- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ScrapUnit #37109 üzenetére
Fater használja a telót, csak ha már karácsonykor összejön a család, akkor mindig előjön, hogy ez is rossz fiam, az is rossz...
Kihangosítva próbáltam, hogy ne a közelségérzékelő zavarjon be, és látszólag nem történik semmi a telón, mégis random időközönként (4-12 mp-enként) rezeg egyet, amit mind a hívó, mind a fogadó fél hall. A saját telóm és fateré egymás mellett az asztalon, zaajlik a viber-hívás, látszólag semmi egyéb nem történik egyikkel sem, csak a HTC néha nekiáll rezeg egyet. A probléma csak néhány hete jelentkezett elmondása szerint. Utánaolvastam pár droidos külföldi fórumon, annyit írnak, hogy volt, akinek a viber törlése/újratelepítése megoldotta a dolgot, de azt már próbáltam és nem jött be.
-
Adott egy HTC One M7-es teló, amin pár hete azt csinálja a Viber, hogy aktív hívás közben random időközönként rezeg egyet, ami elég idegesítő. Próbáltam hogy a teló összes értesítését kikapcsoltam, rezgést mindenhonnan levettem, mégis maradt a probléma. Próbáltam a Vibert újratelepíteni, a mappáját törölni, megint telepíteni, telót újraindítani, de semmi. Ha nem változik, megnézek még egy gyári visszaállítást. Találkozott valaki hasonlóval?
-
M7-es One-hoz honnan tudok letölteni magyar nyelvű manualt?
-
-
Köszi nektek a segítséget, rámegyek a visszaállításra.
-
válasz
Juliuska #33730 üzenetére
Nálam mostanában (utolsó 2-3 hónap, vagyis ahogy elmúlt 1 éves a teló) pl. (nem volt pofára ejtve, meg semmi ilyesmi, rendszeresen, két hetente újra van indítva, nincs törve a szoft., gyári vodás):
- hívás közben esetlegesen működik a közelségérzékelő, és így az arcommal akaratlanul is kihangosítom, tartásba teszem, némítom, akármi - korábban nem volt ilyen probléma
- gigalassú a teló minden funkciója, ha rányomok a Beállítások menüpontban vmire, akkor is képes gondolkodni, ugyanígy képernyőváltásoknál, vagy kvázi bármilyen app elindításánál - korábban nem volt ilyen probléma, a telón 11GB szabad hely van
- SpeedTest mérés alapján tudja a szolgáltatói sávszélt, mégis, minden böngészővel lassú az oldalletöltés, frissítés
- többször előfordult, hogy elvesztette a térerőt, és vissza sem jött addig, amíg újra nem indítottam a telót - ez autóvezetés közben nem működik, mert a teló BT-n kapcsolódik az autóhoz, ha megszűnik a jel, az autó 1 percen belül megáll
- újkora óta lila minden esti kép, de ez nem érdekel különösebben. -
Az utóbbi hetekben sokszor nagyon lelassul a teló, kvázi bármilyen helyzetben - elindítom a GMail klienst vagy BlinkFeed-ről lépnék át a második képernyőre, nyitnám meg a Galériát, vagy épp arra kell várni, hogy felépüljön az adatkapcsolat. Mi lehet a gond? Többször újra volt már indítva a gondok jelentkezése óta, de semmi változás, elég zavaró. Egyébként 4.4.3-as droid, 6.0 Sense, 6.09.401.11 a szoft, tavaly januári gyári vodás One.
-
válasz
enginev3.0 #30228 üzenetére
No, ez nekem eddig sem volt, mert a záróképernyőn a PIN-bekérés volt, hiába tapicskoltam.
Jön le a frissítés, kíváncsi vagyok, mi változik. -
Hogy lehet kikapcsolni, hogy a telefon automatikusan olvasási visszaigazolást küldjön az adott levél feladójának? (Amennyiben az kéri, nyilván.) Céges MS Exchange 2010 a szerver, One gyári app a kliens.
-
válasz
k.arnold #28134 üzenetére
Megnéztem, de mivel kvázi butatelefont farag a telóból, hanyagolom a használatát. Arra mondjuk jó, hogy ha már csak nagyon alacsony akkuszint áll rendelkezésedre, amikor törött bokával sántikálsz a vadonban, és még messze van az erdő széle, ahonnan segítséget tudsz hívni akkor átváltasz rá, és talán kihúzza, mielőtt rádesteledik, és elhordanak a mókusok.
-
Sense frissítés után kb. felére esett az akkuidő. Tapasztalt vki hasonlót?
-
válasz
Nuada herceg #18674 üzenetére
Itt tudod kérni a törlést. Egyébként Hajmási az a Péter.
-
válasz
Nuada herceg #18449 üzenetére
Haverral pont a minap beszéltük, hogy vissza kéne menni tartalékosnak. Tök poén volt anno a sereg.
-
válasz
Nuada herceg #18362 üzenetére
Mihez képest? Ahhoz képest, hogy replika, ergo ki tudja milyen minőségű, nem biztos, hogy bármennyit is ér.
-
válasz
Kiskopika #17809 üzenetére
Egyrészt a Google fióknál ki kell kapcsolni a Google fotók és a Picasa GLR plugin szinkronizálását, majd az Alkalmazásokban kilőni a GLR plugint, majd szintén itt a Galéria adatait törölni (ez nem a helyben és az egyéb meghajtókon tárolt képeket törli természetesen), és utána már nem jelenik meg a Picasa mappa az Albumok között.
-
válasz
Kiskopika #17791 üzenetére
Ezzel én is így jártam. Merthogy "még mindig őrzöd annak a r*hadt k*rvának a képeit???!". Mondom, mi he? Jaa, jéé, nézd már, az új teló leszinkronizálta a pikazalbumaimat... izé, azt sem tudtam, hogy létezik még. De nőnek ilyeneket, hogy szinkron meg pikaza, érted... Szal javasolt az inkriminált képeket picasa-ról törölni, és akkor nincs gond.
-
Meglepően jól működik a hangalapú szövegbevitel. A pikánsabb kifejezéseket még ki is csillagozza.
-
válasz
makaveli666 #16820 üzenetére
Weben lépj be, ott le van írva, mit kell tenned a plusz 23GB aktiválásáért.
-
válasz
Giovanny #16512 üzenetére
Alvó üzemmód
Az alvó üzemmód úgy kíméli az akkumulátort, hogy a HTC One készüléket alacsony fogyasztású állapotba helyezi, miközben kikapcsolja a kijelzőt. Így megakadályozhatja azt is, hogy véletlenül megnyomjon egy gombot, amikor a HTC One a táskájában van.A készülék átállítása alvó módba
Röviden nyomja meg a KI-/BEKAPCSOLÓ gombot, hogy kikapcsolja a kijelzőt, és a készüléket alvó üzemmódba állítsa. A HTC One automatikusan Alvó üzemmódba kapcsol, ha egy ideig nem használja.A Kijelző, gesztusok és gombok (vagy a Kijelző és gombok) beállításokban módosíthatja az időt, amelynek elteltével a HTC One alvó üzemmódba lép.
Ébresztés alvó üzemmódból
Ha sajátkezűleg szeretné felébreszteni HTC One készülékét, nyomja meg a KI-/BEKAPCSOLÓ gombot. Fel kell oldania a képernyőt.
A HTC One automatikusan felébred, amikor bejövő hívása érkezik. -
válasz
enginev3.0 #16467 üzenetére
Szerintem nem, de ezen nem veszünk össze.
-
Nálam kb. a dupláját bírja, mint az i4S-em, szal olyan közel 2 napot - minden második este kell tölteni. Mondjuk közel dupla akkora az akksija, így nem meglepő. Személy szerint 6 email fiókot szinkronizálok vele, napi 2 óra zenehallgatás, 2 óra böngészés, 1-1.5 óra telefonálás, este 1 óra játék, 1 óra szervermenedzsment. A fényképezője kategóriájában gyenge ugyan, de az iPhone-nál még így is nagyságrendekkel jobb.
-
-
-
válasz
Nuada herceg #16147 üzenetére
Hülye kérdés, de 5.5-ös a Sense verzió?
-
válasz
Nuada herceg #16142 üzenetére
Úgy értettem, hogy a Google-fiókba be vagy-e lépve a telón. Tehát Beállítások -> Fiókok és szinkronizálás -> Google. Nekem itt vmiért el volt akadva éjjel egy szinkron és ezért nem tudtam upgradelni a Drive-ot pl. Ez nem OFF.
-
válasz
Nuada herceg #16138 üzenetére
Gugli fiók/szinkron be van kapcsolva és be vagy lépve?
-
válasz
Nuada herceg #16132 üzenetére
Belépsz az alkalmazásba, és ott lesz a kezdőoldalán az aktiválás. Nekem kirakta BF-re is egyből mondjuk.
-
A frissítés után nem találom a zárolt képernyő beállítási opcióit (értesítések megjelenítése, zárolt képernyőn megjelenő widgetek, stb.). Én vagyok a béna, vagy vhova elrejtették?
-
válasz
yodee_ #15677 üzenetére
A kérdésem arra irányult, hogy vajon mire lehet egy ilyen készséget használni? Lehet, én élek civilizációs burokban, de nem nagyon tudok elképzelni olyan élethelyzetet, amiben uszkve 40 órás távolságon belül nem jutok hálózati áramforráshoz vagy autóhoz, ahol tölteni tudnám a telót.
Szerk.: lemaradt az állítmány, valóban: "van". Egyébként mindig igyekszem épkézláb módon fogalmazni, de ez egy meglehetősen szimpla mondat volt.
-
válasz
Gulyopapa #15651 üzenetére
Egyszerűbb egyébként, ha a képként beszúrás után rálinkeled a kép URL-jét. Tehát vágólapra másolod pl. a Képfeltöltésre töltött kép linkjét, majd a hozzászólás írásánál katt a Kép gombra, beilleszted az URL-t, majd a fórum által készített kódot ([IMG....stb) kijelölöd, aztán katt a Link gombra, és oda is beilleszted az URL-t, így a fórum által lekicsinyített kép hivatkozik a teljes méretű képre, és akkor kattintással nagyítható.
Így:
-
válasz
Kiskopika #15332 üzenetére
Nekem is ezt csinálja sötétben, de különösebben nem zavar a dolog, nem nagyon szoktam telefonnal fotózni, pláne nem sötétben. Több helyen olvastam, hogy a 4.3-asra való frissítés meg fogja oldani a problémát, illetve, hogy nem hardveres gond, ezért a kamera cseréje jellemzően nem orvosolja a dolgot.
-
válasz
Gulyopapa #15313 üzenetére
S3-hoz, i4-hez, i4S-hez képest közel dupla az akksi idő, szal ezt nem nevezném hátránynak, ahogy az akksicserét sem - a most leváltott i4-emet 3 és fél évig használtam, sosem merült fel bennem, hogy akksit kéne cserélnem benne. Az SD-kártya az mondjuk tényleg hiányzik.
-
Úgy fest, kibír két napot a teló egy töltéssel. Ez nekem nagyon kellemes meglepetés az iPhone-jaim (i3G, i4, i4S, i5) után, amik ugyanilyen felhasználás mellett sosem bírtak másfél napnál többet.
-
Tegnap frissült az android a telón, azóta nem műxik az SMS. Tapasztalt vki hasonlót? X-nek küldök SMS-t, és X mellett megkapja Y is. Amikor rámegyek az elküldött SMS-re, aszongya a teló, hogy a Messages váratlanul leállt, elküldhetem a hibaüzit. Megtörtént, elküldtem nekik eddig kb. 25-ször. Ha emailt írok, nem tudok a tárgy mezőbe írni, hiába jelölöm ki, hogy hova szeretnék karaktereket bevinni, csak a tárgy mezőbe ír. Több reboot után is fennáll a probléma. Ötlet?
-
Zack #14526: köszi a választ! Annál sajnos többet kell macerálnom út közben, hogy egy becsúsztatós tokban tartsam. Mielőtt beérek melóba, tuti jön vagy 10 email és 4 hívás, amit kezelnem kell, és nem vagyok ellenőr, hogy olyan stabilan álljak a BKV-n, hogy kimozogjam a jármű által keltett impulzusokat.
Xaels #14529: köszi neked is! Tudsz linkelni egy beszerzési forrást, vagy oldalt, ahol meg lehet találni egy ilyen tokot? Amiket eddig felleltem, azok bumfordi túlélő-telefonná teszik a készüléket, amit nem szeretnék.
Alapvetően nem szeretem tokban/bumperben hordani a telóimat, de most pl. épp azért kényszerültem lecserélni az iPhone-t, mert összetörtem, szal ezt szeretném megelőzni a jövőben.
Szerk.: apropó, Zack, te mit keresel itt?
Ha jól rémlik, iPhone-nal toltad.
-
Milyen tokot javasolt használni a készülékhez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest