- Fotók, videók mobillal
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz br.rak #68224 üzenetére
a 8.1 eseteben az alkalmazason keresztul linkeled az fb adatokat. a ciki az, hogy a szinkronizacio gondolom igy nem fog menni a webes feluletre.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
jr1994
addikt
válasz br.rak #57697 üzenetére
Köszi, nem is tudtam hogy ilyen is lesz De nekem nem kell 5" telefon, amennyit böngészek, bőven elég a 4. Azt meg mégis kényelmesebben zsebre tudom rakni.
És a legfontosabb, hogy én, amíg még lehet kapni, szeretnék egy igazi Nokiát, Nokia felirattal tőlük volt az első telefonom is.
75699 cerb: igen az ára is fontos, meg hogy karácsonyig mindenképp kell.[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
-
Redneck
nagyúr
válasz br.rak #55676 üzenetére
Igen ettől félek, de ez van akkor várok még kicsit. Nekem Dual Sim se kell, csak legalább Snap400. Esetleg ha megy lejjebb a 735 ára akkor az jöhet még szóba.
Szolgáltatónál kell vegyem, mert új csomagot is kell válasszak, a régi idejétmúlt.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz br.rak #55673 üzenetére
Tetszik de a Snapdragon 200 nem kevés már manapság? Pláne hogy a 635-ös kijelzőjénél nagyobb felbontást kell majd meghajtani.
Maximum várok a következő Q1-ig addig meg elkérek valami levedlett de az enyémnél jobb androidos szart.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
rgeorge
addikt
válasz br.rak #55179 üzenetére
Az SD kártya bővíthetőséggel az a célja a Google-nek, hogy minél inkább csak média és dokumentum tárolásra legyen alkalmas. Ezt célozta a 4.1 körüli (hivatalosan 4.1-től, sok gyártó már 4.0-tól alkalmazta) korlátozás, azaz a mass storage mód kiiktatása is.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
confuser
senior tag
válasz br.rak #53889 üzenetére
Igen, a 4G-s verzió. Dual SIM-es nem is lesz szolgáltatóknál, úgyhogy azt hiába is várnánk.
De ez az ár tényleg elég korrekt így indulásnak. Telenornál 73, edigitalnál meg 85, szóval abszolút rendben van, végre egy szavam sem lehet a vodás árazásra. Már csak abban reménykedek, hogy lesz zöldben is. Nagyon bejövős a matt zöld. Ha nem lesz, akkor maradok a standard feketénél (ami jelen esetben sötétszürke).
-
kolosanyi
veterán
válasz br.rak #52826 üzenetére
Igen, de azért ha van 30 ezrem egy telefonra, akkor van 39 is, az már nem sokat számít nekem. Az 530-nál jobb, de az nagyon gagyi lett. Annyit kellett volna csak csinálnia a Nokiának, hogy SoC-ot cserél az 520-ban, aztán kész, erre kihoznak egy ilyen izét fix fókusszal meg minden. Tudom, csúsztattak, de ez az árakon nem látszik meg.
-
kolosanyi
veterán
válasz br.rak #52824 üzenetére
Nincs benne iránytű, illetve az előlapi és a hátlapi kamera is pocsék sajnos, de cserébe olcsó. Szerintem a 630 ennél jobb ajánlat azért. Nem rég még fikáztam, mert fapados, de legalább amit tud, azt jól tudja. Nem akar többnek látszani annál, ami. Meg szerintem matt narancsban szép is.
-
Воланд
titán
válasz br.rak #52768 üzenetére
egy eldugott htc-s tajvani forumon irta valaki a htc-tol, hogy hw-s korlatok miatt nem kapja meg. ennyit errol.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz br.rak #52763 üzenetére
a 8x-nel is volt olyan modell, ami nem kapta meg. a kis tarhely meg baromsag, azt valamelyik zseni ujsagiro koltotte hozza, ugyanis a 8.1 siman felment a 8s-re, ami joval nagyobb meretu frissites, mint az update 1.
[ Szerkesztve ]
-
gyurkikrisz
őstag
válasz br.rak #51121 üzenetére
Igazábol mindegyik felsorolt problémád elviselhető. A telefon egyébként is csak az árcédulát nézve véleményezhető. Mert ennek az a fő pontja.
egyébként:
Kamera - nem mindenki akar mesterien fotózni telefonnal, egy egyszerű képre ez is jó.
Háttértár - veszel egy 128GB-os SD kártyát, problem solved forever
Gombok - nem feltétlenül akkora visszalépés, ha azt nézzük hogy néhany csúcstelefonban is szoftveres gombok vannak.
Kijelző - hát ezt ahogy nézem fel kell áldozni az ár oltárán.[ Szerkesztve ]
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
Dave™
nagyúr
-
btudos
nagyúr
válasz br.rak #51014 üzenetére
Rám nem panaszkodhatnak, használom a felhőt napi szinten, de a céges és a privát dolgaimat nem keverem, nem is fogom, nem is tehetem.
Tényleg csak annyi zavar, hogy kész van az a file picker, amit implementálni kéne a mail kliensbe, kétlem hogy Redmondban nem jutott eszébe ez senkinek, mégse...
kliszi: Tárterület ellenőrzésen belül tudod beállítani, illetve egyből SD-re letölteni.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Blyan
félisten
válasz br.rak #50854 üzenetére
Valaki azt mondta, hogy a 1020 egy egyedileg kért és módosított SoC-t kapott, ami gondolom a képfeldolgozót érintette. Simán lehet, hogy így oldják meg, már ha egyáltalán.
Mert egyelőre semmi hivatalos adat nincs a 830 PV képességét illetően.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz br.rak #50849 üzenetére
Erre most mint mondjak? Igazából nem tudod megindokolni, hogy miért akarod az S800-at bele.
Kell és kész? Erre nem tudok érvelni.Bár ott tartanank, hogy Kína rá akar állni az 1-2 Gigás Snapi800-as futószalagon készített WP modellekre.
De ez sajnos még messze van.szerk: amúgy snapi 200 és 400 között gyakorlatban mennyi lehet a különbség? Azt írják hogy a 400-as a régi kétmagos Krait szintjén van (520525/620/720 SoC-ja)
Nem tudom kik mondják, de a 1320 ezzel van szerelve, gyorsabb, mint a 920 - ami nem lassú (csak sokat zabál). Ennél meg miért kellene gyorsabbnak lennie?
A 630 meg konkrétan agyonveri a mostani 5/6/720 kategóriát.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz br.rak #50847 üzenetére
930 azért még csak nem fut ki....
Nem, szerintem a felesleges lépés lenne a 800-as Snapdragon használata (930, 1520 azt kapta, ennyi legyen elé), a lényeg a min 1 giga RAM.
Alapvetően mondjuk mi a pékf.szának snapdragon 800 egy középkategóriás WP8 telefonba? Jobban fusson a AB Star Wars?
A 920-azt így is üti majd, sebességben és valszeg fotós képességekben is.
A 1020 utód meg még látóhatáron sincs egyelőre - szerintem WP8 alá nem is fog jönni.Összegezve mondhatni a 1520/930, 1320/830 páros pont elég jól lefedi felső és a középkategóriát.
[ Szerkesztve ]
-
confuser
senior tag
válasz br.rak #50779 üzenetére
Edigital-ban pedig már be van árazva...
Nokia Lumia 520 - 34.900 Ft
Nokia Lumia 530 (Dual SIM) - 39.900 Ft
Nokia Lumia 630 - 39.900 Ft
Nokia Lumia 630 (Dual SIM) - 44.900Na így totál nem éri meg az 530. Pedig én az e-digital-ban bízok a 730 árazásával kapcsolatban... :/
Szerk.: Egy kis érdekesség, hogy tegnap 1 hónapja lett az 530 bejelentve. Tehát nagyjából ezzel az 1 hónappal érdemes a jövőben számolni, amíg a bejelentéstől kishazánkig eljut egy új készülék. Szerintem ez egész elfogadható időintervallum.
[ Szerkesztve ]
-
confuser
senior tag
válasz br.rak #49819 üzenetére
A kötelező kameragomb valóban - ahogy írod - védjegye volt a windows phone-oknak, de személy szerint nem vagyok egy nagy fotós, különösen nem telefonnal. Amire nekem kell a kamera egy telefonban - hogy legyen mihez kapni, ha sürgősen le kell kapnom valamit - arra bőven elég egy 5 megapixeles kamera, dedikált kameragomb nélkül is (és a normál kamerája ennél még jobb is...). Az előlapi kamerát még ennyire se használnám. Az egyetlen helyzet, amiben elfogadhatónak tartom a használatát, az a videochat, a selfie-mániát élből megvetem, mégis úgy néz ki, hogy egy "selfie phone"-t veszek, mert egyszerűen csak ennek a specifikációja felel meg nekem, ami árban is megfelelőnek ígérkezik (a 830 szerintem jó eséllyel nem is lesz Dual-SIM-es kivitelben, hiszen ezek elsősorban a szegényebb régiók számára készülnek, a 830 pedig már nem hiszem, hogy beleférne ebbe az árkategóriába... őszintén szólva azon is csodálkozok, hogy a 730 még igen, nem számítottam rá, kellemes meglepetés). Reméljük nem szállnak el az árazással, esetleg egy, a múltkorihoz hasonló mediamarkt-os akció miatt se lennék nagyon mérges
(#49820) Horgasztomi
Nekem előtte is fenn volt a DP, szóval a funkciók terén nem ért meglepetés, de a sebesség sokat javult. Sokkal folyamatosabb a működése, a 8.0-hoz hasonlóan pattogós, csak több funkcióval[ Szerkesztve ]
-
confuser
senior tag
válasz br.rak #49815 üzenetére
Nekem nem szempont a kameragomb, az on-screen gombokkal meg sztem simán meg tudok barátkozni. 520-ról meg ez is komoly előrelépés lenne számomra.
Nekem 3 kritériumom van:
- 1 GB RAM
- Dual-SIM
- Közelségérzékelő szenzor (duplakoppos ébresztés miatt)Közelségérzékelőről eddig nem szólt a fáma, de nem hiszem, hogy egy középkategóriás telefonból kihagynák, szóval a 730 tökéletesnek tűnik.
-
-
gyurkikrisz
őstag
válasz br.rak #48314 üzenetére
Ha már az ajánlásoknál tartunk, én ajánlanám a Jollát, az egyik legfelkapottabb rendszer mostanában. Jövőre már 10-20% körülre várható a részesedese, 2015-ben eljön a Jolla éve
Oppenheimer: [link] elég változóak az érzéseid a telefonnal kapcsolatban
[ Szerkesztve ]
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
-
-
Bandi8bácsi
tag
-
őstag
válasz br.rak #46809 üzenetére
Krait és krait között azért van különbség.
Ahogyan btudos is írta A Snapi400 ebben az estben erősebb, mint a dual Krait-es régi megoldás. Ugyanis a 625-ben csak MSM8930-as van, tehát csak' 1,2Ghz-es. Nem a 8960-as 1,5Ghz-es SOC, amiben dualchanel-es memvezérlő van stb... De szerintem ez nem annyira lesz feltűnő használat közben, mint ez:
Sajnos a 630 üzemideje papíron soványabb a megkurtított akksi miatt is.
Hivatalos adatok szerint jelentősen rövidebb beszélgetési és zenelejátszási időt hazudtak a 630-nak. Ez szerintem azért említésre méltó hátrány.Meliora sunt bono inimica
-
btudos
nagyúr
válasz br.rak #46815 üzenetére
Képekről minőségérzet kapcsán következtetést levonni, ahhoz kell a tehetség.
Mondjuk a kijelző képekről elég egyértelmű, az 520 erős napfényben utcán szinte használhatatlan, a 630-cal ilyen téren semmi gond nincs.
[ Szerkesztve ]
-
laychi
veterán
Ezért is írtam én is,hogy nem tudom ennél melyik a jobb proci,mert asztali gépnél egy 2 magos intel verhet egy 4 magos amd-t
itt ugyan mindkét esetben qualcomm proci van,de mégis más,ezért gondoltam pont arra,hogy esetleg a 2 magos erősebb is lehet...Eladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
btudos
nagyúr
630-as processzora majdnem ott van, mint a 1520 előtti csúcs Lumiákban, nincs gond azzal a 4 A7-es maggal, erősebb mint a 625. Egyetlen nagy hátránya a 630-nak a LED (meg nekem hiányozna a kameragomb, de anélkül lehet élni), meg 2014-ben én 1 GB RAM-ot raktam volna bele, (Kisker áron + 2 k lenne mondjuk, de mennyivel jobb készülék lehetne), de a kijelzője a CB miatt annyival szebb, mint a 625-é, hogy egymás mellé rakva nem kérdés, melyiket vinném el.
-
jimmy5
aktív tag
válasz br.rak #46712 üzenetére
köszi az érveket és ellenérveket.
Nem tudom .......))Egy kérdésem még lenne.
A ONEDRIVE miért tömöríti össze a fényképeket amiket felszinkronizálok.
Nem olyan mint ha usb kábellel felmásolom a gépre.
Ez így elég ratyi.
Vagy én nem csinálok valamit jól ???
925-öm van.Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
Kbali
nagyúr
válasz br.rak #45769 üzenetére
820 esetén nem tudom milyen akkuidő problémára gondolsz? Azoknál volt, akik feltették a 8.1 dev. preview-t, de már azóta azon is reszeltek. Ez a készülék is pont annyit tud, mint bármelyik hasonló okostelefon. Ha használod, akkor max. 1 napot bírja. Ha kevesebb a kijelzőhasználat, akkor ki tudsz vele húzni 2-3 napot is.
-
Clemi
veterán
válasz br.rak #45580 üzenetére
Eddig minden rendszer frissítést feltettem már a DP keretein belül, így hónapokkal korábban én már elkezdtem használni az új dolgokat és egyikkel sem volt bajom eddig. Minek várjak, ha nem muszáj? Majd ha kijön a Cyan akkor kábelen kicserélem a rendszert és kész Most is a legkorábban megjelent Független Lumia Black volt az alap, amire a 8.1 DP frissítés felment.
-
batai15
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Fotók, videók mobillal
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Router gondok
- Projektor topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Akku: 100%, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest