- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Egyik sem jó. Valami gixer mindig van, meg túl van spilázva, minden anyám kínját be lehet állítani de sosem lesz olyan mint a Win. Még egy olyan galéria csempét sem lehet kirakni ami pörgeti a benn lévő képeket.
Jobban jársz ha nem próbálsz meg androidból Windowst csinálni. Csak simán engedd el.Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
Én Lumia 710-el léptem be, aztán cseréltem SII-re. Utána párhuzamosan voltak droidjaim és WP telefonjaim. Hogy őszinte legyek android 4.1-től kezdve nem éreztem előnyét a Windowsos telefonoknak, csak más volt. A felület mindenképpen jobb, de semmi olyan ami nélkül nem lehet élni.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
-
félisten
Srácok, tényleg mint jó akaró mondom és nem mint megmondóg*ci, engedjétek el az egészet. Szép volt jó volt, imádtam, de itt a vége.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Fiókoknál már nem lehet Google-t felvenni?
-
félisten
válasz Tigristank #97830 üzenetére
Én úgy tudom hogy csak két giga ram vagy afelett működik.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz Mz/ts250@300 #89984 üzenetére
8.1
De komolyan. Azt a fél egy évet ott is ki lehet húzni aztán hivatalosan is meszelnek az egésznek.Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz joysefke #89672 üzenetére
Már bocsi de miért beszélsz meg Viberen olyat amit fél év után fontos visszaolvasni? Ez nem erre való. Ez inkább már email kategória, de valójában el sem tudom képzelni mi az amit fontos lehet visszaolvasni. Szerintem kezeld helyén a dolgokat és mindenki jól jár. Ez tisztára olyan mint amikor valaki SIM kártyára menti a neveket aztán csodálkozik, ha beszarik és nincs backup...
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Ez itt k*va sok embert vigasztal. A kis mesebeli telefonot emlegetitek, ami egyikőtöknek sem lesz. Nyilván majd a Lumia 640, 735-ös emberek fognak 300e forintos telefonra váltani (ha egyáltalán lesz), csak, hogy platformnál maradjanak. Ezt az utópiát pont annyira unalmas olvasni, mint a fikázást.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz Dalai Láma #88813 üzenetére
különbséget tennék a rossz rendszer, és a sok hibával rendelkező között
Mert miért? Önámítás.
On.
Lackooo hogy a flash hibás, hogy lehetne mégis feléleszteni?[ Szerkesztve ]
-
félisten
ASszem mindjárt jön a tisztogatásVissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz tomboy0013 #88563 üzenetére
Ja és tíz alatt is így van. Képzelheted hogy 6 colos kijelzőn mennyire látható volt
-
félisten
válasz Kin Tan Te #88550 üzenetére
Jogos, természetesen nem arra utaltam, hogy mindent meg szabad venni. Vannak bejáratott GSM boltok.
-
félisten
válasz Kin Tan Te #88545 üzenetére
KB az összes még most kapható bolti Nokia olasz. Az enyém is az volt. Ott a boltban megoldották a javítását. Partnero.
-
félisten
válasz tomboy0013 #88450 üzenetére
Azért 40 ezerért egy kolonc t-mobilos 950 jó vétel 😀
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz zkiss0 #87934 üzenetére
HERE egyik kaphatóban sincs már. Van helyette Maps, ami ugyan azt tudja, de arra meg sokan panaszkodnak. Én senkinek sem javasolnék Win mobilt vásárolni most. Persze ha low a budget akkor be lehet próbálni, de a social alkalmazásokról le lehet mondani mert vagy nincs vagy atom szar.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz ZavaBalazs #87639 üzenetére
Dúrva, hogy ez meg sem találja. Mekkora foscsi
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz Hunork #87317 üzenetére
Ilyet nekem is csinált. Fényképezés után másnap a képek helyett a galériában csak kicsi szürke kocka ikonok voltak és nem lehetett megnyitni őket. Két nap múlva magától megjavult.
De a legjobb az mikor fényképezel és a hatodik után úgy gondolja nem menti el a következőket. Visszanézni nem lehet mert épp utófeldolgozik... Nem te voltál aki most vett 650-et annak ellenére hogy nem javasolta senki a platformot?Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz Boonen007 #87127 üzenetére
A thumbnail képek azok a kicsi párszáz pixel felbontásúak amelyeket a galériában látod felsorakozva (előnézeti kép). Nem arra való hogy az ember nézegesse őket. Komolyan bekerültek a fotók közé?
Ez a rendszer már szarabb mint ahogy emlékeztem rá.Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz atis91 #86899 üzenetére
Pedig nem azért adják ki a frissítéseket, hogy egyre jobb legyen nektek. Nem ez a cél. Ráadásul úgy érzed becsaptak (hozzá teszem jogosan), aztán még is szopatod magad a félkész béta szoftverrel, hogy még szarabbul érezd magad?!
Még mindig nem értem a logikát. Insider fast ring nem azt jelenti, hogy előbb kapod meg a hibajavításokat.Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
-
félisten
válasz bluemirage #86851 üzenetére
Amúgy az szomorúbb, hogy az 1% 13 és 78%-áról beszélünk Azok a régi szép 8.1-es idők. Egyébként kedvencek között van az összes Wines topik, követem őket. Nem tetszik amit látok.
-
félisten
-
félisten
válasz Partyface007 #86798 üzenetére
Legyünk tárgyilagosak. A Microsofton kívül senki nem fejleszt rá, akinek van appja, 90%-ban vegetál és nem tesz bele pénzt. Ez így kevés önálló platformnak. Ajánlani meg akkor merném, ha nem kötődne minden funkcióhoz legalább egy bug.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz tomboy0013 #86699 üzenetére
Akkor jó. Nincs akadálya hogy a kolléga 650-et vegyen
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Én is pont ezt írtam. Az alapvető okostelefon funkciókra "megoldást" kell keresni fórumon, hogy az egységsugarú paraszt tudja használni. Aki Windows 10-es telefont mer ajánlgatni másoknak (nyilván olyan kérdez akinek nincs tapasztalata/rálátása) az nagyon bátor.
-
félisten
válasz bluemirage #86666 üzenetére
Ja hogy a csempék be be szarnak, navigáció hang vagy van vagy nincs, email értesítés szopó, naptárral gondok vannak, az nem számít problémának... Mindenhez workaround kell hogy menjen. Értem én...
Az nem mentség, hogy "nekem minden jól működik".Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés