Új hozzászólás Aktív témák

• Valkűr

addikt

Én értem és elfogadom a te érvelésed, de akárhogy is nézem azok a telefonok amiknek a kamerája használható még használtan is 60-80 ezer körül vannak. Tehát felteszem még 1x a kérdést. Telefonálni vetted vagy fényképezni a telefont? Telefonálni lehet egy gyufásdoboz méretű telefonnal ami 6 ezer ft, fényképezni meg lehet egy a HTC One -tól kisebb, olcsóbb és jobb minőségű kompakttal. Ha azt irod, h olyan öszvér megoldást keresel, ahol a zene, telefon, GPS és a kamera egyben van, akkor elfogadtam volna az indokaid, de nem erről volt szó.

Amit mondani szerettem volna ezzel, h sokan vannak akik csak divatból megveszik a 100-200 ezres telefonokat és nem is használják ki azt a képességet amit ezek a készülékek tudnak. Akkor pedig nem látom értelmét a vásárlásnak. Mennyi az az idő amit azzal töltesz, h a telefont használod? Netezel vele huzamosan, dolgozol vele, hallgatsz vele napi szinten zenét, és fotózol vele naponta? Megy a GPS hetente legalább 1x is?

Nekem, pedig dolgozom vele sincs a telefon többet a kezemben fél napnál, ami nem egy teljes napot takar, hanem mondjuk egy 8 órás munkaidő felét. Ezen idő alatt szükségem van a GPS-re, és a netes kapcsolatra, és egyéb programokra. Zene szokott menni vele napi szinten többször is, a kameráját leginkább a munkahelyi dolgokhoz használom ahol a referenciák vannak és az anyagok lefotózva, ezekből nem lesz fotókiállitás, igy bőven elég erre. És valljuk be ez már extrém esetnek számit, mert a legtöbb ember, illetve az átlagember, ha nyomkodja is csak heccből, vagy amig újat tud nyújtani a telefon. Ha megkérdezném ki az aki folyamatosan dolgozik vele talán néhány ember tenné fel a kezét. OFF

Új hozzászólás Aktív témák