- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
válasz KunEmber #84214 üzenetére
Melyik kijelentése nem igaz? Maga az MS temeti a rendszert, tényleg nem értem, miért baj, ha valaki ezt megemlíti.
3 év Lumia 800 majd 925özés után egy hónapja váltottam s7e-re. Huhh, nagyon élvezem, hogy minden működik. Pedig mindkét Lumiát imádtam, szó se róla, de mindenképp flagshipet szerettem volna venni és a 950xl labdába nem rúg mások mellett. Szóval a wpt hagyjuk meg az olcsón stabilat vásárlóknak (bár annak idején sem a 800 sem a 925 nem voltak olcsók), minden másra találni jobb alternatívát.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
-
jksx
senior tag
válasz KunEmber #83526 üzenetére
Én még nem tartok itt, még működik de a redstone előtt csinálok recovery-t utána már gond lesz vele
A fiók > Beállítás > Fiókok és Inportálás > Google-fiók egyéb beállításai menüpont alatt van egy olyan hogy "Társított alkalmazások és webhelyek" itt lehet beállítani a kevésbé biztonságos programok elérhetőségét. -
jksx
senior tag
válasz KunEmber #83519 üzenetére
Át tudod irányítani a leveleket, vagy gondolom lehet másolatot küldeni az outlook-os címre.
A beállítások alatt van elrejtve egy opció ahol lehet állítani, hogy a "kevésbé biztonságos" programok is hozzáférhessenek a fiókhoz.Francia 91: most még eléred a gmailt, de ha csinálsz egy HR-t akkor már nem tudod a gmail-os fiókot felvenni, illetve nem fog működni csak amíg be nem állítod a postafiókot.
[ Szerkesztve ]
-
taip
senior tag
válasz KunEmber #83515 üzenetére
Ha jól értem, a Google "kevésbé biztonságos alkalmazásnak" minősítette a W10M levelező kliensét, ezért blokkolja a használatot, de a google fiókba belépve ez felül lehet bírálni.
karway: Én sem a MS mailt használom, hiába van MS fiókom.
[ Szerkesztve ]
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
jksx
senior tag
válasz KunEmber #83512 üzenetére
Starr kolléga előtted megválaszolta. Vagy ezt olvasd el.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz KunEmber #83308 üzenetére
Nekem most 393.5 van fenn (kevés hibáról tudok), nem régen kiléptem az Insiderből, hogy 2-án retail verzióm legyen. Nem akarok tovább kísérletezgetni vele, mert a 650DS lett a munkahelyi telefonom is: a 920 a múlt héten végleg megdöglött. Eddig csak a képernyőt csíkozta függőlegesen, most már ötletszerűen SIM-hibákat is dobott. Béke tranzisztoraira....
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Kube
senior tag
válasz KunEmber #82697 üzenetére
Ha nem is az aranykort, de a próbálkozás vele együtt nyitás a platform felé az csak jót tesz a WP-nek és a usereknek is.
Én szeretem a WP rendszert minden hibájával együtt, ami közel sem tökéletes ezt elismerem. Jó hosszú ideje tart a platform fejlesztése, de úgy látom, hogy van helye a piacon. Tetszik ez az egyszerű flat csempés dolog, amire nekem kell arra bőven megfelelő, néhány appot szoktam csak felrakni. Az megint más kérdés, hogy csak néhány cég akarja képviseltetni magát ebben a szegmensben esetleg egy "fél appal". De azért vannak kivételek amik jól mutatják, hogy lehet jó appokat megfelelő erőforrás ráfordítással készíteni.
Én mindenképpen türelmes vagyok, eddig még hatalmas indokot nem láttam arra, hogy nekem át kelljen mennem droid vagy ios vonalra. Most egy L830 dübörög nálam, nem valami villámgyors az app váltás, meg a kapcsolódás a szerverre gondolok itt FB és Messenger, de azért tűrhető, reméljük javulni fog. A telefon átlagosan 1,5-2 napot nálam eldöcög kicsi nettel telefonálással, teljesen rendben van. Nem tudom mire elég ez a régi snapdragon, de ha tudnának gyorsítani egy keveset legalább akkor azért boldogabb lennék
Gondolom a 950-nél ilyen problémák nem merülnek fel. Bár ahogy olvastam ott inkább más gondok vannak.
[ Szerkesztve ]
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
scyllarus
veterán
-
taip
senior tag
válasz KunEmber #81806 üzenetére
Hát ez érdekes. Szerintem ha valaki rádcsörög, akkor vagy foglaltat kell jeleznie, vagy kicsöng (ha a hívásvárakoztatás aktív).
Viszont ha az egyik kártyán beszélsz és a másikat hívják, akkor az valóban azt jelzi, hogy nem vagy elérhető. Erre való a Smart Dual SIM beállítás, hogy ilyenkor átirányítja a hívást az egyik kártyáról a másikra.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
válasz KunEmber #76599 üzenetére
még neeem, még próbálkozom, de nagy a kísértés
Huawei P8 Lite ezen agyalok...
de az is lehet ha volna valami kisebb méretű, olyan 4,5-4,7 col körüli de 2 GB ram, akkor az is érdekelne, nézelődöm mert ennek eladás lesz a vége.kezdem azt érezni hogy hiába a ddr3 ram a telóba, akkor is megfogja a win 10...
ennek droid lesz a vége, nincs mese, vagy a zöldségesbe beugrok és veszek reszelt almát[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
tomboy0013
veterán
válasz KunEmber #73921 üzenetére
Ezen fog változtatni az Univerzális app-ok megjelenése. A közel 3%-os mobil részesedést igencsak ki fogja bővíteni a tablet és PC piac amire valószínűleg már meg fogja érni fejleszteni. És ez látszik is már sok helyen, szépen csorognak ki az univerzális alkalmazások és olyan cégek is készítik az app-okat akik 8.1-ről elpártoltak vagy egyáltalán nem fejlesztettek.
-
maglew
aktív tag
válasz KunEmber #72258 üzenetére
Na megpróbáltam, és tényleg működik.
Viszont a turistautak szerverével lehetett a gond, mert most a weboldaluk is már megy, eddig akadozott, lehet azért nem jött be.köszönöm mindenkinek.
Akkor hogy ne legyünk elégetetlenek, a geocaching.hu -t hogy lehetne rábütykölni winphone-ra?
Mert a .com az sok hülyeséget kijelez (meg nem is tudom miért van kétféle geocahing oldal) de a .hu oldalon nagyon könnyű bejelenteni a ládamegtalálást, és már azt használtam egy jó ideje. -
őstag
válasz KunEmber #71744 üzenetére
Az új telefonok pl. a 950-es széria bejelentéséről itt a topik. Szerintem jó, hogy nem ide került az első hullámban az a bő 300 hozzászólás.
Meliora sunt bono inimica
-
saby97
tag
válasz KunEmber #71548 üzenetére
Hát a 730/735 azért tud pár profi dolgot, amit a 640 valószínűleg szándékos butítás miatt nem.
Pl.: Dolby Digital Plus, 6 csatornás videofelvétel, AMOLED...De a 640 ezeket leszámítva ugyanolyan jó, raadasul spec alapján a kamerától eltekintve egy 830, csak nem fémházas...
640 hátlappal nincsen senkinek gondja? Nekem eléggé mozog, recseg, ami 50k-s telefonnál nagyon idegesítő, de telenornál nem akarok ilyen apró dolgokért reklamálni...
-
bepken
veterán
válasz KunEmber #62915 üzenetére
ha hozzáadod a google fiókot, akkor megjelenik a "google mail" nevezetű app, amivel tudsz küldeni gmail fiókból is leveleket. (te kézzel átirányítani egyébként csak a bejövő leveleket tudod szerintem)
(#62916) nyesix! nem mindig törli azonnal, de ha leszinkronizál rendesen, akkor a törléseket is meg fogja csinálni (nem kellett állítanom semmit)
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
kiszi07
senior tag
válasz KunEmber #61309 üzenetére
Hali, megtett. Ott maradt ismerősömnél. Csak meghülyült a kereső alkalmazás, mert panelban volt. És kiírt egy olyan címet Győrben (Újváros), mint Pesten 8ker... azért kezdtem parázni Na majd beviszem a Nokiába, mert elég sok problémám van a készülékemmel.
ui: köszönöm azértSlow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
Unlimited
aktív tag
válasz KunEmber #61070 üzenetére
Megnéztem majd az egész bemutatót. Én szerintem nagyon jó az, amit eddig láttunk. Megindult az egységesítés, ami miatt nagyon, nagyon sokan fognak a Windows Phone felé fordulni. Céges mobilok, tabletek,stb. Ez az óriási lehetősége a Microsoftnak, amit úgy néz ki meg is lépnek. Kb. egy fél éve beszélgettem Thomeban egy Nokia pólós sráccal. Ugyan ezeket mondta el, már akkor. Voltak Microsoft konferencián, már akkor egy hasonló prezin mutattak nekik, hasonló dolgokat. Ő is azt mondta, hogy ez lesz az irány. Ezzel a lehetőséggel a kezében, ha ügyes a Microsoft, akkor nagyi dobhat. Már pedig az ingyen w10 minden 7,8,8.1 re azt mutatja, hogy jól indulnak neki.
Ezek tudatában, én mindig csak jókat mosolyogtam azokon a hszeken, hogy a WP 2 év és soha többé nem hallunk róla. Aki kicsit gondolkodott, annak egyértelmű volt, hogy mik a lehetőségei a microsoftnak. Már csak a megvalósítás a kérdéses. De az irány jó, sőt nagyon is jó.
Ui.: Az a holografikus cucc, na, az nagyot ütött nálam. Tátva maradt a szám. :-) -
törölt tag
válasz KunEmber #60513 üzenetére
Megjegyzi automatikusan a WP billentyűzet a dolgokat, ahogy előttem leírták. Amúgy a swiftkey nekem leginkább a toldalékolt szavakkal, ragozott igékkel szenved, kb egyesével kellene felvenni őket, ami nagyon körülményes, ráadásul aggresszíven javít, és csak 3 opciót ajánl fel. Mondjuk az utóbbi időben én is azt használtam, de azért nem tökéletes.
btudos: Igen, ezt akartam, hogy már mióta náluk van a Nokia, igazán megtehették volna, hogy kiadnak újabb hardverrel rendszert, ott a dokumentáció, tessék drivert írni
-
törölt tag
válasz KunEmber #60473 üzenetére
Mondjuk még így is több szót ismer, mint mondjuk a swfitkey :/ A swype egész jó, csak undorítóak a témák rá, és a fejlesztők meg szarnak a kinézetre (meg kb minden más user feedbackre is, ahogy láttam). A droid alap billentyűzetéhez képest meg persze ég és föld, az AOSP/google billentyűzeten még magyar nyelv sincs, csak egy angol billentyűzet, amin felcserélték az y és z gombokat, semmi prediktív bevitel, vagy automatikus korekció lehetőség.
Olyan nem tudom elképzelhető-e W10 alatt, hogy megnyitják a billentyűzet api-t, mint iOS-en tették a legutóbbi verzióban. Nem lenne rossz, bár nem tudom, hogy mennyire jönnének olyan nevek, mint a swiftkey.bwooster: Ez lehet, de az még több mint fél év, és a mostani csúcskategóriában már most több mint egy éves hardver van Oké, hogy nem szerencsés túl gyakran frissíteni a termékvonalat (Sony), de azért nem árt, ha mondjuk a hardvergenerációkkal szinkronban tartják.
Ha mondjuk most kihoznának egy Snapdragon 810-re épülő telefont, amin 8.1 van, de frissül 10-re, az mivel rosszabb, mintha fél év múlva kihoznak egy ugyanilyen telefont egyből 10-zel? A 730/735 simán jöhetett volna sd410-zel például, vagy a 930 is egy sd801/805-tel. Mégy úgy is, ha alacsonyabb órajelen fut, mint a droidos telefonokban, mert mondjuk WP alatt nem szükséges akkora nyers erő. -
dzoli87
aktív tag
válasz KunEmber #58644 üzenetére
Érzékelnie kellene, hogy pontosan milyen telefont dugtál rá, és hogy annak a telefonnak a legújabb szoftvere van-e fent a telefonon. Továbbá meg kell hogy jelenjen a telepítés gomb, még ha nincs újabb szoftver is, akkor a meglévőt rakja teljesen újra.
[ Szerkesztve ]
-
bigmen01
újonc
válasz KunEmber #55962 üzenetére
Köszönöm a segítséget,sikerült rábeszélnem,hogy megszólaljon de nem volt olyan egyszerű.
Leírom hogyan sikerült:Az első lépés az volt,hogy töröltem a magyar térképet utána a HERE+-t is.Amikor ez megvolt akkor átállítottam a régiót és nyelvet is angolra(ujrainditást kért mindkét esetben,) amikor ujra indult akkor elinditottam a saját térképét és a hely megadása után a hangos navigáció következett,de mivel a HERE+ nem volt fent ezért kérte hogy töltsem le:Letöltöttem és hozzá az angol hangot is.Próba következett,láss csodát megszólalt természetesen angolul.Ezután letöltöttem hozzá a magyar hangot is és megpróbáltam azzal is. és sikerült.többszöri próba után amikor minden ment rendesen vissza állítottam a régiót és a nyelvet magyarra,újraindítás következett.Ezt követően próba volt, elindult hang és minden rendesen működött.Azóta működik rendesen.Csak a régió átállítások a legelején nem oldották meg a problémát ezért próbálkoztam a fent leírtakkal.Köszönöm még egyszer a segítséget hasznos volt.
Üdv.Hegedüs Pál -
Redneck
nagyúr
-
veterán
válasz KunEmber #55356 üzenetére
Igen, ez pfd-s rendszer.
A gyarilag erkezo rendszerrel nem tapasztaltam semmilyen hibat, nagyjabol 1,5 napig volt rajta. Gordulekenyebbnek ereztem azt, de ezt betudtam annak, hogy akkor meg nem volt rajta az osszes altalam hasznalt alkalmazas, nem volt teljesen belakva a telefon.
A telefon kituno, semmilyen problemam nincs vele, szamomra megfelelo valasztas volt, ajanlom barkinek, aki ebben a kategoriaban gondolkodik.
Azt mondjuk nem ertem ,hogy mit keres cortana try again felirata a kepeknel.. Ha ranyomok, feldobja a fentebb linkelt cortana allapotot.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
kiskakas
senior tag
válasz KunEmber #54993 üzenetére
igen,ugyanaz a Onedrive fiok, ha kezzel toltom fel, meg is jelenik a tartalom. Mas kerdes,h igyis egy kabare a Onedrive mukodese, (net,wifi hibatlan), sokszor megszakad, illetve alapvetoen ha 1gigat jelolok ki feltoltesre, akkor mindenkepp kell a wp-nek 1g "cache" pluszba.. es ha ilyenkor nincs ennyi tarhely,vagy megszakad a feltoltes, az 1g becachelt tarteruletet nem szabaditja fel automatikusan a Onedrive a telefon tarhelyerol
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz KunEmber #50947 üzenetére
Jön egy e-mail, hogy küldd el az xy doksit ami épp a telefonodon figyel. Nagyon kíváncsi vagyok, a gyári kliensben hogyan oldod meg, hogy válaszként csatolod a doksit, tudtommal ugyanis ez 2010 óta megoldhatatlan problémát jelent a Microsoftnak.
bwooster: Te azt mondtad, emiatt nem egyedi a felület. Szerintem azért, mert egy tábla adta az ötletet, maga a UI a live tile-okkal igenis egyedi és újító.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Воланд
titán
válasz KunEmber #45935 üzenetére
akinek fent van a dp, az mar csak a gyartotol szarmazo fw frissitest fogja megkapni, mivel maga az os a legfrissebb.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest