Hirdetés
- Megtollasodik középkategória
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- One mobilszolgáltatások
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
köszi. és hogy tudok galériát tenni a telefonra? keresnem kell hozzá apk-t? stagefright védelem meg ilyesmi megmaradt vajon? (újra feltettem zip-ből, biztos, ami biztos
)
com.htc.camera-6.70.866455-762001584.apk-t külön fel akartam tenni, mert úgy rémlik, hogy azt is cseréltem, de azt írja ki telepítés után, hogy "az alkalmazás nincs telepítve". -
lofagi
addikt
Egyszer már volt factory reset, de a telefont még az első között vettem. Szóval nem egy mai darab és azért nyúztam is rendesen. Megpróbálok egyet akkor, nagyon szeretem és őszintén annyira nem vagyok egy telefon cserélgetős s nincs is nagyon amire lecserélném. Viszont azért néha megörjít, hogy random kikapcsol vagy épp több perc mire betölt egy messengert.
A HTC Backup nevű app elegendő lementeni a cuccokat? Még sosem próbáltam.
-
kvojnovics
tag
Tiszteletem!
Először is köszönöm még egyszer Mindenkinek a segítséget! A System UI megoldódott miután sikeresen visszapakoltam a gyári ROM-ot Ferob leírása alapján!
Viszont ez a Google Play Services-ről nemigazán mondható el!
Azt után kézzel kellett lefrissítenem! Esetleg valami más megoldása nincs ennek?Köszönöm még egyszer!
Szép napot!
-
smc2
csendes tag
Igazad van, elnézést. Csak már a képzeletbeli mutatóm erősen pirosban van...
Win 7 64bit. a win frissítések automatikusak, nincsenek kikapcsolva. A sync manager-t most telepítettem, eddig nem használtam. Gond nélkül felment. A telefonomat is felismerte a gép. Néhány drivert frissített, de ez sem igényelt semmilyen beavatkozást. -
benfolds
őstag
köszi. találtam egy ilyen videót, holnap veszek egy elektromos gázgyújtót, hátha működik a "trükk".
amúgy meglepő módon el lehet lenni a telefonnal így is, szerencsére kevés olyan dolog van, ami csak arról a részről érhető el. ha mondjuk felül lenne a dead zone és nem tudnám lehúzni az értesítési sávot, akkor elég nagy bajban lennék.
az nem lehet, hogy az okozta a problémát, hogy sokszor az asztalomon lévő két 3,5-ös vinyó mellett raktam le a telefonomat? a mágnes nem teheti tönkre?
-
-
Mivel egy kártyafüggetlen készülékről van szó, és nem volt benne sim-kártya szerintem nehezen kérnek ki bármiféle infót a szolgáltatótól. Viszont a google-fiókot böngészve találtam egy olyasmi menüpontot, hogy mely készülékek használják az adott accountot, valamint mikor volt az adott készülék az internetre csatlakozva, és itt fel is van tüntetve a telefonom IMEI száma. Mindenesetre remélem előkerül, bár mivel fesztiválról tűnt el, elég nagy a választék hogy milyen nemzetiségű volt az enyveskezű illető.
-
darthmikda
csendes tag
Sziasztok!
Külföldről rendeltem egy HTC One M7 Sprint telefont. Hard reset után viszont bármilyen romnál nem talál szolgáltatót, előtte eddig ilyen gond nem volt vele.
Mit kéne vele csinálni?
fastboot getvar all
(bootloader) version: 0.5
(bootloader) version-bootloader: 1.57.0000
(bootloader) version-baseband: 1.01.20.1225
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: None
(bootloader) version-main:
(bootloader) version-misc: PVT SHIP S-OFF
(bootloader) serialno: FA36DS900736
(bootloader) imei: 358718050521248
(bootloader) meid: 99000146873835
(bootloader) product: m7_ul
(bootloader) platform: HBOOT-8064
(bootloader) modelid: PN0720000
(bootloader) cidnum: 11111111
(bootloader) battery-status: good
(bootloader) battery-voltage: 4075mV
(bootloader) partition-layout: Generic
(bootloader) security: off
(bootloader) build-mode: SHIP
(bootloader) boot-mode: FASTBOOT
(bootloader) commitno-bootloader: dirty-1f512bb6
(bootloader) hbootpreupdate: 11
(bootloader) gencheckpt: 0
all: Done!
finished. total time: 0.089s -
Saky1
csendes tag
Megkérdeztem a Smartshopban mi a helyzet a garanciával!
Ugyanazt mondták, mint ami a honlapon van, vagyis, hogy csak 1 év gyártói garanciát adnak a készülékre!!!
A készülék dobozáról honnan tudom megállapítani, hogy mikori gyártás és, hogy valójában európai piacra szánt modellről van szó? A széria számból vagy P:/N ből?
Köszi
-
Saky1
csendes tag
Nem szívesen venném GSM boltból, bár nekem ez a Smartshop név sem mond sokat.
Az viszont minden estre fura, hogyha tényleg Európa szánt készülékről van szó, akkor alapbók miért csak 1 év garancia van rá és a + 1 évre miért kell ráfizetni, ilyet a GSM boltosok szoktak csinálni!Azt honnan tudod, hogy idei gyártású a készülék?
-
Saky1
csendes tag
Néztem M8-at is,de sajnos már hivatalos helyen rendes gyári garanciával nem kapható sehol.
Kis GSM boltokban lehet még kapni. Kérdésem, hogy ezek is ilyen átalakított modellek lehetnek, mint a Kínából rendelt készülékek vagy ezek működnek teljes értékűen a magyarországi hálózatokon?
-
Köszönöm a választ megpróbálom szűkíteni és megtalálni a megfelelő kamerát. Szerencsére nem az első M7 ami a kezembe akadt a 14. szervizelés alatt, de eddig ázott vagy lcd, max komplett ház csere volt. Lilulással nem kaptam készüléket, viszont most beszámoltam egy plexi töröttet és már a kamerán kívül minden alkatrész megvan a komplett felújításhoz, hogy egy vadonatúj állapotú fekete M7 legyen az új céges telefonom, de amíg ez nincs orvosolva nem szívesen raknám össze. Esetleg nincs ötleted honnan tudnám az általad említett kamerát megvásárolni? Üdv
-
Saky1
csendes tag
Köszi.
Nem lehet kérni, hogy ne futtassák le a friss RUU-it a szervízben?
Telemaxnál írják, hogy van lehetőség adatmentésre!Valami sufni gsm boltban sem tudnák kinyerni belőle az adatokat?
(tudom, hogy valószínűleg szétbarmolnák a szinte makulátlan készülékem, de ha úgysem érdemes megjavítani akkor egy próbát megérne)Alaplap hibán kívül szerinted lehet más hardveres hibája is?
-
Saky1
csendes tag
Köszi.
5 percig nyomtam folyamatosan, de továbbra sem működik.
Ha nem alaplap hibáról van szó, hanem valami más hibáról (pl. akksi) akkor szervizelés esetén rajta marad minden adat a memórián?
A Telemax-hoz érdemes leadni személyesen, ott tudnak adni információt a szervizelés menetéről, mert olvastam, hogy a magyar ügyfélszolgálat megszűnt!
A bevizsgálás kb. mennyibe kerül?
-
benfolds
őstag
igen, közben leesett.
a hozzászólásaimra adott válaszaid alapján csináltam, csak "véletlenül" a rom telepítésre vonatkozó boot.img újraflashelést az új kernel felrakása után csináltam. még 1-2-szer újrarakom, aztán menni fog.
egyelőre ott tartok, hogy random elindul a zsebemben a be sem állított ébresztő, a stopper, sőt a nem wipe-olt tároló backup mappájában lévő egyelőre újra nem telepített appok. pl. a powerampot nem is telepítettem még, erre hallom, hogy szól a zene a zsebemben (nem a gyári lejátszó, hanem a power amp). cache, dalvik, data természetesen wipe-olva lett.
(7. pont, ugye...)
lehet, hogy egy teljes factory reset, aztán még egyszer elölről minden...
az elemental nem hinném, hogy hibás, mert ugyanúgy konfiguráltam, mint a múltkor. sőt, még finomítottam is rajta, mert most jöttem rá, hogy a htc logóra is be volt állítva valami (menü?), szerintem amiatt volt, hogy gépelés közben felugrottak a beállítások, amikor véletlenül rányomtam a htc logóra. -
benfolds
őstag
ja, ott van, hogy RUU, bocs. nem mintha tudnám mi az, de akkor az nekem nem jó ezek szerint.
tartok tőle, hogy nem lesz jó nekem ez az insertcoin. olyan sokat nem használtam még, de párszor már kifagyott pl. az index app. amúgy gördülékeny, de nálam a gyári is az volt és nem emlékszem, hogy bármikor is kifagyott volna valamitől. felrakom újból az insertet elementallal, ha rájövök, hogy mi a legjobb módszer, aztán ha nem lesz jó, akkor visszaállok gyárira. az akksira még nem tudom, hogy milyen hatással volt a rom csere, mert vagy töltőn volt a telefon, vagy nyúztam. -
benfolds
őstag
Koszi szepen! Akkor ujra az egesz. Elementalt tegyek majd ala szerinted? Kulon az eu-s gyari kernelt es a gyari romot tudnad linkelni? Vagy most mar nem szukseges a gyari kernellel kezdeni? Ettol fuggetlenul jo lenne, ha meglenne, lehet, h visszaallok gyari rendszerre. Viszont az akksim csak egy kicsit merul kevesbe wifin, mint eddig.
Ami raadasul betudhato annak is, h kevesebb app van fenn, ami felebresztene. Bar igy is szinte vegig eber wifin. Tudnam, h ez mindig igy volt-e...nem figyeltem, amig nem kezdett el szarakodni az akksi. Te bekapcsolva hagyod az wifit alvo modban (van ilyen opcio a wifi beallitasoknak)
-
benfolds
őstag
rákerestem, de ezt a verziót írták utolsónak két helyen is. köszi az infót. esetleg van egy megbízható linked a romhoz?
egyébként minden lehetőséget kipróbáltam, hogy "rendbe tegyem" az akksit, egyáltalán rájöjjek, hogy mi a gond, de semmi nem használt. jön az utolsó esély, az újratelepítés. bízom benne, hogy megoldást hoz, mert 3g-n nem pörög a telefon, csak wifin.
mit jelent itt, hogy no red warning? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=64211356&postcount=233
-
ScrapUnit
aktív tag
-
Kocsó
aktív tag
(#37424) ferob:
Úgy szólnak a hangszórók, mint újkorában!!!!!
(hihetetlen mennyi kosz bele volt ragadva...)
Régebben többet olvasgattam a fórumot (több időm volt) és már akkor is írták többen ezt a megoldást, de hogy őszinte legyek, kiment a fejemből
A gyári visszaállítást is meg fogom ejteni, mert már rá fér az Androidra... (közel 2 éve nyúzom a rendszert)
Még egyszer köszi! -
sipy888
aktív tag
Köszi. Most hogy mondod lehet a töltő a rossz mert a munkahelyi Nokia töltöm mindig feltölti a telefont, és a kábel is tuti jó mert szoktam a PC-re másolni. Egyébként a vezeték feje kb ki-be jár a telefonbol, nem kattan bele, a fogak be vannak ragadva....
Olyan is elofordul hogy 20%on van a telefon és egyszer csak lemerul és kikapcsol. Szerintem már az akksi sem 100-as. 3eves a telefon. A gyári akkutesztet lefutottam ott nem mutatott hibát.
-
no more
veterán
Nem igazán tervezek új telefont venni, nekem tökéletes az M7, most van kijelző cserén, T-Mobile biztosító által, aztán küldöm garanciára, mert májusban lejár a 2 év. Én csak egy normális töltőt szeretnék, ami nem fogja tönkretenni az M7-et. Vagyis, igazából én fogalmaztam rosszul, mert kábel kell.
Valamennyire biztos kopott a telefon csatija is (ezt remélhetőleg cserélik gariban), mert tesóm Z-jének a töltője sem szuper stabil, de sokkal jobb, mint az itthonim, szépen bepattan a helyére. A sajátom totál nem jó. A mostani kölcsön telefonomban is lötyög ez a kábel.
-
Ununqatrium
aktív tag
Hi. Megfogadtam a tanácsod, de az eddig makulátlan akkuval gondjaim vannak. Sose merült még kikapcsig, most abszolút értetlenül állok a problémával szemben. Négyszer fullra töltöttem, de totál zavarodottan merül továbbra is. 50 százalékig arányosan, aztán lerakom éjszakára aludni, és reggel úgy ébredek, hogy a semmitől csutkára van merülve. Alacsonyabb töltöttségnél pillanatok alatt elfogynak a százalékok, feltöltve semmi gond. A nagyobb gondom viszont nem ez, hanem az, hogy az akku fele annyi ideig sem bírja, mint előtte. Az én igénybevételem mellett a két napot minimum tudta, most egy nap a plafon. Szerintem totál átvágja magát a telefon, magával az akkuval nem lehet probléma. Van valamiféle javaslatod, esetleg bárki másnak? Jelenleg a telefon kis túlzással használhatatlan.
-
bakosszabolc
tag
Köszönöm a gyors válaszod.
Chrome csinálja, és a Facebook alkalmazás
Abban töröltem az előzményeket de nem jött helyre pár hete, most megrobalom az osszeset torolni.
Majd utána a gyári beallitasok ha ez nem segitett..
Esetleg ha biztonsági mentest vissza állítok nem jöhet a vírus így vissza? ( most lehet hülyeséget kérdeztem) -
Medocsabi
addikt
Abban tudsz esetleg tanácsot adni,hogy kb 1 hónap és 2 éves lesz a drágaszág.
Az akksi már sajnos csak 2-3 órát bír,terheléssel annyit sem.Vodafone-os, nem tudom ez garanciális problémának minősül?Ha igen,hova kellene vigyem?Gondolom htc szervíz nincs magyarországon?
Sajnálnám lecserélni emiatt a telefont,még mindig szupergyors,viszonylag jó állapotban is van.
Ha pedig nem garis probléma,valahol el lehet intézni az akksicserét?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest