Hirdetés
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Mobil flották
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechData
tag
válasz
kirkri #33210 üzenetére
több gyártónak a termékét javítja/szervizeli az emlitett cég...ezért márkától függetlenül - így nem a HTC-re gondoltam,mert ott valóban panel szintű javítás folyhat a munkalapok alapján....a szerviz maga milyen feladatokat képes ellátni javítás terén...pl.: egy HP nyomda esetében már elképzelhetö egy processzor,vagy egy USB csatlakozó csere is.:
Pl.: HP Photosmart 5510 MainboardDe mivel ez már nagyon off és nem is ide tartozik,ezért egyetértek veled abban,hogy lépjünk túl a dolgon a félreértések elkerülése végett.
-
TechData
tag
válasz
Derrewyn #33207 üzenetére
"...a VSP is csak panel szintű javítást végez."
Ez az állítás nem igaz így....több gyártónak a termékét javítja/szervizeli az emlitett cég...ezért márkától függetlenül...a főpanelen lévő csatlakozókat,hangerő szabályzó gombot, bekapcsoló gombot, SIM kártya olvasót, konnektorokat,különböző kimeneteket és szükség esetén processzorokat is cserélnek. Szóval kicsit többről van itt szó mint "panel szintű" javításról. Ez szúrta a szemem,s valóban rosszul értelmeztem kirkri hozzászólását (korán reggel volt még) ezért utólagos elnézését kérem.
-
TechData
tag
válasz
kirkri #33198 üzenetére
"Az a baj ezzel, hogy még a VSP is csak panel szintű javítást végez, szóval egységeket cserélnek a készülékekbe. Tehát a sufni szerviz sem tud jobb hibaanalízis csinálni, részben mert semmilyen rajz nem elérhető a HTC telefonokról, részben pedig mert nincs meg a műszerezettségük/készülék ismeretük hozzá."
Ez nem igaz így....nem is tudom honnan veszed ezt a badarságot,voltál már bent személyesen is a VSP-ben?
A gyártó hívatalós szervize a VSP Data a.s ezért minden készülékhez van (támogatás) szerviz manual, ROM tartalmak,alkatrészek és megfelelő műszerezettség. (Willtek , Oszciloszkópok, Melegítőlap,Mérőmüszerek és még sorolhatnám.) És ezek csak nagyon alap dolgok. -
TechData
tag
válasz
szubence #33154 üzenetére
Küld el a szervizbe,ott megjavítják
Budapesten a Telemax-nál tudod leadni.
-
TechData
tag
válasz
Sukta 95 #32389 üzenetére
Factory reset (Gyári beállitások visszaállitása )...Hogyan?...hosszan kikapcsoló gomb...Újraindítás...majd tartod a kezed a Volume Down (le halkítás ) gombon...Majd megjelenik a Boot menu...(boot menüben a hangerő szabályzó gombokkal lépkedhetsz ) és ott a Factory Reset.(Főkapcsoló gombjával okézod le).
Ha továbbra is fenn áll a hiba,akkor szerviz és ott bevizsgálják a készüléked. -
-
TechData
tag
válasz
CsPeti1966 #32269 üzenetére
Teljesen egyet értek veled. Megírtad a frankót
-
TechData
tag
-
TechData
tag
Hamarosan! Jön a HTC One (M9)-es!
-
TechData
tag
válasz
Kobun1980 #31610 üzenetére
HTC One (M7) -et lehetetlen otthon megjavítani. .... a szervizben rang idős technikusok (értsd 5-8 év szerviz tapasztalattal a hátuk mögöt) javítják ezt a modelt, komoly iskolázást követően s erre a célra épített gépek segítségével. Youtube videó alapján esélytelen ,hogy megjavítsd.
Vidd el a Telemaxba és ne spekulálj, annyit nem ér
-
-
TechData
tag
Töltő miatt?!...miért nem tölt a készülék vagy rossz a töltője?
"..lehet lecserélem egy nagyobbra"
Csak nem egy HTC One Max-ra?Balról One mini,középen One (M7)...és jobb szélen One Max
-
TechData
tag
válasz
jozso1989 #31565 üzenetére
Szia.
Headset hiba esetén (pl. Headset egyik oldala nem szól ) elég a sérült tartozékot leadnod...viszont mellékelni kell a telefonod IMEI és S/N számát,hogy feltudják venni a szervizbe.
Ami a HTC esetében Csehországban van.: Vsp Data a.s
A T-Mobilban félre tájékoztattak téged. Amennyiben nem adtad le a készüléket,ne is add le...felesleges
De ha már leadtad a készüléket az sem baj,legalább átnézik neked,hogy rendbe müködik-e. Minden készülék javítás után (Legyen az akkár egy Headset csere) átesik egy Final Testen ahol mindent letesztelnek...Hangszórótól kezdve,hálózaton keresztül a kameráig mindent.Elég ha csak egy picit rezonál a hangszóró a készülékedben már vissza is forditják és a technikusok cserélik is ki. Szóval ennyit megérhet az a két hét. -
TechData
tag
válasz
s3nsitivity #31553 üzenetére
Nálam az akksi alig merül...éjszakánként 2-3%.....de volt olyan,hogy egész nap hallgattam a zenét a telefonon + nyomkodtam ,ha szükséges volt....és estére még 25% akkumulátor kapacitás maradt. Normál használat mellet nálam 2 napot simán elmegy a telefon egy töltéssel. Szóval az akksi kapacitás felhasználó függő.
A kamera is vállalható képeket készít bár én csak Facebookra és Instagram-ra fotózok. -
TechData
tag
válasz
Sanyee30 #31536 üzenetére
Kérj rá bevizsgálást / diagnosztikát. A szervizben megállapítják érte ütődés a készülékedet vagy sem. Széria hiba esetén,amennyiben "magától" repedt el...úgy is megjavítják a Cseh szerviztechnikusok
Információ és nyomon követés a javítás státuszáról:
http://services.vspdata.cz/new/case-info/ -
TechData
tag
Sziasztok srácok,
Itt tudjátok nyomon követni a javítás státuszát! -
TechData
tag
válasz
stilo18 #31480 üzenetére
Kíváncsi vagyok miben volt jobb az LG G2 a HTC One-hoz képest?
Egyik ismerősömnek LG G2-es telefonja volt és fél év alatt 4x vitte szervizbe. Aztán nagy nehezen lecserélték neki egy újra...eladta és vett egy HTC One (M8) -at. Mivel nyomkodta az én One-omat és meg tetszett neki. Kettő hét után csak annyit mondot,ha tudja hogy ilyen jó a HTC a büdős életbe nem vette volna meg az LG telefont és megkímélte volna magát egy csomó kellemetlenségtől és szabad napja is több maradt volna karácsonyra
-
TechData
tag
Nem sokára jön a HTC One (M9)
...én már most úgy hívom,hogy az iphonekiller
-
TechData
tag
Sziasztok.
Hétvégén külföldön voltam,de nem tudtam a külföldön lévő hálozatra hívni, állitólag le van tiltva.
Hol kell beállítanom a beállításokon belül,hogy a telefon tudjon hívni külföldön az adott hálozatra magyar feltöltő kártyáról? -
TechData
tag
válasz
kdennis #30061 üzenetére
A 89.5 Music FM-et a hozzá írt alkalmazásról halgatom,mivel külföldön tartózkodom. Lekopogom,eddig nem tapasztaltam még fagyást. A TuneIn Radio nem használom,de gyárilag telepítve van.
-
TechData
tag
válasz
s3nsitivity #30055 üzenetére
A 3 nap alatt arra használtam amit egy telefont általában használnál. Hétvégén viszont egy napot bír de akkor egész napos használatban van.A telefonról szól a rádió: Music Fm 89,5
Wifi az non-stop megy,játszok is rajta ,facebook,instagram, böngészek stb....szóval nincs a szekrény alján
-
TechData
tag
válasz
Nuada herceg #29991 üzenetére
Javítás után minden készülék átesik egy Wiltek (Hálozat,3G stb teszt) és Final teszten. Ha a Final teszten bármilyen hibát találnak ,abban a pillanatban visszafordítják a készüléket a szerviztechnikusok felé. Szóval lehetetlen,hogy a készülékedet sárgás kijelzővel és hálózati hibával kapd vissza.
-
TechData
tag
válasz
Redplee #29967 üzenetére
"camera,sharp,4mpxiel,second source."
Másodlagos kamera....vagyis a hátlapi kamerát cserélték. Hangszórókat és fülhallgatót stb. cseréltek.
Nem a telefonod volt roncs,de ahhoz ,hogy hozzá férjenek a Kamerához szét kell bontani a telefont és ilyenkor sérül a ragasztás,szigetelés , hűtő foliák stb. Ezeket általában minden HTC One esetébhen cserélik és újjal pótolják azt. -
TechData
tag
válasz
Millerchris #29922 üzenetére
Igen leadhatod a telefont a Telemaxba. Megjavitják neked mivel minden HTC készülékre a gyártó vagyis a HTC add két év gyári garanciát. De természetesen előtte próbálkozz a szaküzletnél ahol vásároltad a telefont.
-
TechData
tag
válasz
s3nsitivity #29898 üzenetére
Nekem is .: HTC BlinkFeed 6.2.799612 -es verzió van fenn,tegnap frissitettem Google Play-en keresztül
-
TechData
tag
válasz
s3nsitivity #29881 üzenetére
Nem riogatásnak írtam....ha szoftveres probléma lenne nem sütné meg a kezed egy alumínium vázas telefon + az akkumulátor szint csökken rohamosan,nincs az az alkalmazás ami ennyire megakasztana egy HTC One telefont...legyen igazad,de 99% -ra biztos vagyok benne,hogy szervizben fog kikötni a telefon. Főpanel és akkumulátor cserével fogják orvosolni a hibát. További szép napot!
-
TechData
tag
válasz
Millerchris #29870 üzenetére
Szia.
Add le Budapesten a Telemax -nál a készüléket.
A HTC Magyarországi gyüjtőközpontja. Onnan felküldik Csehországba a HTC officiális szerviz központjába a Vsp Data a.s -be.
4-6 munkanapon belül meg is javítják neked. Szóval nem kell pánikba esni.
Ha melegszik nagyon és gyorsan merül akkor számolhatsz egy főpanel és akkumulátor cserével. Érdemes előtte a fontos információkat lementened.
További kellemes napot! -
TechData
tag
válasz
s3nsitivity #29838 üzenetére
Az ö esetében S-ON van...de Unlocked.
De hiába Locked ,ha S-OFF...abban az esetben is ugrik a garancia. Mivel a szerviz alaplap cserével orvosolja amit neked kell álnod.
-
TechData
tag
válasz
Skilly #29023 üzenetére
"..akku rosszalkodott nekem, tehat nem mindig tolt, ez okes. Most olyan uj problema jott elo amit szinten nem lattam meg, a memoriarol mentenem le a kepeket es videokt es par perc mulva fogja megszakad az egesz, es ujra tolti a telefont...."
Ez bizony csak a szerviben tudják orvosolni neked...USB Slot hiba és cserélni fogják.
A szervizelést Csehországban végzik közép európa legnagyobb szervizében a VSP Datában.Hivatalos honlapjaEsetedben mellékeld a telefon mellé az adatkábelt is ellenőrzésre.Illetve kérj adatmentést mivel az is megoldható,igy nem vésznek el a fontos adataid. Szerviz átfutási idő maximum tíz munkanap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest