérben az Insider, a Battery Saver, a Store, Cortana, a Weather Flow ami a Battery Saver szerint a háttérben fogyasztott áramot mostanában, és persze engedélyezve van (volt a 8.0 alatt is) a Glance és a dupla koppos élesztés.
Ezen kívül persze még engedélyezve van a One Drive, a Calendar, a Chronos, az Endomondo, az FM rádió, a Here programok, a Messenger, a Music, a Runastic, a Skype, a Viber és a Vész, de ezek nincsenek a recent listában, mivel mostanában nem futottak.Ettől a gyorsabb merüléstől eltekintve egyébként nekem bejön a 8.1 nincs semmi gubanc, fagyás, akadás, és mivel elég sokat itthon vagyok, a használat közbeni gyorsabb merülésről nincs tapasztalatom.
-
-
-
Clemi
veterán
Na most van egy érdekes hibaüzenetem, ami még nem volt a közel 1 év alatt, mióta WP-re váltottam.
A Running Mate frissítést indítva a 80004005 hibaüzenet fogadott, többszöri próbálkozás után is. Uninstalláltam a programot, de az újratelepítésnél ugyancsak ez a hiba fogadott. A tárterület kezelőkkel töröltem a temp mappákat és beállítottam hogy most megint a telefonra telepítsen a Store, de a hibaüzenet továbbra is érkezik. Próbáltam, hogy átkapcsolok WiFi-ről mobil adatátvitelre (kikapcsoltam a WiFi-t) de ugyanaz.
Szerintetek ez mi a franc?
Kiegészítésnek: A ma reggeli frissítéskor összesen 3 programomra jött update és a másik kettő rendben lezajlott.
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
válasz spider23 #41484 üzenetére
Nekem a 820-on most 1,3%-os óránnkénti merülést produkált az éjszaka, bekapcsolt Quiet Hours mellett. Igaz nálam csak az időjárás és a gyári naptár szinkronizál, és a kommunikációs programok figyelnek a háttéreben (nekem azonnal jönnek a push üzenetek) de a leveleket pl. manuálisan szinkronizálom.
Kipróbáltam, ha kikapcsolom a GPS-t vagy Cortana-t semmivel nem kevesebb az energia felhasználás. Ez így kb ugyanaz, mint a 8.0 alatt volt.Szvsz, akinél durva merülés van, annak ellenére, hogy látszólag semmi nem fut, valami program lesz a ludas, ami annak ellenére, hogy nem is fut, valamit ügyködik a háttérben.
-
Clemi
veterán
válasz spider23 #41490 üzenetére
Erre szerintem csak te fogsz tudni fényt deríteni. Nálam a droidos tábla csinált olyat, hogy teljes készenléti állapotban 40%-ról 1 óra alatt kikapcsolásig merült. Meguntam és egy teljes HR után egyesével tettem vissza a programokat, és naplóztam mi történik a töltöttséggel. Egy hét alatt meglett a bűnös. De ez csak egy lehetséges verzió, a bűnös kiderítésére.
A másik ami még nálad szóba jöhet, az az akku teljes feltöltése után, egy folyamatos merítés teljes kikapcsolásig, (játékkal, film nézéssel) majd egy ismételt teljes töltés és töltőn hagyás még legalább 2-3 órát. Az előző telefonom akkuját ez hozta szinkronba a rendszerrel, mert az is képes volt rohamos merülésekre éjszakánként.
Tudom sokan erre csak legyintenek, meg körberöhögik a fejem, de nekem akkor is ezzel szűntek meg a 620-on a bosszantó merülések. Anno volt a Battery Tools nevű app, az ezt csinálta önállóan, de valamiért levették a piactérről. -
Clemi
veterán
válasz Oppenheimer #41533 üzenetére
Ez valóban nagyon gáz!
-
Clemi
veterán
Nem hiszti, csak hogy aki tájékozódik, információt keres az is tudjon róla:
Jelenleg a 8.1 alatt (L820) így néz ki a merülési diagramom. Mindez itthon, működő WiFi mellett, bekapcsolva a 4G, (BT és NFC kikapcsolva) automata fényerőn a kijelző, 3 oszlopos képenyő berendezés.
Ami a háttérben futhat: InsiderPro, OneDrive, Messenger, Skype, Store, Viber, Cortana (a Quiet Hours miatt), Weather Flow. Email szinkronizáció csak manuálisan (úgyis a PC-n nézem) fut még persze a Calendar és a Chronos. Aminek lezárt képernyő mellett futni kell, azok is engedélyezve vannak, de azokat a programokat be is zárom használat után. Ilyenek például mint a Music, FM rádió, az Endomondo, a Runastic, a Here+ programok, vagy a Parkolunk.Van tehát sokféle program, ami (szvsz) ha bezártam, utána már nem ügyködik semmit, meg vannak amelyek időnként kukucskálnak, vagy éppen folyamatosan figyelnek és veszik ha valami infót kapnak (messenger) és vannak a hardver elemek amik be vannak kapcsolva.
Elhangzottak már mindenféle vélemények, hogy kell HR vagy nem kell, (én nem csináltam) meg kapcsoljuk a helymeghatározást, vagy épp tiltsuk le a Battery Saver-t. Végig próbáltam már sokmindent, kikapcsoltam a 4G-t 2G-re (ha fullra kikcsolom, akkor olyan mint egy butafon) kikapcsoltam a GPS-t, kitiltottam a háttérben futásból programokat, (battery saver, cortana) de semmi változás. A diagramon látható merülési ütem az égvilágon semmit nem változott. Persze a diagramot úgy nézzétek, hogy ez az ütem az alig használom időszakra vonatkozik. Ez alatt néhány telefont hívást néhány üzenetet (sms, messenger) néhány fotót időnként kell érteni. Ha elkezdem intenzívebben használni mindez már nem igaz.
Mindössze azt akarom a diagrammal bemutatni, hogy semmit se semmit nem változtat a rendszer piszkálása, programok letiltása. Valami olyan folyamat dolgozik a háttérben, amiről a rendszer semmit nem árul el. Ami biztos, hogy nálam a 8.1-el romlott az üzemidő. Ami például éjszaka 0,7-1,3 volt, az most 1,7-2,3 között változik.
Reméljük a legjobbakat, hogy ezt majd javítják, de hogy nem állok vissza a 8.0-ra az tuti
-
Clemi
veterán
válasz Buster17 #41961 üzenetére
A FB appnál valóban van valami bibi. Tegnap visszakapcsolta a háttérben futását és jöttek is sorban az értesítések a különféle hozzászólásokról, megosztásokról, az értesítési központba. Ha rányomtam a kitűzött FB csempére, csak megjelent a fejléc, alatta nagy fehérség és kilépett. Ellenben ha az értesítési központban nyomtam rá az értesítésekre, elindult hiba nélkül.
Most megint kilőttem a háttérben futást, és hibátlanul elindul a csempére nyomva is. Hogy ebben hol a logika nem tudom, de hogy így csinál, az tény. -
Clemi
veterán
Olyannal találkoztatok már, hogy az összes program közül ami az SD kártyán van, kettőre azt jelezte a telefon, hogy nem elérhető. Csak arra a kettőre! Miután csináltam egy restartot, már elérhető az a kettő is. A tárhely hub simán beolvasta a kártya adatait, a rajta lévő tartalmat, kiszámolta a méretet.
Volt persze korábban egy üzenet, mikor elindítottam a Nokia MixRadio programot, hogy így meg úgy kell biztonságosan eltávolítani az SD kártyát, de ennek nem tulajdonítottam semmi jelentőséget. Úgy néz ki, akkor valamit ügyködhetett a MixRadio miközben a kártyáról beolvasta a zenéket. De vajon mit? Mi a szösz az, hogy a kártyára telepített kb 15 programból mindössze két kis fütyi programot nem lát? Azt vajon miért nem látta?
-
Clemi
veterán
válasz tomboy0013 #42141 üzenetére
Hahh nekem meg a lock screen és a glance is mutatja, hogy FB eksön van, a csempén meg nincs semmi Igaz persze a FB háttér futását letiltottam (a messenger üzenet így is megjön, a többi meg ráér) így már csak azt nem értem miről értesítget a lock/glance screen-en. Persze ha elindítom majd kilépek a FB app-ból, leveszi a kijelzőről a számot.
-
Clemi
veterán
Kérdés, alkalmazás vásárlással kapcsolatban:
Nem sűrűn, de ma is kifizettem egy alkalmazást, (konkrétan most a start perfect ami tök jó sztem) és megint szembesültem azzal, hogy ha US a beállított régió, valamiért nem fogadja el a telefonban a wallet-ben beállított bankkártyákat mint fizető eszközt. Tudtok erre valami értelmes megoldást, mert így elég nyűgös hogy ha vásárolni akarok, akkor "régió átállítás-fizetés-régió visszaállítás" műveletsort megcsinálni. Nem mintha túl sok időbe telne, de akkor is na.
-
Clemi
veterán
Nem tudom ez most duplázás vagy nem, mert eltelt egy csomó idő az előző postom óta
Csak egy infó az akku baromsághoz. A vásárlás miatt csináltam egy régió váltást oda-vissza, erre az akku szint 58%-ot esett az idő alatt, amíg váltottam, újraindítottam. Gondoltam csak szimplán megzavarodott, és ha visszaváltok megint US régióra, majd helyreáll a kijelzés. Hát nem állt vissza, maradt a megzuhant akku szinten.
Most kénytelen vagyok kikapcsolásig meríteni, mielőtt elkezd baromságokat közölni az akku elektronika a rendszerrel. -
Clemi
veterán
Konkrétan a regisztrált kártyáim nem fogadja el. A telefon US a nyelv US. Ha fizetni akarok vele, akkor azt akarja, hogy állítsam be fizető eszköznek a kártyát, (set up for store). Ha erre kattintok megnyit egy kártya regisztráló oldalt, ahová ha rögzíteni akarom azt a kártyát, nem engedi, mivel regisztrálva van, ráadásul US címet kér US telefonszámmal, úgyhogy bukta az egész.
Az egyetlen eltérés, hogy az MS fiókom az Hungary és nem US. Ez bekavarhat?
Ha a https://commerce.microsoft.com/PaymentHub/PaymentInstrument oldalon átváltok US fiókra, nincsenek ott a regisztrált kártyáim, de mivel semmilyen US címem adatom nincs így ott sem tudom regisztrálni a magyar kártyáimat, de a Pay Pal fiókom se engedi, mivel ott is US címet kér kötelezően.[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
válasz Rigormortiis #42320 üzenetére
Az egyik a szoftveres a másik a hardveres reset. Magyarán, a nyomógombos verzióval semmi nem tűnik el a telefonról, semmit nem kell újra telepíteni, csak minden telefon és szoftver beállítás visszaáll a gyári alap beállításra.
A másik, vagyis a HR mód esetén az újraindítás során minden törlődik a telefon belső tárhelyéről, vagyis a telefon egy gyári alaphelyzetbe kerül, mintha most csomagoltad volna ki a dobozból. A biztonsági mentésből te magad döntheted el, mit akarsz visszaállítani.cattus Talán nem kellene téves információval félrevezetni senkit.
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
Kíváncsi lennék, hogy vajon miért van az, hogy a nejem 520-as telója stabilan 2% az én 820-as telefonom pedig 3% óránkénti üresjárati merülést produkál. Mindkét telefonon gyakorlatilag ugyanazok a háttérfeladatok vannak engedélyezve a battery saver-ben, csak az enyém US régiós és Cortana a Quiet Hours-al engedélyezve van. (Kipróbáltam, hogy letiltom semmi nem változott).
-
Clemi
veterán
Elfogadom, hogy a SoC gagyibb (az 520-ban jobb van?) de készenléti módról beszéltem (éjszaka mikor a telefonon semmi nem történik), ami egyben azt is jelenti, hogy hiába gondoljuk hogy nem, de lezárt képernyővel is folyamatosan ügyködik a rendszer valamin? Na de mi a fenén? Email szinkronizálás nincs beállítva, csak a Push üzeneteket figyelő appok (Viber,Messenger,Skype) ami nincs letiltva, és persze a naptár. Az 520-on ugyan nincs Skype de a többi ugyanúgy van beállítva. Tényleg ennyit jelentene az üresjáratban a SoC?
-
Clemi
veterán
válasz Mikeee89 #42537 üzenetére
Passzolom! Nekem a Microsoft féle van telepítve, ami ingyenes, viszont nem állítható a felbontás, így a telefon kijelzőjén elég vicces a 24"-os monitor képe után a navigálás, meg egyáltalán a tükrözés. Eltalálni egy gombot, elég vicces, főleg mivel nem a csempés, hanem a desktop módot használom.
A diavetítés nálam viszont nincs. Olyan simán tolja a filmet is a hálózatról, mintha a telefonon lenne. Hogy ez most a két alkalmazás, vagy a hálózat miatti különbség miatt van, nem tudom. -
Clemi
veterán
válasz horgászfan #42619 üzenetére
A Data Sense témához. Nekem nagyon az jött le, hogy a szolgáltatóval online kapcsolatban van az adatforgalom számlálás. Hogy miért? Mikor feltettem kábelen a Független Black-et (T-Mobile-os L820-ra), nem emlékeztem pontosan a forduló napra és ha jól emlékszem 2 nap eltéréssel írtam be, és beírtam az adatcsomag mennyiséget is, mintha még nem használtam volna belőle. Mikor elmentettem, annak ellenére amit beírtam, a hátralévő adatmennyiség és forduló nap is megváltozott. Ez alapján tök mindegy mit ír be valaki, a szerver oldalról a rendszer kijavítja. Legalábbis nekem ez jött le az alapján, ami történt.
-
Clemi
veterán
válasz WestBam #42651 üzenetére
Próbáld ezt a programot nekem bejövős.
-
Clemi
veterán
válasz Vadászmenyét #42667 üzenetére
A menüben a teljes rendszer újratelepítést indítod, ami azt jelenti, hogy minden személyes tartalom és utólag telepített program törlődik. Olyan mintha új telefont vennél kézbe. A biztonsági mentésből minden visszaállítható de például az üzenetek, a fényképek-videók, a névjegyzék kérdés nélkül visszakerül a telefonra. A programok esetén majdnem ugyanez a helyzet, mert a folyamat megindul, de be lehet avatkozni, és akár programonként kilőni az újratelepítést. Ez a HR vagyis a Hard Reset.
A nyomógombos verzió, (hangerő le+ kikapcsoló gomb) csak egy egyszerű szoftveres reset, ami annyit tesz ki, hogy a beállításokban elérhető módosítások alaphelyzetbe kerülnek. Minden más így még a képernyő elrendezés is érintetlen marad.
Amit te írtál a "hangerő le-kikapcsgomb-kameragomb" nekem új, az fogalmam nincs milyen folyamatot indít.
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
Na most gondolkodóba estem, nem kicsit!!! A ma reggeli frissítési csomag után, az akku merülésem készenléti állapotban az eddigi 2,5-3% helyett mindössze 1,3%, ami gyakorlatilag jobb mint a 8.0 alatt volt.
Ami frissült, az a Games, Nokia Camera, legalábbis azok közül, amik rendszer programok. Volt még ezen kívül persze néhány frissítés, de azokat most tettem fel a napokban, úgyhogy azok tuti nem kavartak be az akku használatba.
Pár napja álltam vissza US régióról HU-ra, így Cortana nélkül esett vissza az üresjárati fogyasztás a stabil 3%-ról 2,5-2,7-re.
Persze reggelre kiderül az igazság, de a mai nap eddig nagyon úgy fest, hogy ez biza jelentős változás. Csak nem a Games kavart eddig valamit? -
Clemi
veterán
Az szerintetek miért van, hogy a telefon nyomon követése és az sms helyett mindig leküldés bekapcsolása ellenére 10-ből talán egyszer lehet webes felületről a telefonra küldeni az alkalmazást? A robotos áruházban pedig még akkor is elindul a küldés, ha ki van kapcsolva a készülék, de a bekapcsolásakor azonnal megkezdődik a letöltés.
-
Clemi
veterán
-
Clemi
veterán
Nálam is (820) települ már a 8.1 frissítése de most más téma. A naptár mivel bajom van és nem tudom, hogy csak nálam, vagy más is tapasztalta.
Röviden és tömören, amíg nincs a naptárban újabb elfoglaltra beállított esemény, addig nem veszi le az előző bejegyzést a záró képernyőről, így a glance screen-ről sem.
Most épp a tegnapi programot írja ki, ráadásul úgy, hogy holnap a szöveg az időpont alatt. Mondjuk ez végig így volt, kiírva. Nálam ilyen hülye ez a rész, vagy más is tapasztalja?
-
Clemi
veterán
Még egy info és persze kérdés, hogy csak nálam-e Ezzel a frissítéssel azt figyeltem meg, hogy amik az SD kártyára voltak telepítve, azokat újratelepítette a rendszer, viszont maradt néhány program, ami gondolom beragadt, mert az ikonja alatti "frissítés" szöveg nem változik. Konkrétan 3 ilyen van nálam. Az Accentize, a Remote Desktop és a Youtube 2014. Nem gáz annyira, mert az ikonon hosszan nyomva eltávolítás, majd az áruházból újratelepítés, de ez vajon mi lehetett? Másnál is volt ilyen?
-
Clemi
veterán
válasz Pinyo16689 #42935 üzenetére
Kipróbáltam, nálam nincs semmilyen várakozás. L820
-
Clemi
veterán
Mindenki örömködik, hogy mekkorát javult az akku idő készenlétben, a legutóbbi frissítés óta. Nos, nekem tuti spéci telefonom van, mert nekem inkább romlott.
Frissítés után direkt kikapcsolásig merítettem, utána folyamatosan töltőn hagytam amíg nem jelzett, hogy a feltöltés kész.
Mindezek után az üresjárati merülésem (Insider Pro mérése alapján) az eddigi 2,7-ről stabil 3%-ra emelkedett. -
Clemi
veterán
Aztán ha nincs akku figyelő app, akkor honnan tudom meg, hogy milyen ütemben merül? Egyébként meg mióta megvan a telefon, azóta használom az Insidert egyrészt mert hatékonyan riaszt, ha túl gyorsan merül (nem ér meglepetés) másrészt egy van benne pár csemére kitehető cucc, ami miatt mások külön appokat tesznek fel. (Stopper, Lámpa, Zene kilövés, Adatátvitel kapcsoló).
Kikukáztam egy csomó programot, és reggelre meglátom változik-e valami. Ha nem, akkor jön egy HR.
Ettől függetlenül értetlenül állok a dolog előtt.Még egy dologra gyanakszom, az pedig a Spotify. A "Takarékos üzemmód" szerint az van az élen, bár az is igaz, hogy tegnap használtam vagy 1 órát legalább.
-
Clemi
veterán
Eddig nem volt gondom a hirtelen merülésekkel. 8.0 alatt 1,3-1,5 között mozgott az éjszakai nyugalmi merülésem, ha jól emlékszem.
Reggelig még mindenképp várok, mert valami bűnöst kikukázhattam, mert már most látszik a diagramon, hogy laposabb. Valamelyik kis genya program összeakadhatott valamivel. (Erősen a BKV menetrendre gyanakszom)[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
válasz Integrale #43151 üzenetére
Azt már próbáltam, rögtön miután megjelent a 8.1 és benne az új akku figyelés. Az égvilágon semmi nem változott.
A tegnap esti örömködés, hogy egy kis időre nekem is 1,7%-os óránkénti energia vesztést jelzett a rendszer, ma reggelre az enyészeté lett. Hiába szedtem le a programokat, továbbra is közelít a 3%-hoz az érték.
Most épp töltöm és ha végzett tolok neki egy HR-t.
Egyébként csak úgy megkérdezem, hogy akiknél 2% alatti értékek vannak, az adatkapcsolat (2G/3G/LTE) egyáltalán be van kapcsolva? Mert nekem állandóan megy a WiFi és a 4G/LTE.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen