- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
Ki jelentett be mit?
Kozoltek, hogy lesz official Update 1 (+Denim a Lumiakra) Q4-ben, ami a korabbi tapasztalatok alapjan azt jelenti, hogy az elso keszulekek Q4-ben kapjak meg.
Az hogy a PfD-ben mi mikor jon, nem szoktak hivatalos csatornakon bejelenteni. Update 2-rol meg pletykak vannak, mas meg nincs ha jol tudom.
-
hülyegyerek
addikt
Kb. 10 perc guglizás után rájöhetnél arra, hogy miért is nem a magyar fw frissítést fogja megkapni a telefonod. Ha erre képtelen vagy, megérdemled, hogy verd a fejed a falba, és nézegesd a 20 dekás papírnehezéked. Nyilván mikor megvetted a sufni gsm-es telefonod, utánaneztél a sufnigsm-ből történő vásárlás veszélyeinek. Ha nem, az az így járás tipikus esete.
Amúgy megsúgom: a product codeodat nézegesd erősen. -
HKorn
veterán
Jah.
Viszont legiaap fájdalmának azt részét értem, hogy ha valami újdonságról van szó, mindenhol elsőként csak iOS és android letöltési lehetőség van, sajna WP háttérbe van szorítva. Meg nyilván vannak sepciális igényekre appok, amik szintén nem elérhetőek WP-n, de valszeg ezek a felhasználók nagy részét nem érintik.
De bízzunk benne, hogy ha szépen stabilan nő a WP-t használók tábora, úgy az appfejlesztők is szívesebben fejlesztenek.
Nem akarok folyton magammal példálózni, mert nyilván mindenkinek másak az igényei, de nekem mondjuk tökéletesen elég a store által nyújtott kínálat, sőt, szerintem már itt is kezd sok lenni a semmirevaló, szemét app, amiből androidon temérdek van.
Pár hetet használtam egy androidos tabletet és nézegettem a Play-t, hogy mi van ott olyan, ami Store-ban nincs és esetleg tök hasznos lenne nekem, hát nem találtam ilyet
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest