Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
confuser
senior tag
A Messenger elfordulási képessége a legutolsó frissítéssel jött?
-
confuser
senior tag
válasz
Dyingsoul
üzenetére
Idősek számára általában a láthatóság a központi kérdés, amire szvsz pont alkalmas a W10M.
1. Használj nagy/közepes csempéket.
2. Beállítások > Rendszer > Megjelenítőeszköz > Szöveg, alkalmazások és elemek mérete > csúszkával állítható
3. Beállítások > Személyre szabás > Kezdőképernyő > Több csempe megjelenítése > Ki
4. Beállítások > Könnyű kezelés > További lehetőségek > Szövegméretezés > csúszkával állíthatóEzen kívül csak a fontos dolgokat tűzd ki csempére, shortcut-okat használva (pl. kedvenc kontakt, kedvenc honlap, stb). A könnyű kezelés menüben vannak még lehetőségek, szerintem nem túl hasznos a többi, de érdemes lehet őket azért átnézni.
-
confuser
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Nyilván, de lemásolod gépre és visszarakod, akkor megmarad. Tehát SD kártya nélküli telefonokon is lehet így SMS-eket backupolni.
-
confuser
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Amúgy nem csak SD-re tud menteni, nekem 930-on is ment.
-
confuser
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Egyébként igen, elég gáz :/
-
confuser
senior tag
válasz
Hunork
üzenetére
Szerintem az mögötte a gondolatmenet, hogy ha az ébresztő hangereje fix (abban az értelemben, hogy nem állítható), akkor biztos nem lesz véletlenül lehalkítva, vagy valami programösszeakadás miatt elnémítva. A gyakorlatban viszont nem 100%-os a dolog így sem, nem tudom miért...
-
confuser
senior tag
Jesszus. Ki mondta, hogy nem hiszem el a bugodat? És ki mondta hogy nekem hibátlan az egész rendszer? Honnan veszed ezeket a feltételezéseket?
Annyit írtál témaindítónak, hogy fast ringen volt egy rebootod a fotóklippek miatt. Bárhogy is nézzük, ennek a fast ringbe bele kell hogy férjen. Ugyanez előfordulhat normál production ringen is, de ott nem férne bele, és jogos lenne a hiszti. De neked nem ott történt. Dolgozd fel. Küldtél feedbacket, itt megbeszéltük hogy másnál is előfordult-e. Amit tudtál tenni, azt megtetted. -
confuser
senior tag
Az átlag user nem Insiderezik, tehát tök irreleváns rá MINDEN, amiről fent írtunk... Elfogadnám ha logikus érveket sorakoztatnál fel az álláspontod mellett, de láthatóan nem érted miről beszélek. Fel is adom, valószínűleg rosszul magyarázok.
És akkor ami szerinted a lényeg: nekem még sosem omlott össze a rendszer fotóklipptől. Mástól se olvastam még, csak tőled. Ezt most jól megbeszéltük.
-
confuser
senior tag
És hány % volt régebben? 0%! Amúgy csak mobilra szerintem nem adtak ki Insider statisztikát, de a platform jelenlegi helyzetében pont hogy magas %-ú lenne az Insider részvételi arány.
Totál félreértesz... Most beleláthatsz abba, amit ocsmány folyamatnak írtam le, de erre téged nem köteleztek, és a fejlesztők számára ez nem ocsmány, hanem megszokott folyamat. És hidd el, akkor is megcsinálnák, ha te nem látnád, és igen, fizetést is kapnak érte.
mondandód ezen része az átlag usert nem érdekli, az viszont annál inkább, hogy tisztességesen működjön az amiért pénzt adott ki
Nemár... Komolyan? Pénzt adott ki valamiért, "tisztességesen" működik, kapja 2-4 hetente a patcheket, félévente a feature-öket, majd saját döntésre alfa szoftvert rak rá, aztán tisztességes működést vár? Elég segghülye a szóban forgó átlag user, már bocs. -
confuser
senior tag
Meglepődnél ha tudnád mennyi Insider van (olvass utána ha érdekel).
Ennek a rendszernek napról napra jobbnak kellene lennie, függetlenül attól hogy kik és hogyan dolgoznak rajta.
Akkor nem értetted meg, amit leírtam. Azt próbáld megérteni, hogy eddig ilyen folyamatba nem láttál bele, csak a végterméket láttad. Az meg naná hogy egyre jobb és jobb. De a _fejlesztés_ nem így működik, az egy ocsmány feladat. -
confuser
senior tag
Igen, változtat. RS1 fejlesztési ciklus elején írt hsz-em. Ha ezt nem szeretnéd átélni, semmi gond, de önként léptél a programba, ne másokat hibáztass.
-
confuser
senior tag
Újrainduláskor amúgy is küld logot, de persze ha ráerősítesz kézi visszajelzéssel, az csak jó. Lehet itt gúnyoskodni hogy nem prio1 nekik, meg eddig jó volt és csak elrontanak mindent, de ha tudnád hogy működik a fejlesztés/programozás, nem lepődnél meg az ilyeneken. Minden fejlesztési ciklus elején ez van, és RS1 elején is jöttek a hozzád hasonló hsz-ekkel a userek. De azt hiszem RS3 és RS4 elején is ezt kell majd olvasgatni itt, mert valakinek mindig új lesz, a fejlesztési ciklusok meg ugyanígy fognak működni.
-
confuser
senior tag
válasz
tatararpad
üzenetére
Ja hogy te felskálázódásnak nevezed azt, ha ugyanaz az app marad? Számomra azt jelenti a felskálázódás, hogy ugyanaz az elrendezés/megjelenés, csak a méretek mások. De lehet én vagyok helikopter.
-
confuser
senior tag
válasz
tatararpad
üzenetére
Tudsz mondani rá példát? Eddig én még nem is használtam ilyen appot...
-
confuser
senior tag
Teljesen elbeszélünk egymás mellett, scyllarus-ra ez szintén igaz. Ugyanazt írtuk le. Belenyúl a szoftver, csak szarul. Ez mflexnek nem tetszik (jogosan). Ok. De egy jó JPG-hez is bele kell nyúlni, mert az érintetlen nyers verzió DNG. Az pedig van, de mflex nem azt akarja.
-
confuser
senior tag
annyit szeretnék, hogy lőjön egy frankó képet a 950 mindenféle beavatkozás nélkül
...
nincs kedvem emiatt raw-ozniCsak szerintem üti ez a két mondatod egymást? Ha JPG-t akarsz, akkor ahhoz mindenképpen be kell avatkoznia a telefonnak. Az más kérdés, hogy a jelenlegi beavatkozása neked nem tetszik, de attól még ne azt írd, hogy beavatkozás nélküli képet akarsz, amikor ezt 1 mondattal korábban élből elutasítod.
-
confuser
senior tag
Kicsit nyugodjatok le. Ennyi frissítés után megtanulhattátok volna, hogy frissítés után az első 1-2 nap nem fog releváns akkuhasználati tapasztalatot adni, mert a háttérben még dolgozgat a rendszer. Nem azt mondom, hogy biztosan jobb lesz, hanem hogy ne a friss telepítés után akarjatok akkustatisztikát gyártani (még 24 órája sincs kint a frissítés, mégis milyen alapon ítélkeztek?).
-
confuser
senior tag
A pü-t benéztem, ide akartam elsőre is írni, aztán csodálkoztam, hogy nem jelent meg a topikban

De ettől függetlenül az érvelésem jogos, ez így megy a multiknál. Tudom, mert én is multinál dolgozom. Attól hogy te nem foglalkozol vele és nem jellemzed, semmi nem fog változni.A véleményemet meg szerintem leírhatom, egy fórumon talán nem akkora vétek reagálni egy nyilvános hozzászólásra.
-
confuser
senior tag
Azért nézz már egy kicsit magadba. Azért nem lehet jó programozó, mert nő és szereti a divatot? Egyébként nem is kéne neki olyan mélységekben értenie hozzá, hiszen menedzser (vezető). Szerinted egy autóipari vezető kisujjból összeszerel egy autót? A világ már rég nem így működik...
-
confuser
senior tag
Nem egy hozzászólásodból, és nem egy szöveget emeltem ki. Amíg nem szóltam hogy marhaságokat írsz, meggyőződéssel állítottad (és ami rosszabb, terjesztetted) a hülyeséget.
De kezdesz megint hülyeségeket beszélni, úgy látszik a tegnapról mára történt migráció hibásan futott le, csinálj magadon egy mflex féle recoveryt, mert a sima HelyreRakás úgy tűnik nem használ.
-
confuser
senior tag
az biztos, hogy nem lesz 650-re dupla tapizós ébresztés
hiányzik belőle az a két filléres hardver, ami ezt lehetővé teszi
Microsoft Lumia 650 reportedly gets 'Double Tap to Wake' firmware update via WDRT
Most végre belecsempészik WDRT-n keresztül azt a kétfilléres hardvert, hogy működjön.
-
confuser
senior tag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Vagy mondjuk a slow motion felvétel...
Vagy kiszakadva a kamera témakörből és aktuálisat keresve: duplakopp a 950-ekre

-
confuser
senior tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Biztos? 14393.187 for pc and mobile
-
confuser
senior tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Kevered. Mobilra a .103 volt az utolsó, PC-n viszont valóban kint van a .105 egy ideje. Fast körön nem lehetett amúgy sem, mert ez RS1, Fast körön meg RS2 van.
-
confuser
senior tag
1. Nem vagyunk cimborák.
2. A 950-ekben sem volt duplakoppos ébresztés, és arra is mindenki azt mondta, hogy kimaradt belőle valami, és sosem lesz. Lett. A 650/550-ben is lehetne, ha megírnák rá az ehhez szükséges fw-t. Lusták/nem éri meg nekik/nem érdekli őket, ki tudja. -
confuser
senior tag
A SensorCore-nak mi köze van ehhez? Az a mozgásadatok gyűjtésére való (mennyit sétálsz/futsz/utazol egy nap, stb)...
(#85349) Zoli133
Az ég világon semmi. Csak a duplakopp miatt egy csomóan azt hiszik, hogy "ha az egyik irányba működik, a másikba nem lehet nagy eresztés leprogramozni". Tök más a kettő. -
confuser
senior tag
A 8.1-es készülékek átmigrálták a duplakoppot, a 10-es készülékekre külön kell megírniuk a duplakoppos ébresztést (ezt írta nekem Jason twitteren hónapokkal ezelőtt).
Az ébresztéshez kell a közelségérzékelő (hogy zsebben letiltsa a funkciót a szenzor), az altatáshoz ugyanerre nincs szükség, csak szoftveres navigációs sávra. Nem értem mflex milyen hardveres hiányosságról beszél. Ez tisztán szoftveres hiányosság.
-
confuser
senior tag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Ja hogy Cleminek 950-e van
Akkor benéztem 
-
confuser
senior tag
válasz
csabyka666
üzenetére
WP8.1-en szerintem senkinek nem volt jó. 10-en volt jó, de azon másik Viber verzió fut (Androidról nem is beszélve). Gondolom nem 1 db szerverük van, ahhoz elég nagy cég, meg a forgalom sem kicsi. A push notification-nél meg szimplán kell a szerver aktív részvétele, mert ő küldi le a háttérügynöknek, hogy van új értesítés. Ha megnyitod az appot, akkor meg te kérdezed le, az teljesen más helyzet, kvázi passzív a szerver a folyamatláncban.
-
confuser
senior tag
válasz
csabyka666
üzenetére
Nincs rá ötlet, mert ahogy írtad, a rendszer alapjait kéne megváltoztatni.
A Viber-nél meg nem kell csodákban gondolkozni, szimpla szerver oldali hiba volt.
-
confuser
senior tag
válasz
bluemirage
üzenetére
Már működik, vészmadár

-
confuser
senior tag
válasz
Nooeca
üzenetére
Én csak a miértjét nem értem. Hónapokig szenvedtek azzal, hogy a mobil utolérje a pc-t, és együtt adják ki a buildeket. Az utóbbi pár hónapban ezt sikerült végre elérni, erre AU előtt azt mondják, hogy mobil stop. De miért? Nehogymár a 300M pc frissítést elbírják a szerverek, de az 1M mobilt (se) már nem... Az utolsó kiadott build se olyan szar, amit ne lehetne kiadni, legalábbis a TH2 RTM-jénél (tudom, hogy már nem így hívják) sokkal jobb. Akkor kérdem én, mi okuk lehet erre?
-
confuser
senior tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Ben symbian-os hanem iOS-es, onnan lett portolva.
-
confuser
senior tag
Nálam is jelentkezik, de még nem sikerült megoldanom. Igaz, még sokat nem is nagyon próbálkoztam.
Érdemes lenne megpróbálni az adott pdf fájlt törölni és újra letölteni, vagy magát az adobe-t újratelepíteni.Egyébként nekem az is eltartott egy darabig, amíg rájöttem hogy "mozgatásra" dobja a hibát...
-
confuser
senior tag
A reakciója ennyi volt: azta, most erre hogy kellett volna rájönnöm.
Üzenem neki hogy úgy, hogy gyárilag minden navigációs sáv eltűnésékor felugrik egy üzenet, hogy egy felfele swype-pal visszahozhatod, és ő nyomott ugyanezen az üzeneten egy olyat, hogy "többet ne jelenjen meg".
-
confuser
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
-
confuser
senior tag
-
confuser
senior tag
Az appokat nem az MS, és nem is a Google fejleszti (néhány 10-et leszámítva), erre egy multicég sem lehet képes. Appokat ezerszámra csak különálló fejlesztők fejleszthetnek, de ők csak akkor fejlesztenek, ha elég nagy a kereslet, vagyis a célplatform userbázisa. Itt az nem adott.
-
confuser
senior tag
-
confuser
senior tag
válasz
Francia91
üzenetére
Én sem szeretem a >5"-os telefonokat, de azt be kell látni hogy oda ahova ezt szánják, oda phablet kell (PC és Tablet kiváltására). Lásd a HP sem választott kis kijelzőt az x3-hoz (6").
Szerk. Egyébként volt róla 1-2 hónapja pletyka, hogy 2-3 variánsa is lehet a Surface Phone-nak. Talán az egyik kezelhetőbb méretű lesz (ha lesz).
-
confuser
senior tag
Claimed Surface Phone Render & Specifications leak in China
A forrás megbízhatósága természetesen kérdéses, és a render kidolgozottsága is elég alacsony (pl. az előlapi szenzorok sincsenek rajta).
-
confuser
senior tag
válasz
istvan2332
üzenetére
Szerintem sem az, én csak a megoldást kerestem

-
confuser
senior tag
válasz
istvan2332
üzenetére
Hosszan nyomás mozgatás nélkül, majd elengedés.
-
confuser
senior tag
-
confuser
senior tag
válasz
tooolz
üzenetére
930-on se nav. sáv, se glance ami beégne. Régebben mikor 8.1-en órákig böngésztem ie-vel, utána pár percig látszódott az alsó sáv, de mindig gyorsan elmúlt. Azóta se égett be, ráadásul mástól se hallottam még hogy beégett volna a 930-a.
Szerk. Visszakeresve a topikban még senkinek nem égett be.
-
confuser
senior tag
válasz
MrZidi
üzenetére
Először is a kollega wp8.1-ről akar frissíteni, nem w10m-et w10m-re, másodszor nem egészen igaz, hogy w10m-en teljesen szolgáltatófüggetlen a frissítés, de tény hogy sokkal szabadabb. Ettől függetlenül az eredeti kérdésre válaszolva az Insider és az Upgrade Advisor más frissítési csatornát használ, és ez meg fogja oldani a problémát.
-
confuser
senior tag
válasz
Medical
üzenetére
1. Windows Insider app telepítése az Áruházból.
2. Windows Insider appban a Release Preview Ring választása
3. Beállítások, Telefonfrissítés alatt frissítések kereséseA lengyel ROM csere már macerásabb és veszélyesebb, NSU-val kell feltenni a magyar független Product Key szerinti ROM-ot. Szerintem találsz hozzá részletes leírást, ha rákeresel.
-
confuser
senior tag
válasz
Nooeca
üzenetére
New Cumulative Updates for PC-10586.240 and Mobile-10586.242 going out to Release Preview ring
Igaz még nincs május, és elvileg csak Release Preview Ringre ment ki, Production-re még nem.
Szerk. A linket nem tudom működésre bírni. Itt egy másik.
-
confuser
senior tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Upgrade Advisor (frissítési tanácsadó) nélkül aligha a W10-et ajánlja fel...
-
confuser
senior tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Gyári W10M-es telefonokon.
-
confuser
senior tag
válasz
mukibuci
üzenetére
Igen, Gabe "machine translate"-nek nevezte builden, amit használnak, + ugye vannak natívan az adott nyelvet beszélők is.
@mflex Én leveleztem is ezzel kapcsolatban Jason-nal twitteren. Röviden azt írta, hogy ez nincs még W10M-be implementálva, csak a 8.1-eseknek van honnan "áthozni". Én mondjuk így sem értem, miért igényelne ez így plusz kódolást, de ő ezt állítja.
Másik téma amire rákérdeztem, az a hívás rögzítés (hogy a 8.1-esek miért nem kapták meg). Kis értetlenkedés után azt írta, hogy írjam be a feedback appba, de nem hiszi hogy lesz belőle valami is, mert jogi problémákat vet fel... Persze rákontráztam, hogy a 10-eseknél akkor hogyan nincsenek jogi problémák, mire törölte az előző kommentjét.
Viszont a dupla koppos ébresztést elvileg vizsgálják, mert sokan kérik (alapból nem értem, miért gondolták hogy majd nem kell). -
-
confuser
senior tag
-
confuser
senior tag
válasz
bluemirage
üzenetére
Nem igen sikerült megértened a leírtakat. Ha nem érted mi a baj a kommunikációddal, keress rá a saját hszeidre. Ha így sem jön át, akkor hiába is magyaráznám, úgysem jutna el hozzád a mondandóm.
De ha csak ahhoz a mondatodhoz tartod magad, hogy heti 1 kommentet írsz, nem fog itt senki háborogni, bár akkor sem ártana a semlegességet és tárgyilagosságot tartani, mert csak a hülye nem látja az érzelmi túlfűtöttségedet a témában, ami miatt túlzásokba esel (ha már a szakmaiságot feszegeted).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Spórolós topik
- Battlefield 6
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Starlink
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Csak Kipróbált AGM G3 Pro 12/512GB jól használható Hőkamerával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 640 G5 - i3-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest