Hirdetés
- Apple Watch
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
Új táncot nyit a Nothing
ma Ami abból áll, hogy az új termék bemutatója előtt folyamatosan kommunikálnak róla, de vajmi keveset mondanak.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
nagyúr
válasz Melack #24531 üzenetére
Némára vagy rezgőre állítani úgy tudod, hogy megnyomod a hangerő gombot és ráböksz a "csengés"-re (tudod "csengés + rezgés", "rezgés", "néma" módra állítani ott). Repülő mód meg magától értetődően van.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
-
Pietro 22
aktív tag
válasz Melack #33624 üzenetére
Hivokeppel kapcsolatban nekem is lenne egy kerdesem. Hogy lehet megoldani, hogy ne rossz minosegben jelenitse meg hivaskor a kepet? Nevjegyet kovalasztottam, majd a szerkesztesnel betalloztam egy kepet a galeriabol, szoval nem facebookos szinkronizalt kepek. Amikor hivnak, valami otvar minosegben jelenik meg.
-
joysefke
veterán
válasz Melack #35006 üzenetére
1, Regisztrálsz egy outlook.com-os emailt.
2, Beállítások-> további levelezési beállítások -> Email fiokok importálsa. Megadod a gmail.com-os fiókod adatait.
3, Levelek mennyiségétől függően vársz 5perc-több óra időtartamot.
4, Ennyi.A szép a dologban az, hogy a gmail-es fiókodnak nem lesz semmi baja, így ha nem tettszik az outlook.com, akkor használhatod azt tovább...
J.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Melack #35042 üzenetére
Mikor raneztem anno a regi fiokomra es lattam, hogy tizenparezer olvasatlan, akkor inkabb nyitottam egy ujat, ha kell valami, majd keresgelek a regiben, de nem nagyon volt meg ra pelda, habar az uj gmail is atiranyitva az outlookra, csak van egy par oras delay a gmailre valo megerkezes meg az atiranyitas celbaerese kozott
Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy J3 (2017) Duos
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen