- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolya1973
aktív tag
válasz Plazmacucci #98053 üzenetére
Hát... Úgy látszik, hogy sikerült lebeszélned róla. Valamikot pedig nagyon szerettem ezeket a telefonokat. Persze akkor még volt támogatás is.
-
zolya1973
aktív tag
válasz Plazmacucci #98050 üzenetére
Láttam valami hasonlót az áruházban. Az ikonja nagyon hasonlít a google térképhez.
-
egykori
őstag
válasz Plazmacucci #97989 üzenetére
+1, én is éppen így tapasztaltam. Ezt el kell engedni, sajnos.
-
janeszgol
félisten
válasz Plazmacucci #97871 üzenetére
Természetesen van droidos telefonom is (mivel az az egyetlen értelmes mobilos rendszer ma), de a Lumia örök!
-
zolee001
őstag
válasz Plazmacucci #97850 üzenetére
Igen,elöször Jun 1 volt a deadline de Juli 1 re modositották,a store ban tisztogatás van mivel tegnaptól pusztult ki a WP8-8.1 programok
Kiváncsi leszek WP10 zen is elöször a saját MS programok döglenek e ki -
törölt tag
válasz Plazmacucci #97833 üzenetére
Nálam sikeresen megtörtént a Google-fiók hozzáadása.
-
this is life
Ármester
válasz Plazmacucci #97781 üzenetére
Azért itt sincs minden nap csevegés , csak azt nem értem mire fel ez a nagy csend .
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #97778 üzenetére
Mehh, amióta kivettem a Kedvencek közül, el is felejtettem azt a topikot. De igazad van, az lenne a helye. 😊
-
Hínár929
tag
válasz Plazmacucci #90213 üzenetére
Óóó!
-
starr
őstag
válasz Plazmacucci #89291 üzenetére
Nem mondtam, hogy rendben van, pont ellenkezőleg, ironizálni próbáltam.
Nem fogok Surface-t venni. Ősszel két éves lesz a 640-em (amit már nagyon unok), majd veszek valami prolidroidot. Csak nehogy azt is szétverjem 3 hónap után, mint az első és eddig utolsó androidos LG-met.[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz Plazmacucci #88776 üzenetére
Szerintem elég nehezen navigálsz Írországban vele A 8.1-es HERE nagyon bevált nekem.
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz Plazmacucci #88779 üzenetére
Ez nagyon király
-
Partyface007
őstag
válasz Plazmacucci #88776 üzenetére
akkor használd azt és örülj hogy a butatelefonod is okosabb mint a wp / wm :-)
-
Ricardo
titán
válasz Plazmacucci #88758 üzenetére
"Mert annak fejlesztésére tesznek erőforrást, mivel van felhasználó bázisa."
Ha nem fejlesztenek normálisan , akkor nem is lesz felhasználói bázis. Ezzel a kör bezárult.
-
Vegha
senior tag
válasz Plazmacucci #88667 üzenetére
Én is tudok angolul, de az "as item arrive" és a "based on my usage" egyik sem egy jól definiálható periódus. Az "1 percenként"-nek jobban örülnék, az legalább egy egzakt info.
A jelenlegi beállítás nem pushként működik, ez hót ziher. Teljesen manuál módon szinkronizál csak. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Plazmacucci #88576 üzenetére
Nincs hát. A csempéket kell lekicsinyíteni, vagy ilyen ikonszerűvé tenni, de olyan úgy sem lesz, de persze előtte az egészet törölni kell és egyenként felépíteni/droidossá tenni a kinézetet. Elméletileg meglehet úgy csinálni, hogy a főképernyő hasonlóan nézzen ki, de működni, mint a megszokott ikon rendszer sosem fog úgy.
-
tomboy0013
veterán
válasz Plazmacucci #88564 üzenetére
Sejtem, 5 collnál is elég csúnya volt, ezért használtam 8.1-nél és 10-nél is az alap téma színeket.
-
Kin Tan Te
tag
válasz Plazmacucci #88551 üzenetére
-
Kin Tan Te
tag
válasz Plazmacucci #88546 üzenetére
Rendben. A gondom nekem csak azzal van, hogy a koma az ország másik végén lakik. Én nem szívesen keresgélném ott a boltot ahol vette a telefont azért, hogy esetleg vibramotort cseréljenek benne vagy hasonló. Azt értem, hogy a bolt, ahol eladták a telót meg is javítja a kisebb hibákat, ha kell, de van amit csak a központi szervizekében lehet orvosolni.
Tudom, nem így kell hozzáállni a vásárláshoz, hogy úgyis biztosan el fog romlani a telefon, de ismerjük az ördög alvási szokásait.
Másrészt gari nélkül a telefon mégkevesebbet ér.
Így már nem buli a biznic. -
Nozy82
tag
válasz Plazmacucci #88203 üzenetére
Na ezt nem tudtam. Pár napja került hozzám, előtte is volt lumia telefonom és azon win10 volt az jobban tetszett.
-
wandor0930
aktív tag
válasz Plazmacucci #88150 üzenetére
Az a hangerő le +bekapcsoló?
Ha igen azon már túl vagyok az sem segített -
tooolz
tag
válasz Plazmacucci #88072 üzenetére
win.rec.tool nem segít -letölti a régebbi op. rendszert de telepítés 20 % nál megszakad a telepítés sikertelen címszóval.. több pc tesztelve..
a telefon M.o. vásárolt még garis 12 perc besz idövel.. de mint wp10 irta telepités után a gyári gari nem él tovább..
v mi ép kéz láb megoldás érdekelne.. köszönöm
ui 4 hónapos a tel wp 8.1 tökéletesen mukodott probléma mentesen...
[ Szerkesztve ]
-
Ryoo
senior tag
válasz Plazmacucci #87893 üzenetére
Még mindig van napiszar.hu Vmi nem jó a böngészővel, töröld a böngésző adatait, hátha megjavul.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
T.ati
tag
válasz Plazmacucci #87893 üzenetére
Akkor valószínűleg azért nem tudja megnyitni. De akkor a BB hogyan tud 10 oldalt megjeleníteni?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Plazmacucci #87641 üzenetére
az már csak a bónusz.
amúgy most meg is néztem, mit linkeltem, nálam megtalálta, de kb a 10. javaslat volt.
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
confuser
senior tag
válasz Plazmacucci #87641 üzenetére
Egyébként igen, elég gáz :/
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Plazmacucci #87638 üzenetére
Nem-nem, itt így: [link]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
npnp
tag
válasz Plazmacucci #87571 üzenetére
Hát, nem tudom, ki hogyan használja a készülékét, de nálunk pl a párom 520-a 2,5 éve megy hibátlanul, a 640-sem pedig 329 napja restart nélkül ébreszt minden reggel, navigál, bankol stb...
A 930-as már érdekesebb a W10-zel. Volt egy-két újra indulás, de semmi komoly hibát nem vettem észre és mivel insider frissítések szépen jönnek, hosszabb időre nincs is lehetőségem lesegetni.
A ma eladott 950 pedig Qrva jó a 10-zel is. Ezért, ha szabad, maradnék e vonalon, és habár csábító az Acer készüléke, valószínüleg maradok a bevált Lumia sorozat mellett.
P -
npnp
tag
válasz Plazmacucci #87566 üzenetére
köszönöm, de maradnék "kocka"
-
starr
őstag
válasz Plazmacucci #87563 üzenetére
5.45.6000.0
Innen szedtem le: [link] Sok minden van, ugyanúgy kell telepíteni.[ Szerkesztve ]
-
L3oN1o7
újonc
válasz Plazmacucci #87400 üzenetére
Nyilvánvalóan tisztában vagyok ezekkel lehetőségekkel is, csak nem akartam azt írni amit nem lehet. Ezeken a hozzászólásokon kívül más megoldást is várnék.
-
titán
válasz Plazmacucci #87273 üzenetére
Nem updateltem semmit, kivettem a dobozbol a telefont, bekapcsoltam, frissitettem, beallitgattam. Tegnap a menubol inditott reset utan eltunt. De valahogy nem az igazi a telo most, ugy kene lenullazni, hogy a windows is a onnan induljon, mint mikor kibontottam.
-
Boonen007
őstag
válasz Plazmacucci #87128 üzenetére
Csak azok vannak, nem hogy bekerültek nincs is más... Abban menti el a fotózott képet. Csinálnék egy HR-t de bukom az ebay appot, fantasztikus.
"Használd az böngészős verziót!" Korlátozott mobilnettel be sem jön az oldal, viszont az app betölti a dolgokat. -
this is life
Ármester
válasz Plazmacucci #87095 üzenetére
Mivel dual bootra nincs lehetoseg eleg lenne egy szimpla w10m is , mazohista perverz vagyok , ha meg vegkepp felqrom magam a winnel akkor meg mindig mehet vissza a kukarobi ...aztan retur a win
Pikkolo
Valami csak elcseszerintette a nevjegyek kepeit , ebben csak az ms lehet saras akar csak az outlook naptar szinkronizalasi hibaira , be van allitva a gmail,live fiok a csempe meg csak a mai datumot mutatja ,pedig van egy ket bejegyzes ...persze appba belepve latom oket (majdnem mindet)...[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Plazmacucci #86944 üzenetére
Megvolt...bar biztosat egyelore meg nem tudok, de nagyon ugy nez ki, hogy a telefont kilottek.
Vagyis, aki kenyi74 nevu eladotol vett telefont, jobb ha tudja, hogy mindenfele bebiztositas letiltas ellen adja tovabb, ezt jo ha tudjatok, raadasul meg neki all feljebb, de amint kiderul, hogy a telefont valoban letiltottak megteszem a megfelelo lepeseket.
-
pikszel
addikt
válasz Plazmacucci #86944 üzenetére
Metált birod?
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
Aethelstone
addikt
válasz Plazmacucci #86901 üzenetére
Nekem mindig is úgy tűnt, hogy a fast azt jelenti, hogy a bugos, szart előbb kapod meg, mint az átlag
Arsenal FC - Go Gunners!
-
atis91
újonc
válasz Plazmacucci #86882 üzenetére
Nem tudom minek ez az okoskodás részedről.... Teljesen felesleges ez a lekezelő szövegelés! Pontosan tudom mi az az Insiderezés de azért elvárnám azt, hogy ha már valamit frissítenek ne ultra gagyi szarabb legyen, hanem annál jobb. az első Lumia óta Windowsos vagyok, azóta eltelt jó pár év, hitegetnek, becsapnak és a bizalmam még mindig töretlen, bár lassan kezd elfogyni a hitem ezzel a telóval kapcsolatban, pedig nagyon imádtam.... De itt már lassan az sem működik ami eddig tökéletes volt!
-
Cane
őstag
válasz Plazmacucci #86882 üzenetére
Engem nem zavar ha leírja ide nála mizu. Ha küldött a központba visszajelzést, akkor oké.
▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
hroberto
veterán
válasz Plazmacucci #86842 üzenetére
+1! Az Edge engem is szopatott.
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
Partyface007
őstag
válasz Plazmacucci #86799 üzenetére
tudom ez alapvető elvárás lenne hogy itthon majd mindenki magyarul szeretné használni a telefonját de szerintem a legtöbb probléma pont ebből fakad, angol nyelven magyar régiós beállításokkal sokkal kevesebb lenne a gond
szerintem...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Plazmacucci #86799 üzenetére
Vidd már vissza azokat a nyamvadt kazettákat... ...mindig ugyanazt halljuk tőled.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
csabi0911
csendes újonc
válasz Plazmacucci #86729 üzenetére
Köszi!
Megoldta a problémát! -
csabi0911
csendes újonc
válasz Plazmacucci #86729 üzenetére
Megpróbálom, lehet hogy már amúgy is ideje lett volna. Amikor a 8-at használtam, akkor is kidobált az appokbol meg az explorerből néza...
-
Hunork
veterán
válasz Plazmacucci #86726 üzenetére
Viccet félretéve: nem szoktam. Ebben őskövület vagyok.
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Boonen007
őstag
válasz Plazmacucci #86714 üzenetére
Az egesz platformhoz valo hozzaallasuk nonszensz... Ezeknel barmi megtortenhet.
-
tomboy0013
veterán
válasz Plazmacucci #86678 üzenetére
Még az 520-ban is van manuális fókusz
-
Nooeca
senior tag
válasz Plazmacucci #86680 üzenetére
Kinek a pap kinek a papné, nekem van 930-am és hát nem szívesen használom. Nekem nem tetszik a kijelzője. Sosem szerettem az amoledet.
Hunork: 640-et talán már nem is kapsz újonnan, szóval így csak a 650 marad (ha ez a téma, nem olvastam el teljesen... )
[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
válasz Plazmacucci #86678 üzenetére
Rosszul fogalmaztam: "két ujjas" zoom volt a lényeg, a fókusz az egy másik dolog... Előbbit nem tudja a mostani 535, csak a "kijelölős" fókuszt. És kolléganőm itt van, neki a 640-ese tudja a kérdezett két ujjas zoomot. Mert olyat nem rendelek be, ami nem tudja, mert akkor minek...
Camera digital zoom: 2x - ezt írja az angol MS support oldala.[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
starr
őstag
válasz Plazmacucci #86670 üzenetére
PC-n is mindig vannak malőrök, amiket meg kell tudni oldani az átlag PC felhasználónak.
Ha nem megy: gúgli. Aki informatikai eszközt használ, elvárás, hogy értsen hozzá -
Hunork
veterán
válasz Plazmacucci #86615 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat, Dalai Lámának is!
2000 / 2500 mAh, Amoled / IPS, 16GB / 8GB, Videó felbontás...én ezekre a különbségekre gondoltam.
De nekem is a 650 szimpatikusabb! (amúgy ismerősöm, aki egyik telefonos cégnél van, mondta, hogy a 640-et még mindig keresik, főleg az LTE kiadást)"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz Plazmacucci #86589 üzenetére
Nos összefoglalva az Eszköztitkostás problémát.
Nem tudom mi hozta ki a L950-es készülékből, hogy újraindítás után saját magát zárta le... (Bitlocker recovery szép kék képernyő )ez egy q...nagy BUG....Nokia care, s a weben is a HARD RESETET írták, hogy ez rendbe hozhatja... Bekapcsolás elött hang le + power gomb majd csak nyomva tartani a hang le gombot. Majd megjelenik egy szép felkiáltó jel, s hang fel + le + power + le, s elindul a HR...nos de ha ez sem segít....akkor ott a szerviz vagy még a WDR...mivel a Nokia care is ezt tudta volna csinálni gondolom amit én, hogy szét szidja az MS jó......f......,s valahogy csak sikerül majd nekik is....a következőt tettem WDR telefont nem ismeri fel, de tudom hogy milyen a Brand, s akkor próba cseresznye....szerencsére átváltott flash üzemmódba és újra tolta az os-t... mindez kb. 4 óra elbaszás az életemből...és egy hajszálon múlt, hogy ne törjem ketté....Azért ez nem egy olyan kis bug, mint hogy jaj navi közben nem megy a hang....hanem ez azért annál több....csak grat....remélem ezt azért q-gyorsan kijavítják.....
[ Szerkesztve ]
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz Plazmacucci #86589 üzenetére
lehet bevolt kapcsolva, de nem emlékszem rá. Mivel már lopták el wm-es készülékemet..
[ Szerkesztve ]
-
Janó1999
tag
válasz Plazmacucci #86552 üzenetére
Nem ónlány.
Kicsit barátságosabb megoldásra gondoltam.
Nehéz elképzelni, hogy egy qrvaokos készüléken ne lehessen megnézni a naptárat.
Miért korlátozzák? Miért nem állíthatom én be? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Plazmacucci #86427 üzenetére
Csak néha olvassátok a topikot?
Már leírtam, hogy nincs kedvem emiatt raw-ozni, ahol nincs ez a probléma és főleg nincs kedvem utána az elkészült képet pc-én még "babusgatni", mert ha dng-t akarok, arra van egy szörny cannon gépem. Én, annyit szeretnék, hogy lőjön egy frankó képet a 950 mindenféle beavatkozás nélkül, amit aztán simán továbbküldhetek, de annyira ormótlanul színez néha, hogy ennyi szín nincs is a világon, vagyis maga az app konkrétan egy oltári nagy gané! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Plazmacucci #86400 üzenetére
Nálam csak wdrt játszik, bugos hr biztos nem, és semmi kedvem hozzá, időben az egész procedúra nagyjából ugyanannyi.
-
mirci18
addikt
válasz Plazmacucci #86295 üzenetére
Na az ilyen dolgok miatt hagyom itt az egész rendszert.
Sokszor elmeséltem már hogy nem tudom hogy ennyire hülyék vagy direkt csinálják.
De valahogy úgy látom hogy azt akarják hogy senki se használja a lumiás telefonjaikat.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
T.ati
tag
válasz Plazmacucci #86295 üzenetére
Sajnos ezek az apró szanálások megadták a kegyelemdöfést nálunk is, párom 820-asát most cseréltük le, az enyém utódját is keresgélem.
Pedig mennyire szerettem, ha ránézek a kezdőképernyőre nem 20 változtathatatlan unalmas ikont látok, hanem egy örökké változó, mozgó, úszó, élő tartalomat, kétszer nem nézhettem ugyanarra a képernyőre. Néha csak úgy néztem a kapcsolatok csempét, megláttam néhány ismerősömet, eszembe jutottak, felhívtam őket.
Nagyon haragszom a fejlesztő csapatra, miért nem hagyták a 8.1-es rendszert úgy ahogy van, szépen méltóságteljesen kimúlni, én még vártam volna a cserével...
[ Szerkesztve ]
-
zsamiatt
őstag
válasz Plazmacucci #86238 üzenetére
miért is?
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
martin66
senior tag
válasz Plazmacucci #86228 üzenetére
Elvileg a kis havi frissítéseket csúszás nélkül kapja meg, csak a nagy pl évfordulós frissítést 1 hónappal később kapta meg.
Glance van és komolyabb, mint a lumiákban.
Értesítési led is van, csak jelenleg az aksi feltöltésénél tudják használni, mert a W10 nem képes még értesítésre a leddel.
De még HU-ba tudtommal nem forgalmazzák. Amcsiba is 1 hónapos csúszás volt szóval talán e hó végén vagy a kövi hónaptól már kapható lesz.[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
válasz Plazmacucci #86109 üzenetére
Hát igen, az MS ökoszisztéma se érv már a W10M mellett, mert szinte minden fontos alkalmazást kiadtak már droidra is. Bár droidból max Nexust/Pixelt vennék, a frissítések, és a stock Android miatt.
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #86109 üzenetére
Tudom, a mostani telefonom is tökéletesen csinálja.
Csak néha kellene egy kisebb méretű/könnyebb cucc, bár a W10M anomáliák és a SIM méret különbsége (micro/nano) miatt alighanem leteszek a 650 beszerzéséről. (Használtan 30-ért lenne telenoros, full árat amúgy se adnék érte)[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Plazmacucci #86070 üzenetére
Nem vagyok szemellenzős, most is pl. egy androidos tabletről írok, de ez a rendszer , hát nem a szívem csücske😀
-
hroberto
veterán
válasz Plazmacucci #85939 üzenetére
Tényleg nincs Glance?! Nem is figyeltem.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Plazmacucci #85939 üzenetére
Kb azon az áron indul, mint a 950 XL, ha jól emlékszem, de majd az MS tesz róla, hogy jövőre ez is fillérekbe kerüljön... Most tényleg, a két flagship, meg úgy az összes készülék brutális áresése láttán, ki az aki az elején beleinvesztál egy ilyenbe? Mert a Lumia flagship tulajok, kötve hinném, hogy rohannának cserélni, meg azt sem, hogy a snapi 820 annyit hozna pluszban, continuum-ban az biztos, hogy odaver, de én a rendszerre értem.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
netpeti98
addikt
válasz Plazmacucci #85805 üzenetére
A WP8.1 még nem "szopóroller", amit tud azt legalább megbízhatóan teszi.
Leginkább arra céloztam, hogy egy jól működő W10M normális appokkal lenne a tökéletes rendszer nekem. Csak erre várhatok.[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Plazmacucci #85805 üzenetére
Az az alsó polcos (búcsús, két pálcás) androidos telefon. Persze annál ezek nem bugok, hanem a rendszer aktív részei.
Mondjuk nem értelek, hogy miért kínozod magad még mindig a WP-vel, ha ennyire csak a hibáit látod? Mazochista-e vagy?Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
sfefe
addikt
válasz Plazmacucci #85716 üzenetére
Nekem kis csempe van igy nem erdekelnek a kepek.... nekem pont az a lenyeg ne mutasson kepeket ott
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
pikszel
addikt
válasz Plazmacucci #85716 üzenetére
Én beállítottam a közepes méretű, sorban álló emberkéket, ami érintésre bedob a kapcsolatokhoz. Többet nem is várok ettől.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
turbulencia8
őstag
válasz Plazmacucci #85656 üzenetére
Koszonom a konstruktiv valaszt!
-
kpal
nagyúr
válasz Plazmacucci #85625 üzenetére
Amúgy mindegy hogy a gombokat nyomogatom vagy a Beállítások/Névjegy/Telefon alaphelyzetbe állítása nyomkodom végig a menüben ?
-
kpal
nagyúr
válasz Plazmacucci #85480 üzenetére
Ha HR nélkül csinálnám akkor mi baj lehet ?
-
félisten
válasz Plazmacucci #85590 üzenetére
A FB messengerről van szó? Mert az fut mindig.
A viber is feltéve.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
félisten
válasz Plazmacucci #85586 üzenetére
Igen, 8.1, mert a win10 munkehelyi tapasztalatok alapján felejtős.
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
csabyka666
veterán
válasz Plazmacucci #85545 üzenetére
Fingós app nem érdekel, de online rádió meg YouTube igen, és azok WP alatt teljesen reklámmentesek voltak. Droid alatt viszont műkődik, nincsenek bufferelési gondok. Mondjuk párszázat adnék is érte, hogy ne legyen benne reklám...
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
félisten
válasz Plazmacucci #85527 üzenetére
Más. Most a gyorsnézet képernyő kétszer szerepel a beállítások menüben, de egyik sem működik. Az egyik az extrákban van de nem lehet módot állítani, a másik valahol máshol, de nem lehet bekapcsolni azt az egy csuszkát. Vicc
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
kpal
nagyúr
válasz Plazmacucci #85480 üzenetére
Azt hittem sokkal egyszerűbb hogy csak Update advisor és onnantól mondhatni kész . Ha ennyit kell hozza szenvedni jobb lesz szabadnapomon bajlódni.
#85483) turbulencia8 :Azt olvastam én is ,de a appok miatt meg kell hogy legyen frissítés. Viszont jelenlegi állapotba szép képet csinál az tuti.
#85481) nrezso:Az meglesz
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
válasz Plazmacucci #85332 üzenetére
Köszönöm.
A feloldásnak lenne értelme, nem a lezárásnak. -
snakebait
senior tag
-
csabyka666
veterán
válasz Plazmacucci #85216 üzenetére
Akkor passz, gondolom a soft reset sem segít.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
válasz Plazmacucci #85211 üzenetére
És kezdetektől fogva ilyen a W10-zel, vagy csak most kezdte?
-
csabyka666
veterán
válasz Plazmacucci #85200 üzenetére
Azt szokták mondani, hogy aki frissít 10-esre, előbb gyári 8.1-re kell visszaállítani a telót, és akkor nem lesz hiba. De csak tipp.
A 830 1GB memóriája nem kevés amúgy a 10-esnek? Ez a full gyári 10-es, vagy insideres?
-
sunpower
tag
válasz Plazmacucci #85200 üzenetére
Nekem hibátlanul megy minden animáció rajta. Semmi rángatózás.
bszg@
Az engem is érdkelne![ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Plazmacucci #85121 üzenetére
Én is frissítettem, de továbbra sincs élő csempe, pedig a 650-et újra is indítottam, a háttérben futás meg engedélyezve van neki.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
meszipeti
aktív tag
válasz Plazmacucci #85121 üzenetére
Köszi a bíztatást. Már nem is tudom mióta figyel kint a csempe üresen, remélem most nem döglik meg!
"A játék az nem játék"
-
őstag
válasz Plazmacucci #85112 üzenetére
A családot könnyű... A hangminősége jobb a Whasapp-nak, mint a Viber-nek. Ha arra is használják, akkor ez fel kell, hogy tűnjön nekik!
Egy tanulmányt megérne, hogy a mai világban mitől függ az, hogy az egyes országokban, régiókban melyik csevegő lesz piacvezető... és nálunk miért a Viber terjedt el a Whatsapp ellenében?Meliora sunt bono inimica
-
őstag
válasz Plazmacucci #85106 üzenetére
A Whatsapp 8.1 alatt gyakran frissül... van, hogy hetente, de minimum havonta. Nálunk valamiért a Viber terjedt el... ez a baj... legalábbis nekünk WP-eknek.
Meliora sunt bono inimica
-
Ryoo
senior tag
Azt kéne használni, de ha az ismerősi köre a vibert használja, akkor nem tudsz mit csinálni, csak 1 ember miatt nem fog mindenki áttérni. Próbáltam én is megtéríteni az embereket, de nem akartak +1 appot felrakni.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
hroberto
veterán
+1. A WhatsApp remek kis alkalmazás.
-
csabyka666
veterán
válasz Plazmacucci #84973 üzenetére
Pf, hogy ezek a dolgok sose változnak meg...
-
consono
nagyúr
válasz Plazmacucci #84973 üzenetére
RS2-n vagy e? Nálam azóta bugzik, mióta a fast ringre léptem és feltettem. Az annyversaryn mék OK volt.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
csabyka666
veterán
válasz Plazmacucci #84957 üzenetére
Na ez van nálam is. Régen volt ez a hiba, ideje volt.
A gyárilag W10M-es telókon is úgy viselkednek a programok, mint 8.1-en? Úgyértem, push-ba gyorsan megjelenik, de amíg megnyílik a program maga, és betölt mindent, na az néha 5, néha 15-20 másodperc. Nem netfüggő, mert LTE-n és WiFi-n is ezt csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz Plazmacucci #84897 üzenetére
Ne legyel ennyire negativ , nalam 3-4 naponta lehal a naptar , vagy nem mutatja az esemenyeket vagy a masnapit lathatom ... aztan gondol egyet es megjavul ... hatha egyszer jo lesz
-
hroberto
veterán
válasz Plazmacucci #84587 üzenetére
Pár éve Windowst használok telefonon is, soha nem volt még ilyen. Más magyarázat, megoldás nincs?!
-
tisti1965
aktív tag
válasz Plazmacucci #84587 üzenetére
Mozgalmas,izgalmas a WM. Szerencsére nem tünt el semmid. Kapcsolatok csempe pörög nálam
[ Szerkesztve ]
Lumia 930,Honor8, Hunor 9 lite, Samsung A71
-
félisten
válasz Plazmacucci #84301 üzenetére
Onedrive látja de magától nem kezdi el feltölteni. Takarodok vissza droidra. Peace.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
tomboy0013
veterán
válasz Plazmacucci #84299 üzenetére
Nekem a kitörölt képekkel csinálja ezt. Felkiáltójeles négyzet és nem lehet megnyitni (nem csoda mivel töröltem, de akkor minek mutatja...)
-
zsoltzsolt
addikt
-
Arni9010
aktív tag
válasz Plazmacucci #84299 üzenetére
Július vége óta nekem is ezt csinálja. Eltűnik minden, de nálam a kamera appból sem lehet megnézni.
Onedrive-ra vagy fel tudja még tölteni a képeket, vagy hibás képek kerülnek fel, vagy semmi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest