Hirdetés
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- IFA 2024: Prémium órával jelentkezett a Withings
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
ma Ezek a hordozható fordítógépek évről-évre sokat fejlődnek, most a Timekettle mutatta meg, hogy hol tart az iparág.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsírsámán
senior tag
válasz blackmajesty #2483 üzenetére
Enyém is működik, jobban is mint az elmúlt hónapokban. Végre minden megjön, szinte azonnal.
-
zsírsámán
senior tag
Ez azért meglehetősen elszomorít. Miért megy el a régi androidokon a space és 7.5-ön miért nem???
-
zsírsámán
senior tag
Itthon még meg sem jelent, kint már dobálják
-
zsírsámán
senior tag
válasz madd dogg #3944 üzenetére
A beállításokban mindent beállítasz uk-ra vagy usa-ra, újraindítod, keresel valahol a neten qr kódot a nokia zenéhez és máris fel tudod tenni. Később, ha visszarakod magyarra, a zene megmarad, és kész. Amúgy szerintem nem egy nagy dolog az egész, felváltva használom a két programot, éppen milyen kedvem van, de különbséget nem nagyon láttam.
[ Szerkesztve ]
-
zsírsámán
senior tag
Beállítások-->Terület+nyelv-->mindent átállítasz angolra, újraindítod és keresel hozzá qr kódot a neten. Nekem így sikerült elővarázsolnom.
Szerk: Bocsánatot kérek, már nem működik. Megpróbáltam mégegyszer, hogy biztos legyek abban amit leírtam, meg is találtam, de nem engedte frissíteni a régióm miatt, így nekem a 3.1 van letöltve, mert akkor még ki lehetett játszani ezt a kis kaput, de mostmár 3.5 van a marketplacen, ezt már nem lehet így letölteni.
[ Szerkesztve ]
-
zsírsámán
senior tag
Akinek nem magyar ID-je van, azoktól kérdezem, hogy csak a regisztróciónál be kell állítani a régiót és ennyi?
-
zsírsámán
senior tag
válasz catroot #4152 üzenetére
Kénytelen vagyok egy HR-nek alávetni a telefonom, mer meghalt a g-mailom, és ezért gondoltam, hogy kipróbálok egy másik régiót, legalább egy kis előnyét élvezhetem a music-nak és egyéb appoknak. Új ID-t hozok létre, remélem a bankkártyámat továbbra is el fogja fogadni...
-
zsírsámán
senior tag
-
zsírsámán
senior tag
Én is örülök, hogy nem hamarkodtam el a váltást, így marad a 800 addig, amíg szépen rendbe nem rakják a rendszert, utána viszon jöhet a könyörtelen váltás
-
zsírsámán
senior tag
válasz Oppenheimer #6022 üzenetére
Nem eléggé, mert fórumra még feltaláltál Menj vissza és folytasd
-
zsírsámán
senior tag
válasz Oppenheimer #6179 üzenetére
Velem is egyszer előfordult ilyen, azóta nem használopm telefonon a fb-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Hyundai, Kia topik
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen