- iPhone topik
- Google Pixel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple Watch
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Steve1207 #35487 üzenetére
Először április 17 volt a leadás dátuma - kamera lilul , hangszórók halkabbak lettek , mikrofon nem működik.
Április 28 jött az sms hogy mehetek érte másnap mentem is. A bolt előtt leültem egy padra bekapcsoltam és szépen beállítottam a telefont.Közben szétsült a kezem , néha le is kellett raknom a padra mert nem tudtam kézben tartani.Amint végzett elindítottam a hangjegyzetet , nem csinált semmit így telefonáltam. Semmit nem hallottak belőle így mentem is vissza hogy a mikrofon továbbra sem jó.Felhívott a boltban dolgozó hölgy és ő is mondta hogy semmi nem hallatszik. Április 29 az ismételt leadás napja - idézem a munkalapról mikrofon nem szól most jött vissza szervizből , melegszik a készülék (ezt megmutattam a hölgynek is azért is lett ráírva ). Azóta várok és még mindig csak azt mondják hogy javítás alatt .Ezért kérdezem.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Steve1207 #33610 üzenetére
Igen, úgy megjavul nálam is. Csak mindig állítgatni, fel le venni a hangot ha épp írok valakinek, vagy mást csinálok, nem az igazi. De majd idővel javítják, ahogy írtad is.
Én WiFi hibát nem tapasztaltam.
De ugye már mindenhol ott a hír, hogy 5.1 is kijött, Indiában már kapják a telefonok.
Ha szerencsénk van akkor 1-2 hónap és mi is megkapjuk. -
ferob
őstag
válasz
Steve1207 #33333 üzenetére
Én is módosítottam magamnak pár dolgot, így használok most EX GPE kernelt, százalékos kijelzést az ikonon belül, dupla érintéses kikapcsolást a lezárt képernyőn, átírtam a Ki/be menüpont nevét, magyar APM, nagyobb hívókép, elemlámpa funkció hosszú gombnyomásra, 1-2 értesítés tiltása stb.
Így már azért kevésbé hiányzik az embernek az Xposed és nyugodtan lehet használni nélküle.Az akadást nem tapasztaltam, amit említesz, meg is lepődnék igazából, de azt nem tudom, hogy te mivel próbálkoztál, szóval éppen előfordulhat.
-
kdennis
aktív tag
-
Pr3ciSioN
aktív tag
-
ferob
őstag
válasz
Steve1207 #32243 üzenetére
Őszintén kétlem, hogy megfelelően működne Sense alapú ROM-on, elvégre az se tud csodát tenni és ugyanúgy zajos lesz a felvétel, de ha te javulást tapasztalsz, akkor az csak azért lehet, mert amivel előtte próbálkoztál az esetleg a mintavételezés gyakoriságát tekintve gyengébb minőséget produkált, de szép tiszta felvételt csak akkor lehet elérni, ha csatlakoztatva van a headset.
-
ferob
őstag
válasz
Steve1207 #32241 üzenetére
Sajnos ez nem ilyen egyszerű, hogy csak beilleszt az ember két sort és már meg is van oldva, főleg úgy, hogy semmire nem mész azzal, ami a HOX-nál csak bekapcsolta a lehetőséget, mivel itt teljesen más a kód és attól még a rögzítés módja nem változik meg, a teljes rendszert meg nem tudod átírni.
-
ferob
őstag
válasz
Steve1207 #32238 üzenetére
Az mindegy, hogy mivel próbálod, mert ez sajnos egy HTC bug és az ilyen módon rögzített hívásoknál a hangszóróról felvett hang zajos és halk lesz, de ezt a problémát át lehet hidalni, ha csatlakoztatsz egy headset-et és úgy próbálkozol, mert akkor nem lesz probléma és gond nélkül tudja rögzíteni a hívást.
-
Zirowe
nagyúr
-
ferob
őstag
válasz
Steve1207 #32031 üzenetére
Ez még így nagyon kezdetleges, nem is érdemes próbálgatni, mert nekem csak az a 10 perc alatt, míg megnéztem, sikerült háromszor újraindulnia és elég sok dolog le is állt hibával.
Kapásból mobilnettel nem tudtam elindítani első bootoláskor és újraindult, majd a hívásbeállítások közben állt le többször az egész alkalmazás és írhattam be újra a PIN kódot, de zenelejátszás közben is sikerült elérni, hogy újrainduljon, sőt volt, amit nem is tudott lejátszani, majd a beállítások böngészése közben indult újra, mialatt pár alap dolgot próbáltam beállítani, de volt alkalmam azt megnézni, hogy a bluetooth eszközöket észlelte és próbáltam képet is készíteni, szóval az éppen működött, de ennyi.Majd a GPE ad ennek értelmet, addig meg marad a várakozás, de reméljük már nem sokáig.
-
ferob
őstag
válasz
Steve1207 #31895 üzenetére
Minden alkalmazásnál ezt kell csinálni, amennyiben nem telepíted, hanem felülírod a meglévő rendszeralkalmazást, míg frissítés esetén a /data mappán belül minden szükséges fájlt létrehoz saját maga, ami az előbbi esetben nincs.
A kamera alkalmazás pedig nem érhető el egyelőre az áruházból a hibák miatt, majd gondolom frissítik.
(#31896) zolia4: Mivel folyamatosan rajta tartod a képernyőn az ujjad, ezért zárolja az automatikus expozíciót és az autofókuszt, ebből adódóan homályos és világos vagy sötét fényképeket kapsz eredményül.
Ha a képernyő nyomkodásával az a célod, hogy fényképezzen, netán ezt az alkalmazás beállításaiban be is kapcsoltad, akkor elég csak megérinteni a képernyőt, mert már akkor elkészíti a képet.Szerk.: 5 percen belül szerkeszd a hozzászólásaidat és ne újat írj, főleg saját magad után.
-
ferob
őstag
válasz
Steve1207 #31885 üzenetére
Bár én magam nem próbáltam ki az általad készített mini ROM-ot, csak belenéztem egy fájlkezelővel, de az már tisztán látszik, hogy a frissített kamera alkalmazáshoz több fájl is hiányzik a /system/lib/ könyvtárból, ami így nem fog rendesen működni.
Ettől függetlenül is, az új alkalmazás több sebből vérzik, mert a legtöbb módban rögzített videók tele vannak színes zajjal és valamilyen furcsa módon az egyes színcsatornák elcsúszva jelennek meg, ezért is nem érhető még el teljeskörűen.
-
jozso1989
őstag
válasz
Steve1207 #31678 üzenetére
Az első szériás One-okban HAAC mikrofon (HDR) van, azért szól olyan brutálisan szépen az övé. A következő szériában a Nokiás per után (övéké volt maga a szabadalom) másik mikit rakott bele a One-okba a gyártó... Az már gyengébb minőségben sokkal, de így is bőven átlagon felüli. A múltkori partyn haverom és én vettünk fel videót (hardcore drum and bass party), neki Z2-je van, fülsüketítően hangosra voltak valamiért állítva a hangfalak, már bántotta a fület rendesen (3 napig sípolt -.-). A One egész szépen vette fel, volt közép-mély-magas, minimális torzítással, a Z2 értékelhetetlen volt.
Viszont valamiért a One szaggatva vesz fel videót, ugrál az fps 20-30 között én úgy vettem észre. A gyengébb fényt nem bírja.
Most nézem... mi ez a hullámzás, meg remegés a videóban? o.O Egyre bénább a youtube...
-
dani3l
őstag
válasz
Steve1207 #31465 üzenetére
Az hagyjan, 52%-rol indultam, 43% lett a vegere..
Majdnem 2 ora szerencsetlenkedes utan, ugy, hogy bekapcsoltam a telot, lementettem meg par dolgot, mindjart mentek föl wifin felhöbe, meg 2szer futtattam vegig a ruut is, az se volt rövid..
Egyebkent a vegen egy pillanatra azt hittem, meg is oldotta a problemat, ugyanis miutan teljesen visszaallitotam es nyomtam meg egy factory resetet, jelezte a töltest a telo..
Csak annyi a bibi, hogy gep tovabbra sem ismeri föl usbn, meg ahogy bedugom a kabelt instant elkezd forgolodni a kijelzö meg mindenfele ablakok jönnek föl..Meg egyebkent nem is tölti mindig.
Szoval (szerencsere?) tovabbra sem jo, ugyhogy irany a szerviz.
Esetleg meg lefrissitem ota, hogy ne kezdjenek el gyanakodni, hogy van rajta a masfel evvel ezelötti full stock rendszer.Annyi szufla talan maradt meg benne.
Szerk.: Ezuton is köszönöm megegyszer a segitseget illetve az infokat azoknak, akik segitettek.
Most hogy ez letudva, atszellemülök az apple keynotera.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Steve1207 #31411 üzenetére
Néha egész jó ingyenes appjaik vannak
Ha valami viszont tényleg kell, akkor jó alternatíva vásárlásra.
Blade topic hatalmas volt
Fel órára nem figyeltel oda, aztán 300 hszt írtak azalatt. Galaxy S topicja is vicces volt mikor a bugokat magyarázták hogy miért nem zavaró ez sem az sem, meg ezzel az új fwvel nem fog belassulgatni
-
ferob
őstag
válasz
Steve1207 #31250 üzenetére
A jövőben mindenképp cél, hogy eljussanak mind a Google-nél, mind pedig többek között a HTC-nél is az alaprendszer gyártófüggetlen frissíthetőségéhez, így ők ebből a szempontból elég jó úton járnak, hogy már a legtöbb alkalmazásuk külön telepíthető, szóval lényegében már csak maga a launcher van vissza, aztán jöhet a Google a folyamatosan biztosított frissítésekkel.
-
Badboys
őstag
válasz
Steve1207 #31122 üzenetére
Köszi tulajdonképpen arra gondoltam hátha már az EYE kamerát pakolják bele. Ezért várnék még inkább pár hónapot úgyis 2015 júniusban jár le a garancia. Mondjuk van 3 pici gombostű fejnyi kopás is a két hangszóró rácson gondolom ezt is orvosolják.
enginev3.0:
Úgy tudom,hogy a harmadik ua. javítás után lehet kérni a cserét,de ez nem biztos. Lehet megérné várni a garancia végéig hátha javítás hiányában felajánlanak valami újabb HTC ét. Mint a sima Onek esetében.
-
kirkri
addikt
válasz
Steve1207 #31090 üzenetére
Ha szolgáltatónál adod le, akkor ott lehet csak felvenni, de ne okvetlenül Pestben gondolkodj.
Ha valamelyik vidéki Telemax átvevőponton adod le a telefont, ott nem fogsz kapni Telemax azonosítót hozzá, és ahogy írta Ferob, már nem adja ki a TMX ügyfélszolgálat a leadott telefonhoz tartozó azonosítót. (Sőt, már olyan inkorrektek, hogy a Smartshopban leadott telefonhoz semmilyen infót nem hajlandó adni, állításuk szerint a Smartshop-ban kell érdeklődni, de ők meg szerencsétlenek végképp nem tudnak semmit mondani, mert ők csak a Telemaxnak gyűjtik be a telefonokat, egyáltalán nem állnak szerződésben a szervizzel)(#31088) FGyula30: Én a logisztika miatt tartom szerencsés megoldásnak a készülék nyomon követését. Ha tudom, hogy egy-két napon belül visszakapom a készüléket, akkor úgy intézem az egyéb dolgaimat, hogy ne kelljen kétszer mennem, ha úgyis lenne más intézni valóm Pesten.
-
ferob
őstag
válasz
Steve1207 #31090 üzenetére
Pontosan nem látom át, hogy mi kapcsán merült ez fel, de általában oda küldik vissza a készüléket, ahova előzőleg le lett adva, attól függetlenül, hogy ez a központban történt vagy a szolgáltatónál, esetleg másik szervizponton, mert ugye léteznek olyan szervizpontok az országban, ahol le lehet adni a telefont, de se nem szolgáltató, se nem a budaörsi központ.
-
válasz
Steve1207 #30997 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
A tesztképeket elnézve szerintem mobilos berkeken belül teljesen vállalható a kamera. Egy dolog még eszembe jutott: ha koncerten/buliban videózok és sok a basszus, akkor ezt a szoftver kiküszöböli, vagy szinte csak recsegést ad vissza? Az iPodom egész jó minőségben videózik, viszont a Lumiánál szinte csak a recsegést lehet hallani...
-
szegto
senior tag
-
jozso1989
őstag
válasz
Steve1207 #30904 üzenetére
Ritkán írok SMS-t, de nem ártana azért, ha nem kéne az ékezetekkel szórakozni. De amúgy pl. a szüleimnek nincs okostelefonja, ergo az online szolgáltatások kilőve. Barátnőmnek sincs mobilnete... Jó, nyilván nem 0-24 SMS-ezek velük, csak hát na.
De amúgy főleg Swiftkey miatt zavar engem, mert így megtanulja a rosszat is, nem csak a normális szavakat.
-
net84
őstag
válasz
Steve1207 #30609 üzenetére
Nekem a naptár értesítése már az elejétől fogva nem tetszett. Egy értesítést módosítottam vagy töröltem, akkor is ott jelölte mint aktív eseményt. Inkább kikapcsoltam és visszatértem a 4x3 naptárra (ezt a widgetet egyébként is használom nap mint nap) a 4x1 értesítési sávval.
Ha okosítanák a BF-et és nem a közösségi oldalakra, hírek pörgetésére lenne kihegyezve (nekem ez most ilyennek tűnik), akkor szívesen visszatérnék rá. A közösségi oldalakból kinőttem, időm sincs rá, nem is érdekel, a híreket meg olvasom, ha ráérek (normális méretben). -
s3nsitivity
addikt
válasz
Steve1207 #30391 üzenetére
Jó vannak kivételes esetek, mondjuk ha kidobják hirtelen az L-t az xda-s srácok lehet még mobilnetről is lerántanám.
De azért nem olyan jellemző.
Bár egyszer egy hosszabb vonat úton egy teljes unlock, recovery, rom, kernel telepítést hajtottam végre
Mondjuk nekem mindig kéznél van egy linuxos noti. -
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Steve1207 #29660 üzenetére
Már van V2 most szedem le, kíváncsi vagyok rá nagyon.
(#29674) Tiger.
Ezek az appok már nem úgy működnek mint régen. Régen az UI-ba voltak integrálva és onnan frissülgettek teljes frissítésnél.
Most viszont már csak olyan mint egy beépített system app a googletől. Csak itt ugye a HTC építi be. Így könnyebben frissülhetnek a dolgok nem kell system frissítést várni.Ergo nyugodtan frissítheted őket Store-ról.
4.4.3 + Sense 6.0 -on simán frissült minden nekem is. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Steve1207 #29664 üzenetére
Igen kimarad a 4.4.4.
Viszont mindössze csak a nevében lesz másabb.4.4.3 néven fog futni Sense 6.0-al de tartalmazni fogja a 4.4.4-es biztonsági patcheket.
Már nem compilolnak egy új firmwaret hanem inkább ebbe implementálják, hogy utána ráállhassanak az L-re.(#29665) Tiger.
Nyugodtan frissítheted.
-
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Steve1207 #29580 üzenetére
Ki akartam próbálni, de kapásból letiltottam a ZOE-t már csomó más felesleges dologgal együtt, csak nem emlékeztem rá, szóval nem lehet így eltüntetni sajnos
fain89
A három betűset amit nem nevezünk nevén, egyébként minden navigáció alatt melegszik, lehet az sima google maps, vagy akármi más is, a navi szívja az aksit, és tekeri a procit.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Steve1207 #29239 üzenetére
Na hát hozzám már 4.1-el került.
Amúgy meg egy 2012-es Nexus 7-et nyúzok ami ugye szintén tegra.
Vannak reccenések de elhanyagolható, inkább a memória kevés benne mint a soc gyenge.(#29240) Kocsó
Örülök ,hogy megoldódott bár én 80-től jóval többet kiszedtem volna belőlük.
Annyit kapsz egy használtért is. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Steve1207 #29229 üzenetére
Nekem mas velemenyem van.
Nagyon jo, es sima a rendszer HOX-on is.
A tegra igazabol a kerneleknel karav be, de anno mi ketten ki is beszeltuk ezt HOX tulajkent.DE! (Ezert lehet meg fogtok kovezni...
)
Az angry birds es a subway surf is minimalisan, de akad m7-en, viszont HOX-on abszolute nem.
A tegranak jatekoknal van elonye, legalabbis amit en probaltam azokon.En azt mondom, hogy a one x is nagyon jo ar/ertek aranyu telefon meg most a hasznalt piacon, mert semmiben nem kell szegyenkeznie.
Egy 40-45e ft. arfekvesben megkozelito minosegu, tudasu, optimalizaltsagu keszulek nincs. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Steve1207 #29093 üzenetére
Akkor csinálják olyanra ami tényleg vízálló.
Mágneses töltés, QI töltés, Ajándék dokker amivel lehet fájlokat mozgatni, ajándék bt füles, hogy ne kelljen nyitni a jack takarót se. Jó azért ez már igen prémium lenne de hát akkor is.. ha valami vízálló akkor vállaljanak arra részére is garit és találjanak ki valami módot, amivel lehet csekkolni, hogy mitől ment szét.Nekem van egy vízálló, szintén sony bt fülesem. Az sokszor kapott már vizet és semmi baja, bár teljesen más kategória az tény csak azt akarom vele mondani, hogy megtudják ők oldani, akkor minden készülék olyan legyen ne lehessen az, hogy a vásárló belenyúl és lehet olyat kap ami nem bírja a vizet.
Szerintem.. -
saintex72
aktív tag
válasz
Steve1207 #29055 üzenetére
Szerintem még nem volt. Ma tv az már igen. Első benyomások: nagy, néha tényleg megreccen, de ezt az eszméletlen jó kijelző miatt elnézem, engem amúgy sem zavarnak ezek a dolgok ha amúgy a rendszer stabil. Az lg tv imádja, működik a miracast ahogy kell. (Hetek óta nem tudom htc, sony telóval használni.) Billentyűzet király, kamera bitang. Eddig nem bántam meg, a tesóm meg örül az m7-nek. Mindenki boldog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest