Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
btudos
üzenetére
A 1020-as Windows Phone 8-assal beengedett W10M-ről downgrade után.... Nemtudom hogyan, eleve ezen a térképfrissítésen is nagyot pislogtam, arra sem számítottam, hogy lesz.
A Lumia 950-es Windows Mobile 10-essel meg hibákat dobálgat, nem tudja kezelni a korábban bejelentkeztetett MS fiókot, csak a Google-t -
zotya1967
újonc
válasz
btudos
üzenetére
Mondasz valamit!Jut eszembe,a kidobott gyári akku nem csinált ilyeneket....!!Csak merült,mint a balta.Mindegy,megér még egy próbát-de honnan tudjam,melyik a gyári akku?Ez ilyen:
Weboldal képei alapján nem igazán tudom eldönteni,mi is lesz a csomagban.Nekem ez is eredetinek túnt,a másik oldalán ott a Microsoft logo is...Feszültsége 4V,ezt ki tudtam én is mérni,kapacitást nemtom,miképp lehetne. -
-szabi-
addikt
válasz
btudos
üzenetére
Közben megcsináltam az átállást, a telefonhoz tartozó topikban írtam róla.
Arra gondoltam én is, hogy fel kellene szinkronizálnia, de nem tette.
Frissítés után w10 ami felszinkronizálta miután a telefonon átvette az előző verziós noteból.
Szóval nem az történt aminek kellett volna.
Már nem számít, túl vagyok a frissítésen.üdv
-
Dzsekó
addikt
válasz
btudos
üzenetére
Miért drágább sok helyen az S8 az S9-nél? Jobb az S8?
Igazából nem is tudom mi a különbség a kettő között.
Ez már csak kukacoskodás: A Samsungnál is át lehet rakni bal oldalra a vissza nyilat, mint a Huaweinél?
Engem baromira idegesít, hogy jobb oldalon van a vissza, hüvelykujj görcsöt kapok tőle. -
Fancy-boy
addikt
válasz
btudos
üzenetére
Az a kirakat része a dolognak. Megnézted milyen emberek alkotják a csapatot?
A jelenlegi vezető Florian Seiche, milyen beosztásban is dolgozott a Nokiánál? Sales & Marketing
Vagy ott van Pekka Rantala, aki régebben szintén a Nokiánál volt: Sales & Marketing
Szerinted mennyire lehet egy komoly cég, ha a jelenlegi vezérigazgató egy volt marketinges?A végére pedig: A sokak által várt rejtélyes Nokia 9 bemutatója úgy tűnik, hogy csúszik a következő évre.

-
Cane
őstag
válasz
btudos
üzenetére
Tekerj feljebb légyi. Mindkét hozzászólásomban szó volt kameráról. (Zeiss és pureview)
Amiben nem voltál biztos: kb..már egy hónapos hír hogy a(z új) nokia újra használhatja a pureview nevet. Itt is hír volt. szóval...

A bóvlit te mondtad!
Én azt mondtam, hogy ez a nokia nem az a nokia, jelenleg egy feltörekvő márka számomra, mint anno pár éve pl. a Xiaomi volt.Jelenleg a Nokia a korábbi technikára és névre rátelepült márka, ami bizonyára képes és tud fejlődni de a legfőbb korábbi ütőkártyát, a kamerarendszert használja a tuti recepthez. Ja és hogy újra megy a köztudatban jól ismert Nokia név? Vajon miért nem egy új brand névvel futnak? Mert rizikós lett volna a re-start.
Az átlagember nem követte nyomon, hogy egyszer meghalt már a nokia, majd újra feltámadt, csak annyit érzékelt, hogy még mindig van és a reklámokban is szerepel, akkor jó volt, tehát most is biztos az.
A kamerarendszer volt a legnagyobb ütőkártyájuk, sokan legfőképpen emiatt maradtak wp fronton.
Van egyszer a te véleményed és van az enyém. A kettő nem egyezik, Ennyi.
-
J.J. András
őstag
válasz
btudos
üzenetére
amit csináltok az a Kádár-rendszer média-felügyeletére hasonlít....
Miért nem írhatná le a véleményét ide ??? WP-s telóm van, és pont érdekel, milyen ha Andriodra vált valaki.
Hova írja le ???? Az ANDROID-ba nem írhatja, mert val.szeg nem volt neki soha WP-s telefonja...szóval na, de ide kell süllyedni a PH-nak ?
és eddig olvasgattam a Topic-ot, de akkor majd az ember akkor nem teszi tovább, mert neked nem tetszik, miről beszélgetnek az emberek ezen a fórumon....
-
-
válasz
btudos
üzenetére
Kedves btudos,
Egy picit összerezzentem, amikor azt olvastam hsz-edben, hogy "a rendszer halott" - ugyanis, nem vettem észre, amikor meghalt. Csak a szűk családi körben három (650, 930, 950) Windows-os telefont használunk a mai napon is úgy, mint mondjuk féléve.
Természetesen ismerem a sötét jövőről szóló híreket, de pl. arról is tudok, hogy e hó 17-én lesz az őszi - a beharangozás szerint az utolsó - nagy frissítés a pár napja, 10-én kiadott havi után. Lehet, hogy semmit sem fog számomra jelenteni a frissítés, de remélem rosszabb sem lesz.
Jelenleg az MS appokon kívül 29 egyéb alkalmazás van telepítve a 950-esemen és rendben működnek, használhatók.
Tudom, hogy többen szeretnék még húzni a telefon cserét későbbi időre, magam is így vagyok, úgyhogy jó lenne, ha tényleg maradna a Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik, Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik, mert ez esetben még sokak számára hasznos tudna lenni.
Üdv,
egykori
-
törölt tag
válasz
btudos
üzenetére
Köszönöm.
Tehát, ha megbékélek a hívásvárakoztatás-hangjelzés hiányával (ami talán csak nálunk van jelen), a BT-problémával és esetleg a wifis gondokkal, egyebekben egy 950-es - és talán egy ilyen alcatel teszi a dolgát? Fagyogatnak ezek a felső kategóriás készülékek? Belassulnak? Meg szabad venni?
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
btudos
üzenetére
Teljesen érthető, hogy sokan akár innen is tanácsot kérnek. Aki már váltott, miért ne adhatna tanácsot annak aki váltani készül? Úgy gondolom egy volt WP-s (aki innen menekült) jól ismeri a rendszert és annak képességeit, így jobban tudna segíteni, mint a "Milyen okostelefont vegyek?" topik lakók akik általában a 4-5 bejáratott típust mondják mindig... de isten ments
logika, inkább legyen hetente 2-3 ontopik komment egy halott rendszerről. -
w.miki
veterán
válasz
btudos
üzenetére
Az a gond, hogy már van egy MS fiók megadva, aminek nincs meg a jelszava.
Most hozzáadtam egy másik MS fiókot, de abba meg nem hozzá át a jelenlegi névjegyeket
Próbáltam Áruházból az Export Phone Contacts alkalmazást, ami a névjegyek zömét áthozta, de van, amit üresen hagyott
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
btudos
üzenetére
De én is szeretnélek megkérni rá, hogy ne minden hozzászólásod arról szóljon, milyen szar az egész.
Két kérdésem lenne:
Miért egyes szám első személyben kaptam ezt a hozzászólást?
Nem csak én szarozok, hanem a topiklakók kb 90% már, akik rájöttek, hogy át lettek verve, ezek szerint te is, de te mint topikgazda ebből kifolyólag nem teheted meg, vagy nem is akarod tökmindegy, de egyszerűen nem lehet másról írni csak a hibákról, az új bugokról, az újonnan megjelenő agyvérzést előidéző balfaxságok tömkelegéről, amint folyamatosan, már évek óta próbálnak lenyomni a torkunkon!Én, örülnék talán legjobban, ha ez másképp lenne, a csempés megoldású rendszer fenomenális ötlet volt, stabil, gyors mókólásoktól mentes frankó készülékek volt mindegyik, (talán) 2013 - 2015 év végégig. Innentől viszont olyan mélyrepülés kezdődött, hogy egy kódokhoz nem értő analfabéta is pár perc kalimpálás után jobbat tudna kihányni unalmában, mint az MS, akinek az egyik farzsebében lévő pénzköteg is több, mint ennek az országnak a GDP-je! Aki ezt másképp látja, az vagy csak szinte alapdolgokra használja a készüléket, vagy elvakult és még mindig bizik valami csodában, vagy az utolsó és a leginkább jellemző sajnos erre az országra, nem teheti meg, hogy a kukába vágja az MS által hulladékká tett készüléket. Vagy ezek együttesen, mittomén, nem is érdekel már.
Szóval, ha visszaolvasol, én bekapcsolódni szoktam leginkább a "szarozásba"és nem azzal kezdem, hogy na az MS megint szar, mert éppen nincs téma.
Ezzel együttesen a második kérdéshez kapcsolódik, hogy évekig próbáltam (nem csak) itt segíteni, akinek csak lehetett, amíg bíztam a rendszerben és az újbóli fellendülésben, arra pl nem soha reagáltál, hogy tényleg ez így jó, vagy jobban használható a készülék többnyire, tehát, ami pozitív az oké, befér ide, ami negatív - és sajnos nincs más csak negatív - akkor meg kapom az ívet, mint főfelbujtó? Félre értés ne essék, nem tartom magam fenoménnak, csak egy (volt) küszködőnek, aki próbálta helyrerakni, ami az MS-nak még célhardverre sem megy és a jelek szerint nem is fog menni, mert nem akarják, hogy menjen, mert a droid és az ios a fő cél, nem a saját felhasználóik.A sárdobálásról meg annyit, hogy gyakran a dedóban érzem magam. Leírok valamit erre beugat egy védőszent, aki eddig sehol nem volt, szakmai hozzáértéséről meg főleg nem tett tanúbizonyságot eddig, az nem úgy van, nem igaz, ilyen nincs, vagy a másik, aki szintén szakmailag sokat tett évek alatt a rendszer előrelépésében,ergo semmit, hogy éppen "dögöljek meg", csak szebben fogalmazva. Eddig hol voltak? Mindegy.
De ha már sárdobálás és én kapom az ívet, hogy ne szarozzak, akkor ezeket is el kellene fojtani csirájában és nem lesz vita. Én, pedig azért vettem okostelefont, mert nem a kőkorszakba visszalökött fostalicskát szeretnék használni, amire az alap applikációk is évek óta ganék, vagy megszűntek! pl Pay pal is. Most úgy néz ki a helyzet, hogy mindenkinek van egy butatelefonja, ami ráadásul nem is stabil, mit stabil...béke
[kilépett ebből a témából]
-----------------
#93098) morgyiAmíg nem próbáltuk, vagy olvasok tesztet megbízható forrásból, kár bármit is mondani róla.

-
-
-
jacis
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
btudos
üzenetére
A 6.4 -et valóban benéztem 5.7-re, ettől függetlenül bárki példát vehet róluk.
-------------------
(#87162) turbulencia8
Annak a névnek itt semmi keresnivalója, de majd 10 éve még azzal regisztráltam, jó ötlet, hogy meglehetett változtatni. Van egy új függetlenem, a másik kuka, mármint nem nekem, hanem az eladójának, hogy kapná be, ha több időm lesz, az egész mindent elküldöm egy hardveraprós adminnak, aztán majd eldöntik, hogy árulhat-e itt valaki úgy termékeket, hogy csak átmegy rajta, mint egy orgazdán. Aztán, ha letiltják, akkor ő mossa a kezeit, mert semmilyen, tehát semmi garanciát nem kér az "eladójától" a telefonokra. Az, hogy idáig mákja volt egy dolog, de senkinek nem ajánlom, hogy tőle vegyen bármit is.
És ez mind leírta pü-ben!------------
(#87164) this is life
Ez a káva mizéria egy faszság, én a képeket később láttam, mint a hands on videókat, amiből látszott, hogy van ott valami, ettől függetlenül is elmehet a samu meg apple, meg a többi is a csontig lerágott szappantartójával már a halál náthás....oda! Még az MS lumiák jóval igényesebben néznek ki, mint a két nagy flagship-je, tudom, mert mind a kettő használom a 950 mellett.
-
Dilikutya
félisten
válasz
btudos
üzenetére
Tudok reset nélkül új fiókot hozzáadni? Nem. Akarok ilyet? Igen. Én vagyok a hibás, mert olyat akarok, amit nem tud? Ha így nézzük, igen. Köszönöm a szakértő segítséget, hétvégén neki is esek az itt kapott rendkívül hasznos tanácsokkal. Átnyálazok mindent, még a PC Suite volt a legértelmesebb, pedig az nem is támogatja.

-
válasz
btudos
üzenetére
Köszi a gyors választ! Igen, én is ettől tartottam.
A hívásszűrés során mennyit veszek észre én, illetve a másik fél? Nálam kicsörög, vagy fel se fog tűnni, ha hívtak a szűrt (magán?) számról? Tudom, ezeket ki is próbálhatnám, de előbb inkább érdeklődök, aztán tesztelek.

-
-
mirci18
addikt
-
mirci18
addikt
válasz
btudos
üzenetére
Utoljára 2014 őszén voltam bent szervizeltetni akkor még volt ez az opció.
Továbbá akkor még a telefont is nekem kellett volna szervízbe vinnem ha a készülékbiztosítással élni akarok.
Akkor mostmár futár viszi a telefont vagy a Telekomhoz vigyem be ha élni akarok a készülékbiztosítással.Az egy más kérdés hogy hogy adhattak oda úgy telefont bárkinek hogy utána nem kérték vissza mikor visszament a tulaj a javított telefonért.
-
akos3
addikt
válasz
btudos
üzenetére
Kicsit elbizonytalanítottál most, annak ellenére, hogy csak a 2/3-át értettem meg annak amit írtál

(#74407) HKorn
Köszön a véleményed neked is.
(#74408) MC Pite
Éppenséggel 640-es van a családban, igazából semmi bajom vele, tény, hogy full műanyag, de ami belül van az kárpótól. Ezért is kérdeztem, hogy ahhoz viszonyítva milyen lenne egy régebbi 925-ös...
-
-
ivógéptanács
tag
válasz
btudos
üzenetére
Ja igen, sajnos a respass nem működik, pedig adok jó telószámot (utolsó 4 számjegy stb.) és állandóan ezt írja ki:
"Átmeneti probléma lépett fel a szolgáltatásban. Próbálja meg újra a műveletet. Ha továbbra is ez az üzenet jelenik meg, várjon egy kicsit, és csak utána próbálkozzon ismét." -
ivógéptanács
tag
válasz
btudos
üzenetére
Megnéztem, de nem tudom hogy ez akkor is működik ha már le van tiltva a fiókom, a sok rossz próbálkozástól ?
Bukk900 & btudos: Nagyon köszi de ezen már túl vagyok, sajnos nem müxik, sem ez sem a másik amikor töltsek ki egy űrlapot hogy mi a lópöcst csináltam a fiókomban-val-vel
-
-
Gee12
csendes tag
válasz
btudos
üzenetére
Értem, kösz a válaszokat. A végleges a pc változattal kb egy időben jelenik meg? Meg egy olyan gondom lenne még, hogy a gép nem ismeri fel a telefonom. (Lumia 820) se töltés, se adat kommunikáció. Próbáltam driverrel is ( bár eddig meg volt nélküle) de semmi. Ez munkahelyi gép (kettőn is néztem)otthon még nem próbáltam. Erre van tippetek?
-
MrCsiT
addikt
válasz
btudos
üzenetére
Azért, hasznos infó, hogy hol élnek a jelenben: ha egyszer szoftverből, ma, 2015-ben már tudható, hogy egy termék garis-e - azon túl, hogy nyilván ne legyen lopott, tehát származási igazolás legyen hozzá - akkor ne azon szórakozzanak már, hogy EU-n belül hol vettem.. közöd?

Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Én nem nagyin tudnam megkülönböztetni őket előlről

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De mondom hátha
Akkor megvárom hivatalos verziót. Köszönöm.
egy próbát feltétlenül megér .