-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loboda
senior tag
-
enginev3.0
félisten
-
TheProb
veterán
válasz
mtibusz #14330 üzenetére
Köszi
Én most csináltam vissza stock-ra mindent a hétvégén, mert sajnos garanciába kell küldenem... (Nem hall a másik fél ha telefonálok.. -.-') Megcsináltam én is az up-to-date-et a telefonon, szal most nekem se lesz majd újra s-off, stb. De igazából annyira nem is nagy érvágás.
-
Avicularia
veterán
-
LUCKY78
tag
válasz
mtibusz #8958 üzenetére
Panoramic screen: be tudod állítani, hogy ne torzítsa az adott képet, (lehet saját is) lényeg, hogy fekvő képet használj. Így ha scrollozol a springbordon, mozog a háttered is, jobbra-balra. és van még pár finomhangolási lehetőség ezen kívül. Én használtam, jó 'kis' cucc. Finom, smooth-os. van-on! Ja és Free.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hamsterbeat.wallpapers.fx.panorama
-
porkiy
aktív tag
válasz
mtibusz #6844 üzenetére
Pontosan így csináltam, és semmi hatása...
Davzone: usb megjelenik, lehúzom, rábökök, az van, h
hordozható wifi hotspot
hordozhato wifi hotspot beállítások
usb hálózat beállítás
bluetootha 3.-ban
nincs,
inteligens hálózatmegosztás
usb modem
internetes átvitelaz egésztől 1 szinttel visszább pedig
használat
vpn
mobilhálózat megosztása
nfcMTP-t sehol sem találok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest