- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Samsung SmartTag2 teszt
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzf007
aktív tag
Új play rendszerfrissítés letölthető!
-
Peter128
újonc
Köszönöm mindkettőtök válaszát. A talker acr és talker acr helper-t letöltöttem. Működik,felveszi a hívást,de hang nincs. Nem tudom miért... Holnap megpróbálom feltenni a cube acr progit,hátha az működni fog.
-
Kecsua
tag
talker acr és a talker acr helper
annyi, hogy a galaxy store-ból töltsd le, mert a play áruházban nem található meg az acr helper.
régen simán ment csak az acr, de emiatt az adatrögzítős hisztéria miatt kell az acr helper hozzá és működik ugyanúgy mint régen
Egyedül a kocsiban a kihangosítóval levő hívásoknál nem rögzíti a hívó felet nálam, amúgy hibátlan[ Szerkesztve ]
-
Peter128
újonc
Sziasztok! Segítségeteket kérném. CSC cserét szeretnék a telómon,hogy legyen hívásrögzítésem. Viszont a listában nincs se ILO,se INS,se SEK. Melyiket válasszam?
-
dzf007
aktív tag
Új frissítés letölthető!
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Potyka03 #1672 üzenetére
Nekem akkor szokott szaggatni, ha kb. 1 GB körülire esik le a szabad memória, kb. 2-3 naponta.
A RAM Plus nem segít.
Viszont pár hete az Eszközkarbantartó widget-jét használom, ami klasszul tud tárhelyet felszabadítani.
Az Eszközkarbantartóban ez nem mindig működött, érdekes.
Azóta nem tapasztaltam , hogy ilyen drasztikusan lecsökken a RAM mennyisége!
Én is A56-re váltok majd, márciusban már cserélhetek céges telefont.
Kivárom az A56-ot, nem kérek A55-öt így már. -
Potyka03
senior tag
Sziasztok.
Mivel ha 2 GB alá beesik a memória elkezd szaggatni a teló,s azon gondolkoztam,hogy próbálta-e már valaki ha RAM plus-t ad hozzá,pl. 1 GB-ot,akkor javul-e.
Azt tudom hogy azzal rosszabb lesz az üzemidő. Csak kíváncsi lennék hogy van-e valakinek ezzel kapcsolatosan tapasztalata.
Mert nem hiszem hogy az Exynos processzor fogná vissza.
Ha az se oldja meg,akkor én cserélni fogok A56-os 256/12-es változatra. Azzal talán hosszabb távon is el leszek.
Pedig sajnálom,nagyon jó kis készülék volt az A53.Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
dzf007
aktív tag
Google Play rendszerfrissítés letölthető!
-
teszt345
tag
Sziasztok!
Létezhet, hogy az utolsó frissítés óta halkabb lett a telefon? Beszéd közben, Waze használatakor teljesen halk, pedig minden hangerőszabályozó a maximumon. Más nem tapasztalt ilyet? -
GEPESZ66
veterán
Korábban pár naponta elfogyott a szabad RAM.
Pár hete használom az Eszközkarbantartó widget-et,azóta nincs ez a problémám.
Ha ezen a karbantartásra kattintok,valóban fel is szabadít helyet.Az appon belül ez nem mindig történt meg,érdekes. -
mano660
tag
Megérkezett a decemberi frissítés!
Boldog Karácsonyt!
"God did not create man, but man creates gods for himself." (L.A.Feuerbach)
-
dzf007
aktív tag
Új frissítés érhető el!
-
Potyka03
senior tag
válasz
GEPESZ66 #1663 üzenetére
Akkora marginális újítások nincsenek az új szériákban.
Az A55 is jobb procibban,elviekben nem dadog,de jobban melegszik.... a kamerák ugyan azok,üzemidőben ugyan az,stb...stb... Meg most ezek az AI funkciók se nagy dolgok.... Én nem érzem hiányát
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
-
GEPESZ66
veterán
A bekarikázós keresés itt még nem működik, ha jól gondolom?
-
GEPESZ66
veterán
Igaz, hogy a RAM ezért van.
De 1GB-nál már nagyon laggol.
Amit lehet, mélyaltatásba raktam.
Egyébként csak olyan alkalmazás van telepítve, ami az Áruházban sok pozitív jelzést kapott.
Az zavar egyedül, hogy a Karbantartó ilyenkor nem csinál semmi.
De erre a pár hónapra már elviselem.
Ha kell újra indítom. -
-
GEPESZ66
veterán
Ez a problémám továbbra is megvan.
A szabad RAM 2GB-körül szokott lenni.
Néha lecsökken 1GB-ra.
A karbantartó szokta engedni ilyenkor az optimalizálást, de marad a RAM 1GB.
Most viszont Remek állapotot ír.
A telefon laggol is.
Csak az újraindítás segít.
Újraindítás nélkül hogyan, milyen alkalmazással lehetne felszabadítani a RAM-ot?
Nem értem 1-2 nap után miért csökken le így a RAM mérete? -
dzf007
aktív tag
November 1. frissítés érhető el!
-
dzf007
aktív tag
Újabb Play rendszerfrissítés október 1. [kép]
-
dzf007
aktív tag
Play Rendszerfrissítés letölthető! [kép]
-
dzf007
aktív tag
Októberi frissítés letölthető!
-
_DiEGO_
őstag
Hali szakik!
Hol a franciába tudom kikapcsolni, hogy NE szinkronizáljon semmit a Google Drive-be a teló. Az istenér nem találok ráEgyszer már teletolta és elfogyott a tárhely, de lementettem szgépre s töröltem, de ne pakolja fel megint...
lehet h a szemem nyomjaki s nem látom a fától az erdőt
Köszi, ha ismét valaki segítene
Meglett, kaptam helpet[ Szerkesztve ]
-
Aryan
senior tag
Sziasztok!
2éve megvan a telefon már és furi hibám van. Ha mobilneten vagyok és kicsi vagy nincs is térerő akkor használhatatlan lesz a telefon. Extrémül elkezd laggolni már főképernyőn vagy nem is reagál a képernyő érintésre. Képernyő feloldás is ilyenkor nagyon lassan megy.pl. galériát vagy telefonkönyvet lehetetlenség ilyenkor megnyitni. Más is tapasztalt ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
T. Peet
tag
Köszönöm mindenkinek megoldódott. Bár a szám nem volt tiltva a messages spamben valóban ott volt az összes hiányzó üzenet.
-
T. Peet
tag
Ez a "csevegés" beállítás a gyári üzenetküldő app-ban van? Ha igen annak nincs semmi engedélye se perpill mert a google messages van használva.
A spam szűrő be van kapcsolva rajta azt néztem, de azzal nem foglalkoztam, mert úgy voltam a google csak nem tiltja a bank számát gyárilag. Ha hazaér szomszéd megnézem külön nem tette-e ő spamlistára véletlenül a számot, meg kikapcsolom ezt a másik szűrőt is rajta hátha. Köszi. -
T. Peet
tag
Sziasztok!
Hátha tudja valaki a választ. Nem minden számról érkezik meg a telefonra az sms. Amit pl. a bank küld az soha. Ennek biztos valamilyen beállítás gondja van, mert a kártyát áttettük a régi telefonomba és úgy már rendben megjönnek az üzenetek.
Letiltva egy szám sincs. Van valakinek ötlete mi lehet elállítva? -
VGYke
addikt
válasz
ViharVadász #1635 üzenetére
Szerintem igen.
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
dzf007
aktív tag
Play rendszerfrissítés szeptember 1. letölthető! [kép]
-
ViharVadász
őstag
Egy hete kipróbáltam, hogy a Google DNS-t írtam be a WiFi-hez, azzal egy ideig jó volt, most viszont megint kezdi ugyanezt.
Továbbra is okozhassa szerinted a Router, hogy például az A54-es készüléken ilyen probléma nincsen?
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
VGYke
addikt
válasz
ViharVadász #1633 üzenetére
Lehet router beállítás probléma is.
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
ViharVadász
őstag
Sziasztok!
Volna egy olyan kérdésem, hogy valakinél már fordult olyan elő, hogy az 5GHz-es WiFin egyszer csak megszakad a kapcsolat? Ilyenkor fent az állapotsávban a WiFi jelnél egy felkiáltójel jelenik meg és csak úgy tudom megjavítani, hogy vagy másik WiFi hálózatra kapcsolódok, vagy kikapcsolom a WiFit majd be. A 2.4GHz-es WiFivel nincs ilyen probléma csak az meg sajnos nagyon lassú.
Hálózati beállításokat már alaphelyzetbe tettem, Galaxy A54 telefonon nincs ilyen probléma ezzel a hálózattal.
Esetleg valaki tudna valamit javasolni?
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Rebel007
csendes tag
Sziasztok!
Dual sim témában lenne kérdésem. Van két Samsung telefonom. Samsung A52s és A53. Az egyik privát a másik céges. Szeretném a két simet egy készülékben használni az A53-ba költöztetném össze. Ilyenkor működik az, hogy Smart Switch programmal az A52-ről appokat fájlokat átmásolok a már szintén appokkal rendelkező használatban lévő A53-ra? Vagy nem jó ötlet így? Az A53-on nem sok minden van tulajdonképpen csak telefonálásra használom inkább az A52 amit mindenre használok.
Köszi előre is. -
dzf007
aktív tag
Play rendszerfrissítés érhető el! 13MB Aug.1.
-
dzf007
aktív tag
Fura módon elég jól bírja az akkumulátor. Este volt töltve 21:30-kor vettem le..Este repülő mód.Reggel 5:40 2 sim aktív, reggel zenehallgatás bluetooth 1 fülessel (Balos). Végig aktív net 4G-4G+ és most 9:20 van 99%...
-
dzf007
aktív tag
Szeptemberi szofverfrissítés megérkezett! [kép]
-
GEPESZ66
veterán
Hogyan tudom azt beállítani, hogy amikor a képernyőzárat felodom a beállított pin kóddal, a végén rögtön felodjon és ne kelljen még OK-ézni is?
A PIN megadásakor nem látok ilyen lehetőséget. -
tomy86
addikt
Ha hozzám hasonlóan más sem tudja, hogy mi ez a google play-rendszerfrissítés. Ez inkább a google cuccait frissíti és semmi köze a Samsunghoz.
-
tomy86
addikt
-
dzf007
aktív tag
Play rendszerfrissítés letölthető!
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Van ez a Samsung Healt alkalmazás. Elindítok egy edzést (pl kerékpározás) angolul beszél hozzám a telefon. Ha a Samsung órámon elindítom ugyan ezt az alkalmazást, gyönyörűen magyarul beszél.
A telefonon csak angolul tudhat, vagy én bénázok el valamit, hogy nem tudom átállítani?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
teszt345
tag
válasz
Ricardo #1605 üzenetére
Kamera módban is működik, bár nem a kézzel "körberajzolós"módon, hanem kijelölhetek valamit a képernyőn és arra ad fel rögtön keresési javaslatokat. A search screen-t kiválasztva. Mert felad egy kis ablakot alul, amin ezen kívül a Google fordítót is meghívhatnám és valóban ott van az "Unlock more assistant features" is, mint lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
dzf007
aktív tag
Ennyi volt a Play rendszerfrissítés... [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokoldalú és jó középkategóriás konstrukciót kínál a Samsung, a baj csak az, hogy a tavalyi modellt nem sikerült lekörözni.
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest