Hirdetés
- Ekkor jönnek az új Apple szoftverek mindenkihez
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Tecno Pova 6 Pro - buli reggelig
- Google Pixel topik
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
Hirdetés
-
Összevonja gyorsítóarchitektúráit az AMD
ph Az RDNA és a CDNA után jön az UDNA! De miért?
-
Lumia stílusban bukott le az Oppo Find X8
ma A dinamikus sziget után az iPhone 16 kameravezérlőjét is lemásolhatja.
-
Call of Duty: Black Ops 6 - Nem kapunk korai hozzáférést a kampányhoz
gp Visszatérünk a régi dolgokhoz, ezúttal egyszerre kapjuk meg az egyjátékos és multiplayer tartalmakat.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobTail
őstag
Heló mindenki!
Végre nyugodt szívvel vehetnek azok is Windows Phone-t, akik hiányolták az Instagram-mot: tegnap óta elérhető a 6tag alkalmazás, ami csak nevében tér el a hivatalos klienstől!
(én az áruházban nem találtam, de ha rákerestem Bing-ben, hogy 6tag, akkor az első találat a letöltéshez irányított)
-
BobTail
őstag
válasz Rage47 #22061 üzenetére
Ha jól értem, akkor csak a videók körül vannak adatvédelmi gondok, de már dolgoznak a javításon. Ezt a kockázatot vállalom
(#22062) legiaap, kipróbáltam, és teljesen jól működik. Minden filter és effekt ugyanolyan, mint az eredeti Instagram alkalmazásban, csak más a neve és a kezelőfelület!
-
BobTail
őstag
Úgy látszik kezdi próbálgatni szárnyait a fb-app
-
BobTail
őstag
Engem hajnali 5-kor ébresztett egy e-mail a Nokia Connects-től a hírrel... aztán visszafeküdtem, és gondoltam álmodok tovább, de ezek szerint ez nem álom, ez a valóság!
Mindenesetre, én bizakodva tekintek a jövőbe... és higyjetek nekem, lesznek még itt nagyon ígéretes dolgok, elsősorban NOKIA néven!
-
BobTail
őstag
Amúgy már előre félek, hogy mi lesz a MA által közölt hír fórumszobájában... R.I.P. és egyéb f*szságok
-
BobTail
őstag
Na már lehet is csemegézni! Micsoda összeesküvés-elméletek és aranyköpések lesznek itt, huhúú!
-
BobTail
őstag
Vodafonos mobilnetről nekem sem megy a Viber, de soha nem is ment (sem 808-on, sem 925-ön, és most az 1020-on sem), csak wifiről, Telenorosnál nincs gond! Más is tapasztalt ilyet?
-
BobTail
őstag
válasz trisztan94 #23078 üzenetére
Nekem a vodás feltöltőkártyás, Red-es 1GB-os feltöltéssel... szóval azon tuti nem jó!
(#23077) mrab, köszönöm az infót, bár nem igazán értem és nem igazán örülök neki...
-
BobTail
őstag
Frissítés érkezett a gyorsnézetre! Mindjárt megnézem van-e valami változás!
-
BobTail
őstag
válasz rbertkrl #23534 üzenetére
A Facebook Beta épp ma frissült, és 7.8-ra is elérhető! Én az Áruházból nem találtam meg, de az előbb linket oldalon QR-kóddal nekem sikerült letölteni!
-
BobTail
őstag
Na valakivel találkoztam tegnap az Okostelefon Akadémián?!
-
BobTail
őstag
Nekem is kicsit beindult a fantáziám, és arra jutottam hogy 928 érkezésekor jött a 925, és nem lehet, hogy ez egy új 920 utód előszele?!
Amúgy igen, kár hogy nem lett global product a 928, mert élőben is nagyon kívánatos cucc!
OFF: i5S kezdőár... "... A készülék 32Gb-os verzió és az ár 27% áfát tartalmaz.Tehát tessék utánanézni, hogy a hivatalos ár erre a modellre 799 euró (kártyafüggetlen verzió) ami Magyarországon 27% áfával párosul így több mint 310.000Ft-nál tartunk." forrás
[ Szerkesztve ]
-
BobTail
őstag
Ja igen, valószínű ilyen lesz hátulról. A WPCentral szerint ez lesz a Verizon-os phablet, de szerintem nem lesz akkora. Egyrészt a számozás sem arra utal, másrészt a képen szemből arányosan az alsó gombok, Nokia logó és elülső kamera... nem, ez inkább egy turbó 928 variáns.
-
BobTail
őstag
Múlthéten voltunk a miskolci vodában, és páran nem tudták mi fán terem a Lumia... "nem is tudtuk, hogy a Nokiák már megint ilyen jók" Egyébként a Telenorosok vannak a legjobban képben, utána Telekom, és a végén a Voda.
Szerk: tisztelet a kivételnek én eddig egyszer voltam ilyen tréningen, de ezen a fentebb idézett kijelentésen meglepődtem...
[ Szerkesztve ]
-
BobTail
őstag
válasz CarajoEsp #24204 üzenetére
Miután megmutattuk a kevésbé tájékozottaknak is a 1020-at, ők is istenítették De igazad van, azt is hozzá kell hogy tegyem a történethez, hogy sokaknak volt saját Lumiája, ill. még pár embernek Lumia 800-asa is! Igazából engem, mint külső szemlélőt az lepett meg, hogy egy operátornál van olyan, aki tényleg nem tudott semmit az új telefonokról, és lehet, hogy nem is olyan munkakörben dolgozik, amihez ez az ismeret kell neki, de... számomra ez akkor is furcsa
(#24208) trisztan94, #Switch, a Nokia Pro Cam ezt tudja
[ Szerkesztve ]
-
BobTail
őstag
válasz pushalias #24253 üzenetére
Nem véletlenül de én voltam, és úgy emlékszem, hogy a prezentációk után beszéltünk is egy kicsit
(#24246) legiaap, a meghívottak között ~ 3 kifejezetten Nokiához / Windows Phone-hoz kapcsolódó hírportál és/vagy blogger volt, a többi személy mind független tech/lifestyle/bulvár/stb. képviselő volt - és szerintem ez a konkurenciánál is valahogy így mehet, de arról nincs infóm...
(#24264) KomloiJenci, vagy hw hiba vagy user error, de azért nálam nem volt olyan szar a 820
-
BobTail
őstag
válasz batai15 #24269 üzenetére
Igen
(#24270) Lall, viccelesz? Bog többször is megemlített az adásban
(#24271) pushalias, még így is kicsit túlléptem az időmet, meg azért nem vagyok egy gyakorlott előadó - konkrétan ez volt az első szereplésem - de köszönöm a kritikát, ebből tanul az ember
[ Szerkesztve ]
-
BobTail
őstag
-
BobTail
őstag
Úúú de várom már a 22-ét
hogy Ti is megtudjátok azt, amit én -
BobTail
őstag
nem is tudjátok milyen nehéz most nekem... nehezebb, mint amikor egy héttel a New York-i premier előtt kipróbálhattam a 1020-at
-
BobTail
őstag
"Pék csávó lefagyott, mint az Android!"
-
BobTail
őstag
Helo mindenki! 920-on be tudok, 1020-on nem tudok bejelentkezni foursquarebe Van valami ötletetek, hogy miért?
-
BobTail
őstag
Ha ez megnyugtat valakit: nekem a 920 és 1020 eddig mindig ébresztett
(de biztonság kedvéért mindkettőre szoktam állítani ) -
BobTail
őstag
-
BobTail
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- OLED TV topic
- Ekkor jönnek az új Apple szoftverek mindenkihez
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Hobby rádiós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Eladó (1 napos) Xiaomi Redmi 13 Midnight Black!
- iPhone 16 - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
- iPhone 16 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21!
- iPhone 12 Pro Max 128GB 100%- os akksival!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen