- Mindenki Z Fold7-et akar
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
snooze
veterán
-
-
Kbali
nagyúr
válasz
anorche1 #52849 üzenetére
Már ne haragudj, de megnézve a videót én nem csodálom, hogy kiakadt az IE. Szerinted mennyire normális az, hogy kb. 1 percig csak azzal játszol, hogy belenagyítasz, vissza, mire az első hiba jelentkezik. Akkor sem a hibaüzenet alatti ok-ra próbálsz bökni, hanme össze-vissza, majd végre a frissítésre, ami megoldja. Ez nem bug, hanem user error. Ha minden 2. sima nagyításnál előjönne, mondhatnánk bugnak, de ez így....
-
confuser
senior tag
válasz
anorche1 #52849 üzenetére
Miért lenne kötelessége a fórum közösségének, hogy minden kérdésedre válaszoljon? Ez egy önkéntes fórum, nincsenek fizetett user-ek, akik ebből élnének. Ennek ellenére a közösség nagyon jó, szinte minden kérdést megválaszol, de ha mégsem kapsz választ, az azért van, mert a) nem tudja a kérdésedre a választ senki, b) elkallódott a sok hsz között a kérdésed. Egyik miatt sem jogos felháborodnod, főleg nem ilyen gúnyos hangnemben.
Egyébként rajtam kívül ez a gúnyos ironizálós stílus senkit nem zavar? Már nem az első user, aki kikéri magának, hogy hogy merészel neki a fórum nem válaszolni. Mintha ez alanyi jogon járna, vagy valamilyen hivatalos szervezetként elmulasztottuk volna a kötelességünket.
-
anorche1
őstag
válasz
anorche1 #52762 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Mivel egyet sem kaptam, ezért próba szerencse alapon felraktam megint a pfd frissítéseket, és nem javították ezt a hibát. Szóval köszönöm. Megint rakhatom vissza a sim 8.1 -et. Köszönöm!
Egyébként rajtam kívül ez a rohadt hiba senkit nem zavar? Sehol? Nincs egy angol fórum ahol erről tárgyalnának hogy a rohadt ms miért nem tudja már a 3. frissítés óta javítani? Oké, fejlesztői rendszer, de felteszek egy virtuális ezrest arra, hogy a végleges verzióban is benne hagyják.
-
MasterMark
titán
válasz
anorche1 #52471 üzenetére
+ 10 GB mert régi vagyok, és volt még valami beaktiválható, most fog majd decemberben lejárni + 20 GB. Alap 15-el, meg most ezzel a 15-el van ennyi.
emvy: Ez már fizetős gondolom. Bár ahogy elnézem az sem drága.
Csak hát ugye minek, ezt a 60-at sem használom ki, 57 GB szabad hely van.
-
emvy
félisten
-
BiP
nagyúr
-
soultrapp
senior tag
-
btudos
nagyúr
válasz
anorche1 #48492 üzenetére
Ha játszani akarok, bemegyek a játékok közé, és képes vagyok megvárni azt a max. 1 másodpercet, de ha keresek egy alkalmazást, marhára nem érdekelnek a játékok közöttük. Mondjuk van fent vagy 10 db, nem halok bele, de legalább választható feature lenne, nekem baromira nincs rá szükségem.
emvy:
Eddig is kezelte a .zip file-okat.
-
Ryoo
senior tag
válasz
anorche1 #45774 üzenetére
Én a partneronál vettem áprilisban, hétvégén megrendeltem, keddre kihozták.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest