- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Mobil flották
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz Sofian #50185 üzenetére
Most nem a szoftverre gondolok, mert az már bőven megüti a korrektül használható szintet és messze kevésbé idegesítő, mint a sima 8.0, hanem a készülékek piacra dobására. Ha pár évig megy a töketlenkedés akkor tényleg Blackberry lesz ebből is, de ennyire azért a MS sem lesz kretén, én legalábbis bízom benne, most már minden ott van a kezükben, kicsit meg is "trágyáztak" a növekedésnek, innen már csak vetni és öntözni kell, aztán meg aratni.
Miért, a többinek mennyi időbe telt? A 7 elkaszálása gáz volt nagyon, és abba csoda, hgy akkor nem buktak bele, de a 8 óta szerintem jó az irány (ez meg ugye csak két év), és a 8.1 sok mindent hozott, ami rendszeresen visszatérő hiányosság volt.
woland: ha nem lesz stratégia, akkor borulni fog a bili, és meg is fogják érdemelni. Azért volt vezérváltás is sok szinten, ne induljunk ki az előző érából. Nyilván nem 2-3 hónap alatt fog beérni a dolog, de csak van annyi gondolkodó ember egy ekkora cégnél, hogy belássák: még egy bukta nem fér bele.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Sofian #49627 üzenetére
Ezt én sem értem. Sosem jelentkeztem még ki mobilról. PC-n is csak azért, hogy az asszony be tudjon lépni a sajátjába.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
pzstm
titán
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Sofian #49030 üzenetére
Nem akkor mikor létrehozod, hanem mikor már beírod. Hisz mobiltelefon esetében sok billentyűzet automatikusan a szó után helyez egy space-t, ami nem vesz észre a felhasználó, mert beütögette az azonosítóját, majd tovább tapicskolt a jelszóra, de ebben az esetben gyakran "ottmarad" az említett space, amit ugye a rendszer ilyenkor karakternek vesz, és ennek eredményeképpen hibásnak érzékeli a belépési adatokat.
-
-
BiP
nagyúr
válasz Sofian #46870 üzenetére
Nem volt spéci akció, sima x érték felett biztosított ingyen kiszállítás volt. 2-3 napot írtak, másfél héttel későbbre kértem a kiszállítást.
Biztos jól működik náluk ez a dolog, de abban az 1 esetben homok került a gépezetbe, és én voltam az a szerencsétlen, akinél ez előfordult.[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz Sofian #46861 üzenetére
Tőlük egyszer vettem cuccokat így ingyen házhozszállítással, soha többet.
Én is mindenhonnan azt hallottam, hogy jó ez a szolgáltatásuk, lehet, hogy csak nem volt szerencsém, és én voltam az az 1 az 1000-ből, aki pont megszívta. Nem írom le részletesen, az nagyon OFF lenne, annak ellenére, hogy az lett a történet vége, hogy végül megérkezett a cucc épségben, nincs jó véleményem a szervezésről, hibakezelési rutinjukról.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Sofian #46846 üzenetére
a személyes oldalamnál néztem, az elérhetőségre ma megint 1 napot ír. Tegnap dében is ennyit írt, majd este 2-t
Több mint két napja küldött emailre nuku válasz...el vagyok szokva a magyar webshop kiszolgálási minőségtől
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
félisten
-
pzstm
titán
-
Воланд
titán
válasz Sofian #45961 üzenetére
szerinted ha honapikig tart a frissites atnyomasa a szolgaltatokon es az oem-eken, akkor annak mennyi eselye, hogy majd a frissites kiadasa utan majd jon meg egy frissites?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
SsPL711
őstag
válasz Sofian #44786 üzenetére
Pár nap múlva az új frissítés is beindexel mindent a háttérben, az új metódus alapján, meg elküld mindent az MS-nak, amire szükség van, aztán lecsillapodik megint és jó lesz az akku fogyasztás.
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
-
WestBam
senior tag
válasz Sofian #42627 üzenetére
Mikor lesznek képesek betenni már hdr opciót... botrány, hogy még külön app-pal sem lehet semmi értékelhetőt elérni, pedig pl. a 920 simán tud a gyári alkalmazással is - 0 + fényértékkel is sorozatot lőni, nekem ez hiányzik leginkább, bár lehet egyedi az igényem (mert amúgy a 920 kamerája alapból teljesen jó szerintem de ezzel az igényeim teljesen ki is elégítenék)
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
-
Partyface007
őstag
válasz Sofian #41649 üzenetére
az tény hogy nálam frissítéskor benézte :-)
nem értettem hogy miért kapcsolt vissza mindig a wifi éjszaka holott lefekvés elött kikapcsoltam
aztán reset után rájöttem hogy amikor kikapcsolod az első opció hogy 4 óra után kapcsolja visssza csak nekem reset elött nem mutatta az a csúszkát és csak néztem mint hülye gyerek a moziban hogy ezt most hogy? :-))))
nekem sajnos nincs Cortana mert HTC volt olyan kis bájos hogy az európai ROM-okba nem tett US-t csak UK-t
viszont amit írtam egy próbát megér mindenkinél hogy reset után nem áll vissza mentésből mert lehet hoz olyan rendszerszintű beállítást magával amit a 8.1 nem szeret....
[ Szerkesztve ]
-
Partyface007
őstag
válasz Sofian #41643 üzenetére
minden lehet
nekem ez bejött amit leírtam
az sem állítom hogy nem merül jobban a telefon mert jobban merül picit, nap végére 8.0-hoz képest ugyanolyan felhasználással kb 10-15% az eltérés
nálam az e-mailen kívül csak a viber connection tiles viaether és tegnaptól a lockmix alkalmazásnak van engedélye hogy futhat a háttében a battery saver-nél illetve maga a battery saver is engedélyezve van
8X-em van, lehet Nokiáknál valamelyik Nokia specifikus alkalmazás nem ok a 8.1-en...
-
pzstm
titán
-
Воланд
titán
válasz Sofian #39542 üzenetére
lesz itt majd pofaraeses amikor a vegleges kijon ugyan ezekkel a bugokkal (leszamitva a merulest) es majd valamikor kiadnak egy gdr frissitest...
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Blyan
félisten
válasz Sofian #38988 üzenetére
Tessék felnőni a nagytestvérhez. De tényleg nem értem az ezen való rinyálást. Akinek kell adatkapcsoló az vegyen Androidot. Tényleg ez a legfontosabb tényező?
Vannak ennél nagyobb hiányosságok.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Воланд
titán
-
Воланд
titán
válasz Sofian #36410 üzenetére
en inkabb nem akarok belegondolni. nekem is az jott le a keynote-bol, hogy nagyon nincsenek meg kesz (ismet)....
-
Воланд
titán
válasz Sofian #36400 üzenetére
"No matter whether you have an entry-level Nokia Lumia 520, a Samsung Ativ S or a HTC 8X, with Windows Phone 8.1 you get HERE Drive+ for free, saving up to €35."
-
Воланд
titán
válasz Sofian #36076 üzenetére
ha nem lesz ip ellenorzes, akkor no para. persze a lokalis dolgokat el lehet felejteni (pl etteremkereses).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest