- iPhone topik
- Google Pixel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple Watch
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
Juliuska #36655 üzenetére
Akkor itt valami teljesen mást állítottál be valamilyen külön alkalmazással, amire nem gondolsz, így a legegyszerűbb, ha lemented azt, ami kell, majd visszaállítod a gyári beállításokat.
(#36656) elmouse: ROM szempontjából teljesen mindegy, hogy melyiket használod, ami a lényeg, hogy custom recovery kell, amiből fel lehet tenni, így ebből adódóan szükséges a nyitott bootloader is.
-
ferob
őstag
-
Nazara
őstag
válasz
Juliuska #33948 üzenetére
Szóval:
Végül rájöttem, hogy most érek rá feltenni, igy még kora délután letöltöttem, ami kb. 7 percembe került, a telepités és utána az optimalizálás, valamint a factory reset kb. egy óra alatt megvolt.
Reset előtt a hTc-fiókba lementetettem az adatokat, majd később mindent visszaállitott, szóval a telefonom pont olyan, mint a frissités és a gyári visszaállitás előtt, csak a szoftververzió és néhány animáció a különbség.
A sebességgel eddig sem volt semmi bajom, igaz én energiatakarékos módban használom (a négy pipából csak az adatkapcsolat alvó módja nem aktiv, arra folyamatosan szükségem van), de érezhető az előrelépés, mégha minimálisan is. Nem placebo, tudom, mennyivel reszponzivabb lett a telefon.
Ami még pozitivum: Memória-kezelés. Mint emlitettem, ugyanazokat az appokat visszarakta magától, és mig korábban 800-900 Mb között volt a szabad RAM használat közben, most 1,1, és jóval többmindent bir a multitask.
A multitask képernyő először idegesitett, mert csak 1-2 másodperc után jelent meg az alkalmazások jobb felső sarkában a bezárásra szánt "X", de aztán rájöttem, hogy user error, és működik oldalra csúsztatással is a bezárás.
Hivások, naptár, sms-ek, minden működik egyelőre hiba nélkül, reméljük igy is marad.
Összességében abszolút elégedett vagyok, pedig mikor a Google bemutatta ősszel ezt a verziót a Nexusokon, nem tetszett kinézetileg.
Szerencsére a hTc újfent bizonyitotta (számomra), hogy a legjobb Androidos gyártó.
-
no more
veterán
válasz
Juliuska #33761 üzenetére
Nagy előrelépés nem hiszem, hogy lesz a hatoshoz képest, mi amúgy is butítva kapnánk, mármint a gesztusok hiánya miatt nekünk a sok fontos dolog kimaradna. Vagy még több GPU gyilkos animációt akartok? Már így is csomószor beakad az M7 a Sense6 óta, nem kell még több (most már) Lollipopos sz*r.
Remélem 5.0.2-vel végre ugyanazt a felhasználói élményt kapjuk vissza, mint anno Sense5-ben, javítsák ki a Lollis bugokat (wifi, memória zabálás), aztán hagyják végre békén ezt a telefont... Nekem csomószor megakad még app drawerbe lépéskor is az animáció.
-
válasz
Juliuska #33730 üzenetére
Nálam mostanában (utolsó 2-3 hónap, vagyis ahogy elmúlt 1 éves a teló) pl. (nem volt pofára ejtve, meg semmi ilyesmi, rendszeresen, két hetente újra van indítva, nincs törve a szoft., gyári vodás):
- hívás közben esetlegesen működik a közelségérzékelő, és így az arcommal akaratlanul is kihangosítom, tartásba teszem, némítom, akármi - korábban nem volt ilyen probléma
- gigalassú a teló minden funkciója, ha rányomok a Beállítások menüpontban vmire, akkor is képes gondolkodni, ugyanígy képernyőváltásoknál, vagy kvázi bármilyen app elindításánál - korábban nem volt ilyen probléma, a telón 11GB szabad hely van
- SpeedTest mérés alapján tudja a szolgáltatói sávszélt, mégis, minden böngészővel lassú az oldalletöltés, frissítés
- többször előfordult, hogy elvesztette a térerőt, és vissza sem jött addig, amíg újra nem indítottam a telót - ez autóvezetés közben nem működik, mert a teló BT-n kapcsolódik az autóhoz, ha megszűnik a jel, az autó 1 percen belül megáll
- újkora óta lila minden esti kép, de ez nem érdekel különösebben. -
B3ny00
aktív tag
válasz
Juliuska #33730 üzenetére
Hat alig hallani valamit telefonálás közben. Felső hangszóró nem szól , előtte recsegett. Folyamatosan pin kódot kér , fogja magát és egyszer csak beugrik a rész ahová pin kódot kell beírni , melegszik kikapcsol gps közben. Most olvastam előttem szólót erről hogy a kamera belilul na szerintem ez is van nálam. Sötétebb részeknél szokott ? Ezek vannak kb. Amúgy szeretem nincs baj Vele ,régota Htc-t használok.
Még mindig kíváncsi vagyok mi volt az a probléma amiért cserélték ?!
-
GyureX
tag
válasz
Juliuska #33690 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Telekomos vagyok. Eszembe jutott, mi történne ha véletlenül a kilencedik emeletről kicsúszna a kezemből.
Ezt a részt nem igazán tudom értelmezni:"A kártérítés feltételei, kizárásai például:
Nem nyújtható kártérítés, ha hirtelen előre nem látható belső mechanikai vagy elektronikus hiba okozta a telefon működésképtelenségét vagy egy alkatrész tényleges törését, vagy kiégését."
A legvalószínűbb, hogy gariztatom, mert szeretem a telefonomat, csak ott van az emberben a kéne valami új játékszer.
-
GyureX
tag
válasz
Juliuska #33683 üzenetére
Sziasztok!
Az én m7-em kamerája is lilásodik, de eddig nem nagyon foglalkoztam vele, mert a telefont napi szinten használtam, nem akartam megválni tőle hosszabb időre. Viszont áprilisban lejár a 2 év gari, nem húznám tovább.
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy hogy tudnám teljesen gyárira visszaállítani? Mert most s-off, supercid, meg custom rom van rajta. xda-n nekiugrottam az ezzel foglalkozó topicnak, de az én kevés angolomnak az már sok.
Na meg még az, hogyha látszanak ütéskopások a házon (egyszer esett betonra, sarkán kis benyomódás, meg karcok a hátlapon), de nem vészesek, simán mondhatni, hogy a két év használat eredménye, e miatt elutasíthatják a garanciális javítást? Van még egyébként készülékbiztosítás is rajta. Lehet jobban járnék, ha valahogy azt érvényesíteném, és esetleg 25-ből lenne egy új készülékem?
Kicsit tanácstalan vagyok, mert szeretem a kis drágámat, de a kamera szar, a külsejét megette az idő vasfoga, jó lenne ha kapna egy új házat, de szívesen bepróbálnék egy lumia 930-at is.
Jöhet válasz akár ide vagy priviben is. Nagyon köszönöm! -
kdennis
aktív tag
válasz
Juliuska #33221 üzenetére
Flottás vagyok... de én még mindig reménykedek hogy kicserélik az akksimat és nem vágják vissza hozzám. Nem terveztem ebben az évben új telót venni csak jövőre így még egy évet szeretném ha kibírna az M7
Szóval inkább el megyek személyesen a vodába... ezen nem múlik csak cseréljenek nekem zsír új gyári akksit! -
kdennis
aktív tag
-
enginev3.0
félisten
-
BenHans
addikt
válasz
Juliuska #32231 üzenetére
Arról van valami infod hogy a vállalkozói oszthatósoknak külön kell kérni vagy valami? Mert én még nem vettem észre sehol Bp-en hogy kiírná a 4G-t. 15. kerületben lakom és itt sincs soha.szerk. Most olvasom hogy csak Red... és az enyém még egy régebbi tarifa amit csak akkor kell leváltanom ha akarok készüléket venni. Azért remélem nem maradok ki a jóból.
-
izsmen
tag
válasz
Juliuska #31812 üzenetére
Szia
En már telepitettem, de ugy en nem vettem eszre semmit. A biztonsagi mentes tovabbra sem megy, meg mindig azt irja, hogy a HTC biztonsagi mentés szolgaltatas jelenleg nem elerheto. Probalja ujra kesobb.
Már ki is kapcsoltam ezt, mert naponta szamtalanszor probalkozik es probalkozik, sikertelenul.Manualisan sem megy.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Juliuska #31478 üzenetére
Az M7 után lett a G2.
Konkrétan 1 hete.
Igazság szerint csak az ára miatt cseréltem le.
Leharcolt, gari nélküli(sőt mintha már a kamera is lilut volna) M7 egy 32 gigás 4 hónapos garis, patika G2 ért 1:1 ben szerintem üzleti szempontból jó volt.
Ha bár néha az őrületbe kerget az M7 után, no de ez majd bele lesz írva a logoutomba vélhetőleg holnapra az egész össze hasonlítással
Majd az M9 lesz a következő.
Vagy egy N6 -
pjen
félisten
válasz
Juliuska #30393 üzenetére
Szia.Sajnos ez nekem nem müködik,egyedül a hang alapú navi megy,de magától nem éled fel.Én annál a kérdésnél a töltő hibájára gondoltam mert nekem egy Belkin töltővel:net és navi takarékos üzemben müködik és töltődik is.Sőt a navigon ban sem megy az autómatikus elsötétülés,pedig be van pipálva.
-
toeki
senior tag
válasz
Juliuska #30153 üzenetére
[voda tábla]
de az ászf-ben szerepel - természetesen apróbetűs rész...valami olyasmi a neve h "Több saját eszköz közötti megosztás lehetősége"
Egyébként érdekesen állnak hozzá, nekem a voip-t is engedték sokáig pedig a csomagom szerint nem engedélyezett, aztán egyik napról a másikra tiltották le. Ismerősök között van akinek megy van akinek nem...
-
Steve1207
veterán
válasz
Juliuska #28993 üzenetére
Fő a biztonság, esett már meg, hogy lenyomtam az egészet és visszaaludtam. Ezen kívül még 3 ébresztő van nagyobb időközzel egy butafónon, 5 perces szundikkal, ahogy vázoltad is, és van asztali órám is. Ritkán alszok rendesen, de akkor nagyon mélyen. (anno pár éve volt, hogy a szekrény tetejére raktam az órát, hogy tuti felébredjek reggel, amíg felmászok érte, erre 11-kor arra keltem, hogy ott pihen mellettem az is... ez egy szimpla reggel volt
)
-
BenHans
addikt
válasz
Juliuska #28919 üzenetére
Így van. A kamera és az akku miatt is több helyen és módon kárpótol.
Az ömlengést is meg lehet valahol érteni, mert inkább olyan legyen az ember hogy imádja amije van és hónapok után is megfelel, tetszik neki mert megdolgozott érte és azt kapta amire vágyott. Mert vannak olyan emberek is akik nem tudnak örülni hosszabb ideig semminek, nem is becsülik annyira stb...
-
saintex72
aktív tag
válasz
Juliuska #28197 üzenetére
Én kérek elnézést! A fanatikus tag úgy látom tálaló. Olvasd át mégegyszer amit írtam ne az ügyesen vágott idézetet.
Könnyebb garancia vesztés nélkül rootolni. Kijelző időben +2 óra van benne az egyémhez képest, így hogy ő több mindent szinkronizál full fényerőn. Tesztek nem érdekelnek.
Ja meg valami eszembe jutott. Nem volt még gariztatva, az enyém már kétszer. Egyszer láttam leesni asztalról kijelzővel rá egy súlyzó tárcsára, meg fólia sincs rajta. Karc nélkül úszta meg. Ennyi. -
BenHans
addikt
válasz
Juliuska #27730 üzenetére
Ha jól tudom vodánál nincs LTE, pedig ők tesztelték legelőször. Az okát nem tudom. Viszont engem is idegesít, hogy van okos ráadásban 1GB adatforgalmam de olyan lassú a net hogy a MA' fórumot rosszul tördeli(jobb oldalt az itt szóltam hozzá alatt kezdődik a hsz lap teteje és onnan még jobbra kell menni hogy lásd az irományokat) mondjuk az is érdekes hogy más oldalakon nincs ilyen hiba.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Juliuska #27440 üzenetére
Ja, tényleg, N/A.
Legalább azt várjátok meg, hogy google bejelentse a következő verziót, mielőtt még a frissítésre keresnétek a telefonon.
Mondjuk a linkelten az a furcsa, hogy most kiadja a sense6-ot verziószám változás nélkül, majd nyáron a 4.4.3-at, ennyi erővel kevesebb munka lett volna bevárni a 4.4.3-at és azzal kiadni a sense6-ot.
-
Koris
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged