Hirdetés
- Egy tucat Galaxy vált One UI 6.1.1-re
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Drágább lesz a Galaxy S24 FE
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Csokornyi S25 Ultra renderkép érkezett
ma Impozánsan tiszta a vékony keretes dizájn.
-
Ultraszéles mindenes lett az MSI 34 hüvelykes monitora
ph A Modern szériás, két színben készülő újdonságot gyors képfrissítés, korrekt felszereltség és emészthető vételár jellemzi.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dale
aktív tag
válasz daniel909 #6827 üzenetére
A 920 méginkább olyan.
Itt a tömör update oldal: WP8 Update History szóval eszerint más telefonokra is jön majd ugyanez, nem tudom hogy a 8X-re csak valami HTC update jött korábban, vagy már ez. Megnézem a KB oldalakat meg hogy a Nokia mit tett hozzá...
Hah, wifi beállításoknál "Keep Wi-Fi on when the screen times out" pipa
[ Szerkesztve ]
https://enginedesigns.net
-
legiaap
nagyúr
válasz daniel909 #7366 üzenetére
Végül is annyira nem rossz, hisz 4 Giga van 8S-ben, abből 2,4-et a rendszer foglal, így marad 1,6, szóval 988 Mega ment el az 1,6-ból.
Amúgy ilyenkor is a telefonba szemetel, vagy a kártyára?
És a store-ban ha letöltök valamit akkor egyből lehet választani, hogy hova mentse?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
-
MODERÁTOR
válasz daniel909 #7557 üzenetére
Annyi a bökkenő, hogy ezt a hsz-t egy az egyben írhattad volna a WP7 megjelenése utáni hónapokban is. Csak az 2 éve volt.. Kétszer meg nem szeretek ugyan abba a gödörbe beleesni.
Engem, mint felhasználót az meg marhára hidegen hagy, hogy új kernelt kellett írni, meg stb.. és? Ez a Windows Phone újabb generációja? Az. Ugyan azok az idétlen hibák, és szembetűnő gigszerek megvannak mint az elődnél? Meg. Innentől nekem ennyi a lényeg.
Nem akarok két évente a MS bétatesztere lenni, hogy "majd idővel", aztán meg pofán vagyunk ejtve, és vegyél megint egy készüléket az új rendszerhez, aztán megint egy félkész rendszer, aztán majd..
Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de valami mintha keringett volna egy asztali gépre, tabletra, telefonra egyaránt felrakható, valami Windows Blue névre hallgató rendszerről.. Nekem elég volt egyszer pofára esni
Everybody lies.
-
-
Oppenheimer
veterán
-
HawerKing
őstag
válasz daniel909 #7906 üzenetére
ideje nekem is reagálno már erre az értesitéses dologra kezdjük fészbúkkal, ritkán csevegek ott de ha valaki ir azt ugy jelzi Lumia 900 mintha smst kapnék s az üzenetekbe jelenik meg azonnal ahogy irt. De az üzeneteknél balralapozva lennt a kis ember ikonnál elérhetőre kell rakni az állapotot máskülönben ne várjatok értesitést ! Irhatnak olyankor is ha nemvagy elérhetőre rakva de akkor nem kapsz értesitést csak ha belép facebookra. A másik csevegés amit szoktam az emailben zajlik s azokat kb mindig megkapim mert az értesitést az email érkezésére állitottam.
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Dale
aktív tag
válasz daniel909 #7846 üzenetére
Kicsit lepörgött már, de nálam is a bővített Skydrive automatikus feltöltés opciók szerepelnek, mint btudos-nál. US régió, nem tudom ez számít-e.
Amúgy a sok sírás ellenpontjaként meg kell jegyezzem hogy a 920-am közel 2 hónapos, sosem fagyott, nagyobb notification gondjaim sincsenek vele (Facebook notification-öket nem használok szóval ez részetekről ígyjárás), a tárhely-fogyásról meg fejlesztőként világosan leírtam hogy mi történik, de továbbra is csak a tippelgetés ment párszáz hozzászólással később is, gratula.
Mivel mindig ugyanaz a maroknyi ember pörög a (néha jogos) problémákon, az ide beesők teljesen azt a képet kapják hogy a telefonok, különösen a WP8 teljesen használhatatlanok, ami baromság. Most hogy jön az új év, lehet hogy kicsit vissza kéne venni és esetleg a WP problémáknak egy külön topicot nyitni mert mindenkinek elveszitek az életkedvét is. Csakszólok...
Boldog új évet!
-
Dale
aktív tag
válasz daniel909 #8004 üzenetére
Milyen reklám, sokat ittál? Várjál, ha azt írom hogy a telefonom fostalicska, esik-kel, sose működik rendesen és még szemen is köp néha, akkor jó vagyok a Fórumra? További sok sikert kívánok az élethez.
Amúgy ez egy "szakmai topik" ahol igyekszem segítőkész és konstruktív lenni ténylegesen "szakmai" hozzászólásokkal, de hát engem nyilván a Nokia fizet, a telefont is ingyen kaptam, nem a saját pénzemen vettem launchkor kipróbálatlanul, előtte meg nem használtam Optimus 7-et másfél évig, Windows Phone szoftverfejlesztő se vagyok, szóval tényleg semmi keresnivalóm sincs itt... Na jó ezt mégse kéne elküldenem így, nyilván az iróniát se érted.
[ Szerkesztve ]
-
Dale
aktív tag
válasz daniel909 #8008 üzenetére
Kell írni, írnak is, 5 hozzászólásonként ugyanazt ismételve, kicsit variálva. Sajnálom hogy szövegértésben nem jeleskedsz. Nem kértem hogy innentől csak dicsérni lehet, de meg kellene találni valamiféle egyensúlyt, hátha az ide betérőknek nem dereng a régi mondás, miszerint mindig az kiabál a leghangosabban akinek a háza ég. Vagy át kell nevezni "Windows Phone felhasználók panasztopikja"-ra és meg van oldva a gond. Nekem is vannak gondjaim a rendszerrel, le is írtam korábban, de nem érzem szükségét hogy ezt naponta megtegyem mert attól, ha hiszed ha nem, nem változik semmi. De ha valami pozitívat írok a szitoktengerben, hogy valamiféle reményt adjak annak aki azt a telefont nézte ki amit én is használok, az már egyből reklám, mi? Ez szomorú.
Tényleg azt írsz amit akarsz, nem vagyok moderátor. Az egyetlen appot amit eddig a marketre felraktam, azt meg ingyen adom, benne is van a top 10 magyar app között. Szóval nem izgat a platform sikeressége anyagi szempontból, de ezt szerencsére nem a PH/MA fóruma alakítja.
[ Szerkesztve ]
-
daniel909
addikt
válasz daniel909 #8008 üzenetére
de ne marjuk már egymást szilveszterkor, BUÉK mindenkinek! Igyunk arra, hogy jövőre ilyenkor már csak nevetünk ezeken a bugokon! (Akkorra mások lesznek )
Isten Isten, Ember Ember, WP, WP!YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
HawerKing
őstag
válasz daniel909 #8411 üzenetére
Hat ezaz... Azsem olcso mulatsag s ha mar kiadsz annyit elvarod, hogy folyon androidos tabletemtol kiver a viz mikor hasznalom elvarnam , hogy olyan jol menjen mint wp vel a telo de az android nemtudom mikor fog ugy futni pedig abban 1giga ram van s a proci kb egalban van lumia 900 al
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Воланд
titán
válasz daniel909 #8563 üzenetére
jah, peldaul tok izgi mikor nem jonnek meg idoben az ertesitesek.
(#8562) catroot: kb. meg jo, hogy nem valamilyen komolyabb szolgaltatast nyujtanak, mert a rendelkezesreallas a beka segge alatt van.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen