- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AdacaN
csendes tag
válasz
azigazimoris #63662 üzenetére
bízom benne, hogy majd a wp recoverytool megoldja a gondot
-
AdacaN
csendes tag
válasz
azigazimoris #63659 üzenetére
lumia 520 és 3,5GB elérhető memóriám van még, de már 1-2 hónapja csinálja ezt, eddig vártam hátha lesz valami...
-
Lall
veterán
válasz
azigazimoris #59109 üzenetére
Igaz, NCS-t (Nokia Care Suite) akartam írni. Régen volt, keverem már őket.
[link]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
azigazimoris #57906 üzenetére
Asszed mi? Én július óta, kb 80 oda-vissza levélben próbálok kiharcolni egy darab kib*** műanyagot magamnak, mert hibásan küldték a rendelésemet (konkrétan egy Rubik kocka egyik sarka volt rossz) szerinted 1-10 skálán mennyire kaptam már meg?
-
krob81
tag
válasz
azigazimoris #57029 üzenetére
ezaz hogy én se értem
-
krob81
tag
válasz
azigazimoris #57025 üzenetére
Az MMben vettem nem sufnis
-
Dave™
nagyúr
válasz
azigazimoris #56745 üzenetére
Értem, köszi.
-
válasz
azigazimoris #54593 üzenetére
"Mondjuk Moldovát olvasni nagyon beteg dolog" Ezt nem tudom hova tenni és vicc részét sem értem
-
tisti1965
aktív tag
válasz
azigazimoris #54593 üzenetére
Viszont felettébb szórakoztató 😊
-
kolosanyi
veterán
válasz
azigazimoris #53219 üzenetére
Értem én, csak nem gondoltam, hogy ekkora az eltérés. Ott is gyári garanciával adják, szóval nem értem, hogy ez mitől van.
-
Zsoltika11
tag
válasz
azigazimoris #52151 üzenetére
Az volt az egyik első kérdésem hogy hangod van?
De van neki nincs levéve
SOAD19: Ezt is megnézzük.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
azigazimoris #49768 üzenetére
A dev-eknek nem mindegy hogy mennyit bír az akksi? De
Optimalizálni tudnak a platformra, ha tesztelni akarják max feldugják töltőre, nem mindennapi telóként van meg.
-
btudos
nagyúr
válasz
azigazimoris #49771 üzenetére
Ki mondta, hogy ugyanaz a verzioszam? 8.1-nel 3 verzioszam is ugyanazon nev alatt futott, es csak az utolso lett a vegleges, amivel pl. a 930 erkezett.
-
btudos
nagyúr
válasz
azigazimoris #49768 üzenetére
Ettol meg lehetnek benne hibak, ahogy azt jelzik is.
Nyilvan ha ez OS verzio miatt van, erkezhet ra javitas, a 8.1 vegleges verzioja sem a legelso PfD-s buildbol lett.
Pontosan tudom mirol szol a PfD, de azt sehol sem irtak, hogy a preview verzio es a vegleges kozott nem javitanak minor bugokat.
-
Sungoo
addikt
válasz
azigazimoris #49734 üzenetére
Kezdem magam kukarobi fórumban érezni
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
azigazimoris #49730 üzenetére
Mert arra hamarabb jött a Cyan. De semmi ertelme romolgatni azert a 3 ujdonsag miatt amit a Cyan tud.
-
El Gringo
senior tag
válasz
azigazimoris #49714 üzenetére
már rég fent van a 8.1 update 1 is a PfD-nek köszönhetően, de a Cyant is akarnám, ahhoz meg vissza kell rakni 8.0-ra, mindenhol a Nokia Software Recovery Tool-t írták, azzal meg csak a fenti 8.1 update1 megy fel. Amúgy 820.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
azigazimoris #49710 üzenetére
Nem "egy", hanem "a", ha kérhetem.
-
cattus
addikt
válasz
azigazimoris #49486 üzenetére
Igen, kivéve a Store, ami pár embernél bem akar élni, ekörül van a felhajtás.
-
pzstm
titán
válasz
azigazimoris #49470 üzenetére
megtaláltam de nincs kedvem/erőm/időm ezzel ennyit tökölni....oldják meg hogy menjen nekem is és csá.....
-
Воланд
titán
válasz
azigazimoris #49466 üzenetére
fene se tudja mar, annyi ilyen nokias ize van.
-
pzstm
titán
válasz
azigazimoris #49466 üzenetére
recovery tool csak aktuális verzió újratelepítését ajánlotta formázást követően...szóval nem hiszem
-
tomboy0013
veterán
válasz
azigazimoris #48063 üzenetére
Közbe már újrahúztam, most megint 8.0 van rajta de sajnos a hálózat nem megy, nem tudok telefonálni. Mi a szar baja lett ugyan egy újraindítástól??
Na mindegy jövő héten megtöröm a szerencsesorozatomat és elviszem életemben először hiba miatt szervizbe ezt a foskotró telefonom -
tomboy0013
veterán
válasz
azigazimoris #48054 üzenetére
NSU-val hogyan kell pontosan, linkelsz nekem egy leírást légyszives
-
junior11
veterán
válasz
azigazimoris #47615 üzenetére
Igen, minden friss. Viszont nem vagyok egyedül, neten szintén olvastam, hogy másoknak sincsenek a Cyanban az említett funkciók. Ti hogy vagytok vele?
-
Dave™
nagyúr
válasz
azigazimoris #47618 üzenetére
Jó amit mondtál, a OneDrive letölti a háttérben és csatolja.
-
Blyan
félisten
válasz
azigazimoris #43866 üzenetére
igen, korábban írtam én is ezt.
-
savoo
addikt
válasz
azigazimoris #42738 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy ilyen is van. Természetesen ha változik az IMEI szám is, akkor a garancia is újra indul.
-
sereeff
aktív tag
válasz
azigazimoris #42738 üzenetére
Na ez már biztatóbban hangzik! Főpanel csere kivételével mindent cseréltek, mikor bevittem kamera porosodás, s előlap karcosodás miatt 1 éves korában.
Most tizennyolc hónapos, s gondoltam mielőtt a gyereknek adom, felújíttatom! :-) De akkor csak javítást írtak, most meg azt látta a T-s fickó, hogy készülék csere! Majd referálok! -
catroot
veterán
válasz
azigazimoris #41724 üzenetére
Megnézem így.
@Blyan
Pontosan ez a bajom. A központ nekem is pöccre bejön.
@kcsa
Így már jó! Azért ez így kicsit fekete pont, hogy a skanzenre nem ad semmit. Persze, ezek azok a dolgok, amikben javulniuk kell a guglihoz képest.
-
Blyan
félisten
válasz
azigazimoris #41724 üzenetére
Csak nem az...
Ha nem Szentendre közepe.
-
Balion
senior tag
válasz
azigazimoris #40229 üzenetére
Hát nem tudom. Először nekem csak a pont hosszú nyomásával jött elő a vessző. Aztán betettem az angol nyelvet is, és már nem volt szürke az a lehetőség, hogy tegye ki a vesszőt, ha lehetséges. Utána bepipálva maradt akkor is, ha eltávolítottam az angol nyelvet. Viszont amíg fent van az angol is, addig a pont mellett van a vessző, ha letörlöm, akkor a space mellett balra.
-
Integrale
veterán
válasz
azigazimoris #40229 üzenetére
.hu csak magyar billentyuzeten van.
-
Blyan
félisten
válasz
azigazimoris #40171 üzenetére
930, 63x ezek Cyannal kell jöjjenek.
-
l925
tag
válasz
azigazimoris #40171 üzenetére
igen így van, sőt már a 925 is amberrel jelent meg és aztán jöttek nemsokkal a frissítések is másra
-
l925
tag
válasz
azigazimoris #40168 üzenetére
az 525, 1320 és a 1520 jött Blackkel. Ezek mind december körüli modellek és rá szűk egy hónapra jött mindenkinek ki a gdr3+black.
ezért tartom reálisnak hogy kijön a 630/635, 930 május vége június körül és rá egy hónapra pedig töltheti mindenki
-
Kasya
nagyúr
válasz
azigazimoris #39867 üzenetére
Na igen...NaviFrim rulez.
Most kb olyan erzesem van, mint mikor a 8.1-et raktam fel...sokat nyertem es vesztettem.
Van Games hub rendesen es nem laggol, gyorsabb a market, velhetoen jobb lesz az aksi ido, van vesszo es FB chat, stb..
Nincs Cortana, swype, VPN es a brutal jo IE, stb... -
Воланд
titán
válasz
azigazimoris #39854 üzenetére
refurbisht probaltam, a flasheles elejen nem tudja a keszulekbol kiolvasni a product code-ot. most az van, hogy nsr-el leszedem meg egyszer a csomagot (toroltem minden a mappakbol) es kivancsi leszek, hogy utana mihez kezd.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
azigazimoris #38900 üzenetére
persze, hogy fent van. amikor felraktam egyből kaptam is frissitést, ma is jelzett a telefon, hogy van... az elsőt fel is rakta, a másodiknál szarakodik csak. letölti, ujraindul és elkezd forogni a fogaskerék majd kiirja ezt a hibát: 80070008
elvileg ez azt, jelenti, hogy túlterhelt a szerver... de ha már 1x letöltötte akkor miért? -
csipszikutya
senior tag
válasz
azigazimoris #38883 üzenetére
kiveszek belöle mindent ami létezik és újra próbálkozok...
ami zavar, hogy barátnőm este 9kor állt neki frissíteni szintén L520at és vígan megy neki...
pedig tudom, hogy sok köze nincs hozzá, de tegnap regelt a developeres cuccra is.. -
azigazimoris
aktív tag
válasz
azigazimoris #38893 üzenetére
És hopp, frissült a Maps is...
-
Ronam
addikt
válasz
azigazimoris #38889 üzenetére
Bekapcsoláshoz elég egy is...
(#38887) negyedes: Nálam is.
(#38890) this is life: Ezzel nem vagy egyedül, senkinél nem megy a store.
-
daniel909
addikt
válasz
azigazimoris #38883 üzenetére
kár h nem 1 tapival lehet ki/be kapcsolni
-
polonic
félisten
válasz
azigazimoris #33121 üzenetére
Vissza kell torolni az alap ala es csak utana tudsz ujbol feltolteni.
-
válasz
azigazimoris #27271 üzenetére
Mennyi idő, mire így végigteszteled a névjegyzéket, és mindenkinek belövöd a megfelelő nevet?
-
törölt tag
válasz
azigazimoris #27183 üzenetére
A segítségeddel most már látja a fájlokat, ám mikor elindítja a folyamatot, akkor mintha nem tudná újraindítani a telefont magától az elején. Próbáltam már mindenhogy, XP módban,USB port váltással, stb...manuális újraindítással is.
A(z) „Nokia.Murzim.Uefi.FlashApp.Core.dll” fájl vagy szerelvény, illetve annak egyik függősége nem tölthető be. A megadott modul nem található.
Exception:
System.IO.FileNotFoundException: A(z) „Nokia.Murzim.Uefi.FlashApp.Core.dll” fájl vagy szerelvény, illetve annak egyik függősége nem tölthető be. A megadott modul nem található.
Fájlnév: „Nokia.Murzim.Uefi.FlashApp.Core.dll”
a következő helyen: Nokia.Murzim.Uefi.FlashApp.CoreProgrammerAdaptation.ProgrammerAdaptation.UnsubscribeEvents()
a következő helyen: Nokia.Murzim.Uefi.FlashApp.MurzimFlashApp.Release(Boolean release)
a következő helyen: Nokia.Murzim.Uefi.FlashApp.MurzimFlashApp.Release()
a következő helyen: Nokia.CareSuite.PlugIns.MurzimRecovery.RecoveryDialog.RecoveryDialogModel.Flash()
a következő helyen: Nokia.CareSuite.PlugIns.MurzimRecovery.RecoveryDialog.RecoveryDialogModel.<HandleDownloadVariantPackageCompleted>b__b(Object state) -
törölt tag
válasz
azigazimoris #27161 üzenetére
Elakadtam...Bemásoltam a leírás alapján a megadott fájlokat a "programdata/nokia/packages/products/059V0B3 mappába. Elindítom a Care Suite-ot, azon belül a Recovery-t, de nem látja a fájlokat...mintha nem jó mappába tettem volna őket, pedig a leírás szerint csináltam. Pedig a leíráshoz képest még előnyben is vagyok, mert a a program felismerte a telót.
-
törölt tag
válasz
azigazimoris #27154 üzenetére
Átolvastam! Nekem a NaviFirm felhasználónevet és kódot kér, amikor beírom a product code-ot.
-
Integrale
veterán
válasz
azigazimoris #15583 üzenetére
Defy az katasztrófa ilyen szempontból, előbb látod, hogy hívnak mint ahogy megkezdődne a rezgés és a csörgés. vagy sikerül felvenni vagy nem, lerakás szintén. Ennél a pontnál untam bele a droidba
-
xperiasigi
őstag
válasz
azigazimoris #15583 üzenetére
Nekem se ezzel a 620-al...
-
kokuxdio
csendes tag
válasz
azigazimoris #15157 üzenetére
Nálam is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest