- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold8 Ultra – névváltoztatás utáni teendők
- Hamarosan bemutatkozik a Fairphone 6+
- Mégsem 2 nm-es a Tensor G6
- Android szakmai topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
jojoando
senior tag
Ugyan hagyjad már, a központot kapcsolva tájékoztatva sírnak hogy valami behalt náluk, na meg 22 perc múlva a kezelő is ezzel sír, hogy behalt a gépük, aztán kit érdekel a bajuk? Dolgoznának tisztességesen az irodákban és rendbe lenne minden, de a hülyeségük nem érdekel, oldják meg, van sok jól kereső vezetőjük, ettől függetlenül semmire sem kellőek!
10 napos késés kézbesítés terén, mégis mit vállaltak? Nem ezt! -
Donki Hóte
veterán
Ezmiez
Senki se kért későbbi kiszállítást, én legalábbis biztosan nem
-
jojoando
senior tag
-
umek
tag
A DPD (allegro rendelés) jól megszívatott. Még jó, hogy jó előre rendeltem be a csomagot, mivel ajándék lesz...
Boxba rendeltem, kb. ez volt a szerencsém, mivel "A csomagját visszaküldik, a címzett elutasította" teljesen kamu indoklással visszaküldték a feladónak...
Ezt a kamu indokot az Allegro ügyintéző is megerősítette: "A szállító sajnos hamis okokra hivatkozva visszafordította az eladónak a csomagot."
Végül visszakértem a pénzt, mert nem tudom megvárni a csomag oda-vissza pattogását most már, és valamivel drágábban megrendeltem máshol, más szállítóval... Köszi, DPD...
csak érdekességként: másnapra vidéki gls automatában volt a cucc...
-
Lowayman
újonc
DPD - egy nagy nulla. A csomagomat sikeresen kikézbesítették valahová, valakinek. Azonnal jeleztem, jött egy válasz mail: 30 napjuk van rendezni a problémát, amit még egyszer meghosszabbíthatnak 30 nappal. Nevetséges...
-
umek
tag
A DPD (allegro rendelés) jól megszívatott. Még jó, hogy jó előre rendeltem be a csomagot, mivel ajándék lesz...
Boxba rendeltem, kb. ez volt a szerencsém, mivel "A csomagját visszaküldik, a címzett elutasította" teljesen kamu indoklással visszaküldték a feladónak...
Ezt a kamu indokot az Allegro ügyintéző is megerősítette: "A szállító sajnos hamis okokra hivatkozva visszafordította az eladónak a csomagot."
Végül visszakértem a pénzt, mert nem tudom megvárni a csomag oda-vissza pattogását most már, és valamivel drágábban megrendeltem máshol, más szállítóval... Köszi, DPD...
-
Kommy
veterán
Gebrüder Weiss kerüljétek messziről:
13-én rendeltem 2 háztartási gépet Alza-tól (15.-ei kiszállítással megadott időpontban), ezt 14.-én átadták a GW-nek és és küldték is még 13.-án az értesítést, hogy csomagot adtak fel nekem.
14-én kaptam értesítés, hogy valószínűleg következő napon kézbesítik (illene ha már van időpont választási lehetőség), mivel megérkezett a raktárukba. Értesítenek aztap amikor hozzák.
Azóta teljes csend van.
Weboldalon a csomagkövetés, hol megy hol nem.
Jelenleg ezt írja:
2026-07-14 07:42 Györ Teilentladung
2026-07-14 05:14 Györ raktárba részben beérkezett
2026-07-14 02:41Dunaharaszti folyamatban
Persze itt még mindig az általam kiválasztott időpont szerepel kiszállításra.
ha lenyitom a részletes csomagokat akkor ezt látom:
2026-07-17 08:57 xxxxxxx unloaded Györ
2026-07-16 06:05 xxxxxxx loaded Györ
Ez az össze vissza nyelven megjelenített állapotok elég illúzió romboló.
Szerencsére a munkahelyemre kértem így nem kell otthon várnom, mert várhatnám.
Sajnos van a cégben is nagyon rossz tapasztalatunk velük. Amikor emelő hátfalas autó kellene akkor jön egy kis autó és oldjuk meg a levétel. Ha hoz valami kis dolgot akkor meg emelő hátfalas jön. Állandóan másolgatnunk kell a szállító levelet. Semelyik másik szálltó cégnek kell ilyet tenni.
Az biztos, ezután ha meglátom a GW-t mint szállítót akkor messziről kerülni fogom.Tegnap megérkezett. Persze nem tudtam személyesen átvenni, de ezért is lett a munkahelyemre rendelve.
1 db e-mailt kaptam reggel 9:10-kor hogy aznap hozzák. Persze semmi konkrétabb.
A csomag fejjel lefelé, még a matrica is rajta. Védő hungarocellek széttörve.
De szerencsére semminek nincs baja
Igazából kaptam összesen 4 e-amilt tőlük.
1. Összekészítettek nekem egy csomagot 07.13)
2. Beérkezett hozzájuk, várhatóan következő munkanap hozzál (07.14)
3. Mai napon kézbesítjük (07.21)
4. Értékeleje a kiszállítást
Amúgy azt sem értem, ha adnak a csomagkövetés mellé a weboldalon utólag letölthető átvételi igazolást akkor hogy merik azt megcsinálni, hogy át sem kell venni a csomagot, aláríni bármit és még odaadják akárkinek.
Nincs kitöltve rajta név ki vette át, aláírva is csak valami fickó van és nem kollégám nem írt alá semmit. -
Kommy
veterán
Gebrüder Weiss kerüljétek messziről:
13-én rendeltem 2 háztartási gépet Alza-tól (15.-ei kiszállítással megadott időpontban), ezt 14.-én átadták a GW-nek és és küldték is még 13.-án az értesítést, hogy csomagot adtak fel nekem.
14-én kaptam értesítés, hogy valószínűleg következő napon kézbesítik (illene ha már van időpont választási lehetőség), mivel megérkezett a raktárukba. Értesítenek aztap amikor hozzák.
Azóta teljes csend van.
Weboldalon a csomagkövetés, hol megy hol nem.
Jelenleg ezt írja:
2026-07-14 07:42 Györ Teilentladung
2026-07-14 05:14 Györ raktárba részben beérkezett
2026-07-14 02:41Dunaharaszti folyamatban
Persze itt még mindig az általam kiválasztott időpont szerepel kiszállításra.
ha lenyitom a részletes csomagokat akkor ezt látom:
2026-07-17 08:57 xxxxxxx unloaded Györ
2026-07-16 06:05 xxxxxxx loaded Györ
Ez az össze vissza nyelven megjelenített állapotok elég illúzió romboló.
Szerencsére a munkahelyemre kértem így nem kell otthon várnom, mert várhatnám.
Sajnos van a cégben is nagyon rossz tapasztalatunk velük. Amikor emelő hátfalas autó kellene akkor jön egy kis autó és oldjuk meg a levétel. Ha hoz valami kis dolgot akkor meg emelő hátfalas jön. Állandóan másolgatnunk kell a szállító levelet. Semelyik másik szálltó cégnek kell ilyet tenni.
Az biztos, ezután ha meglátom a GW-t mint szállítót akkor messziről kerülni fogom. -
yogibear
addikt
DPD igazi pusztulat... és ehhez nem kell külföldi csomag, elég egy belföldi nagy cégtől rendelni...
Kedd: elhozzák a vásásolt cuccot az eladó cégtől...
Szerda: reggel már a kiszállító depóban van... majd fél 9-kor email, hogy most aztán hozzuk ám délután 3-kor... vársz otthon egész nap, mire du kettőkor email küldemény sikertelen kézbesítéséről...
Persze láttad már a csomagkövetésben, hogy nem is kerül futárhoz... ami már gyanús volt...
Egy órával később újabb email,
Küldeménye több csomagból áll, melyek csak egyszerre kézbesíthetők. Sajnálatos módon a szállítmány nem minden darabja érkezett meg a kézbesítési depónkba....
Aha... és azt hogy? A központi depóból nem sikerült a kiszállítóba átcuccolni? Ezek nem 2 centis kis zacskók bakker...
Csütörtök reggel 6-kor csomagkövetés... A csomag rendezése megtörtént, és készen áll a kézbesítésre
Hurrá.... vagy mégsem?
11 órakor újabb email kézbesítés meghiúsulásáról...
A kézbesítésre várhatóan 1–2 munkanap múlva kerül sor. Logisztikai rendszerünk zárt folyamatban működik, ezért a küldemény a kiszállító depóban személyesen nem vehető át. A csomag(ok) kézbesítését a lehető leghamarabb a megadott címre fogjuk teljesíteni.
Kifogástalan... ja, nem...
Pénteken lesz a 3. napja, hogy ott figyel náluk egy méretes csomag, 2 doboz...
Basszus ez nem egy kis pár dolláros kínai zacskó, ami beesett a futószalag alá és nem tűnt fel...
3. napja lesz pénteken, hogy dekkolhatok otthon, hátha véletlenül a csuda futárcég képes lesz kézbesíteni azt amit vállalt... vagy nem....
Mert legutóbb is ugyanezen cégtől rendelt csomagot szombaton hozták ki, 4 nap után... amikor alapvetésben nincs is kiszállítás és véletlen volt hogy egyáltalán odahaza voltam... -
jojoando
senior tag
Budapesten a DPD és Az EO halott kiszállító a GLS, Posta tartja a frontot, meg az Alza!
-
Csepy
őstag
-
Kiskutya
veterán
Az eMAG már a magyar postának adta a rendelésem. Nem tudjátok hétvégén ők szállítanak automatába?
-
LÁZ
addikt
NovaPost tapasztalatok vannak é?
szeretnék egy kisebb csomagot küldeni németbe ügyfélnek, eddig a vaterafutár/dpd-t használtam, minden ok volt, megrendeltem, jöttek, kifizettem, elvitték, kézbesitették ~6k huf-ért
most viszont az istennek se akar működni ez a sztori, folyamat ugyanazt a hibát dobja a vfutáron, a dpd (kivételesen elértem őket telefonon)-s ügyfélszolgálatos sztem életében nem hallott erről a vaterafutárról, fészbukon se akarják érteni a dolgot
. A zinternet a Novát dobta ki 6k-hufért, minden más 10k+, kérdés, hogy bárkiakárki találkozott e már velük innen ?
ps. de ha van alternativa ennyiért eu-n belüli shippingre, jöhet
szerk.
egyszercsak hirtelen mégiscsak működni kezdett a vaterfutár dpd része, úgyhogy a probléma megoldódott
-
LÁZ
addikt
NovaPost tapasztalatok vannak é?
szeretnék egy kisebb csomagot küldeni németbe ügyfélnek, eddig a vaterafutár/dpd-t használtam, minden ok volt, megrendeltem, jöttek, kifizettem, elvitték, kézbesitették ~6k huf-ért
most viszont az istennek se akar működni ez a sztori, folyamat ugyanazt a hibát dobja a vfutáron, a dpd (kivételesen elértem őket telefonon)-s ügyfélszolgálatos sztem életében nem hallott erről a vaterafutárról, fészbukon se akarják érteni a dolgot
. A zinternet a Novát dobta ki 6k-hufért, minden más 10k+, kérdés, hogy bárkiakárki találkozott e már velük innen ?
ps. de ha van alternativa ennyiért eu-n belüli shippingre, jöhet
-
scream
veterán
Amúgy az komoly, hogy raktár zárása előtt 4 perccel kiküldik (16:56), hogy másnap délelőtt 11-ig lehet átvenni a csomagot (9-től nyit)? Ennek mi értelme van? Aki esetleg ott a raktár mellett lakik az Illatos úton, oké, de így, wtf?

-
scream
veterán
-
Angie™
addikt
Őszintén, inkább fizetek kétszer annyit és hozza a GLS, mert ez a 2 napos átvételi határidő boxból, úgy, hogy péntek délután kerül bele, hétfőre meg már nem tudom átvenni nevetséges (Sameday). Vagy átirányítják automatikusan egy számomra teljesen kieső automatához, amit autóval lehet jóformán csak megközelíteni (nyilván emiatt üres és volt hely) - Foxpost.
Mind a kettővel tele a hócipőm.
De lehetett náluk pluz pénzért határidő hosszabítást venni

-
scream
veterán
Őszintén, inkább fizetek kétszer annyit és hozza a GLS, mert ez a 2 napos átvételi határidő boxból, úgy, hogy péntek délután kerül bele, hétfőre meg már nem tudom átvenni nevetséges (Sameday). Vagy átirányítják automatikusan egy számomra teljesen kieső automatához, amit autóval lehet jóformán csak megközelíteni (nyilván emiatt üres és volt hely) - Foxpost.
Mind a kettővel tele a hócipőm.
-
Csepy
őstag
-
headhunter
addikt
21:17 Viszlá' szémdély
-
bolic
őstag
Tegnap kiderült hogy a fotó kép készítő szolgáltató többször halasztott el feladni a csomagot, ezért a GLS nem tudott mihez kezdeni.
-
bolic
őstag
Már múlt péntek óta halasztott a GLS futár kézbesítése, immár már lassacskán harmadszorra talán holnap.
-
scream
veterán
Épp pár napja csodálkoztam rajta, hogy amerre rendszeresen járok, van egy sameday automata is, de én embert még nem láttam előtte. Ugyanott van alzabox, foxpost, gls és MPL is, mindegyik használatban van, de sameday előtt még soha senki nem állt. Úgy látszik ez valóban nem volt egy nagyon sokat használt szolgáltatás.
A cikkből nekem az viszont újdonság volt, hogy az Express One az az osztrák postáé.Akik Vinted-ről vásárolnak Romániából, azoknak szinte mind Sameday-be érkezik csomagpontra itthon is. Ezután kíváncsi leszek, mi lesz.
-
lugosi
MODERÁTOR
Kivonul a sameday Mo-ról [link]
Az Osztrák Posta hazai leányvállalata, az Express One szerette volna megvásárolni a Sameday magyarországi cégét, a Delivery Solutions Zrt.-t. Az ügyletet azonban a kormány a közvetlen külföldi tőkebefektetések szűrésére vonatkozó szabályokra hivatkozva megvétózta. A román tulajdonos úgy határozott, hogy mostmár nem vár az esetleges jogszabályi módosításokra, hanem a kivonulás mellett dönt.
Épp pár napja csodálkoztam rajta, hogy amerre rendszeresen járok, van egy sameday automata is, de én embert még nem láttam előtte. Ugyanott van alzabox, foxpost, gls és MPL is, mindegyik használatban van, de sameday előtt még soha senki nem állt. Úgy látszik ez valóban nem volt egy nagyon sokat használt szolgáltatás.
A cikkből nekem az viszont újdonság volt, hogy az Express One az az osztrák postáé. -
scream
veterán
-
Narxis
nagyúr
Az Osztrák Posta hazai leányvállalata, az Express One szerette volna megvásárolni a Sameday magyarországi cégét, a Delivery Solutions Zrt.-t. Az ügyletet azonban a kormány a közvetlen külföldi tőkebefektetések szűrésére vonatkozó szabályokra hivatkozva megvétózta. A román tulajdonos úgy határozott, hogy mostmár nem vár az esetleges jogszabályi módosításokra, hanem a kivonulás mellett dönt.
Nem nagy veszteség.
-
bh
tag
-
törölt tag
Én most már a második ilyet kapom, eddig csak a Samedaynél találkoztam vele.
Az EO-s,csak kézbesítés napján lehet átirányítani dolog
megőrjített, ráadásul nem lehetett bárhová, csak abba az automatába, ami a futár útját keresztezte, tök mindegy volt, hogy van körületted mondjuk 3-4 potenciális automata.
-
Narxis
nagyúr
DPD-vel ellentétben az EO sikeresen megküzdött a csomagdömpinggel. Volt egy nehéz időszak, de üfsz segítségével 1 hét után megkaptam a csomagot, azóta pedig minden oké, volt nap, amikor 5 csomagom jött. Ráadásul felvettek pár új futársrácot, akik elég rendesek és pontosak.
Ráadásul most bevezettek egy új szolgáltatást, mert már a rendelés után 1 nappal jött email, hogy 8 nap múlva csomagom jön és már most átirányíthatom csomagautomatába, mint a Samedaynél. Eddig ilyen nem volt.A csomagautomatát nagyon tudnám szeretni amúgy ha jól láttam az új fekete automaták itt a környéken EO-é, remélem átirányíthatom legközelebb oda, kényelmesebb lenne.
-
törölt tag
Le a kalappal a mai ExpressOne futár előtt, annyira kicsi volt a csomag, hogy nem találta reggel ezért sikerteln kézbesítésre tette de aztán meglett és még mielőtt visszament a depoba kihozta de fura volt mert már tegnap hajnalban bent volt a helyi depoban mégis ma akarták kihozni így már azt hittem valami fekete lyukba került...
DPD-vel ellentétben az EO sikeresen megküzdött a csomagdömpinggel. Volt egy nehéz időszak, de üfsz segítségével 1 hét után megkaptam a csomagot, azóta pedig minden oké, volt nap, amikor 5 csomagom jött. Ráadásul felvettek pár új futársrácot, akik elég rendesek és pontosak.
Ráadásul most bevezettek egy új szolgáltatást, mert már a rendelés után 1 nappal jött email, hogy 8 nap múlva csomagom jön és már most átirányíthatom csomagautomatába, mint a Samedaynél. Eddig ilyen nem volt. -
Narxis
nagyúr
Le a kalappal a mai ExpressOne futár előtt, annyira kicsi volt a csomag, hogy nem találta reggel ezért sikerteln kézbesítésre tette de aztán meglett és még mielőtt visszament a depoba kihozta de fura volt mert már tegnap hajnalban bent volt a helyi depoban mégis ma akarták kihozni így már azt hittem valami fekete lyukba került...
-
jojoando
senior tag
Vagy elindul vele a futár, te vagy a 122. csomagosa aztán 5 óra után a 120. csomag után eltűnik és kiírja a csomagkövetés, hogy az első sikertelen, aztán lehet menni bárhova, te leszel a hunyó.
-
lugosi
MODERÁTOR
-
törölt tag
Kivéve, amikor nem indul el a futár vele vagy elindult, de nem vitte magával és sikertelen kézbesítést ír vagy amikor informatikai hiba miatt nem tudja se az EO/Alza automatákba berakni a csomagot

-
Csepy
őstag
A legkorrektebbek egyike. Előző nap email, aznap email 2 órás idősávval és online követheted, hogy hányadik csomag vagy a sorban és hol tart a futár épp.
-
lugosi
MODERÁTOR
Srácok, megint van egy csomagom, akaratomon kívül az Express One viszi ki. Mire számítsak? Mik a tapasztalatok vele mostanában?
-
törölt tag
-
bh
tag
-
törölt tag
-
jojoando
senior tag
Nekem 4 napja van a vám után és a kiszállító meg sem kapta, azután lesz a kapacitás hiány aztán majd megérkezik amellett, hogy van sok dolgom hogy ezeket figyeljem...
-
törölt tag
Majd megjönnek egyszer, az egyik még elvileg mindig kint császkál, már emailek sem jönnek a hibás kiszállításokról

-
jojoando
senior tag
Mostanság Budapest keleti részén másnak is volt problémája az EO-val ? Ahhoz már hozzászoktam, hogy a kínai csomagok miatt elsőre nem tudják kihozni, de most másodszorra nem engedte automatába rakni a csomagjaimat (nem volt kattintható a flexdel felületén), ezért mai házhozszállítást kértem, amit persze nem teljesítettek. Közben folyamatosan jönnek a csomagjaim, egy másik csomag ma elindult, de az útvonalon lévő eddigi két EO automatát nem ajánlotta fel (mintha nem is léteznének), ezért egy távolabbi Alzaba kértem a csomagot ahova nem tudták berakni E51 hibakód miatt, ami biztos nem a telitettség miatt volt. Alzaboxba eddig mindig be tudták rakni, mert ott nem lehet sokáig tárolni a csomagot, általában kevesebb, mint 48 óra. Néztem a facebook oldalukat, de nem írnak informatikai hibáról. Csak engem szeretnek ennyire ? Egy két nap és lesz náluk vagy 6 csomagom..
Mindegyik külföldi kiszállító egy rakás.... egyik sem korrekt, hiába a munka, ha nem teszik a dolgukat illetve nincs hatóságilag ellenőrizve a tevékenységük. Támogassuk a nyugatot , hát ezt tudják...
-
törölt tag
Mostanság Budapest keleti részén másnak is volt problémája az EO-val ? Ahhoz már hozzászoktam, hogy a kínai csomagok miatt elsőre nem tudják kihozni, de most másodszorra nem engedte automatába rakni a csomagjaimat (nem volt kattintható a flexdel felületén), ezért mai házhozszállítást kértem, amit persze nem teljesítettek. Közben folyamatosan jönnek a csomagjaim, egy másik csomag ma elindult, de az útvonalon lévő eddigi két EO automatát nem ajánlotta fel (mintha nem is léteznének), ezért egy távolabbi Alzaba kértem a csomagot ahova nem tudták berakni E51 hibakód miatt, ami biztos nem a telitettség miatt volt. Alzaboxba eddig mindig be tudták rakni, mert ott nem lehet sokáig tárolni a csomagot, általában kevesebb, mint 48 óra. Néztem a facebook oldalukat, de nem írnak informatikai hibáról. Csak engem szeretnek ennyire ? Egy két nap és lesz náluk vagy 6 csomagom..
-
beci
őstag
Nos. Érkezés napján se egy email, se egy sms. Futár száma mégúgysem. Az ügyfélszolgálat katasztrófa.
Szerencsére járnak ide a cégbe is, így az itteni kontaktól megszereztem a futár számát, és át is vettem mikor hozott csomagokat a cégbe.
Ha ez nincs, akkor valószínüleg megszívom, mivel sajnos elírták a címem. Az utca még jó volt, de a többi nem. -
Kiskutya
veterán
-
bh
tag
-
Kiskutya
veterán
-
beci
őstag
Sziasztok.
Ups külföldi rendelés.
A kiszállítás napján kapok tőlük emailt, a futár telefonszámával?
Ez utóbbi lenne fontos.
Köszönöm. -
jojoando
senior tag
Hallott már valaki a KOMBI nevű futárcégről?
Xiaomi hivatalos magyar webshopjában vásároltam, majd írták, hogy velük küldik a TV-t. Kaptam egy nyomkövetési számot, amit, lévén a kombinak nincs nyomkövetési rendszere online, sehol nem tudok ellenőrizni, és a futárcégtől magától pedig nulla kommunikáció érkezett eddig.ügyfélszolgálatuk biztos tudja, kik ők.
Élő csevegés 06-80-180457 -
Csepy
őstag
Hallott már valaki a KOMBI nevű futárcégről?
Xiaomi hivatalos magyar webshopjában vásároltam, majd írták, hogy velük küldik a TV-t. Kaptam egy nyomkövetési számot, amit, lévén a kombinak nincs nyomkövetési rendszere online, sehol nem tudok ellenőrizni, és a futárcégtől magától pedig nulla kommunikáció érkezett eddig. -
benfolds
őstag
03.06-án jött emailben:
Tájékoztatunk, hogy a FoxPost Kft. Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF)
2026. március 22. napjával módosulnak. Az új ÁSZF az alább olvasható változásokat tartalmazza.
Feladási kód feltüntetése
A gördülékeny és hatékony folyamatok biztosítása érdekében bevezetésre kerül a feladási kód feltüntetése a magánszemélyes csomagküldés esetében. Kérünk, hogy ennek megfelelően készítsd össze a csomagot, és jól olvashatóan helyezd el a feladási kódot a küldeményen.Jó tudni, köszi.
A hétfő reggel 5-kor automatába tett csomagomat may du. vette ki a futár...
-
Kiskutya
veterán
Már szóban jeleztem de ha nem változik semmi akkor írásban is jelzem. Az a nagyobb gond hogy nem én vagyok a feladó...... Már beszéltem ügyvéddel is!
-
nLali
őstag
Légyszi valaki segítsen!
Én ezt már nem bírom idegekkel! A ups kicsinál! Szeretnék a csomagomhoz jutni de egyszerűen nem tudok..... Csatolom hogy mi a helyzet a lényeg én semmit nem kértem ezekből én csak minél hamarabb szeretném átvenni a csomagom! A cím nem volt hiányos mert amikor megkérdeztem hogy mondják már meg hogy van rögzítve teljesen jó címet mondtak vissza!
Írj egy levelet az ügyfélszolgálatnak, hogy bejelented rendőrségen, hogy a futárcégnél valaki ellopta a csomagodat. Szerintem hamar találnak megoldást a kézbesítésre.
-
Oldman2
nagyúr
eddig azt hittem, hogy a foxpost szar (gagyi weboldal: helyesírási hibák, amatőr tördelés, gagyi design hírlevélben, logikátlan felépítés - nyitó oldalon a két opció, "csomag küldés", "csomagot adok fel" - mi a különbség?
amúgy a szállítás nem rossz, meg jók az azonnali email értesítések.ehhez képest tegnap először küldtem gls automatán kereszül. csomag.hu, ecsomag.hu, gls.hu mind más. végül az ecsomagon tudtam megcsinálni a címzést. pontosan megadtam a méreteket, kiírta, hogy M csomag lesz. persze kurvára nem fért bele a rekeszbe, de szerencsére felajánlott egy nagyobbat ingyen. utólag vettem észre, hogy csomagszámot kellett volna írni a csomagra (foxpostnál ugye nem kell). mivel saját célra rá szoktam írni a címzett nevét, így talán felvette a futár. a feladásról fél nappal később értesítettek. ez volt tegnap du., azóta semmi. ezek sincsenek a helyzet magaslatán.
03.06-án jött emailben:
Tájékoztatunk, hogy a FoxPost Kft. Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF)
2026. március 22. napjával módosulnak. Az új ÁSZF az alább olvasható változásokat tartalmazza.
Feladási kód feltüntetése
A gördülékeny és hatékony folyamatok biztosítása érdekében bevezetésre kerül a feladási kód feltüntetése a magánszemélyes csomagküldés esetében. Kérünk, hogy ennek megfelelően készítsd össze a csomagot, és jól olvashatóan helyezd el a feladási kódot a küldeményen. -
benfolds
őstag
Légyszi valaki segítsen!
Én ezt már nem bírom idegekkel! A ups kicsinál! Szeretnék a csomagomhoz jutni de egyszerűen nem tudok..... Csatolom hogy mi a helyzet a lényeg én semmit nem kértem ezekből én csak minél hamarabb szeretném átvenni a csomagom! A cím nem volt hiányos mert amikor megkérdeztem hogy mondják már meg hogy van rögzítve teljesen jó címet mondtak vissza!
eddig azt hittem, hogy a foxpost szar (gagyi weboldal: helyesírási hibák, amatőr tördelés, gagyi design hírlevélben, logikátlan felépítés - nyitó oldalon a két opció, "csomag küldés", "csomagot adok fel" - mi a különbség?
amúgy a szállítás nem rossz, meg jók az azonnali email értesítések.ehhez képest tegnap először küldtem gls automatán kereszül. csomag.hu, ecsomag.hu, gls.hu mind más. végül az ecsomagon tudtam megcsinálni a címzést. pontosan megadtam a méreteket, kiírta, hogy M csomag lesz. persze kurvára nem fért bele a rekeszbe, de szerencsére felajánlott egy nagyobbat ingyen. utólag vettem észre, hogy csomagszámot kellett volna írni a csomagra (foxpostnál ugye nem kell). mivel saját célra rá szoktam írni a címzett nevét, így talán felvette a futár. a feladásról fél nappal később értesítettek. ez volt tegnap du., azóta semmi. ezek sincsenek a helyzet magaslatán.
-
Kiskutya
veterán
Légyszi valaki segítsen!
-
Degeczi
nagyúr
-
bigdady
nagyúr
Packeta nálam nem feketelistára került, hanem az univerzum legnagyobb fekete lyukába.
Eltűnik náluk egy csomag és van olyan vastag bőr a képükön, hogy a csomag értékének a 40%-kát fizetné vissza kártérítésként.
Nekem a Dpd az elveszettre azzal zárta a panaszt: sikeres kézbesítés volt “kérdezzem meg a szomszédot vagy a postaládát!”
Visszairtam megkérdeztem a postaládát

-
headhunter
addikt
Packeta nálam nem feketelistára került, hanem az univerzum legnagyobb fekete lyukába.
Eltűnik náluk egy csomag és van olyan vastag bőr a képükön, hogy a csomag értékének a 40%-kát fizetné vissza kártérítésként.
-
headhunter
addikt
-
Angie™
addikt
Visszakövethető, ha a futár rosszul "címez" meg egy csomagot, amelyet az automatából kivesz?
Feladó kap egy kódot, amikor fel akar adni egy csomagot, beteszi a kinyíló rekeszbe és utána a futár nyomtatja ki a rekeszhez tartozó címkét, ragasztják rá a csomagra.
Itt történthet tévesztes?
A futárok is emberek, bármi megtörténhet és még is történik.
-
headhunter
addikt
Visszakövethető, ha a futár rosszul "címez" meg egy csomagot, amelyet az automatából kivesz?
Feladó kap egy kódot, amikor fel akar adni egy csomagot, beteszi a kinyíló rekeszbe és utána a futár nyomtatja ki a rekeszhez tartozó címkét, ragasztják rá a csomagra.
Itt történthet tévesztes?
-
Xaels
félisten
Futárokon van kamera, amikor az automatákat töltik- ürítik?
Az automaták kamerázva vannak sok helyen, de kifejezetten a futárokon én nem láttam még kamerát.
-
headhunter
addikt
Futárokon van kamera, amikor az automatákat töltik- ürítik?
-
bigdady
nagyúr
Megrendeltem újra most dhl hozza erre vàm miatt küldjek mindent is… Dpd nél ilyen nem volt. El is hagytàk..
-
nLali
őstag
Ez a DPD egy katasztrófa. 24-én adtam le egy rendelést, a feladó 25-én átadta nekik, azóta eltelt 4 nap és még mindig nem szerepel a csomag az adatbázisukban... pedig olyan 1 évvel ezelőttig nem volt velük gondom, de most egyre több. Attól jobban félek, hogy 1,5 hét múlva érkezik egy Amazonos előre kifizetett csomag amit szintén ők szállítanak ki, vajon megkapom?
Hogy mondjak jót is, a Foxpost az utóbbi időben úgy pörög mint a mérgezett egér. 2 különböző szállítás is 24 órán belül az automatában volt, úgy hogy cirka 400 km-es távolság van a feladó és köztem.
Nekem idén a Fox volt csalódás. 9 nap volt autómatától autómatáig.
-
ripla
addikt
Ez a DPD egy katasztrófa. 24-én adtam le egy rendelést, a feladó 25-én átadta nekik, azóta eltelt 4 nap és még mindig nem szerepel a csomag az adatbázisukban... pedig olyan 1 évvel ezelőttig nem volt velük gondom, de most egyre több. Attól jobban félek, hogy 1,5 hét múlva érkezik egy Amazonos előre kifizetett csomag amit szintén ők szállítanak ki, vajon megkapom?
Hogy mondjak jót is, a Foxpost az utóbbi időben úgy pörög mint a mérgezett egér. 2 különböző szállítás is 24 órán belül az automatában volt, úgy hogy cirka 400 km-es távolság van a feladó és köztem.
-
bigdady
nagyúr
Nekem Dpd sikeres kézbesítés miközben senki nem jött... Kiderült szomszédba dobta be postaládába. Ott semmi. Nem semmi cég…
feladónál nyújtsak be USA-ban kártérítési kérelmet… Ez igaz amit mondanak ott kéne valamit beadnom? -
scream
veterán
Hiába sérült JKV-t a futár nem ad maximum visszaviszi, a központ igéri de nem küldi.
Amennyiben megérkezne videó róla, a csomag bontása, fotó a sérülésekről és az Amazonnak elküldeni mindet.
Telefonon meg kell beszélni velük és tisztázni hogy mizu. Nekem éppen annyira volt lyukas a csomagom, hogy a kocsi ablak sötétítő pont kifért rajta, és nem is maradt benne.Hát, ebben van 16*0.45l öblítő (9kg) - ha sérült, akkor az szerintem elég gyorsan kideríthető/lokalizálható - de hogy megsérül, utána visszakerül depo-ba, majd egyből keresik, aztán vizsgálják , megint 3 napot keresik (+ hétvége), majd megint vizsgálat. Azért nem rakétatudomány eldönteni, hogy mennyire (kiszállíthatóság szempontjából) sérült egy dobozolt csomag.
Közben látom, Facebookon is másoknál is vannak érdekes bejegyzések, depo-ban eltűnő-majd feltűnő szekrények... nyilván üfsz-ot nem sikerült 1h alatt elérni.
-
jojoando
senior tag
Hiába sérült JKV-t a futár nem ad maximum visszaviszi, a központ igéri de nem küldi.
Amennyiben megérkezne videó róla, a csomag bontása, fotó a sérülésekről és az Amazonnak elküldeni mindet.
Telefonon meg kell beszélni velük és tisztázni hogy mizu. Nekem éppen annyira volt lyukas a csomagom, hogy a kocsi ablak sötétítő pont kifért rajta, és nem is maradt benne. -
scream
veterán
Hát, csak akkor miért nem keresnek, hogy megsérült, így is kell-e, vagy bármi.
12-n sérült (érdekes módon Mao-ra egyben eljutott, amikor átadásra került, gondolom be lett ba*va a transporterbe és szétment), semmilyen formában nem kerestek vagy írtak a nap végi automatikus e-mail-eken felül - aminek információ tartalma konvergál a 0-hoz.
-
Xaels
félisten
-
scream
veterán
Amazon.de-ről rendelt csomag (csehektől postáza, osztrák postával), 01.10-óta ExpressOne-nál, azóta szerencsétlenkednek vele:
Nap végén jön értesítés, hogy el lett halasztva a kiszállítás, mindig 1-1 napokkal, kezd kicsit unalmas lenni.
-
jojoando
senior tag
Ez attól függ hol nézed. A hivatalosba alig írnak valamit, a telefon szoftverest pedig szeretik átírni. Nekem legutóbb kézbesítést írtak fél 2 ig ami utána átváltozott átszállításra, és a helyi depóból nem nekem hozták, hanem a Törökbálinti depóba, onnan a 3 nap hozták ki házhoz.
-
jlaci74
senior tag
Sziasztok,
németországi csomaggyűjtő-továbbító cégekkel van valakinek tapasztalata?
mailbox.de , shipgerman.com, stb ... -
bigdady
nagyúr
Kedden hoztak 2 csomagot egy belföldi egy külföldi egyiket sem a közeli depóból, hanem Törökbálintról... két külön futárral és a dpd webes nyomkövetési oldalán ott volt mindkét futár telefonszáma, ha jobb alul megadtam a megfelelő irányítószámot is, jobb felül szépen kiírta piros keretben... az egyik 20-as a másik 70-es volt...
Nekem irányítószám megadása után nincs futár elérhetőség sehol
-
yogibear
addikt
Kedden hoztak 2 csomagot egy belföldi egy külföldi egyiket sem a közeli depóból, hanem Törökbálintról... két külön futárral és a dpd webes nyomkövetési oldalán ott volt mindkét futár telefonszáma, ha jobb alul megadtam a megfelelő irányítószámot is, jobb felül szépen kiírta piros keretben... az egyik 20-as a másik 70-es volt...
-
bigdady
nagyúr
Dpd tegnap egy órás intervallumban nem jott végül és az idő végén kaptam értesítést hogy sikeres kézbesítés…de telefont sem kaptam
Ilyen szokott lenni? Hibás státusz frissítés?
Ui: reggeli mailben az van a futár száma a mydpd ben látszik, hát ott semmi nem volt…
-
rolii92i
tag
Igazából nekem is muszáj megnéznem, mert mire újra berendelek egyet több 7 is lepereghet mire újra megérkezik.
Bízom a legjobbakban a korábbi tapasztalatodból is okulva.
Remélhetőleg csak enyhe kartondoboz sérültségről van szó. -
bh
tag
GLS
Járt már így valaki?
Küldjem vissza azonnal vagy nézzem meg?
Sérült, de szállítható?
Sikertelen kézbesítés oka:
Sérült csomag
A csomag szállítható állapotban van. Kérésedre kiszállítjuk egy alternatív kézbesítési címre, és ott eldöntheted: átvennéd-e a csomagot a jelenlegi állapotában, vagy visszautasítod a kézbesítést.Kérd a csomagod kiszállítását egy alternatív kézbesítési címre, vagy rendelkezz a csomag visszaküldéséről a feladó számára!Én jártam így, webshopbol 2 gyerek kabát volt a csomagban. Igazából úgy voltam vele annak sok baja nem lehet vigyék ki akarhogy. Baja nem volt a terméknek, a csomagolást nem tudom / nem én vettem át /. Kivitték házhoz.
-
rolii92i
tag
GLS
Járt már így valaki?
Küldjem vissza azonnal vagy nézzem meg?
Sérült, de szállítható?
Sikertelen kézbesítés oka:
Sérült csomag
A csomag szállítható állapotban van. Kérésedre kiszállítjuk egy alternatív kézbesítési címre, és ott eldöntheted: átvennéd-e a csomagot a jelenlegi állapotában, vagy visszautasítod a kézbesítést.Kérd a csomagod kiszállítását egy alternatív kézbesítési címre, vagy rendelkezz a csomag visszaküldéséről a feladó számára! -
szjoci
őstag
Na megint sikerult belenyulni
.
IKEA rendeles, hat mivel 12eFt a kiszallitas 2db fali polcra, 1 lepedore, 1 munovenyre es egy kis ontozokannara ha hazhoz rendelem de csak 6eFt ha mobil atveteli pontra ami itt van 500m-re gondoltam majd en sporolok!
Elore kifizettem, mobil atveteli pont (2hetente szallitanak) sebaj. Eljott a napja tegnap, majd kaptam egy SMS-t hogy atvehetem a csomagot tolem 8Km-re a varos hataraban egy Sameday raktarban ahova folduton lehet kijutni...
Megprobaltam visszahivni az illetot, hat nem vette fol. Irtam neki SMS-t hogy nem-nem en nem ott hanem itt akarom atvenni. Zero valasz.
IKEA ugyfelszolgalatot kicsit nehezen lehetett elerni, de nagyon tetszett az ugyintezo reakcioja: "MICSODA?!" Felhivta a carryall-t, ok kozoltek hogy alvallalkozonak adtak at a csomagot felkeresik visszaszolnak neki.
A kedves alvallalkozonak hogy csokoljam a kezet, nem akart a tesco parkoloba jonni a hohelyzet miatt (ahol el van takaritva a ho... hacsak nem akar a padkara, a sovenybe vagy a jardaszigetre parkolni
) inkabb kimegy a halal f****ba a tenyleg nem letakaritott folduton es menjek ki oda neki auto nelkul. Csomagot atiranyitani nem lehet, most az IKEA azt kerdezgeti toluk hogy es akkor megis mikor kivanjak a csomagot oda vinni ahova kell.
Ezert meg 100Ft-ot sem fizetnek nemhogy 6000Ft-ot
Nekem az ikeás tesco parkolós átvétellel pozitív tapasztalatom van: délutáni időpontot választottam átvételre, délelőtt hívott a sofőr, hogy megérkezett, nem-e tudnám most átvenni. Mondtam neki hogy dolgozom, szóval nem tudok odamenni. Erre bedobta hogy házhoz szállítja ha nincs nagyon messze onnan, és ha ott át tudja venni valaki. Így lett.
-
bh
tag
információm azóta több, de a kép így sem áll össze
jan 6-án kaptam egy emailt, miután megkérdeztem hogy miért utaztatják összevisssza a csomagom és miért írja azt hogy visszaküldve, viszont ezt máig nem láttam protonmail spam-be rakta, ebben az áll hogyRendszerünk szerint a feladó szeretné visszafordítani a csomagot, mert nem megfelelő tartalom lett bele töltve.
de mint említettem ezt máig nem láttam és az üzenet után 3 nappal kaptam egy emailt hogy nem tudják kézbesíteni mert túl nagy a csomag, kihozzák házhoz..?
a csomag még nincs itt azt sem tudom hogy lesz-e de még az se egyértelmű hogy szerintük miért nem nagyon akar hozzám ideérni
ideért... de hogy milyen állapotban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 845 G9 Profi Laptop Akár Suliba 14" -60% Ryzen 5 6600U (12.Gen Int) 16/512 Iris Xe
- Szép HP EliteBook 845 G9 Profi Laptop Akár Suliba 14" -60% Ryzen 5 6600U (12.Gen Int) 16/256 Iris Xe
- Dobozos ASUS Vivobook 18 hüvelykes Extra Nagyképernyős Laptop -30% AI Ryzen 7 260 32/1TB FHD+ 144 Hz
- AKCIÓ! Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U / 4450U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Samsung Galaxy S24FE, 8/128GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 / i7-1260P / 32GB / 512SSD / WUXGA Érintőkijelző
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro

Senki se kért későbbi kiszállítást, én legalábbis biztosan nem

.