Hirdetés
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Nem maradt sok titka a kétféle Galaxy A16-nak
ma A decemberi premiertipp közelgő startot és Android 14-es indítást vetít előre
-
Új konfig 14 év után
lo Utoljára 2012-ben vettem pc-t. Aztán az utóbbi 8 évben fizikailag nem volt hely neki, laptopot használtam kényszerből,...
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zojjektum
senior tag
válasz MasterMark #48978 üzenetére
Azokhoz teljesen megfelelő.
-
zojjektum
senior tag
válasz zozzzzzzzzzz #49574 üzenetére
Azokat is frissítette, mert nálam a 8.1 után a here cuccok más programokkal egyetemben is frissültek?!
-
zojjektum
senior tag
Csináltam egy HR-t. Biztonsági mentésből mindent visszaállított kivéve a játékaim mentéseit. Azokat visszalehet valahogyan varázsolni?
-
zojjektum
senior tag
Olyat csinált a telefon ami eddig hibátlanul működött (l625), hogy egyik pillanatról a másikra eldobta a térerőt mintha nem lenne benne a sim kártya. Újraindítás sem segített csak a soft reset. Mi okozhatja ezt?
-
zojjektum
senior tag
A gyári videólejátszóban hogyan lehet előcsalni a feliratot? Próbáltam már átállítani a régiót is. A filmmel azonos a feliratfájl.
-
zojjektum
senior tag
5.-én jár le az ajándékkártya még ma le kell vásárolnom vagy elég holnap is (nem vagyok ma wifi közelben)?😁
[ Szerkesztve ]
-
zojjektum
senior tag
5.-én jár le az ajándékutalványom még ma le kell vásárolnom vagy elég holnap is (nem vagyok ma wifi közelben mobilnettel meg nemigazán tudok letölteni)?😁
[ Szerkesztve ]
-
zojjektum
senior tag
válasz Zsoltika11 #52149 üzenetére
Próbáljátok a régiót átállítani (természetesen újraindít 😉) és utána vissza!
[ Szerkesztve ]
-
zojjektum
senior tag
válasz shunter #54310 üzenetére
Nem kevés, a Viber úgy sz@r ahogy van. Minden más csevegő amit próbáltam megy rendesen csak ez nem.
(#54312) ryori:
+1, meg attól, hogy ha bemegy a boltba az egyszeri ember, az eladó egyből valami androidos lósz@rt akar rásózni, mert ő is csak bottal piszkálja a wp-t, mert fogalma sincs róla mi a fene az. Én is határozottan kellett, hogy fellépjek, hogy ugyan adjon már egy wp-t, mert kiakarom próbálni az android után az meg csak rám akarta tukmálni a samsung x-y-z tudomis én mit, mert az nagyságrendekkel jobb.[ Szerkesztve ]
-
zojjektum
senior tag
Én megfogadtam, hogy samsungot soha az életben többet. Pedig volt esélye nálam. Volt fényképező, tv, dvd, telefon, mikró... mindenből szinte amit gyárt merthát samsung csak jó lehet ééés nem, mind tönkrement egy és másfél év között épphogy lejárt a garancia, pedig nem a legolcsóbb darabokat vettük. Úgyhogy nekem a samu olyan, mint ördögnek a tömjén.
[ Szerkesztve ]
-
zojjektum
senior tag
válasz confuser #54347 üzenetére
Ez is ritka, hogy ha már árulnak valamit akkor tud egy kicsit hozzászagolni a dolgokhoz. Mondjuk nálunk a vodában meg úgy általában a gsm boltokban a wp-ből max. az alacsony kategória van kiállítva nehogy már véletlenül azt vegyen a szerencsétlen ügyfél, hisz kell a dodó a samunak, merthogy nekem szinte mindenhol azt akartak eladni.
[ Szerkesztve ]
-
zojjektum
senior tag
-
zojjektum
senior tag
válasz eszgabor #54921 üzenetére
Megértelek, de, ha már másik akkor miért ilyet, ha nem vagy/voltál megelégedve? Vagy miért nem 1 gigásat vettél? Nekem egy 625-öm van, de teljesen megvagyok elégedve vele. Nekem, mint átlag felhasználónak megfelel. Nyilván, ha legközelebb veszek az nagyobb lesz,de mivel ismerkedni akartam a wp-vel nem akartam nagyot bukni, ha nem jön be, de még ez a "kicsi" telefon is messze túlszárnyalta az elvárásaimat.
[ Szerkesztve ]
-
zojjektum
senior tag
-
zojjektum
senior tag
válasz Plazmacucci #56290 üzenetére
Lehet, hogy be kell írnod a microsoftos fiókodnál a jelszavad ismét. Nejemnek is volt hasonló nála ez oldotta meg.
-
zojjektum
senior tag
Az mitől lehet, hogy elmegy a hangjelzés (gyakorlatilag néma a telefon) HR után 2 nappal? Csak rezgés van (legalább), újraindítás után megint jó. Illetve néha úgy van hangjelzés leginkább értesítéseknél, mintha rekedt lenne a készülék.
-
zojjektum
senior tag
válasz pach-adams #57067 üzenetére
Nekem akkor szokta csinálni, ha gépen belépek és azután ismét a telefonon próbálok hozzászólni.
[ Szerkesztve ]
-
zojjektum
senior tag
válasz orangutan4 #57384 üzenetére
Kódold UTF-8ra és jó lesz!
-
zojjektum
senior tag
Vodás 625-ömre jött valami rendszerfrissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- KATA (kisadózó vállalkozások tételes adója)
- Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 BLACK DS 256GB, független, alig használt, tökéletes állapot, 2.5+ év garancia
- Samsung Galaxy S24 8/256 (3év garancia, 7 ciklus az aksiban)
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB Független Hibátlan/2025.07.16.Apple Gar./Akku 100%/p3699
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen