- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Badboys
őstag
-
enginev3.0
félisten
válasz
GALARDO #24707 üzenetére
A zip-ben található fotók azért elég jók, a webre feltöltött tesztekben hozott képek meg gondolom jócskán lerontott minőségű, a webtárhelynek köszönhetően
Nagyon is jók, m7-hez képest, bár a képek széle még mindig homályosodikÉs hozzátenném, hogy ha az embernek van ideje belőni a fényt, jó helyre fókuszálni akkor még jobb képek kihozhatók a telefonból, itt szerintem minden kép, ilyen hirtelen előkapott mozdulattal készültek
-
GALARDO
addikt
válasz
GALARDO #24722 üzenetére
Közben lejárt, a szerkesztés idő....
Na szóval, még annyival egészíteném ki, hogy én biztos nem fogom megvenni. 1x, még elviseltem, hogy nem tudok, egy értékelhető képet sem lőni. Hogy miért? Azért mert a telefon többi része lenyűgöző, igazi szifon feeling. Viszont másodszorra, biztos nem fogok ilyen drága telefonnál, ekkora kompromisszumot kötni.
A múltkori HTC interjú során is már sejthető volt, hogy megint mellényúlnak. És nem hiszem, hogy egyedül vagyok ezzel a véleményemmel. Mi lett volna, ha egyszer nem a saját fejük után mennek, hanem meghallgatnak egypár (jogos) felhasználói tapasztalatot?
-
Nuada herceg
őstag
válasz
GALARDO #24322 üzenetére
Végülis igazad van. Az M8 nekem nem ütött akkorát, mint tavaly az M7.
Mondtam hogy az kell, hát boldog tulaja is vagyok 8 hónapja.De visszatérve az M8-ra. Nem akkora siker, de az S5-nél azért mindig jobb.
Meg sok másik telónál is.Gulyopapa: Jól tetted.
Legalább mi védjük meg ezt a szériát, akik tudjuk milyen fasza.
On:
háhhááááTavaly a HTC küzdött összeszerelési gondokkal, sokan annak örültek.
Hát most azt mondom, hogy háháá. Remélem valami szándékos gyújtogatás volt. -
Zirowe
nagyúr
válasz
GALARDO #24285 üzenetére
Akkor kb olyan lesz, mint egyes motoroláknál, hogy nem hirdetik hivatalosan, nem is kértek certificationt, így ha egy user emiatt gariztatna, akkor el lehet utasítani az igényét.
Mondjuk azon a videón nem tűnik annyira megnyugtatónak, ahogy folyamatosan jönnek a kis buborékok.
Mondjuk az emberek többsége nem is mártogatni akarja, de azért egy minimális vízállóság mindig jól jön. -
pg1966
senior tag
válasz
GALARDO #22317 üzenetére
Van ahol az M8-hoz, máshol meg az M8 minihez rakják be ezt a képet.
Remélem az M8 nem ilyen lesz, nekem ez tetszik a legjobban. -
Nuada herceg
őstag
válasz
GALARDO #20051 üzenetére
Hát elég ocsmány. A gold színű még jobban is néz ki.
De ha lehetne választani, akkor már csak a goldot választanám.
Bár nem használatra, már melegíteném is az üstöt...1 kis off:
Láttátok a szamszung új kezelőfelületét?
Hát az már nem is táccs víz, hanem Ios 7.
Beszarás, micsoda koppintás. Azok semmire nem képesek,
csak utánozni? -
N4ri87
senior tag
válasz
GALARDO #16481 üzenetére
Nálam is tapasztalat. Erősen gondolkodom is, hogy a One mellé beszerzek egy i5-öt. Bármennyire is utáltam, vannak olyan tulajdonságai, amivel más nem tud kárpótolni.
(#16483) Jorus
Őszinte leszek. i4s-sel mindösszesen annyi tapasztalatom van, amikor a munkatársam küldte nekem emailben a győrújfalui árvízhelyzet képeit. Eltekintve a szomorú témától, a képek minősége bőven jobb volt, mint a One-é. i5-tel van személyes tapasztalatom és inkább nem szeretném össze hasonlítani a két telefon tehetségét. -
Xaels
félisten
válasz
GALARDO #15104 üzenetére
Igazából ha megjön a 4.3 + Sense 5.5-el amiket eddig szivárogtattak erre, onnantól engem ez a téma hidegen fog hagyni... Stabil és gyors a telefon, minden megy rajta gond nélkül. A 4.4-ről meg még semmi konkrétum nincs és nem törvényszerű, hogy egy update csak jól sülhet el. Én például a 4.0.X-es verziókat nem éreztem igazán előrelépésnek a 2.3-asok után, sőt néha úgy voltam vele, hogy a régi "jobb" volt.
(#15105) Ed Parker: nekem nincs gondom a vonalélességgel. A HTC egyértelműen hátrányban van a nagyokkal szemben akiknél házon belül meg van minden, erősen függ a beszállítóktól.
-
Xaels
félisten
válasz
GALARDO #14228 üzenetére
Nagyon kényelmes is. A frászt hozta ma rám. Hallgattam egy számot amit sokszor meghallgattam az utóbbi időben és a végén recsegős volt ami eddig nem tűnt fel. Gyorsan előkaptam amit előtte használtam és erősen füleltem. Ott van az a forrásban csak nem olyan tisztán jött ki. Egy kő gördült le a szívemről hirtelen
Visszatérve a Beats dologra, nem hiszem, hogy a HTC a csúcsmodellekben ez alá a szint alá adná hangzásban a jövőben.
-
Xaels
félisten
válasz
GALARDO #14193 üzenetére
Én nem sajnálom a Beats-et. Gyakorlatilag évekig nem tettek hozzá semmit a logón kívül a telefonhoz. Persze a One-ban ott a hét lakat alatt őrzött erősítő chip ami tényleg remek cucc telefonos viszonylatban, de van helyettük más cég aki tudja ezt hozni vagy még jobbat is.
-
Bilux
veterán
válasz
GALARDO #12590 üzenetére
Annyit nem tudsz amennyit a reklámokért fizetnek.
Ezért nem lehet legálisan letölteni sem a videókat, volt is hiszti WP fronton mert microsoft olyan programot csinált ami engedélyezte az offline videónézést is.
Majd Google letiltotta a WP telefonokat a youtuberól. Vagy valami hasonló eset volt. -
FeRRaR1
őstag
válasz
GALARDO #12119 üzenetére
Kamera alatt állítja magasabbra, és emiatt tűnik úgy, mint ha alacsonyabb lenne utána, de csak visszaáll az az előtti értékre. (azonos fénymennyiség esetén)
A 2. Vesztes
Ha maximumra állítottad, akkor értelem szerűen nem tudja magasabbra tenni, ezért nem látsz változást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Formula-1
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest