Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Netfone
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Full-size AT formai tényezőjű gépház restaurálása.
lo Már volt egy sikeres gépház felújítás korábban [link] , most egy teljes méretű AT gépház került sorra.Egy IBM klón...
-
Nyugodtan viheti az AI-szakembereket a Microsoft
it A Microsoft átvette az Inflection embereinek zömét, valamint a társalapítókat – de az EU trösztellenes hatósága nem piszkál bele a folyamatba. A hollandok elégedetlenek.
-
Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
ma A klinikailag hitelesített, 24 órás, folyamatos vérnyomásmérést kínáló okosóra is Barcelonában debütál.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
válasz Plazmacucci #144 üzenetére
Azt még nem, olyat igen, hogy nem ment egy ideig. Viszont ilyen sokáig még nem sz.rt be nálam sem.
Itt meg restartoltam már a router-t, lehet az volt a gondja.
amúgy gondolom nem nyugtat meg, de most nekem sem csatlakozik fel.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
catroot
veterán
válasz Plazmacucci #146 üzenetére
Asus. De a wifi már rendbe jött.
Most ez a mocsok FB sz.rakodik a chat-el. Kár volt megemlítened, mert kezd idegesíteni...
-
catroot
veterán
válasz Plazmacucci #148 üzenetére
Itt van, csak átnevezték.
-
bandi0000
nagyúr
válasz Plazmacucci #162 üzenetére
Köszönöm akkor megnyugodtam meg még annyi hogy az appokkal hogy áll?
Mert nyilván nem annyira támogatott mint egy droid de ahhoz képest vannak ingyenesek stb?Xbox One: bandymnc
-
gzbotii
veterán
válasz Plazmacucci #162 üzenetére
L610 sem hiszem, hogy rendszer szinten beakadna valahol. Esetleg par app, ami ganyul van megirva.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Don't Panic
senior tag
válasz Plazmacucci #182 üzenetére
szerintem egy korrekt füles is SOKAT dob a zenei élményen
-
Alexios
veterán
válasz Plazmacucci #188 üzenetére
Csak a vezeték nélküli töltő ugye eleve nem gyári tartozék, így már eleve 40+a töltő a rádobandó. Illetve a htc kameráját is fejlesztették, én mindenképp megvárom a végső teszteket, bár nekem a kamera biztos nemérne meg 40ezer pluszt(ezt jelzi az is, hogy mozart-om van, látszik mennyire fontos nálam a telefonban a fényképező)
-
bandi0000
nagyúr
válasz Plazmacucci #188 üzenetére
jah téleg el is felejtettem hogy akkor a vezeték nélküli töltő adják a nokiához?
Azt hittem külön lehet csak megvenniXbox One: bandymnc
-
Alexios
veterán
válasz Plazmacucci #192 üzenetére
Na jó, de akkor már 60 pluszban vagy a 8x-hez képest, érted. Persze nem mondom, biztos van akinek megéri, de azért objektíve nem annyira
-
bandi0000
nagyúr
válasz Plazmacucci #192 üzenetére
nem tudom mert láttam egy luma900 at is megcsináltak ilyen vezeték nélküli töltősre de volt értelme? szerintem nem mert ugyanúgy kell áram csak nem kell összedugni a telefonnal hanem rárakod a tetejére vagy hogy működik
Xbox One: bandymnc
-
Alexios
veterán
válasz Plazmacucci #195 üzenetére
1 hónap és minden kiderül
-
bull84ghia
őstag
válasz Plazmacucci #434 üzenetére
Nem is tudtam hogy van ilyen. Esetleg a nevére nem emlékszik valaki?
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
zoo8800
veterán
válasz Plazmacucci #789 üzenetére
Nekem TLH-HU -t ír, elvileg az enyém is Telenor függő.
rip and tear, until it is done
-
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #789 üzenetére
De az az adott sim alapján írja nem?
Amúgy miként is lehet azt elérni?
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #865 üzenetére
én mindig megkapom az emaileket lezárt kijelzővel, mobilneten valami nálad nem százas
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Воланд
titán
válasz Plazmacucci #865 üzenetére
nekem jonnek rendesen az uzenetek lezart kijelzo eseten.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #869 üzenetére
nálam is edge hálózatra van állítva, és hamarabb csipog a telefon, mint a gép
-
nábob
tag
-
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #1089 üzenetére
csak a neve és elvileg a design ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz Plazmacucci #1117 üzenetére
Majd wp8-ban.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #1138 üzenetére
A freemail.hu szerintem minden levelező legalja :/
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
nábob
tag
válasz Plazmacucci #1107 üzenetére
Tudom hogy vannak kétezerért olyanok, csak megakartam úszni őket ha már okostelefonnal rohangálok mindenhova, de most már ilyen stickeket keresgélek. kösz a segítséget
Harap utca három alatt megnyílott a kutyatár
-
Воланд
titán
válasz Plazmacucci #1556 üzenetére
disznek. mondom, az csak ajandek. vicces, hogy nem a vegleges rendszer van rajta.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
csoki46
senior tag
válasz Plazmacucci #1556 üzenetére
Gondolom a sajtósoknak jár csak ez a faja kis doboz + külön kamera. Bár lehet, hogy divatba hozzák, hogy adnak csere alkatrészeket a telefonokhoz
-
catroot
veterán
válasz Plazmacucci #2143 üzenetére
Igen, ismerős nekem is.
Mondjuk, amit előhozott a kollégájával, az nekem is ismerős szitu és marha idegesítő. Ugyanis jártam már úgy én is, hogy kimentem felmérni egy helyszínt munka során és bedöglött a fényképező. Na mondtam sebaj, majd akkor a telefonnal csinálok képeket. Csináltam kb. 50-60 képet, visszamentem az irodába. Ugye kábel híján nem tudtam összekötni a telefont a géppel (meg céges gépen sem nagyon akartam nekiállni Zune-t telepítgetni). Viszont volt wifi, van Skydrive-fiókom is, sőt app is fent volt, hogy veszteségmentesen feltegyem a képeket. Igen ám, csak a képeket egyenként lehet csak feltölteni, mert nem lehet többet kiválasztani... Szóval ritka az ilyen eset, de elég idegesítő volt, valóban...
De ezzel is kár volt neki jönnie, mert ez is már megváltozott a wp8-al.
Ja, Facebook app wp7.5 és 8 alatt. Alig érezhető különbség.
-
polonic
félisten
válasz Plazmacucci #2153 üzenetére
4,3-as a kijelzője.
Az is szuper lenne, ha nem akkora lenne a felbontása.
-
legiaap
nagyúr
válasz Plazmacucci #2171 üzenetére
Jó hasonlat. Legalább lehet érezni ebben van anyag, nem pedig egy búcsúban lőtt szutyokfón.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Blyan
félisten
válasz Plazmacucci #2171 üzenetére
Ritkán hordok 20deka párizsit a zsebemben télen nyáron.
Amúgy meg mit hisztizel, utoljára ilyen nehéz telefonom 10 éve volt, talán megengedhetem magamnak, hogy ne tetszen. Blöki.Legiaap, Te hibád amiért most is búcsúban lőtt szutyokfont használsz.
Vagy a pehely könnyű omnia 7 kivétel?[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
btudos
veterán
válasz Plazmacucci #2205 üzenetére
E-mail kezelésben a WP a legjobb platform, az integrált Facebook is sok mindenre elég a döcögős Facebook app-al kiegészülve, ott az Office is.....
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Dunbar
senior tag
válasz Plazmacucci #2205 üzenetére
BTW m.facebook.com-mal mi a baj? Nekem jönnek az üzenetek, értesítések csoportokból meg mindenhonnan, gyors. Le is szedtem már a Facebook csempét.
És nem emlékszem, hogy a HD7-en jobb lett volna az app -
catroot
veterán
válasz Plazmacucci #2209 üzenetére
Köszönöm a megszólítást!
Nem csak én írtam, másoknak is gond szokott lenni, de nem magával az appal, hanem az FB-chat-el.
Tegnap webes felületen is csinált érdekes dolgokat, szóval javarészt ez szerveroldali baromság, nem pedig a wp/app sz.rakodása.
-
negyven2
veterán
válasz Plazmacucci #2225 üzenetére
mi az a wp?
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
savoo
addikt
válasz Plazmacucci #2539 üzenetére
Geekek nem vesznek ilyet mert ronda a csempe.
-
MODERÁTOR
én még kivárok egy jó fél évet legalább ez a kínálat nem győzött meg
-
balcsida
senior tag
Akarnék, csak hát nincsen pénz basszus.
Rosszabb sorsú osztálytársnak már be van ígérve az omniám, szóval most már kell egy wp8 készülékeszközdivájsz -
Rage47
veterán
válasz Plazmacucci #2611 üzenetére
na szép
-
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #2620 üzenetére
milyen tüske ért téged? ma máz ez a sokadig negatív hozzászólásod
-
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #2822 üzenetére
én is mindenkinek galaxy ace-t adok
-
nagyúr
válasz Plazmacucci #3100 üzenetére
Az utobbi 5 hozzaszolo megbukna altalanos iskolai fizikabol
while (!sleep) sheep++;
-
Blyan
félisten
válasz Plazmacucci #3115 üzenetére
Persze, eddig is ennyi volt.
Szerk:
Jó kijelzője van, kár, hogy WVGA.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
btudos
veterán
válasz Plazmacucci #3115 üzenetére
Csak a 8S van gyengébb procival szerelve, a többiek ugyanarra a SoC-ra épülnek.
Amúgy megnéztem a L920 hands-on videóját, és megint rájöttem hogy ugyanaz a bajom vele mint a 800-assal: az alsó hármas gombsor alatt túl sok hely van. Irodában van két 800-as Lumia, mindig odasiklik a szemem, nem tudok megbarátkozni vele, valószínűleg ez lenne a 920-assal is a gondom.
#3118: Több mint 140 ezerért egyék meg a WVGA kijelzőjüket
Blyan: Lehet csak a tulaj beszél belőlem (majd holnap talán Pushalias megerősít ), de messze nem olyan rossz - legalábbis marhára nem zavar élőben - mint a képeken. A Lumia 920-nál viszont szvsz sokkal durvábban látszik a nagy feketeség az alján.
[ Szerkesztve ]
-
Muton
addikt
válasz Plazmacucci #3175 üzenetére
Tehát a kedves ms úgy gondolja, hogy csak zenés kereskedelmi rádiók léteznek, és mindenki csak azt hallgatná (persze a znue helyett), azaz fel sem tételezi, hogy egy két ember eljut pl egy gazdasági rádióhoz, vagy reggel normális híreket szeretne hallgatni, nem azt hogy vévéakárki tegnap köhögött egyet?
Sőt, meg merem kockáztatni, hogy a felhasználók döntő többsége ha zenéről lenne szó, akkor telenyomná a telefont zenével, de direkt nem azt, hanem a rádiót hallgatná. Csak hogy a ms és a hülye zune-ja ellen dolgozzanak
Hát ha így gondolja, akkor így, demokrácia van. Mindenkinek jogában áll akkora hülyének lenni, amekkorának akar. Csak így tovább! Hogy mennyire lesz kifizetődő nekik ez a megmondó politika, majd meglátjuk. Aztán nehogy az apple2-t hozzák össze, aki persze sok pénzért, de mindig jobban tudja, hogy mit szeretne a felhasználó...
Na, elhúztam, báj!
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Dunbar
senior tag
válasz Plazmacucci #3321 üzenetére
Sok embernek a droid a jó választás, játék,zene, videó nagyon alap WP-n, fôleg 7-en.
-
btudos
veterán
válasz Plazmacucci #3429 üzenetére
Nem, csak ő már látta az enyémet (ha neki is lenne, ugyanúgy elfogult véleménnyel írna róla )
Gabbo: Itt vedd inkább inkább, szállítással együtt is spórolsz 10 k-t
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
őstag
válasz Plazmacucci #3429 üzenetére
Azt mondom, hogy sajnos nincs. De tényleg kérdezhettek róla. Csináltunk gyors összehasonlítást a Surrounddal pl., h valakit érdekel.
(#3443) catroot Ha nem fognak hiányozni a nokiás extrák (appok és kamera), akkor pont jó lesz neked.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
kezman
őstag
válasz Plazmacucci #3527 üzenetére
Előfizetéses
Alúl váltani a Dominóra![ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
Dale
aktív tag
válasz Plazmacucci #3652 üzenetére
Felraktam egy új képet a mappába. Most csak beltérben ment, kicsit sötét van az asztalom sarkán de remélem ez jó lesz valamire. A minimum fókusztávolság kb ennyi volt.
https://enginedesigns.net
-
amanoba
őstag
válasz Plazmacucci #3652 üzenetére
ezek rohadt jó képek szerintem!
#3661 én nem is próbálkozom tapicskolással, amúgy is siralmas képek lő a htc.s
#3633 Dale: tiszta ámeriká! kicsit irigykedem, szép hely.
#3632 Barthezz2: eh, először aszittem félrebeszélsz, mondom mit akar az ATIV S-el, aztán feltűnt aminek fel kellett...
[ Szerkesztve ]
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
btudos
veterán
válasz Plazmacucci #3728 üzenetére
Köszönöm a jókívánságokat, sízokni, pulóver, takaró és meleg tea egyelőre az ellenszer, plusz lefoglal a tesztelgetés, addig se arra koncentrálok hogy köhögnöm kell.
Remélem az előző hsz.-ben sok kérdésetekre választ kaptatok, natran kérdései még hátravannak, de nem akartam mindent egybe írni.
Ateszzero: Szerintem még homebrew app sincs ilyesmire
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen