Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
Én értem és elfogadom a te érvelésed, de akárhogy is nézem azok a telefonok amiknek a kamerája használható még használtan is 60-80 ezer körül vannak. Tehát felteszem még 1x a kérdést. Telefonálni vetted vagy fényképezni a telefont? Telefonálni lehet egy gyufásdoboz méretű telefonnal ami 6 ezer ft, fényképezni meg lehet egy a HTC One -tól kisebb, olcsóbb és jobb minőségű kompakttal. Ha azt irod, h olyan öszvér megoldást keresel, ahol a zene, telefon, GPS és a kamera egyben van, akkor elfogadtam volna az indokaid, de nem erről volt szó.
Amit mondani szerettem volna ezzel, h sokan vannak akik csak divatból megveszik a 100-200 ezres telefonokat és nem is használják ki azt a képességet amit ezek a készülékek tudnak. Akkor pedig nem látom értelmét a vásárlásnak. Mennyi az az idő amit azzal töltesz, h a telefont használod? Netezel vele huzamosan, dolgozol vele, hallgatsz vele napi szinten zenét, és fotózol vele naponta? Megy a GPS hetente legalább 1x is?
Nekem, pedig dolgozom vele sincs a telefon többet a kezemben fél napnál, ami nem egy teljes napot takar, hanem mondjuk egy 8 órás munkaidő felét. Ezen idő alatt szükségem van a GPS-re, és a netes kapcsolatra, és egyéb programokra. Zene szokott menni vele napi szinten többször is, a kameráját leginkább a munkahelyi dolgokhoz használom ahol a referenciák vannak és az anyagok lefotózva, ezekből nem lesz fotókiállitás, igy bőven elég erre. És valljuk be ez már extrém esetnek számit, mert a legtöbb ember, illetve az átlagember, ha nyomkodja is csak heccből, vagy amig újat tud nyújtani a telefon. Ha megkérdezném ki az aki folyamatosan dolgozik vele talán néhány ember tenné fel a kezét. OFF
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Fekete + Huawei Fit 4 Pro csomag FixÁr!!!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest