Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dosi
tag
Sziasztok! Lumia 1520hoz (RM-937_eu_hungary_1002) kijött már a 8.1 update 1? mert már október közepe van és semmi update, preview nem érdekel.
-
Dosi
tag
válasz
Воланд #50002 üzenetére
köszi szépen a 2 választ is, nem is tudok választani közülük h melyik a jó
btw elég szar így...mert az alap appok amik rajta voltak azok bekerültek a én szűz listámba
rrméljük eljön az idő mikor ez változikandroidnak is 3 évébe telt
up1: most látom az én kérdésem volt az 50 ezredik
-
Dosi
tag
Valaki esetleg tudja hogyan lehet törölni az appot a "Saját Alkalmazások" listából?(amin rajta van h mit telepítettél fel ingyenes/vásárolt), mint pl androidban hogyha nem kellett kitudtad törölni az appot a saját listádból(kivéve a gyári appokat).
üdv.
-
Dosi
tag
válasz
Horgasztomi #49823 üzenetére
megéri bizony
egy másik:
egy olyan probléma lépett fel, hogy a képeket nem tölti fel automatikusan OneDrive-ra, kikapcsoltam meg átírtam a régi pictures mappát hátha segít de 1-2 óra múlva sem csinált semmit, nem töltött fel semmit -
Dosi
tag
bezavart a sok driver
.... miután ez alapján csináltam csak másképp, működött. A lényeg h USB 2.0 legyen mert 3.0 jelenleg valamiért nem megy.
Ez a nálam bevált sorrend:
1. Töltsd le a fájlokat a "PREREQUISITES" részben.
2. Szedd le az összes Nokia összetevőt: USB driver(FUSE, winusb) programot ami jelenleg fent van Nokia Care Suit Nokia Software Update, Recovery Tool, minden olyat ami a Nokiához köthető
3. Indítsd újra a gépedet.
4. Telepíts fel mindent amit letöltöttél és a "UserGroupsConfiguration.cfg"-t másold be a
"AUTHENTICATION FILE FOR NOKIA CARE SUITE SERVER" részben foglaltak szerint5. Indítsd újra a gépedet, megint.
6. Csatlakoztasd a telefont a gépedhez, hagyd hogy felismerje (alul a a tálcán lásd a kis zöld ikon mint amikor a pendrive csatlakozik hozzá). - ha erre hibát ír h "Unable to send the message", próbálj egy másik USB portot
7. Kapcsold ki a telefont, de úgy hogy ne legyen hozzákötve a géphez.
8. Ha az a rész jön hogy csatlakoztasd a telefont a géphez addig ne tedd amíg a "FLASH WP8 NOKIA LUMIA STOCK ROM" részben nem jutsz el hogy hibaüzenetet dob fel h nem találja az eszközt.
9. Miközben ki van kapcsolva tartsd nyomva a hangerő lefelé gombot és csatlakoztasd a
telefont a géphez, amilyen gyorsan csak tudod a rezgés után azonnal kattints a "Retry" gombra (elsőre lehet nem megy de 2. próbálkozásra tuti csak ezt a 9est ismételd meg miután kikapcsoltad)Ezzel a módszerrel sikerült megcsinálni nekem is, a kedves fórumozók agyára menve Rage-elve, hogy nem sikerül.
Lumia 1520 HK-t flasheltem kb 5 perc alatt "Magyarra"
Product Code: 059V330
Product Type: RM-937 VAR EURO CZ CV BLACKUtólagosan is bocsánatot kérek ha bárkit megsértettem a fórumon való viselkedésemmel, kiemelném őket:
legfőképp btudostól és persze StLuitól és bogyo112től utolsóként pedig hülyegyerektől -
Dosi
tag
válasz
hülyegyerek #48769 üzenetére
mármint bemutatták...
-
Dosi
tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2531148
de külön kerestem rá h a magyarnak mi a kódja mert a fenti listában nincs külön benne a magyar
-
Dosi
tag
válasz
Tewe013 #48725 üzenetére
1000 hála a linkért
de valami HU felirat vagy magyarra utaló nincsen...ehhez én tényleg balf@sz vagyok
már agyon idegeskedtem magam rajta....lehet azért nem találom amit kellene :/
jelzem RM-937 a telóm.... BINGÓ meggggvan
Variant name: RM-937 VAR EURO CZ CV BLACK
product code: 059V330 -
Dosi
tag
hát jah utánanéztem hogy ha magyarra van a régió meg a billentyűzet akkor magyar frissítést kap szeretem az ilyen dolgokat, akkor ezekszerint a régiónak meg a billentyűzetnek a frissítéshez semmi köze ühümm
erre kiderül h lol mégse...kitudja mikor jön ki az ottani verzió, most kb 2 deka papírnehezék a telóm...
nice, végülis már régen megakartam tanulni a nyelvükön, úgy látom itt az ideje....ezért érdemes volt itthon venni, hogy még nem is európai...akkor szerintem megy is vissza a PfD lassan...
-
Dosi
tag
úgy gondolom akinek megérkezett a cyan a 1520 ami független nekem is megkellett volna érkezni
de semmi ilyesmi biztos az a baj h kínai a telóm
megérte downgradelni, itt semmilyen cyan update nem jön, vagy megy
kicsit kezdek zabos lenni már 4 órája nyomogatom azt a frissítések keresése gombot....
-
Dosi
tag
downgrade megvolt a telómon(L1520) vissza 8.0-ra de a frissítés nem akar jönni nagyon nem....valaki valamit róla?
-
Dosi
tag
Igen és ez h a legtöbb dolog iOS és Droidra van először, WP-re meg vagy lesz vagy nem, olyan tyúk és a tojás, ha a szolgáltatók nem csinálnak az adott oprendszerre appot akkor lehet valaki nem is vált pedig maga az os jól fut és stabilan. Amíg viszont nem látják hogy nagy a felhasználóbázis addig nem lép a szolgáltató(és itt nem csak a Vodafonera, Telenorra gondolok, hanem minden olyan cégre/vállalkozásra akiknek van appja androidra/iOSre és sokan használják) és amíg nem lépnek addig amolyan kihasználatlan marad az os és a kínálat nehezen növekszik...
-
Dosi
tag
Ezzel én is így voltam mikor anrdoidon kerestem egy fájlkezelőt
(mondjuk Sony telefonokra amin alapból nincsen mert ugye minek az...) nahát napok teltek el mire találtam olyat ami megfelelt az ismerősnek a telójára. Szerencsére az S4-gyel ilyen probléma nemvolt, ott tök normális egyszerű volt az egész. Meg ha valami appot kerestem valami okból és 321342421414 találatot dobott fel amelyik tökre nem az volt és meg se közelítette utána googleben kellett keresnem h megtaláljam az appot... most h vettem egy L1520-ast
fájlkezelő van és jó, lejátszó ami van benne a 8.0-ban vagy PfD 8.1-ben fura hogy nem támogatja az mkv, xvides avit(és nem mind1 hova másolom) vagy nagyon kicsi az a lista amit elfogad, erre ott a moliplayer (tudja azt amit az alap samsungosom tudta, kivéve a feliratkezelést... vagy szimplán nyomi vagyok hogy nem tudom hogyan olvastassam be vele a beépített menujéből)
A Nokiás navi külön megváltás volt h nem az online alapú izé mobilnetevős gugli mapsot kell hasznalni, ami semmit nem ér ha elfogy a mobilneted - anélkül meg csak foglalja a helyet, az offline részét pedig nem minősítenémaztán ugye ott a videószerkesztők, fényképszerkesztők...sokkal jobbak az alap ingyenesek mint ami androidon megfordulnak fizetősben, kicsit fura ha rákeresek valamire nem biztos h dob vele egyenértékű találatot, biztos van jó alternatíva, de ha egyből úgy kezded h fúú nem veszek WP-s telót mert nincs rajta pont ez a nevű app, de lehet van más alternatívája, mint pl dropbox sincs de a Cloud6 progi pont ugyan az nyújtja mint az androidos társáé.
Én személy szerint ha nincs alternatíva egy appra, csak 1 van de az teszi a dolgát mint Dreiwettertaft a sivatagban, medencében, esőben, űrben, szélben akkor pont nem érdekel h nincs alternatíva (és ha nincs lehetséges hogy pont emiatt mert teljesen megfelel...), nem feltétlen kell az Androidos vagy iOS-es példát követni h legyen 87.846.513.216.898 app(és húú tegnap átlépte a 90.000.000.000.000 határt yeee celebráció van), ha van ami rendesen működik akkor a többi fölös mert nem fogják annyira használni... SZERINTEM!u.i.: nekem személy szerint egy app hiányzik a GO SMS Pro( 1k sms-em van fent dropboxon ami várja a letöltést...)
-
Dosi
tag
Nah most, kinyitottam a telómat a duplakoppal hogy beállítsam amit mondtál és a színek invertálódtak
még az hogy invertálódtak, de az egész telón
(weather app van lockscreenen+pin jelszó) lezár, kinyit megoldja
ez a 2. eset h ilyet csinál pedig alig 1 hónapos....az hogy így random csinálja mint pl most... nem változtat az hogy állítom az érzékenységet vagy se, de szerintem a duplakopp miatt csinálja...ma dawngrade vissza wp8ra mert valaki írta h már a függetlenre van cyan
és remélem ez nem jön elő többet. Anno az S4 i9505-nél púposodó akksi volt és 30-35%-os akksival random dolgokat csinált
kikapcsolt, de nemtudott újraindulni.....
nekem nincsen szerencséim az új telókkal.
PfD 8.1 L1520
-
Dosi
tag
válasz
mdraco #48441 üzenetére
hát vagy downgrade a cikk szerint
vagy várok heteket
de ó hogy a távelvunétoszárecignesávrengibugyogáját
-
Dosi
tag
válasz
mdraco #48441 üzenetére
jahogy nem minden az M$-től jön áhááá
én meg úgy voltam mint androidnál kb
akkor majd biztos engedi egyszer(vagy már lehet?
),
A másik h olyan problémám van teljesen random helyzetekben(próbáltam szűrni h mi miatt de nem sikerült sajnos) amikor gépelem a feloldó kódot vagy messengerben írok, officeban dolgozok...stb szval a billentyűzetet használom(kivéve explorerben és az üzenetkezelőben) magától több billentyűgombot nyom meg(próbálok gyorsan gépelni vele) és van h a most helyett mdsaojiohsdyxkfléjflkdsklhlt jön ki ami elég idegesítő mikor éppen haladnék....és vissza kell törölniupdate: nem csak a billentyűt üt mellé hanem mást is mellétapiz pl a kezdőképernyőn ilyet nemcsinál, de officeban igen és tök máshol érzékeli a tapizásom mint ahova tapiztam valójában.
-
Dosi
tag
Sziasztok!
Egy olyan érdekelne hogy ugye lumia 1520-ra kijött a WP8.1 - előtte már telepítettem a 8.1et Preview for Developers app segítségével, ugye USAbéli billentyűzet kellett hozzá+régió... meg kipróbáltam A Cortanat is ha már ott voltam. (mostmár teljesen magyarul használom)
Most h kijött hivatalosan is a 8.1 és a Nokia-update oldal szerint magyarországon is elérhetőmint OTA frissítés 02061.00066.14253.40004 verziószámmal, nekem pedig ugye ugyanígy 8.1 van, De lecsekkoltam Ausztráliai firmware verzió ( 1028.3562.1402.0003 ) van ami még tesztelés alatt áll. Ha már kijött a magyar nem lehet arra frissíteni esetleg? nem tudom h ebből adódóan lehet-e funkcióbeli különbség? és az a 3 oszlop nem egyértelmű nekem
pl jelen esetben a Lumia black és WP8 az alap amivel kihozták a 1520-at. Én mivel frissítettem 8.1-re a szoftverkiadás ugyanúgy Lumia Black, az én Lumia Blackemet lehet Cyan-ra frissíteni? vagy az csak a 930nak a szoftverkiadása és az enyém marad Black és ugyanúgy 8.1? huhh azt hittem sohse érek a végére
u.i.: bocsi a helyesírási hibák miatt, de ezt félálmomban írtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux felhasználók OFF topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest