Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
Akció-RPG lesz az Avatar: The Last Airbender franchise legújabb játéka
gp Az eredeti történet előtt több ezer évvel jászódó alkotás a Saber Interactive berkeiben készül.
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
-
hroberto
veterán
válasz BobTail #22630 üzenetére
Nem, mert mindkettőn WP8 fut. Nálam azért volt probléma, mert a 800-on WP7 volt, a 720-on meg ugye a WP8. De ahogy írtam is, utólag sztornózták a levont összegeket.
woland_y2k : Mindenesetre nekem visszautaltak három tételt, amit WP7-re vettem meg és WP8-as telefonra is telepítettem. Most akkor, hogy is van ez??!!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
El Gringo
senior tag
válasz BobTail #23107 üzenetére
jól látom az oldalsó bevilágítást? tehát nem amoled
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
pzstm
titán
válasz BobTail #23107 üzenetére
szép és jó így képek alapján. 4,5-4,8"-ba kérnék szépen majd ilyen felbontást, nekem 6"-ra nincs szükségem sajna telefonban. GDR3-t várjuk, de már most úgy fest, hogy 1-2 idiótaságot csináltak (x-el bezárjuk dolog)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz BobTail #23986 üzenetére
1020 ugye nagy kamera miatt is nagyobb sorszámú, ha meg FullHD kijelzőt kap és azért fér el több csempe, akkor gondolom hasonló vasat raknak alá mint a várhatóan 1520 néven piacra kerülő masinába, szóval az cask spekuláció részemről (legalább annyira bejön a formája mint 928-nak is amúgy....)
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz BobTail #23991 üzenetére
nah igen...a specifikációk amiket spekuláltam is egy 920 utódjának felelnek meg szerintem.....
i5s ár meg vicc ilyenkor még....250 less szerintem majd ha idehaza is hivatalos lesz
-
StLui
veterán
válasz BobTail #24030 üzenetére
De ezek még inkább kompakt kategóriához állnak közelebb ,mint egy APS-C-hez. Kompaktnál meg ment a fújolás a tizen-MP-ekre is, 40-től röhögő görcsöt kapnának
Zsolt_72: ok, értem, akkor itt sincs feltalálva a csoda.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Tim82
nagyúr
-
Tim82
nagyúr
válasz BobTail #24051 üzenetére
Az alapértelmezett kameraapp kiválasztásra értettem, köszi mindkettőtöknek!
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
pushalias
őstag
válasz BobTail #24240 üzenetére
Gondolnom kellett volna, hogy te is ott vagy, de csak erről az arcról ismerlek. Teljesen véletlenül nem voltál te is kicsit fent a színpadon? Beleillene abba, amit eddig tudni vélek rólad.
(#24246) legiaap
1. „Egy éve hasonló rendezvényen alig volt valakinél.”
2. A közönség nem nokiásokból állt, hanem (gondolom) mindenféle újságírókból, szakmabeliekből, etc, (meg persze én is ott voltam).[ Szerkesztve ]
-
pushalias
őstag
válasz BobTail #24267 üzenetére
Szerintem legfeljebb csak egy szia-szia volt. Hogy kicsit beszóljak, eléggé sietősre sikerült a prezentáció. Pedig az anyag elviselt volna egy kicsit lazább műsort.
Ezt ott lőttem Pro Cammal:
De szépen leszedte a felbontást a fórummotor.
(#24272) Lalll Az aláírásom, izé, khm, szóval érted, amelyik előrébb van...
[ Szerkesztve ]
-
-
kolosanyi
veterán
válasz BobTail #25978 üzenetére
Az a poén, hogy nekem eddig a WP többször fagyott, mint a droid. Még ha a darabosságot mondja, akkor azt mondom, jól van...
joamilestoné
Miért nem próbáltad ki a Deezert? Én elégedett vagyok vele, jó minőségű felvételeik vannak és nagy a választék, ráadásul csak 2 rugó havonta. Egy dolog zavar, nem tudom az mp3 lejátszómra rakni a felvételeket. Megoldhatnák, hogy ne csak saját alkalmazásban és a Chromeban lehessen offline is hallgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megfontolja a chipgyártás leválasztását a Samsung?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Apple Watch
- Vezetékes FEJhallgatók
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest