Hirdetés
- IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Apple Watch
Hirdetés
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Képgenerálást kínál az új Warhammerhöz a soron kívüli AMD Software
ph A szimplán Preview csomagként kínált fejlesztés Fluid Motion Frames 2 technikára épít.
-
Tíz éves lett a Destiny széria
gp Alig néhány óra múlva további részleteket tudhatunk meg arról, hogy mi vár ránk a franchise jövőjében.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz bluemirage #45305 üzenetére
pptp nincs a 8.1-ben sem es nem is nagyon kellene azt hasznalni.
"hogy néhány hét múlva a megjelenő offizial(!) 8.1-el menni fog"
aha, nehany het...
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
btudos
veterán
válasz bluemirage #45305 üzenetére
Tegyétek fel a meglévő 625-re a 8.1-et (10 perces művelet, ráadásul visszacsinálható), és teszteljétek azon a VPN támogatást, az a legegyszerűbb.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
zzz03
őstag
válasz bluemirage #45309 üzenetére
Üdv!
Megjött az új bankkártyám (előző lejárt). Telefonon illetve webes felületen keresztül próbálom módosítani a lejárati dátumot és menteni, hogy tudjak vásárolni, nem engedi. Majd törlöm a kártyát hozzá adom ismét a fiókomhoz. Mentés gomb, erre jön egy hiba üzenet (ami az elején az adatok szerkesztésénél is megjelent):
"Ez a fizetési mód nem engedélyezhető. Ellenőrizze, hogy helyesek-e, az adatok, vagy használjon másik fizetési módot. Ha továbbra is megjelenik ez az üzenet lépjen kapcsolatba a pénzintézettel."
hiba részleteinél meg kiír egy csomó számot illetve betűt kötőjelekkel elválasztva. Amiből kb. nem értek semmit, de még a gugli se tud hozzá szólni...
Mi lehet a probléma?
E-bank-ba ránéztem a kártyára és a státusza élő. Elvileg akkor aktív lehet ugye? -
cattus
őstag
válasz bluemirage #45410 üzenetére
A kérdés, ha én HR-et nyomok és valaki más veszi használatba egy másik MS fiókkal a telefont. Akkor később egy újabb HR pontosabban NSU-val a 8.0-t feltolva újra élni fog az én régi' MS fiókom..? - Igen.
Do the thing!
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz bluemirage #45410 üzenetére
Nagyon túl van nálatok spilázva ez a VPN kapcsolat. Müxik vagy nem. Egyáltalán az Exchange-hez minek vpn? Kell csinálni egy OWA-t és azon keresztül bárhonnan eléred a levelezést. Titkosított csatornát kell használni és nincs semmi gond.
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
őstag
válasz bluemirage #45418 üzenetére
Nem vagyok IT-s és bár levelezést kintről döntötték el és több országra osztották le így. Talán van még más nagy multi, ahol még ennél vadabb eszmék is vannak egy biztonságba vetett hit miatt. Emiatt felesleges is kirohanni. Nincs két egyforma munkahely és nemcsak ezen a téren.
De "fertőzhetnek" pontosan a kockázat elemzést jelenti. Talán 2014-ben egy munkatárs Windows-os laptopja, vagy otthoni gépe, esetleg nyilvános helyen lévő egyéb szgép használata, egy picit khmm , nagyobb IT kockázatot jelenthet mint egy WP-s telefon. Ha ezt nem látod be, akkor passz.
Hogy egy kicsit on is legyen a sztori. Azóta kaptam olyan infót is, hogy a droiddal összehasonlítva a WP több szempontból is biztonságosabb. A WP, vagy akár az Iphone... IT biztonsági szempontból nagyságrendekkel jobban áll, mint százmilliók által használt droid. Így még ezen az oldalon is lehet tovább elemezni a kockázatokat. Szerencsémre ezt már nem teszik a kintiek... pedig ott csak szifon lehet a vállalati telefon.
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz bluemirage #45421 üzenetére
Bocs, de egy külső OWA elérésnél nincs semmilyen kockázat. A kockázat abban van, hogy mit csatolsz a levél mellékleteként és ez pedig platform független. De ehhez meg kell lennie a szerveren a megfelelő védelemnek. Ennyi. Ha ezzel nincs tisztában a nagy multi, akkor le kell cserélni az egész IT-t.
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
szaki26a
aktív tag
válasz bluemirage #45427 üzenetére
1520 hoz is van ismert hiba lista? Csak mert nemrég vettem?
-
Воланд
titán
válasz bluemirage #45686 üzenetére
vissza lehet rakni. ha meg kijon a frissites, akkor nem kell nsu-val szenvedni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Polllen
nagyúr
válasz bluemirage #45689 üzenetére
Nem kell, itt is többen 8.1 DP telepítés után tolták serényen a factory reset-t, mert különböző gondjaik voltak.
Nincs új a nap alatt."Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
btudos
veterán
válasz bluemirage #46202 üzenetére
Na ezt mondjuk elmesélhetnéd, hogy miért nem ajánlott az OTA frissítés, nekem az összes frissítés (GDR1-2-3, és az összes 8.1-hez kapcsolódó frissítés) így ment fel, nem kapott HR-t frissítés után, mégis él és virul a telefon.
King Unique: Ha hazaérsz, és csatlakozik a WiFi-hez, onnantól azt használja, hacsak nincs beállítva, hogy lezárt kijelzőnél kikapcsoljon a WiFi, ezt ellenőrizd. A túlszámlázás csomagfüggő, neked kell tudnod, mire szerződtél.
[ Szerkesztve ]
-
eszgabor
aktív tag
válasz bluemirage #46548 üzenetére
Az L925-ben 1GB ram van ugye? Az is ugyanúgy újratöltöget?
A Nokia xpresst még csak 8-ason próbáltam, de siralmas volt. Megpróbálom 8.1-en. Igazad van, hogy telefonnak nagyon jó, meg úgy összességében is, csak en foleg online tartom a kapcsolatot es keveset telefonálok. Visszavinni egyebkent ugy ertettem, hogy ha az 1GB megoldja vagy javítja az ujratoltes problemat, akkor inkabb valtanek egy 925-re. Nem fordítanék hatat a nokianak 😊Van élet a Dokumentumok mappán kívül is...
-
Vegitaa
senior tag
válasz bluemirage #46568 üzenetére
Igazából Androidról sincs tapasztalatom, még régi Symbian-os vagyok...
A Lumia 1520 nagyon nagy, bika hardver, stb... szóval pont nekem való, de semmit sem tudok a WP-ról.
Ami lényeg, hogy gyors legyen, ne akadozzon, s ms-word-ös fájlokat könnyen tudjak rajta olvasni/szerkeszteni. -Gondolom ez pont jó a WP-n, csak mivel Microsoft, ezért pl. kérdés a fagyás...[ Szerkesztve ]
-
SsPL711
őstag
válasz bluemirage #46655 üzenetére
XDA-n néztem , de 925-ön nem működik, ahogy láttam.
Illetve próbáltam is, mindet.[ Szerkesztve ]
NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
btudos
veterán
válasz bluemirage #46822 üzenetére
Az utolsó mondatod vicces, egyébként egyetértek, a 1320 egyértelműen alkalmatlan egykezes használatra.
-
btudos
veterán
válasz bluemirage #47351 üzenetére
Amióta telefonom van, mindig sikerült vele telefonálnom. Ha hibás, vidd szervizbe, azért van a garancia.
Az általam vázolt eset, illetve Integrale esete azért kellemetlen, mert a Samsung fw szar, úgy ahogy van, azzal szervizben sem tudnak mit kezdeni, mert nincs más. A kettő között a különbség annyi, hogy ha jól tudom, Integrale 8.1-et használ, édesapám viszont még GDR3-mal küzd hasonló problémával.
-
hroberto
veterán
válasz bluemirage #47351 üzenetére
925-öm van nekem is. Olyan helyeken tudok telefonálni vele, ahol több telefonon térerő sincs. Úgyhogy valószínűleg a te telefonoddal van a baj.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz bluemirage #47466 üzenetére
Kicsit félreérthető voltam. a 925 az együk főnöké. Az alkalmazottaknak eddig Galaxy Ace Plus-uk volt (köztük nekem is az volt az egyik). Most lett 2 db 630as beszerezve (az egyik kollegina nem akar nokiát, mert neki volt régen és az sz*r volt.... mondtam, hogy ez már nem Symbian, de hát...).
Én még vacillálok, de akkor ezek szerint hiába lesz WP és hiába lesz vaku (azt hiányolom, mert sokszor szükségem van rá, mint világítás, nem mint fényképező), gyakorlatilag nem sokra megyek a Prestigioval. A keret bruttó 50.000, ebbe a 630 pont belefér. A lapát tenyeremben az 5" sem gond.
Edit: 630 amúgy meglepően egyben van, ahhoz képest, hogy mennyire undorodtam tőle az elején. Kézbe véve és nyomogatva kellemes benyomást kelt.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz bluemirage #47475 üzenetére
Az 50k az sajnos a független ár. Bár van flottás számunk, de telefont nem tudunk rá venni (hosszú story). A 925 az még kb 40kval drágább így, és én személy szerint ennyi pénzt sem akarnék adni egy olyan termékre, ami 1 de legfeljebb 2 év után őskövület lesz (még akkor is, ha reményeim szerint a WP nem lassul be idővel, mint a gyengébb hardveres droidos telefonok) Ebben az árban pedig nem nagyon van más alternatíva, mint a 630.
Prestigio itthon is kapható lesz. Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy a GPS vajon mennyivel lesz rosszabb, mint mondjuk egy Nokia WPn. (persze ezt vásárlás előtt kipróbálni nem nagyon lehet)
Közben itt is bekérdeznék, hátha ezt tapasztalta valaki: A cégnél az egyik 630-ason észrevett a kolléga egy apróságot: a Kijelző tetejétől kb 1 cm-re van egy sötétebb árnyalatú vízszintes csík. A világoskék kicsit sötétebb, a fehér szürkébb, stb. Ez valami pixelhiba lehet? Ha igen, akkor ezt javítják garanciában?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Pinyo16689
senior tag
válasz bluemirage #47603 üzenetére
Nekem 720-am van, arra még nem jött ki a hivatalos 8.1, ezért a 8.0-át tenné most fel, mert az az utolsó hivatalos verzió. Szerintem a pd8.1-ről visszamenni 8.0-ra nem downgrade, mert a 8.1 erre a telóra hivatalosan még nem elérhető. Ha kijön a hivatalos 8.1, akkor az NSU is azt teszi majd fel. Elvileg... :-)
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
Alexios
veterán
válasz bluemirage #49656 üzenetére
sehogy
Az outlook vcf importon kivül máshogy nem tudod a gépen szerkesztett névjegyet a telefonra átvinni.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Pikkolo^^
addikt
Nem csak az alapértelmezett telefonszámra tudsz sms-t küldeni.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz bluemirage #49661 üzenetére
Azt írtad, hogy már egy hetet eltöltöttél a probléma megoldásának keresésével. Két nap alatt manuálisan is átírogathattad volna...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Pikkolo^^
addikt
Hát persze Az üzeneteknél ráböksz a + -ra, kikeresed az embert és megadod neki az otthoni számot.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz bluemirage #49664 üzenetére
Erre én is azt mondom, hogy a sok szifonos amikor reklamáltam, hogy milyen szar az iTunes, tartsál rendet a névjegyeid között
-
btudos
veterán
Miert nem exportalod people.live.com-rol, irod at es importalod vissza? Tul egyszeru lenne?
-
Воланд
titán
válasz bluemirage #53163 üzenetére
negyedik negyedevet mondott az ms, de jo lesz az jovo ev elejenek is.
-
karldergroße
senior tag
válasz bluemirage #54598 üzenetére
Moldova beteg - Kádár rajongó lett - de őt olvasni nem beteg dolog. Zseniális író - VOLT.
[ Szerkesztve ]
-
hroberto
veterán
válasz bluemirage #54669 üzenetére
Amit azóta már javítottak 466 nit-re...
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
nagyúr
válasz bluemirage #54727 üzenetére
Csak modemrol volt szo, de ha mar itt tartunk: az egyik legerosebb router, a Netgear WNDR3800 5-6 wattot fogyaszt uzem kozben (meresek szerint). Napi 7 ora ejszakai lekapcsolt allapottal szamoltam, ill. ejszakai (azaz vezerelt) arammal, ami nemileg olcsobb.
A taviranyitos konnektort remelem ejszakara kihuzod a konnektorbol, marmint miutan a fogmosopoharaddal leoblitetted a vecet. Ja, a taviranyitos, termeszetvedo konnektorodat valoszinuleg tizenezer kilometert utaztattak, mire valaki beszerelte neked, aztan legyartjak hozza az elemeket, amit szinten odahurcolnak, esatobbi.
Tovabbi jo kapcsolgatast.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
nagyúr
-
Sungoo
addikt
válasz bluemirage #54727 üzenetére
Nekem is 3000 körül van a számlám, úgy, hogy soha nem áramtalanítok semmit. Ez patthelyzet
-
egykori
őstag
válasz bluemirage #55004 üzenetére
Köszi a megerősítést!
Megkérdeztem, nincs neki gyorsnézet menü a beállítási listában, de az időpont ettől függetlenül ott van.
Ha legközelebb találkozom vele, alaposan átnézem.Mivel a 820-asom helyett lehet hogy kapok másikat, ez, mármint a 735 is szóbajöhet. Ezért is érdekelt a kérdés.
-
viewdetails
addikt
válasz bluemirage #55391 üzenetére
1, Ki mondta, hogy hülye kérdés?
2, "Az Internet Explorerben hogyan kell"[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
fareszgamp
csendes tag
válasz bluemirage #55436 üzenetére
Köszi.
Total commandert megtaláltam de azt írja ki, hogy nem rendelkezem a megfelelő jogosultsággal. Valamilyen régió buhera kall? A telón áruházban meg sem találtam.Igo-ban igazad van.
-
buek1967
tag
válasz bluemirage #55582 üzenetére
Kézben egyértelműen 925. De spec és tudás már nem ennyire egyértelmű...
[ Szerkesztve ]
Siemens SX1-el kezdtem 2005-ben
-
cokemon
újonc
válasz bluemirage #56831 üzenetére
A mult heti takarékos üzemmód frissítés óta van a csempén akku százalék kijelzés.
[ Szerkesztve ]
-
krob81
tag
válasz bluemirage #56948 üzenetére
itt én csak 2g és 3g van.
Vodafone red-es vagyok
-
no1r
őstag
válasz bluemirage #57051 üzenetére
ráadásul amire a fenti hibaüzenet vonatkozott, az egy audiokodek.
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
zojjektum
senior tag
válasz bluemirage #60507 üzenetére
Számítógéről lett újrarakva és úgy lett a Denim után Cyan. Nejemnek hr után is sz@rakodott, nekem meg tökéletes, mindkettő 625.
-
captainnemo
aktív tag
droidon is mindig visszatöltöttem a lementett alkalmazásokat, amire a rootolt telefonokon a titanium backup amolyan kvázi szabványos megoldás. Itt nincs más mód, mint a microsoft megoldása, hogy a onedrive-ról lerángatom a mentésemet és vele az alkalmazásaimat. Hát el is várom, hogy ezeket jól megcsinálja az MS. Nem akarnám a programjaimat egyenként újratelepíteni, és a beállításokat újra megcsinálni. Nekem jól meg is csinálta amikor denimre frissítettem, ami meg baj az cyan alatt is az volt.
-
Pinyo16689
senior tag
Én is azt gondolom, hogy a tiszta rendszer az igazi, mert a használat során ez-az beragadhat, sok "szemét" gyűlik összes telefonon, akár droid, iOS vagy wp. De az is igaz, hogy a hardver is befolyásolja, hogy ezt mennyire kezeli jól. Egy gyengébb hardver esetén erre jobban kell figyelni. ( lehet, hogy ez hülyeség, de én ezt tapasztaltam az elmúlt években, mindhárom rendszeren)
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
jockas
senior tag
Sőt...ha féllábon állsz és banánt zabálsz miközben felrakja a gépről a tiszta rendszert, akkor alapból gyorsabb lesz a rendszer, mint egyébként...
Simán OTA-n keresztül raktam fel az Ambert, a Blacket és a Cyant is. Ugyanúgy nincs gondom a WP-os update-ekkel, mint asztali rendszeren a Windows Update-ekkel. Ott is mondják, hogy évente újra kell rakni a Windows-t mert összeszemeteli magát....aha, jó, ok. Ezt a több éves Windows telepítéseimnek is mondják meg, mert valahogy azokat nem érdekli ez a legenda!
-
Pilács
senior tag
válasz bluemirage #60696 üzenetére
Pont ez jutott eszembe, hogy üzleti berkekben ez mennyire vetette eddig vissza a windows phone-kat, és kíváncsi lennék, hogy a microsoft emberei ebben az esetben milyen készüléket húznak elő a zsebükből, ha kell a vpn... vagy náluk nincs vpn, mindent csak belső hálózaton lehet, kívülről senki sem csatlakozik Az asztali rendszerükön ezek szerint csoda, hogy erre gondoltak? Bízom benne, hogy a win10 hozza az asztali dolgokat magával, talán akkor lesz az a pillanat, hogy versenybe száll a többi oprendszerrel szembe, és lesz is esélye..
Többen vagytok itt, akinek van Denim frissítés a készülékén, megnéznétek, hogy a VPN menüpont alatt a beállításoknál (+hozzáadás) a "szerver neve vagy Ip címe" alatt a típusnál mik a választási lehetőségek?
..és ne tartsátok magatokbanKöszönöm!
Ajándék szesznek ne nézd a fokát!
-
Pilács
senior tag
válasz bluemirage #60728 üzenetére
Ez az opció már nekem is benne van, de nekem csak IPSec kellene, csoportos azonosítással. Azaz ez az L2TP with IPSec talán menne, ha lehetne mellé csak csoportos azonosítást választani... Most megosztott kulcs+felhasználónév+jelszó választható és csak a megosztott kulcs választható. Ha lenne csak felhasználónév+jelszó, akkor lehet a Cisco-n bemenne. Az AnyConnect-ről nem is álmodom
cattus: Köszönöm, még annyit megnéznél, hogy milyen opciók választhatóak az L2TP with IPSec kiválasztása után? Van e simán csak fehasználónév + jelszó? ...bár kétlem
Ajándék szesznek ne nézd a fokát!
-
őstag
válasz bluemirage #61801 üzenetére
a mail.kabelnet.hu -s box-omat IMAP4-ként hozzáadtam, a bejövő leveleknél SSL megkövetelése ki van pipálva... és működik. csatlakozik és letölti a leveleket. A tegnapiakat és a most küldött teszt üzit is.
Ez természetesen' a WP saját gyári kliensével van tesztelve[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
ArsenalF
aktív tag
válasz bluemirage #61810 üzenetére
De akkor alapból nincs értelme a HD hang szolgáltatásnak sem.
Na majd kipróbálom Bp. egy másik pontján. -
ArsenalF
aktív tag
válasz bluemirage #61814 üzenetére
Épp erről beszélek. Egy 1020-as Lumián, ha beszélgetés közben eldobja a 3G-t a telefon akkor esélyem sincs kihasználni ezt a szolgáltatást!
Megérdeklődöm a szervízt akkor hogy emiatt beadjam-e a kicsikét, vagy nem tudnak mit kezdeni vele.
Amúgy Vodáról van szó nekik meg Bp.-n majdnem mindenhol van 3G-jük. -
Blyan
félisten
válasz bluemirage #61937 üzenetére
Ja, de azért úgy lenne a korrektebb, ha meglehetne venni egy unlimited cuccot.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
- Okos Otthon / Smart Home
- Motoros topic
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- PlayStation 5
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Renault, Dacia topik
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy J3 (2017) Duos
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen